Találatok a következő kifejezésre: A haskeményedést lehet érezni (2 db)

A haskeményedést honnan lehet érezni?

Amikor picit nyomkodom a hasam néha nekem is kemény, vagy úgy is lehet, ha nem érek hozzá?

Legjobb válasz: Szia!15 hetes kismama vagyok. Nekem is nagyon sokat keményedik a hasam mostanában,tapintással is lehet érezni, meg nekem enyhe fájdalom formájában nyilvánul meg,mintha "tégla"lenne a hasamban, úgy érzem az egész le akar szakadni!!Remélem segítettem! Üdv.

Szia!15 hetes kismama vagyok. Nekem is nagyon sokat keményedik a hasam mostanában, tapintással is lehet érezni, meg nekem enyhe fájdalom formájában nyilvánul meg, mintha "tégla"lenne a hasamban, úgy érzem az egész le akar szakadni!!Remélem segítettem! Üdv.
Szia. Èn 29 hetes terhes vagyok.Nekem nem sokat keményedik a hasam, de ha igen akkor olyan, hogy kopogni "lehetne" rajta.+Enyhe fájdalom kíséri.De gyorsan elmúlik.Szerintem azért ne nyomkodd a hasad, hogy keményedjen, mert az nem jó a babának. Jó egészséget nektek.
Szia. Én 16 hetes vagyok, néha nekem is van, olyankor belül érzek egy borzasztó feszülést és néha tényleg olyan, mintha tégla lenne a hasamban. Én beszéltem a dokival és a magneb6-ot javasolta min. napi 3*1-et.
Nekem séta közben keményedik, de azt mondták hogy ez nem jelent gondot.
Ez a keményedés. :) Lényegében az egész hasfelületen érezheted. Ilyenkor nyugodtan bevehetsz napi max. 2 MagneB6-ot.
Szia! A pocak növekedése miatt van ilyen érzésed. Tágulnak az izmok, szövetek, és a bõröd. Helyet csinál a baba, hiszen ebben az idõszakban kb 200g-ot nõ hetente. A haskeményedés a méh területén van, ami most kb a szeméremdombodtól a köldököd felettig tart 4-5 cm-el.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!