Találatok a következő kifejezésre: A hasfájós való (17 db)

A védőnőm javasolta a Normafloret a kisbabámnak mert nagyon hasfájós. Valakinek segített már?

Most volt 1 hónapos és nagyon sokszor fáj a pocija.Már mindennel próbálkoztam, de semmi.

Legjobb válasz: Barátnõm fiam is nagyon hasfájós volt, õ is próbálta a Normaflort, nekik nem használt. Ami náluk bevált az az angol víz volt.

Barátnõm fiam is nagyon hasfájós volt, õ is próbálta a Normaflort, nekik nem használt. Ami náluk bevált az az angol víz volt.
A kérdező hozzászólása: Ezek közül már mindent kipróbáltam.Semmi sem segített.Ettõl is csak azért tartok leginkább hogy megfogja a székletét.
Nekünk a doktor nõnk arra ajánlotta a Normaflore-t, mikor antibiotikumot kapott a fiam, hogy ne legyen hasmenése, mert az antibiotikum fellazíthatja a székletet és képes hasmenést is csinálni és ennek megelõzésére kapta. Plusz, mikor bármi miatt fellazul, felhígul a széklete, például egy hasmenéses vírus miatt, akkor is ezt adtuk. Ezekre tökéletesen bevált nálunk. Már, ha nem volt eldurvulva a dolog, mert akkor mást is adni kellett mellé. A csecsemõkori hasfájásra nálunk az Espumisan csepp, köménymagos tea, vagy köménymagos pocakkenõcs vált be.

Használ valaki Tommee Tippee anti-colica cumisüveget? Mi a véleményetek róla? Tényleg jó a hasfájós babáknak?

Legjobb válasz: hmm ez is olyan mint a többi nekünk 1 hónapos kora óta van meg de mivel nem volt hasfájós ezt nem tudom h jó e én azt utálom benne h nehéz kinyitni olyan nagy h nincs rendes fogás rajta és nem kapni hozzá fület h a baba is meg tudja fogni szerintem ez most az épp felkapott márka de nekem az avent jobban bejött bárhogy is szidják

hmm ez is olyan mint a többi nekünk 1 hónapos kora óta van meg de mivel nem volt hasfájós ezt nem tudom h jó e én azt utálom benne h nehéz kinyitni olyan nagy h nincs rendes fogás rajta és nem kapni hozzá fület h a baba is meg tudja fogni szerintem ez most az épp felkapott márka de nekem az avent jobban bejött bárhogy is szidják
Mi ezt használjuk, de egyik gyerek sem volt hasfájós. Az elsõnél avent párti voltam, a másodiknál kipróbáltuk a tomme tippet, és ez jobban tetszik. Elsõ válaszoló, lehet hozzá fogófület venni, nekünk van (talán tescóban vettem)

Miért nem akarja inni a hasfájós teát? Van valakinek tippje hogy tudnám itatni vele? 3 hetes baba

Legjobb válasz: A másodiknak igaza van. Tégy bele egy pici cukrot,akkor megissza.

Én úgy vettem észre, ha a laktoherbet ittam, jobban fájt a pocija. Amikor abbahagytam az ilyen teák ivását javult a helyzet, bár nem tudom, hogy magától is javult e volna, mert 3, 5 hónapos volt akkor....
A másodiknak igaza van. Tégy bele egy pici cukrot, akkor megissza.
Te is ihatsz édeskömény teát, mert a tejedben kiválasztódik.Én Laktoherb teát ittam, nekem azt ajánlotta a védõnõm.
A kérdező hozzászólása: Hát az Espumisan sajna nem igazán használ:( Megpróbálom akkor a cukros változatot, hátha az segít.
Tegyél bele minimális cukrot. 2 dl-hez egy mokkáskanálnyit. Úgy el fogja fogadni, hiszen jobban hasonlit majd az ize az anyatejhez.
Szia! Az én fiam is csak úgy itta meg, ha beletettem egy ici-pici cukrot. Tényleg kevés kell, én 125 ml-be tettem fél kiskanállal.
Nekem sem itta meg, talán 20 ml-ket naponta. 1 hónapos kora után adhatod a Gripe watert. Az elég édes lötyi, én a teával kevertem, és kikanállal adtam neki. Úgy már megitta.
Utolsó vagyok. Ha a cukros tea mégsem jön be, szerintem próbálkozz az Infakollal, nálunk sem jött be az Espumisan. De az sem hat azonnal, csak jó pár nap után fejti ki a hatását. (Tájékoztatóban is benne van, hogy mennyi idõ.) Sokk sikert valamelyikhez!!
Próbálj helyette Espumizant vagy Infakolt. A teának elég furi íze van, nem csoda, he nem mindeyik issza meg. Pár hét múlva Gripe Waterrel is próbálkozhatsz.
Valószínüleg nem izlik neki , talán valami mást kellene kipróbálni.


A hasfájós babáknak való homeopátiás bogyókat (colocynthis) napi hányszor lehet adni, és mennyi vízben kell feloldani?

Legjobb válasz: COLOCYNTHIS 15 CH napi 3-5x5 golyó Rohamokban jelentkezõ ülõideg-fájdalom. A láb felhúzására enyhül. COLOCYNTHIS 9 CH görcs esetén 5 golyó A hasi görcs hirtelen indul, a beteg kétrét görnyed. A görcs enyhül a has melegítésére, elõrehajlásra vagy fekve a lábak felhúzására. COLOCYNTHIS 9 CH szükség szerint 1-2x5 golyó Hasi görcsöknél javasolt. A görcs hirtelen lép fel, elõregörnyedés, felhúzott lábak enyhítik a fájdalmat. COLOCYNTHIS 9-15 CH óránként 5 golyó Erõs, görcsös hasfájás. A panaszok a pocak masszírozására vagy a lábaknak a hasra való hajlítgatására, melegre enyhülnek. COLOCYNTHIS 9-15 CH minden széklet után 5 golyó Erõs, görcsös, rohamszerû fájdalmak, hasmenéssel. Hasonló a MAGNESIA PHOSPHORICA tüneteihez, de itt gázok kibocsátásakor, hason fekvésre enyhülnek a panaszok.

COLOCYNTHIS 15 CH napi 3-5x5 golyó Rohamokban jelentkezõ ülõideg-fájdalom. A láb felhúzására enyhül. COLOCYNTHIS 9 CH görcs esetén 5 golyó A hasi görcs hirtelen indul, a beteg kétrét görnyed. A görcs enyhül a has melegítésére, elõrehajlásra vagy fekve a lábak felhúzására. COLOCYNTHIS 9 CH szükség szerint 1-2x5 golyó Hasi görcsöknél javasolt. A görcs hirtelen lép fel, elõregörnyedés, felhúzott lábak enyhítik a fájdalmat. COLOCYNTHIS 9-15 CH óránként 5 golyó Erõs, görcsös hasfájás. A panaszok a pocak masszírozására vagy a lábaknak a hasra való hajlítgatására, melegre enyhülnek. COLOCYNTHIS 9-15 CH minden széklet után 5 golyó Erõs, görcsös, rohamszerû fájdalmak, hasmenéssel. Hasonló a MAGNESIA PHOSPHORICA tüneteihez, de itt gázok kibocsátásakor, hason fekvésre enyhülnek a panaszok.
Szia! Én vagyok az elõzõ válaszadó. Itt megtalálsz mindent: http://www.homeopatia.medon.hu Dia - 7 hós kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: köszi a segítséget!

Szélcső, vagy glicerines kúp? Melyik vált be jobban a hasfájós bébiteknél?

Legjobb válasz: nem jó hozzá szoktatni egyikhez sem.Nekünk a masszázs hatot, ezenkívül a védõnõ ajánlotta a magnézum Sshüssler-féle sót, mely homeopátiás, s gyorsan hat.

nem jó hozzá szoktatni egyikhez sem.Nekünk a masszázs hatot, ezenkívül a védõnõ ajánlotta a magnézum Sshüssler-féle sót, mely homeopátiás, s gyorsan hat.
Ha most szeretnéd használni valamelyiket, akkor mindenféleképpen a glicerines kúp, az gyors és egyszerû, a szélcsõ szerintem emberkínzás!
Hát igen, valóban nem lehet túl kellemes a picinek a szélcsõ, de mégis pillanatok alatt megszünteti a problémát. Mi használtuk napi 1-2 alkalommal és nem lett tõle semmi baja sõt megkönnyebült utána. A lényeg, hogyha használod vágj még rá 2 lyukat és jól kend be krémmel. Nem szabad túl mélyre dugni, de úgyis hallod majd ahogyan a szelek távoznak. Jó egészséget!
Szélcsõ! Láttál te már ilyen eszközt kedves utolsó, azt se tudod mirõl beszélsz. Nekem is a doki ajánlott rögtön megkönnyebbül a bébi és a kórházakban az ügyeleten is ezt használják ha beviszed ilyen gonddal. Mi sajnos rákényszerültünk mert nagyon rosszul volt már a beragadt széltõl. Ez egy vékony gumi csõ amit a végbélbe helyezel kb egy cm.re és oldalra mozgatod óvatosan és közben a hasát maszírozza valaki, ha van segítséged. Próbáld ki nem fogod megbánni! 2 hónapig használtam rendszeresen, nem is volt utána semmi gond a hasfájással. Most 1 éves nem volt semmi hozzászokás, vagy ilyesmi. Szerintem az az emberkínzás ha hagyod szenvedni. Nem tudod milyen fájdalmat érezhet az a baba és nem látod azt a megkönnyebbülést a kis arcán amikor kijön a szélcsõvel a rengeteg puki. Úgyhogy ne írj ilyen marhaságot, csak ha van tapasztalatod!
A kérdező hozzászólása: sajnos nekünk nem hat a masszázs, és éjszaka 2 órán keresztül "nyüszít" a bébi, látszik, hogy szenved, nehezen jön a puki és a kaki is, van, hogy 2-2, 5 óra, mire sikerül. Így nem alszik a család, szenved a bébi...:( Most a doktornõ ajánlotta ezeket a módszereket. Kíváncsi vagyok, hogy másnál használt-e?
9.40-esnek írtam, utólsó vagyok.
Kedves utolsó! Láttam én is mennyit tud szenvedni egy kisbaba, ugyanis a kisfiam 4 hónapos koráig iszonyatosan hasfájós volt, sajnos õ sem tudott kakilni. Öt hetesen szél csövezték, sajnos kórházban (mi más miatt voltunk bent)s ahogyan azt csinálták? Minek kínoztam volna ezzel, amikor is egy egyszerû kúppal ugyanazt a hatást tudtam elérni? Valószínû, hogy te a kúpot nem használtad soha.
10.04es vagyok. Sajnálom, hogy a babáddal így bántak a kórházban. Amikor nekünk csinálták nagyon óvatosak voltak és nekem nem kínzásnak, hanem megváltásnak tûnt, mivel ez miatt mentünk be az ügyeletre. Valóban nem használtam kúpot, mert a hatóanyaga bélrenyheséget okoz. Most szegény kérdezõnek biztos nehéz lesz eldöntenie melyiket használja, de valószínû kipróbálja mind a kettõt és amelyik a babájának a legjobb azt fogja használni.
A kérdező hozzászólása: hát igen, nem lettem okosabb...:( szélcsõvel nekünk is az ügyeleten könnyítettek a bébin, de nekem kicsit félelmetes...a védõnõm sem ajánlja. De a doki igen.... Ma éjszaka egy negyed kúpot kapott, rögtön kijöttek a pukik :)

A hasfájós 7 hetes babámnak Sinlac-ot írt fel a dokinő. A dobozon az áll, hogy 4 hós kortól. Adta már valaki ilyen korán a babájának?

Legjobb válasz: Ez azért durva!!! Nagyon korai még szegénykének!!! Ha a doki azt mondja, 4 hónaposan pörit egyen nokival, akkor azt is beletömöd?!?!?

Ez azért durva!!! Nagyon korai még szegénykének!!! Ha a doki azt mondja, 4 hónaposan pörit egyen nokival, akkor azt is beletömöd?!?!?
szia, szerintem még ne adj neki, bár nagyon jó a sinlac(tejmentes pép, nagyon tápláló, magas vastartalommal, ha esetleg vérszegény a babád, akkor szokták javasolni) , de egy 7 hetes babának még korai lenne pépet ennie. nekünk is felírta a doktornö, de 4 hónapos korától. hasfájásra inkább próbáljátok az espumisant, nekünk az használt
Hasfájásra ajánlom az Infacol cseppet, etetés elõtt kell beadni mindig. Nálunk csak ez vált be.
A kérdező hozzászólása: Ezeket már használjuk, de a görcsöket nem oldják. A pépet azért írta fel a doktornõ, mert szerinte hirtelen hízott sokat a törpikém és úgy gondolja, hogy ezzel kiválthatjuk némileg a tápszert. Eddig ma 2 etetésre adtam neki, de éhes maradt szegénykém. Szerintetek úgy jó, hogy 120 ml eszik és abból 30 ml a sinlac? A dokinõ azt mondta, hogy 60-60 legyen. Elsõre úgy adtam, de 3 órán át ordított az éhségtõl. :-)
A kérdező hozzászólása: Bármit, csak ne fájjon a pocakja. :-)
Szia, Az én fiam is ilyen korában kezdte el enni, teljesen mgegjavult a pocija, de eltelt 3, 4 nap mire a javulás beállt. Illetve mellette a PEPTI 1 tápszert itta, néha ebbe istettem egy evõkanál Sinlacot.

Kinek milyen tápszer vált be? Hasfájós a babátok?

5hetes a kislányunk,eddig a milumil HA optimát kapta,de attól alig tudott kakálni,2nap volt a legtöbb míg nem kakált,de így is nagyon megszenvedett vele.Attól s?r?bbet és sárga szín?t kakált.Pár napja használjuk a Hipp Ha combiotic-ot,ett?l tud mindennap kakilni,csak ett?l meg nagyon híg,kifolyik,és zöld szín? a kaki.És már második éjszaka hogy szinte egész éjjel sír,akármivel próbálkozuk.Nappal semmi gond nincs,de éjszaka...Már teljesen tanácstalan vagyok.Hasfájás az létezik hogy csak este,éjszaka jön el??Szokott kapni mecsek bébi teát,elfogyasztottunk egy doboz colief cseppet már,most infacolt vettem tegnap,de úgy t?nik mintha még rosszabb lenne a helyzet t?le.Ja és evés után olyan nehezen tud büfizni,büfi után pedig azonnal elkezd csuklani,minden egyes alkalommal.Ezért le sem merem tenni míg a csuklással nem vagyunk meg,mert ha fekve kezd csuklani akkor jön vissza egy kis tápszer és félek meg ne fulladjon.Ha mindenen túl vagyunk,úgy t?nik elaludt a karomban,leteszem,és pár perc múlva el kezd sírni,és ez tart órákon át.Agresszívnak t?nik,mar,dobálja a fejét,alig lehet tartani.Nem tudom hogy mi baja lehet,valaki hasonló tapasztalattal?

Legjobb válasz: Mi a Milupa Fermentált tápszert használjuk. Kifejezetten hasfájós, székrekedéses, bukós babáknak fejlesztették ki. Nekünk bevált a székrekedésre, hasfájós nem nagyon volt a fiam.

Mi a Milupa Fermentált tápszert használjuk. Kifejezetten hasfájós, székrekedéses, bukós babáknak fejlesztették ki. Nekünk bevált a székrekedésre, hasfájós nem nagyon volt a fiam.
mi nem voltunk hasfájósak szerencsére, nekünk bejött az elsõ tápszer amit kipróbáltunk, humana HA de állítólag ettõl sokaknak van székrekedése, nekünk nem volt. ismerõsömék is küszködtek hasonlóan mint Ti, nekik a beba sensitive vált be.
Nekünk hasfájásra a beba szenzitív jött be, bár hasmenés van a dobozára írva segített a szoruláson is.Egyébként mi is milumil ha optimával kezdtük az okozta a problémát.Én messzirõl kerülöm amire rá van írva hogy milumil..
Én a lányomnak 3 hetes korától a Novalac AC tápszert adtam, ami hasfájás ellen van! Teljesen elmulasztotta a hasfájást pár nap után!!! Úgyhogy nagyon tudom ajánlani! Receptre 1400 Ft 400 gramm. Ami nálunk volt ezzel a tápszerrel, hogy 1 kicsit kaki gondunk volt tõle, de hasfájás nem volt... Ezért én a Novalac IT-t használtam napi 2× az AC mellé felváltva! Aztán a hozzátáplálással elhagytam az IT-t és csak az AC-t adom még most is (10hós) És tervezem is 1 éves koráig! Remélem neked is annyira segíteni fog, mint nekem! :)
Szia! Mi is a milumil ha optimával kezdtük és nekünk is fáj tõle a hasa és nem is tudott kakilni tõle szegény. Mondta a védõnõ csináljam kamilla teával a tápot neki attól lesz. Lett is de nem akartam én ezt sokáig kamillával keverni nehogy baja legyen. Hozzáteszem nagyon hasfájós volt se éjjelem se nappalom nem volt és rettenetesen sajnáltam és bántott a tehetettlenség hogy nem tudok rajta segíteni. Adtam neki espumisant hátha, de nem lett jobb. Váltottunk beba ha sensitivre na attól elmúlt a hasfájás, de mindíg zöld volt a kaka és nem is mindíg volt neki. Amit most kap az a milupa fermentált, na ez bevált, nem fáj a hasa, van minden nap kaka és a színe is "emberi" és az ára sem rossz vényre.
Milumil Ha Start Optimával kezdtünk, majd váltottunk Milumil Peptire, mert azt hiittük hasfájós, de nem az, de maradtunk a Peptinél, mert olcsóbb.Sosem fájt a hasa, csak amikor Espumisan cseppet kapott, attól.3hónapos most.
Nekünk a lactogen harmony vált be. Hasfajos , érzékeny babáknak ajánlják , kaki is van tõle mindennap. Az ara nagyon jó receptre, meg is lepodtem. Sogornomek beba Ha- val kezdtek , nagyon hátfájás volt a 3 hetes ba bajuk, nemrég áttértek õk is a lactogenre , nekik is bevált . Az en lányom 7 hetes. Remelem sikerül megtalálni a megfelelõ tapszert. Üdv

A babám sajnos 6 hetesen hasfájós lett! Most próbáljuk a Colief cseppek. Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban? Kivárjátok a 30 percet mielőtt odaadjátok? Melegítitek mikróban?

Legjobb válasz: Tápszeres vagy anyatejes??? Én nem vártam ki ,tápszeresek vagyunk,de lehet ha tápis a tápszer miatt lett hasfájós

Tápszeres vagy anyatejes??? Én nem vártam ki , tápszeresek vagyunk, de lehet ha tápis a tápszer miatt lett hasfájós
A kérdező hozzászólása: Szia. Köszönöm a választ. Tápszeres és már más forrásból tudtam tájékozódni az ügyben.
Akkor esetleg megosztanád velünk a választ, mert engem is érdekelne a kérdés. Én annyit tudok, hogy mikróban melegítés nem ajánlott, mert akkor elbomlik az enzim.
Sziasztok! Én adtam a kicsinek, nagyon hasfájós volt. Nem mindig sikerült kivárni a 20 percet, volt, hogy feloldottam és egybõl odaadtam, aztán etettem. (Igény szerinti szoptatásnál kicsit macera a 20 perc...) Aztán volt, hogy szoptattam, és közben (mikor kb 15 perce evett a kicsi) akkor adtam neki, de fenn áll a veszély, hogy nem akar tovább enni cicibõl - gyerekfüggõ!!!! A legjobb, hogy beletettem a lefejt tejbe, azt pedig a hûtõbe, és mikor jött az evés, csak megmelegítettem gyorsan (azt a 15 ml-t hamar lehet meleg vízben melegíteni! 8-) )

Segítene valaki? Mi az a gripe water? Ne haragudjatok tényleg nem tudom. Unokatesóm kisfia hasfájós, az ellen van?

Legjobb válasz: Igen. Más néven agolvíz. EGy szer hasfájás ellen, mint az infacol, vagy espumisan. Ki ki melyiket használja... (de az angolvíz csak bizonyos kor-talán 1 hó -után használható azt hiszem)

Igen. Más néven agolvíz. EGy szer hasfájás ellen, mint az infacol, vagy espumisan. Ki ki melyiket használja... (de az angolvíz csak bizonyos kor-talán 1 hó -után használható azt hiszem)
A kérdező hozzászólása: És hatásra is ugyanaz mint az infacol? Úgy értem több alkalom után hat, és úgy hogy szétoszlatja a lenyelt levegõt?
szia, a gripe water -más néven angolvíz-egy 100éve használatos hascsikarás elleni gyógyhatású készítmény. (kaporolaj azt hiszem) Édeskés íze miatt az én kisfiam szívesen megitta, megnyugtatja a pocakot meg a babát is, segít kakilni is. Nekünk az infacol meg az espumizan nem vált be, csak még jobban görcsölt tõle a babám. Ha betöltötte az 1 hónapos kort, akkor már lehet neki adni alkalmanként 5ml-t - közvetlenül etetés elõtt célszerû- napi 6 alkalommal maximum. (az 5ml majdnem egy evõkanál, de jobb kimérni.) Nálunk csodákat tett! A DM-ben kb. 1600.-Ft.
Gyógyszernek nem minõsülõ gyógyhatású készítmény, kapormagkivonatból van, hascsikarás ellen van. Nekünk bevállt :) Dné
Nekünk is a Gripe Water vált be.Mi is ki próbáltuk elötte az infacolt és az Espumizant is de semelyik nem használt.A Gripe Water úgy látom hogy segít neki, jobban kakik tõle és nagyokat pukizik, így kevésbé fáj a hasa.Nagyon sok ismerõsömnek is mind a Gripe Water jött be.

Kisfiam nagyon hasfájós. Szerintetek árt a minden nap egyszeri szélcsövezés? Mert ez vált be csak.

Legjobb válasz: Az elsõnek ne higgy baromsàg....nyugodtan csinàld nem lesz tõle semmi baja..az én lànyomnak os voltak ilyen idõszakai....majd elmulik ez az idõszak. Ezt erre talàltàk ki :-) Mellette espumisan infacol..ha szoptatsz akkor kerüld a puffasztót...

Az elsõnek ne higgy baromsàg....nyugodtan csinàld nem lesz tõle semmi baja..az én lànyomnak os voltak ilyen idõszakai....majd elmulik ez az idõszak. Ezt erre talàltàk ki :-) Mellette espumisan infacol..ha szoptatsz akkor kerüld a puffasztót...
Igen, árt. Nem kakil, vagy csak ordít, mert fáj a hasa. Miket próbáltál eddig, mennyi idõs a pici?
A szélcsõ mellett hasfájásra még kipróbálhatod a Biogaia cseppeket vagy a Coliefet!Mindkettõ nagyon jó!
szegény :( nem ettél semmi tiltólistásat?
A kérdező hozzászólása: anyatejes vagyok, és iszonyat szokott sirni ha fáj a pocija, szinte megvigasztalhatatlan sajnos. én a szélcsõ az egyetlen gyors hatékony megoldás úgy láttuk. akkort megnyugodtam, napi egyszer biztos szélcsövezem ha sir nagyon. aki meg azt mondja árt, az jöjjön és legyen itt egy siró babával aki órákon át üvölt és mutassa meg hogy kell szélcsõ nélkül megnyugtatni, ha már nem hat semmilyen készitmény sem
nem árt.. elõbb árt a lázmérõ, amit sokan szélcsõ helyett használnak. kérdezõ: tápszeres a babád?
Szánalmasak vagytok! Okos meg enged :-D
hát nem tudom hol olvastál efféle szövõdményekrõl...hülyeség Én volt, h naponta 2x is használtam, aztán kb 3-4 hós korától már nem kellett, elmúlt a hasfájás is :) sztem nobel-díjas találmány :)
Ha neked igy jobb....de attol még h*ülye maradsz....:-D
H.lye aki mondja! Csakhogy magyarázkodjak egy ostoba libának: a szélcsövezés szövõdményei: fertõzés, perforáció, inkontinencia. Nem kell megkérdeznem senkit, ismerem a gyermekgyógyászatot:-) 3. voltam!
Nem árt, nyugi.
jelentem az én babám 6(!!) hónapos koráig nemtudott kakilni csak szélcsõvel!Minden nap kellett nekem is csinálni!Én is kipróbáltam mindent de mindent semmi nem használt(talán 2 és 3 hónapos kora között volt egy kis idõszak mikor sikerült neki magától) Mindíg kérdeztem védõnõt, gyerekdokit normális-e még ez mindíg azt monták ne aggódjak! Most 10 hós és gyönyörûen kakil magától!Nállunk talán a hozzátáplálás hozta meg a változást!
Igen, árthat! Az elõzõ örüljön, hogy nem lett baja a gyerekének! Te meg igyekezz ezt megelõzni: Laevolac, Espumisan, torna, meleg borogatás a hasra...ezer meg egy megoldás lehet, de a szélcsõ a legrosszabb!
Jó a szélcsõ, nincs vele semmi gond, sok babának csak ez segít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!