Találatok a következő kifejezésre: A hasamról fogyni, mert (3 db)

A hasamról szeretnék fogyni, mert az egy kicsit megnőtt. Nekem 46-47 kiló az ideális testsúly, mivel vékonyak a lábaim, pedig tornázok rá. 2-3 kilót remélhetek a 90 napos diétával?

Legjobb válasz: Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.

Én meg 48 kg-san érzem magam ideálisnak, mert vékony csontú és pici vagyok. 57 kg-ról kezdtem a 90 napos diétát. Legalább 52-re akarok lemenni, de fõleg a hasamról. 26 napja csinálom a diétát, és 2 kg-ot fogytam csak. A hasam lapult egy kicsit. Hetente kétszer futok fél órát, tornázok napi 15 percet, Béres Alexandra has-, comb-, popsitorna.
Igen remelhetsz de ne vetkezz sokat s ha vetkezel a napnak megfeleloen tedd.Gondolok arra h egyel kicsit tobbet mint amennyit szoktal. Es soha ne eheztesd magad mert akor konnyebben feladod es itt a fo a kitartas!!!
ez engem is izgat bocs az offért :/
Persze hogy nem segített, hiszen az nem zsírégetésre van, hanem izomépítésre, viszont hiába építesz izmot, ha a hájtól nem látszik. A helyi fogyást azóta sem találták fel, így nincs olyan, hogy máshonnan nem fogysz. Vagy mindenhonnan, vagy sehonnan. Ilyen egyszerû. Kardio mozgásokat kell végezned, futás, úszás, bicikli, aerobik...minél többet. Emellett diétázz, de ne gondolj csodadiétára, elég, ha egészséges életmódra váltasz, elhagyod az édességet, junkfoodot, fehér kenyeret stb.

Hogyan lehetne hasamrol fogyni? Csak ott problémás a testem. valami otthoni megoldás kellene de nem felulés mert azt már probáltam. a vaálaszokat előre is kőszi

Legjobb válasz: Az elõttem szólók jól leírták, de mondok neked egy példát, hogy értsd az emberi test mûködését! A test zsírraktára egy rendszer, olyan, mint egy üveg víz! Egy üveg víznek csak a bal alsó sarkából ki lehet inni a vizet? Na a zsírraktár is ilyen. Eloszlik a testeden, de attól még egy nagy rendszer! Ha a szervezet zsírt használ fel, a zsírsejteket egységesen üríti a test minden pontjáról. Ahol kevesebb a zsír ott elõbb fog látszani a dolog, mint ahol több... És igen, a zsír elégetéséhez monoton, legalább 20, inkább 40-50 perces folyamatos mozgás kell. Gyors séta, futás, bringa stb. Orvos, dietetikus és személyi edzõ "bácsi" :)

Az elõttem szólók jól leírták, de mondok neked egy példát, hogy értsd az emberi test mûködését! A test zsírraktára egy rendszer, olyan, mint egy üveg víz! Egy üveg víznek csak a bal alsó sarkából ki lehet inni a vizet? Na a zsírraktár is ilyen. Eloszlik a testeden, de attól még egy nagy rendszer! Ha a szervezet zsírt használ fel, a zsírsejteket egységesen üríti a test minden pontjáról. Ahol kevesebb a zsír ott elõbb fog látszani a dolog, mint ahol több... És igen, a zsír elégetéséhez monoton, legalább 20, inkább 40-50 perces folyamatos mozgás kell. Gyors séta, futás, bringa stb. Orvos, dietetikus és személyi edzõ "bácsi" :)
Csak onnan nem fogsz fogyni. Felüléssel meg végképp nem, hizsen az csak izmosít, de nem éget zsírt. Fussál, és ne egyél túl sok zsírt és szénhidrátot.
Pontosan. EZt már sokszor leírták, helyi zsírégetés nincs. Ha fogysz mindenhonnan fogysz. Ha nem akarsz felülni (bár szerinem az a legjobb), akkor csinálj cardio edézeket.
akár mennyire rühelled a futást.az a legjobb zsírégetõ..(persze ott van a kardió is, de az már kényelmesebb.az eredmény sem uaz)hiába csinálsz felüléseket, h ha a felületi zsírréteg ott van, azt nem lehet felülésekkel eltüntetni.és emellett a táplálkozás.inkább a fehérje bevitelen legyen a hangsúly, mint a szénhidráton.sok folyadék.lehetõleg víz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!