Találatok a következő kifejezésre: A hasamnak izomláza a tegnapi (5 db)

A hasamnak lehet izomláza a tegnapi megerőltető padgyakorlattól?

És amikor köhögök fáj egy kicsit ez normáls? er?s torokgyuszim volt most már csak köhögök voltam vele dokinál is egy hete de a hasamnak ma reggelt?l van izomláza

Legjobb válasz: dolgozz rá az izomlázadta! Minden nap pár felülés, és hidd el hamarabb fgy elmúlni, mintha várnál. Ráadásul a hasad is feszes marad!:) Egyébként meg persze, hogy normális, ha izomlázadvan tõle. Nem szabad megerõltetni, mert akkor ez lesz. Szép fokozatosan kell edzeni!

dolgozz rá az izomlázadta! Minden nap pár felülés, és hidd el hamarabb fgy elmúlni, mintha várnál. Ráadásul a hasad is feszes marad!:) Egyébként meg persze, hogy normális, ha izomlázadvan tõle. Nem szabad megerõltetni, mert akkor ez lesz. Szép fokozatosan kell edzeni!
Ja-ja, ahogy mondani szokás, kutyaharapást szõrével! ;)
Persze hogy lehet, dolgozz rá, nem fogod érezni!
az izomláz ahogy mondják a "rossz edzés" mellékhatása... a tejsav az izomzathoz gyûllik és ez okozza a fájdalmat, érdemes bemelegiteni edzés elõtt...és lazitani a végén kéz láb rázogatás.. ne az izomláz legyen a fokmérõje a mozgásnak! ez tévhit amit már megtanulhatnának az emberek végre!

35 hetes terhes vagyok. Tegnap óta a hasam felső része a gyomor környékén görcsölget és össze-össze rándul. Az alhasam meg folyamatosan fáj. Olyan izomláz szerű fájdalmam van. Ez mit jelent? Mit érzek?

Legjobb válasz: hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?

hát, jó kérdés... Nekem a vajúdás olyan volt, hogy csak az alhasam fájt, de van, akinek az egész hasa. Nem lehet, hogy a babád egyre jobban ékelõdik be, attól fáj az alhasad, a gyomrod pedig attól, hogy idõnként megrúgja? Nem tudod felhívni az orvosod, vagy a védõnõt?
Ez csak jósló fájás teljesen természetes.A szervezet így készül fel a szülésre.Mostantól, majd egyre gyakrabban érzed ezt és sokkal erõsebben is.Lesz, hogy csak néhány órán át lesz, hogy egy teljes napig akár napokig.Sok sikert és jó babázást:)


13 hetes vagyok és tegnap reggel óta, izomláz szerüséget érzek a köldököm körül és a hasam alsó részén. Mitől lehet ez? Nem csináltam semmi olyat, amitől lehetne.

Legjobb válasz: Ilyem fiatalon már tudsz írni-olvasni, és még a számítógépet is tudod használni, azta... Te egy csodagyerek vagy, még Mozart is csak 3 évesen kezdett zenélni, te meg 13 hetesen ilyen ügyes vagy @@@

Ilyem fiatalon már tudsz írni-olvasni, és még a számítógépet is tudod használni, azta... Te egy csodagyerek vagy, még Mozart is csak 3 évesen kezdett zenélni, te meg 13 hetesen ilyen ügyes vagy @@@
A kérdező hozzászólása: Nos kell egy kis inteligencia, hogy mivel a terhesség rovatba írtam több mint valószínû, hogy a terhességem 13 hetes. De semmi baj, elnézem ezt a szellemi gyengeségedet!
ööö... az intelligencia szót így kell helyesen leírni... Mindazonáltal igazad van, hülye vicc volt, bocsánatot kérek.

Ma töltöttem be a 8. hetet, reggel észrevettem a pizsamámon, hogy enyhe barnás folyás nyoma van rajta, Tegnap este óta nem fáj a hasam, de olyan izomláz félét érzek benne. Ez csak rosszat jelenthet?

Legjobb válasz: Szex volt? Bocs hogy ilyet kérdezek, de lehet megsértettétek a hüvely falat! De szerintem mindenképp, hivd fel a nögyogyàszod, majd ö meg mondja hogy mit tegyél, ne vàrj sokàig, akàrmi lehet, lehet semmi baj, de én felhivnàm! Bàr nekem màr elhalt egy babàm, lehet ezért is aggodnék jobban! De Te semmi esetre se gondolj rosszra csak arra hogy semmi gond! Drukkolok!

Szex volt? Bocs hogy ilyet kérdezek, de lehet megsértettétek a hüvely falat! De szerintem mindenképp, hivd fel a nögyogyàszod, majd ö meg mondja hogy mit tegyél, ne vàrj sokàig, akàrmi lehet, lehet semmi baj, de én felhivnàm! Bàr nekem màr elhalt egy babàm, lehet ezért is aggodnék jobban! De Te semmi esetre se gondolj rosszra csak arra hogy semmi gond! Drukkolok!
nem feltétlenül jelent rosszat, de azért figyeld magad. Ha napközben is tapasztalsz ilyet, vagy holnapra ismét, feltétlenül jelentkezz orvosnál.
Dehogy jelent! Nekem is volt, hematóma okozta, gyógyszer, felszívódott, azóta minden ok. van akinél hormonhiány okozza, szintén gyógyszer, egészséges baba:) Van akinél a második elmaradt mensire emlékszik meg a szervezet:) Menj orvoshoz, hogy milyen kezelés szükséges, lehet hogy csak pihenésre ítél néhány hétig, de gyógyszeres kezelésre is szükség lehet. Inkább menj be feleslegesen (a barnázás soha sem normális terhesség alatt), mint hogy baj legyen, mert sajnos ilyenrõl is hallani! De hangsúlyozom: barnázás nagyon sokszor elõfordul az elsõ 3 hónapban és csak NAGYON RITKÁN vezet a baba elvesztéséhez, akármit is olvasol ezen v más oldalakon!!!!! Minden jót! 19 hetes + 19 hós
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a gyors válaszokat, amúgy is szedek Utrogestant, mert már volt missed ab-om, éppen ezért nem is merünk szexelni az elsõ idõkben.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!