Találatok a következő kifejezésre: A hasamban oldalt van egy (37 db)

Nem volt ott kullancs?
Akkor menj el egy másik orvoshoz, ez nem vicces...
A kérdező hozzászólása: Volt kullancsom, de máshol és az még június elején volt. Azután nem maradt semmi. Most még 3 napig kenegetem azzal a kenõccsel, amit az orvos felírt, után elmegyek másik orvoshoz. Ugyanis egyre vörösebb és nagyobb a folt. Egy ismerõsöm már azt is mondta, hogy lehet, hogy ez belülrõl jön (pl. máj vagy lép). Félek.
A kérdező hozzászólása: Igazad volt, tényleg kullancs volt. Ma elmentem a bõrgyógyászhoz, és a diagnózis: Lyme-kór.

Mi lehet ez a valami (gyomromban a köldökömtől egy 10cmes hasi terime van ami vándorol, reggel a jobb oldalon van, aztán a bal oldalra vándorol), találkozott valaki ilyesmivel?

Panaszaim: fogyás, hasi fájdalom, hasi terime, véresszééklet.Voltak tükrözéseim, mind a 2 negatív, még a szövettanra várok. Ilyet még soha nem tapasztaltam...találkozott valaki ilyesmivel? Vándorló kemény nyomásra fájdalmas hasi terimém van, eddig nem is figyeltem rá különösképpen, de reggelre "átment" a jobb oldalamra.lehetséges ez?Köszönöm a válaszokat!

15hós kisfiamnak azt vettem0 észre, hogy a kukija felett a has alatt bal oldalt van egy csomó. Mi lehet az? Olyan mintha felcsúszott volna az egyik golyója. Volt ilyen hasonló?

Legjobb válasz: volt igen, de nekem 7 hetes volt. lágyéksérv. 1 hétre rá meg is mûtötték, mert bármikor kizáródhat sajnos. ahogy leírtad, szerintem ez az, de hát látatlanban nehéz megmondani, meg doki sem vagyok, de sztem vidd orvoshoz...

volt igen, de nekem 7 hetes volt. lágyéksérv. 1 hétre rá meg is mûtötték, mert bármikor kizáródhat sajnos. ahogy leírtad, szerintem ez az, de hát látatlanban nehéz megmondani, meg doki sem vagyok, de sztem vidd orvoshoz...
Szia! Sérv lehet a leírtak alapján. Mutasd meg holnap az orvosnak! Üdv.
Az én fiamnak 2 éves korában volt ilyen. Vízsérv volt. Ha a zacsiban vannak a golyói, akkor valószínûleg valamilyen sérv lehet. Az én fiamnak megmûtötték a Madarászban. Nem kellett bent aludni. Reggel bementünk, és este jöhettünk haza. Mindenféleképpen vidd el orvoshoz, úgy tudom hogy a sebészetre nem kell beutaló.

A hasamban bal oldalt van egy tompa fájdalom már 4 éve. Hol előjön, hol elmúlik, hol nagyon fáj, hol kevésbé. Most terhes vagyok, 15 hetes. Árthat ez?

Már 2 x kivizsgáltak, n?gy?gyászati uh negatív, se ciszta, se más. Belgyógyászati uh negatív, se bélkinövés, se bélcsavarodás, megtükröztek mintát vettek, negatív, vérvétel negatív. Sebéeszet negatív, nincs sérvem,összenövésem. Urológiai uh negatív, vizelet negatív. De a hasam fáj...És 2 hete egyre jobban.

Legjobb válasz: Mindenképp említsd meg a dokidnak, mert tudnia kell minden kockázatti tényezõrõl! Ha az orvosok eddig semmit sem találtak, akkor szerintem nincs nagy baj(nagyon alapos vizsgálatokon estél át), de ettõl függetlenül a nõgyógyásznak is tudnia kell, mert neki még lehet hozzáfûznivalója a terhesség miatt. A babának nem hiszem hogy árthat,mert nem szervi baj a jelek szerint, inkább a rossz hangulat, ami téged érint ilyenkor, az az amit õ is megérez.

Mindenképp említsd meg a dokidnak, mert tudnia kell minden kockázatti tényezõrõl! Ha az orvosok eddig semmit sem találtak, akkor szerintem nincs nagy baj(nagyon alapos vizsgálatokon estél át), de ettõl függetlenül a nõgyógyásznak is tudnia kell, mert neki még lehet hozzáfûznivalója a terhesség miatt. A babának nem hiszem hogy árthat, mert nem szervi baj a jelek szerint, inkább a rossz hangulat, ami téged érint ilyenkor, az az amit õ is megérez.
Terhesség alatt végig fájni fog, mert a baba most kezd majd el igazán pakolászni benned, h legyen neki is helye. A szûnni nem akaró hasfájásod nem lehet valami idegi eredetû fájdalom?Vannak szellemgyógyászok, akik a fájdalom okát a lelki bajokban keresik.(pl torokfájás:kimondadtlan dolgok)Annyit tudok én is, h a bal a befogadó oldalad, tehát valamit nem tudsz befogadni, netán elfogadni.Gondolkozz el ezen, hátha megtalálod az okát.(Nálam már többször is bevált dolog ez.)Ha tudsz keress egy olyan embert, aki ezzel foglalkozik.

Csenikém 10 hetes ti babátok mit tud? Nekem még nem akar oldalra fordulni (vagy hátán van vagy hason hason szépen forgatja a fejét ide oda egy kicsit a mellkasát is felemeli, játékait néha ütögeti

Legjobb válasz: 10 hetes ez teljesen jó, nem kötelezõ ilyenkor még oldalra fordulnia. Az jó ha próbálja már megfogni a játékokat és ütögeti õket. Ennyi idõsen nem sok baba forgolódik még....

10 hetes ez teljesen jó, nem kötelezõ ilyenkor még oldalra fordulnia. Az jó ha próbálja már megfogni a játékokat és ütögeti õket. Ennyi idõsen nem sok baba forgolódik még....
Bõven elég, hogy nézelõdik, érdeklõdik, rugdos, kaszál a kezével, és forgatja a fejét. Ennél többet nem is kell tudnia. Nagyon elõnyös testtartás ha hason fekszik, mert ez a póz fog majd a többi mozgás kialakulásában segíteni. Ne aggódj, teljesen jól fejlõdik a gyermeked.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat
Teljesen jó, az enyém is ennyi idõs. Ugyanezeket csinálja kb. csak már oldalra fordul de elég rég óta, meg probálja megfogni a dolgokat. Minden baba más, gondolj csak arra h van aki 5 hósan ül van aki meg csak 9 hósan, vagy a fogzás milyen eltérõ:) )
engem sem zavar sztem nagyon szexi a mostani barátnõmnek is van egy kicsi hasa és nagyon jól áll neki:D:D:D
nemhogy zavar, én kimondottan szeretem :D:D:D
Az a jó ha van egy pici-poci!
Imádom a kis párnás pocit!!! Az még jobb, ha a csípõcsont sem látszik! A kis hájat is imádom a lányokon!
nem zavar 17/F
Az oldalt lévõ babahájat én röcögõnek hívom és imádom markolászni :D
Nem árt ha van a csajon egy kis húsi. Nemszeretem a nádszálvékony lányokat, tehát nem zavar.
Engem egyáltalán nem zavar!
szabcsi te vagy az?
Mi az a babahaj?
Akkor is szeretitek, ha mondjuk a lánynak kicsi a melle?
nah fiúk erre válaszoljatok!!!!!ciki ha pici a cici???
én nagyon szeretem ha "van mit fogni".Sztem undi ha egy csaj olyan nagyonnagyon vékony az meg pláne ha kockás a hasa... </3 a picicici?....háát....az már más kérdés.

Jobb oldalt a hasam egy pontban fáj, úgy érzem valami van ott, mi lehet ez?

kb. 1 hónapja voltam együtt a volt barátommal utoljára, akkor a behatolásnál kicsit fájt, de ezt annak tulajdonítottam, hogy nem nedvesedtem be eléggé (lehet, hogy valóban emiatt volt). 2-3 hete éreztem először a minden külső hatás nélküli fájdalmat, nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, kissé fájt a hasam, néha úgy éreztem, hogy valami van ott belül. Magamba nyúltam és kicsit megmozgattam az ujjam, mozgásnál éreztem, hogy fáj, de másnap mikor ugyanezt megcsináltam, már nem fájt. Múltkor bicikliztem és ahol picit rosszabb volt az út ott éreztem, mintha valami lenne a hasamban jobb oldalt, ahogy rázott a bicikli picit fájt is. Azóta minden nap ezt érzem, hogy egy pontban fáj a hasam, és néha, mintha valami lenne belül... Nem tudom mi lehet ez, félek elmenni nőgyógyászhoz, hátha daganat vagy hasonló. Kiskoromban volt sérvem, de elmúlt, lehet, hogy az újult ki (kívülről nem látszik semmi)? Annyira nem erős fájdalom, inkább csak enyhe belenyilaló fájás.

Legjobb válasz: ok. a hasad, de hol? Petefészek környékén, vagy ágyék körül? Mert ha kb. a petefészek környékén, akkor lehet petefészek gyulladás, de lehet vakbélgyulladás is. Nem kell mindjárt daganatra gondolni, amúgy meg ha az lenne, az nem javítana a helyzeten, ha nem mész el dokihoz. Na de nyugi, nem az, miért lenne az? Viszont egy idõben nem kezelt vakbélgyuli komolyabb problémákat is okozhat. Vagy egy nõgyógyászati dolog ,ami nincs idõben kezelve, szintén szövõdményekhez vezethet.

ok. a hasad, de hol? Petefészek környékén, vagy ágyék körül? Mert ha kb. a petefészek környékén, akkor lehet petefészek gyulladás, de lehet vakbélgyulladás is. Nem kell mindjárt daganatra gondolni, amúgy meg ha az lenne, az nem javítana a helyzeten, ha nem mész el dokihoz. Na de nyugi, nem az, miért lenne az? Viszont egy idõben nem kezelt vakbélgyuli komolyabb problémákat is okozhat. Vagy egy nõgyógyászati dolog , ami nincs idõben kezelve, szintén szövõdményekhez vezethet.
A csipõárokban tapasztalod a szúró érzést? Mert akkor féregnyúlvány gyulladás.
A kérdező hozzászólása: Inkább az ágyék környékén, nagyon alul a hasamon jobb oldalt, ott ahol menstruációs görcsöt is érezni szoktam. Azt sem értem, hogy mért érzem azt, hogy van ott valami belülrõl? Ha vakbélgyulladás lenne akkor nem erõsebb fájdalmat éreznék? Unokatesómnak volt vakbélgyulladása és neki nagyon fájt, elviselhetetlen fájdalmai voltak, még aznap megmûtötték.
Nem egyszerre lesznek nagy fájdalmaid.
A Vakbélgyuszinak elég eltérõek a tünetei, nekem pl gyomorpanaszokkal kezdõdött, aztán késõbb szúrt a hasam jobb oldalt, de nem annyira lent, mint neked. Lehet, hogy inkább sérv, de szerintem egy orvos jót röhögne, ha itt olvasná a találgatásainkat, szóval jobb ha orvoshoz mész.
És nem jutott még eszébe, hogy vissza kéne mennie az orvoshoz?

Akkor is lehet beágyazódás, ha csak a hasam egyik oldalán érzem a fájást? Van amikor az egész hasam alja is fáj. Vagy baj van?

Legjobb válasz: A dolog nem ennyire egyértelmû. Egyáltalán nem törvényszerû, hogy a beágyazódást bármilyen tünet kísérje, inkább az a jellemzõ, hogy semmilyen tünet nem kíséri.

A dolog nem ennyire egyértelmû. Egyáltalán nem törvényszerû, hogy a beágyazódást bármilyen tünet kísérje, inkább az a jellemzõ, hogy semmilyen tünet nem kíséri.
Nekem akkor szokott szúrni a hasam alja, ha meg fog jönni :-( Beágyazódást nem minden esetben lehet érezni.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!