Találatok a következő kifejezésre: A hasamban oldalt van (146 db)

Mi lehet az oka annak, hogy ha a hátamon fekszek, akkor csakis a bal oldalon kemény a hasam? Ott van a baba?

Legjobb válasz: Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!

Igen, valószínûleg ott van a baba. Én a 32. hétben vagyok és nekem jobb oldalra költözött be, egy-két hete van az, hogy már néha megnézi a másik oldalt is és ott is érzem a babát (sajnos még mindig medencevégû, nem fordult egyenlõre be). Ez annyit tesz, hogy ha a hátamon fekszem, akkor jobb oldalamon éreztem szinte csak mozgást, ott volt csúcsos a hasam és ott lehetett kitapintani a babát. Két hete 4D-sen szóltak, hogy a babó elnyomja a jobb oldali vesevezetékemet, aminek köszönhetõen az begyulladhat, azóta azt az utasítást kaptam, hogy amennyit csak tudok feküdjek a bal oldalamon, ezzel próbáljam átcsalni néha oda is a fiamat. Eddig bejött, egyre többet tartózkodik a nem kedvelt oldalon is. Lehet, hogy neked is oda kell majd erre figyelned!
nekem is volt ilyen és akkor igen, ott volt nekem a háta, lába. 4 hónapos kisfiú anyukája
Nem írtad mennyi idõsek vagytok.Azonkívül a keményedés nem jó jel.Beszélj az orvosoddal, lehet, hogy szedned kell magnéziumot, de biztosan megnézi õ is!
A kérdező hozzászólása: PONT MA VAGYOK 17 HETES! ONNAN GONDOLOM, HOGY OTT LEHET A BABA, MERT EDDIG MINDEN ULTRAHANGON CSAK OTT LEHETETT LÁTNI! NAGYON REMÉLEM, HOGY NINCSEN SEMMI BAJ! KÖSZÖNÖM A VÁLASZOKAT!
Baj nincs!Csak nem mondtad mennyi idõs vagy így nemigazán lehetett arra következtetni, hogy elég nagy-e a baba ahhoz hogy érezd.Egy kissebb terhességnél ez valoszinüleg gond lenne mert ugye ott még nem érezni.Nincs gond a babát érzed!Boldog babavárást!

A has oldalán lévő csont kijebb van és kinyomja az egész hasam. Fog ez még változni? 14/F

Legjobb válasz: GreenTea A has oldalán maximum a bordákat érezheted, de azok már nem fognak változni.

GreenTea A has oldalán maximum a bordákat érezheted, de azok már nem fognak változni.
A hasban nincsen csont.
Szerintem a csipocsontjara gondol. Epits izmokat es akkor nem fogja a csontod atszurni a borodet.
GreenTea Ja lehet h tényleg a csípõcsontra gondol.
A kérdező hozzászólása: Igen, a csípõcsontra gondoltam, bocs a rossz fogalmazásért és köszi a válaszokat.Akkor elkéne kezdeni hasazni:D Minden edzésen kiszoktam hagyni, mert fölöslegesnek tartottam, mert úgysem fog látszani a testzsír% miatt.De akkor elkezdem.
GreenTea Nem a hasazástól fog eltûnni (azért csinálhatod), ha lesz egy kis tömeged, akkor nem fog látszani.
Véletlenül nem most fog megjönni a menstruációd?
A kérdező hozzászólása: még van másfél hetem. de már egy hete fáj a mellem. és van mikor kiegyenesedni sem tudok annyira fáj a hasam alja:/
Ne félj! Nekem a menstruációm sokszor késik, emiatt 2 héten át szakad le a mellem, és olyan tüneteket produkálok a PMS miatt h hihetetlen. Szerintem a közelgõ menstruációd miatt van, vannak akik a peteérést jobban megérzik, ez is lehet a hasfájásod oka. A sárgás váladékot nem tudom hova tenni, az általában gombás fertõzés jele.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor semmi komoly? már olyanra gondoltam hogy lehet a méhemmel van valami mert ott lent fáj. anyukámnak méhnyak rákja van, szóval eléggé paráztam.akkor csak a menstruáció végett van?..nagyon parázom.
Lehetséges, de ha nagyon tartasz tõle, akkor menj el egy nõgyógyászhoz!:) Majd õ tud biztosat mondani.

A kisfiam 5es fel honapos es eddig csak neha fordult meg a hatarol a hasara oldalra sikerül neki, de hasra nem megy neki! Szerintetek le van maradva? Mit csinaljak vele, hogy megszeresse a hason fekvest?

Legjobb válasz: Semmit, ha 7 hónapos koráig így marad (amit kétlek :o), akkor nézesd meg. Egyébként meg majd megcsinálja, ha megérik rá. De ha vmikor mentek méreckedni a dokihoz, akkor kérdezz rá. Ha gondolja, majd beutal ortopéd dokihoz, aki elküldheti gyógytornára... Az elsõ lányom nekem is ennyit tudott ennyi idõsen. :o)

Semmit, ha 7 hónapos koráig így marad (amit kétlek :o), akkor nézesd meg. Egyébként meg majd megcsinálja, ha megérik rá. De ha vmikor mentek méreckedni a dokihoz, akkor kérdezz rá. Ha gondolja, majd beutal ortopéd dokihoz, aki elküldheti gyógytornára... Az elsõ lányom nekem is ennyit tudott ennyi idõsen. :o)
Szia! Ezek szerint már meg tudja csinálni, de nem akarja.Nem vagytok amúgy lemaradva, de ha aggódsz, vidd el gyerekneurológushoz, õ majd megmondja, hogy csak nem szeret forogni, vagy valami van a háttérben.Lehet le van tapadva valahol az izom, és fáj neki, ha fordul, vagy túl feszes, és azért nem megy, vagy túl gyenge.Mi is voltunk, de neki a nyaka volt gyenge, és neki is le volt tapadva az izom a lapockájánál, azóta masszírozom.2-3 hét torna után elmúlt a probléma, sõt megfordult hasáról a hátára is.Ez három hónaposan volt, akkor csinálta két hétig, de azóta nem.Most öt hónapos, szerdán viszem kontrollra.Majd megkérdezem, hogy mennyi a határ, amíg meg kell fordulniuk, és megírom, ha gondolod. /Z/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szepen az nagyon jo lennne, ha megirnad!

Mi lehet ez a valami (gyomromban a köldökömtől egy 10cmes hasi terime van ami vándorol, reggel a jobb oldalon van, aztán a bal oldalra vándorol), találkozott valaki ilyesmivel?

Panaszaim: fogyás, hasi fájdalom, hasi terime, véresszééklet.Voltak tükrözéseim, mind a 2 negatív, még a szövettanra várok. Ilyet még soha nem tapasztaltam...találkozott valaki ilyesmivel? Vándorló kemény nyomásra fájdalmas hasi terimém van, eddig nem is figyeltem rá különösképpen, de reggelre "átment" a jobb oldalamra.lehetséges ez?Köszönöm a válaszokat!

17+1 napos vagyok. Állandoan fáj a hasam, az egész meg a hasam oldalt de az rendesen, mitöl van ez normális dolog?

Legjobb válasz: Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama

Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama
Én 13 hetes 3 napos vagyok és ugyanígy fájdogál a hasam oldalt és mindenhol. Még a hüvelyemben is érzek nyillalásokat. Gyakorlatilag egész nap ez van. Ülésnél sokkal rosszabb, de hát ugye 8 órán át asztalnál ülök az irodában. Én is aggódok picit, de mindenki nyugtatgat, hogy ez ezzel jár, ez normális, nõ a baba, a lakhelye, nyúlik minden.
Mennyire fáj? Görcsök? Ha igen, akkor napi max. 3 MagneB6-ot nyugodtan bevehetsz. De a méhed növését is érezheted. Én már 19 hetes terhes vagyok, néha enyhe görcseim szoktak lenni, 1 MagneB6 és el is múlik.
Van ilyen! Youtubén van sok ilyen videó:) Csak nem tudom milyen néven találtam..
A kérdező hozzászólása: Word ellenõrzõvel könnyebb..:) Meg van bétám is..;)
A kezdõ író figyeljen jobban a helyesírására! :)
A kérdező hozzászólása: Igen! Pont ilyet szeretnék! Igazából azért kéne, mert kezdõ író vagyok, és éppen a fõszereplõm terhes és, hogy be tudjam lõni, hogy mikor mekkora a hasa a történések során..:)
a baba növekedése együtt jár a has növekedésével... :)
Offolok! A kedves kérdezõ nem a baba növekedésérõl szeretne képeket látni, és gondolom a has növekedést sem rajzolva szeretné...!
http://www.babasdolgok.com/terhesseg-hetrol-hetre-1-het/ kicsit menj lejjebb a lap alja felé kilehet választani, h hanyadik hét érdekel!!! elõzõ voltam
http://www.babasdolgok.com/ ez jó, remélem jó a link!! szia
szerintem meg ezek a cikkek nagyon jók, remélem tudod majd használni :)

5 hónapos a babám, de még nem fordul a hátáról a hasára. Oldalt fekszik, de a keze "útba" van neki. Mikor várható, hogy sikerül?

Nem vagyok türelmetlen, csak kíváncsi vagyok a

Legjobb válasz: az én babám 2és fél hónaposan már forgott, de van, aki csak 6 hónaposan fordul át. ez babától függ.

az én babám 2és fél hónaposan már forgott, de van, aki csak 6 hónaposan fordul át. ez babától függ.
az enyém 4 hónaposan és 1 naposan fordult hátról hasra.
Kisfiam tegnap volt 6 hós és sikerült neki hátról hasra fordulnia. Azóta ez megy, könnyedén, mintha teljesen természetes lenne :) de ez sztem babája válogatja. Azt mondják, ha 6-7 hós korban sem forog akkor el illik látogatni a gyógytornászhoz és õ segít tippeket-trükköket mutatni. Ugyanakkor ha már oldalra fordul a manód, akkor sztem napok kérdése akár és sikerülni fog :) nekem is elõbb oldalt feküldt - hetekig, és lám tegnap rájött mit kell csinálnia :) Jó babázást!
Az enyém 2 hósan oldalra fordult.Sokáig próbált oda-vissza is, de neki is útban volt a keze.Én ilyenkor segítettem neki a gyakorlásban, majd kb 4 hó körül 1 délután 1 órás pihenõ után egyszer csak elkezdet forogni oda-vissza.Utána már nem volt megállás.
Babám 3 hós és simán átfordul hátrol hasra akár többször is.
Babám 11-én lesz 5 hós. Hátról az oldalára már 2 hónapja fordul, de azóta semmi. Mármint nem fordul hasra csak hátracsapja a fejecskéjét, így mindent lát. Hasról hátra meg most jan 4-én fordult elõször.

A kajmán kloákája körüli sárgás pikkelyek vannak és ez kiterjed a hasa oldalára és a farka tövére is mi lehet az oka (okoskodóknak nem azért mert gyárilag ilyen)?

Legjobb válasz: Hát ha eddig nem volt olyan akkor jobb ha orvossal nézeted meg vagy keresel egy kifejezetten ehez az állathoz tartozó fórumot ott értelmesebb válszokat kapsz mint itt :/

Hát ha eddig nem volt olyan akkor jobb ha orvossal nézeted meg vagy keresel egy kifejezetten ehez az állathoz tartozó fórumot ott értelmesebb válszokat kapsz mint itt :/
A kérdező hozzászólása: megfogadom a tanácsot köszönöm

Ma van a 20. napom amióta késik a mensim teszt negatív volt tegnap óta fájdogál a jobb oldalon a hasam tüneteim vannak mi lehet?

Legjobb válasz: Ha jól értem 20 napja késik a mensid. Akkor viszont már 7 hetes lennél ha terhes vagy, ilyenkor már kimutatná ateszt! De lehet késõbb volt a pé-d, bár szerintem menj dokihoz, mert lehet valami más miatt késik!

Ha jól értem 20 napja késik a mensid. Akkor viszont már 7 hetes lennél ha terhes vagy, ilyenkor már kimutatná ateszt! De lehet késõbb volt a pé-d, bár szerintem menj dokihoz, mert lehet valami más miatt késik!
A kérdező hozzászólása: voltam egy hete ultrahangon és azt mondta az orvos hogy megvastagodott méhnyálkahártyát lát ebbõl még bármi lehet, ennyit mondott.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!