Találatok a következő kifejezésre: A hasamban oldalt (621 db)

A has oldalán lévő csont kijebb van és kinyomja az egész hasam. Fog ez még változni? 14/F

Legjobb válasz: GreenTea A has oldalán maximum a bordákat érezheted, de azok már nem fognak változni.

GreenTea A has oldalán maximum a bordákat érezheted, de azok már nem fognak változni.
A hasban nincsen csont.
Szerintem a csipocsontjara gondol. Epits izmokat es akkor nem fogja a csontod atszurni a borodet.
GreenTea Ja lehet h tényleg a csípõcsontra gondol.
A kérdező hozzászólása: Igen, a csípõcsontra gondoltam, bocs a rossz fogalmazásért és köszi a válaszokat.Akkor elkéne kezdeni hasazni:D Minden edzésen kiszoktam hagyni, mert fölöslegesnek tartottam, mert úgysem fog látszani a testzsír% miatt.De akkor elkezdem.
GreenTea Nem a hasazástól fog eltûnni (azért csinálhatod), ha lesz egy kis tömeged, akkor nem fog látszani.

Kislányom 4 hónapos lesz és még nem fordul át a hasára! Oldalra már elfordul de még hasra nemtud! Nagy baj? Átlagban hány hónaposan fordulnak át?

Legjobb válasz: Egyáltalán nem baj. Minden babának más és más az egyéni fejlõdéi üteme. Nem érdemes átlaghoz hasonlítni. Hidd el, amint elég érett lesz rá, meg tudja majd csinálni. Lehet, hogy picit õ nyugodtabb, lustább típus, kevesebbet mozog. De ez nem baj.

Egyáltalán nem baj. Minden babának más és más az egyéni fejlõdéi üteme. Nem érdemes átlaghoz hasonlítni. Hidd el, amint elég érett lesz rá, meg tudja majd csinálni. Lehet, hogy picit õ nyugodtabb, lustább típus, kevesebbet mozog. De ez nem baj.
Nem is kell még neki átfordulni, általában 5-6 hónaposan fordulnak elõször hasra a babák. De 4 hónaposan már érdemes letenni a földre egy kicsit, hogy a keményebb talajon tudjon próbálkozni, onnan könnyebb átfordulni, mint a puha ágyon.

A kisfiam 5es fel honapos es eddig csak neha fordult meg a hatarol a hasara oldalra sikerül neki, de hasra nem megy neki! Szerintetek le van maradva? Mit csinaljak vele, hogy megszeresse a hason fekvest?

Legjobb válasz: Semmit, ha 7 hónapos koráig így marad (amit kétlek :o), akkor nézesd meg. Egyébként meg majd megcsinálja, ha megérik rá. De ha vmikor mentek méreckedni a dokihoz, akkor kérdezz rá. Ha gondolja, majd beutal ortopéd dokihoz, aki elküldheti gyógytornára... Az elsõ lányom nekem is ennyit tudott ennyi idõsen. :o)

Semmit, ha 7 hónapos koráig így marad (amit kétlek :o), akkor nézesd meg. Egyébként meg majd megcsinálja, ha megérik rá. De ha vmikor mentek méreckedni a dokihoz, akkor kérdezz rá. Ha gondolja, majd beutal ortopéd dokihoz, aki elküldheti gyógytornára... Az elsõ lányom nekem is ennyit tudott ennyi idõsen. :o)
Szia! Ezek szerint már meg tudja csinálni, de nem akarja.Nem vagytok amúgy lemaradva, de ha aggódsz, vidd el gyerekneurológushoz, õ majd megmondja, hogy csak nem szeret forogni, vagy valami van a háttérben.Lehet le van tapadva valahol az izom, és fáj neki, ha fordul, vagy túl feszes, és azért nem megy, vagy túl gyenge.Mi is voltunk, de neki a nyaka volt gyenge, és neki is le volt tapadva az izom a lapockájánál, azóta masszírozom.2-3 hét torna után elmúlt a probléma, sõt megfordult hasáról a hátára is.Ez három hónaposan volt, akkor csinálta két hétig, de azóta nem.Most öt hónapos, szerdán viszem kontrollra.Majd megkérdezem, hogy mennyi a határ, amíg meg kell fordulniuk, és megírom, ha gondolod. /Z/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szepen az nagyon jo lennne, ha megirnad!

22 hetes kismama vagyok, néha nagydolgnál és néha kis dolognál is jobb oldalt görcsöl a oldalam és a hasam oldala is. Mitől lehet ez? Bajt jelent?

Legjobb válasz: szia! Bajt nem jelez. Egyébként "könnyû" vagy "nehezebb" a folyamat?Mert lehet hogy székrekedés van folyamatban. Sok folyadék....

szia! Bajt nem jelez. Egyébként "könnyû" vagy "nehezebb" a folyamat?Mert lehet hogy székrekedés van folyamatban. Sok folyadék....
Szia! Ne izgulj! Én is így voltam. A doki rám is szólt, hogy igyak többet! Szóval csatlakozom az elõttem szólóhoz: több folyadék!!

Hasi uh-ra lehet menni, ha megvan a menstruációm, vagy várjam meg míg vége lesz? Korai vetélésem volt január végén és azóta folyamatosan szúr a hasam oldalt.

Legjobb válasz: Nekem hüvelyit is csináltak, akkor is, ha vérzésem volt (pont azért). Óvszert húztak rá ahogy mndig is, nem zavarta a dokit. Diagnosztizálni fontosabb, mint ilyen apróságokkal foglalkozni.

Nekem hüvelyit is csináltak, akkor is, ha vérzésem volt (pont azért). Óvszert húztak rá ahogy mndig is, nem zavarta a dokit. Diagnosztizálni fontosabb, mint ilyen apróságokkal foglalkozni.
A kérdező hozzászólása: Akkor anélkül hogy szólnék, hogy nagy eséllyel havim lesz, programáltathatom maga, ugye? Köszönöm a válaszod :)

Feszül a hasam, oldalam, meg hányingerem akad mostanában többször. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Menj el a dokihoz... Szerintem nem fog itt senki diagnosztizálni... :S NEm tudjuk se megnyomkodni a hasadat, sem pedig megultrahangozni... De egyébként hol fáj? Gyomrodnál, vagy lejjebb?

Menj el a dokihoz... Szerintem nem fog itt senki diagnosztizálni... :S NEm tudjuk se megnyomkodni a hasadat, sem pedig megultrahangozni... De egyébként hol fáj? Gyomrodnál, vagy lejjebb?
A kérdező hozzászólása: is is, az egész, többször inkább lent

17+1 napos vagyok. Állandoan fáj a hasam, az egész meg a hasam oldalt de az rendesen, mitöl van ez normális dolog?

Legjobb válasz: Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama

Nõ a méhed, feszül a bõröd, ilyesmik. Ne aggódj, biztos nincs gond, lesz még rosszabb is. A terhesség bizony jár némi kellemetlenséggel. De ha úgy érzed keményedik, görcsöl, akkor nem ártana egy kis MagneB6. 39 hetes kismama
Én 13 hetes 3 napos vagyok és ugyanígy fájdogál a hasam oldalt és mindenhol. Még a hüvelyemben is érzek nyillalásokat. Gyakorlatilag egész nap ez van. Ülésnél sokkal rosszabb, de hát ugye 8 órán át asztalnál ülök az irodában. Én is aggódok picit, de mindenki nyugtatgat, hogy ez ezzel jár, ez normális, nõ a baba, a lakhelye, nyúlik minden.
Mennyire fáj? Görcsök? Ha igen, akkor napi max. 3 MagneB6-ot nyugodtan bevehetsz. De a méhed növését is érezheted. Én már 19 hetes terhes vagyok, néha enyhe görcseim szoktak lenni, 1 MagneB6 és el is múlik.

21 hetes terhes vagyok és a köldökömnél fáj a hasam mintha a hasizmo fájna létezik terhesség alatt hasizom fájás? Másképp rugdos egy kisfiu és egy kislány? A fiam ennyi idösen már kirugta a hasam oldalát most a kislányom visszafogottabban mocizik.

Legjobb válasz: Szia Hasonlóan érzetem én is néha magamat, mintha izomlázam lett volna... A dokim azt mondta, lehet hogy a szövetek nyúlása okozza, vagy ahogy a méh és a hasfal izomzata tartja a magzatot - lehet benne valami, mert én általában a nap végén éreztem így. A pocakfoci intenzitása szerintem max annyit mutat meg, hogy mennyire agilis a baba, de nem gondolom, hogy ez a nemétõl függne . Lehet hogy egyszerûen lustácskább mint a fiad :) Boldog babavárást

Szia Hasonlóan érzetem én is néha magamat, mintha izomlázam lett volna... A dokim azt mondta, lehet hogy a szövetek nyúlása okozza, vagy ahogy a méh és a hasfal izomzata tartja a magzatot - lehet benne valami, mert én általában a nap végén éreztem így. A pocakfoci intenzitása szerintem max annyit mutat meg, hogy mennyire agilis a baba, de nem gondolom, hogy ez a nemétõl függne . Lehet hogy egyszerûen lustácskább mint a fiad :) Boldog babavárást
mérges pattanás? apattanás nem sérv
a sérv az nem inkább az mikor az izmoddal van valami? ...begyulllad, vagy elszakad, vagy nem is tudom, nekem már volt alhasi sérvem talán, na azt össze kellett varrni.

Laparoszkópos epehólyag eltávolítás után mi az a kis seb a hasam oldalán?

Van egy kis sebecske a hasam jobb oldalán, olyan, mintha egy mini csipesz okozta volna. Ez mit?l van?

Legjobb válasz: Két seb "orvosi kéznek", 1 seb a kamerának.

Két seb "orvosi kéznek", 1 seb a kamerának.
A kérdező hozzászólása: igen, azok le vannak tapasztva. de most fedeztem fel egy pici sebet a hasam jobb oldalán lent(közel a fenekemhez)ami ugy fest, mintha egy mini csipesz elszorította volna ott a bõrt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!