Találatok a következő kifejezésre: A hasam szurkál, ébredés (2 db)

A hasam néha szurkál, ébredés után is fárad álmos vagyok meg aztán egész nap. Kicsit fáj a derekam a nyálam meg hirtelen össze szalad a számban mindha látnám hogy valaki citromot majszol. Lehet a terhesség jele?

Még egy hét a mensisig csak egy kicsit furcsállom ezeket a tüneteket. Nem hiszem hogy be képzelném a dolgokat mert már van egy lányom.

Legjobb válasz: szeintem lehetsz terhes,en is hasonloan voltam,folyton almos voltam stb...es nem hittem h baba lesz,pedig lett

szeintem lehetsz terhes, en is hasonloan voltam, folyton almos voltam stb...es nem hittem h baba lesz, pedig lett
Elég jellemzõ tünetek, pláne, hogy ez mind egyszerre jelentkezik. Több tünet szól a terhesség mellett, mint ellene, de azért a teszt lesz az igazi egy hét múlva!

A ciklusom 25. napján vagyok, ami várhatóan 28 napos lesz, mert peteérés serkentőt szedtem. 2 napja gombóc van a torkomban, szurkáló érzésem a hasam aljában reggelente, néha a mellem is viszket, az ébredési hőmérsékletem csökken. Terhes vagyok?

A ciklusom 25. napján vagyok, a ciklusom várhatóan 28 napos lesz, mert peteérés serkent?t szedtem. Szóval 2 napja gombóc van a torkomban egész nap, és szurkáló érzésem a hasam aljában reggelente, néha a mellem is viszket, viszont az ébredési h?mérsékletem csökken.

Legjobb válasz: A hõmérséklet csökkenése a mensit jelzi és a terhességi tünetek,ilyenkor még nagyon korai lenne.Bár vannak kivételek,és ha mégsem vagy terhes ne kenõdj el,legközelebb biztos sikerül!(Én is ebben a cipõben járok!)Sok sikert!:D

A hõmérséklet csökkenése a mensit jelzi és a terhességi tünetek, ilyenkor még nagyon korai lenne.Bár vannak kivételek, és ha mégsem vagy terhes ne kenõdj el, legközelebb biztos sikerül!(Én is ebben a cipõben járok!)Sok sikert!:D
Szerintem lehetsz terhes, nem koraiak a tünetek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!