Találatok a következő kifejezésre: A hasam mg a (4 db)

A hasam szörösödik mg a péniszem is! Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Azt, hogy fejlõdsz... Akkor lenne gond ha nem így lenne. Hány éves vagy?

Azt, hogy fejlõdsz... Akkor lenne gond ha nem így lenne. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 12
A kérdező hozzászólása: mi az e-mail cimed?
A válaszom alatt van, hogy "Privát e-mail a válasz írójának" oda tudsz írni. Miért? Amúgy 12 évesen ez teljesen természetes, serdülsz, meg minden. :)
Ki-ki más és más korban kezd serdülni, fejlõdni. Én 13 évesen kezdtem szõrösödni. 12 évesen is elõfordulhat. Ez annyit jelent, hogy férfias férfi lesz belõled.
örülj hogy akkor... én 15 (majdnem) évesen, alig vok szörös, ráadásul szõke is, szal ami van se látszik x'D és ez már lassan gáz. (azér már alakul xDD 8) )
attól még nem biztos h szõrõs férfi lesz, nekes is 12 éves korom körül kezdett szõrösödni a péniszem, most 19 vok, és pl arcomon csak a körszakáll területén nõ szõr, hasamon is alig van valami, csak közelrõl látszik
GRATULÁLOK!! KÖZELEDSZ A FÉRFI KOR FELÉ!!! ;) komolyan!(Y)

31 hetes vagyok és ma sokat feszített és húzott a hasam, sok mg-ot szedek 500mg-ból 4x2, egy újnyira nyitva vagyok, ez a keményedés, feszítés lehet a de-i elfáradástól? Vagy fronttól?

Pihenni sokat nem tudok van egy 3,5évesem! Járt már más is így és nem szült előbb?

Legjobb válasz: nekem folyamatosan feszül+keményedik a 28. héttõl, nekem is van egy 3 évesem. Mikor túlhajtom magam rosszabb, szerintem neked is amiatt van. Mi még egyben vagyunk. :) Próbálj pihenni, amikor csak tudsz. 36 hetes km

nekem folyamatosan feszül+keményedik a 28. héttõl, nekem is van egy 3 évesem. Mikor túlhajtom magam rosszabb, szerintem neked is amiatt van. Mi még egyben vagyunk. :) Próbálj pihenni, amikor csak tudsz. 36 hetes km
Szerintem ebben a karácsonyi készülõdésben mindenki elfáradt, te is. Ilyenkor jelez a szervezet. Próbálj meg néha kis pihiket beiktatni. Nekem is sokat fáj, feszít, húz a hasam, 28 hetes vagyok. Nekem néha muszáj délután 1-2 órát ledõlni, másképp nem bírom ki a napot. Én is valamennyira nyitva vagyok, 1 ujjbegynyit mondanak, de ez tartja magát kb 20. hét óta. Te mikor nyíltál ki? Amúgy a fronttól is lehet. Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: Én kb egy hete vagyok és c1-re!Aludni nekem is muszáj lenne du, de most nem jön össze a készülõdésben.

Sok a gyomorsavam, vagy fekélyem van, nem tudom, de kaptam gyógyszert:LANSACID 30 mg-os, napi 2-öt szedek, de sokszor még így is megy a hasam. Ki tudja miért? Ja a nyelvem enyhén savanyú.

Legjobb válasz: Valószínû, hogy nagyon sok a sava. Ezt gyógyszerek nélkül is lehetne kezelni. Sajnos másképp nem megy csak egy rövid ideig tartó diétával. Nem kéne enni kelkáposztát, káposztát, babot, borsót, õszibarackot, citrusféléket, egy nyeletnyi szeszt sem, valamint buborékos italokat sem. Kéne szedni 1-2 hétig Mezym Forte 10000-et napi 3 x 1 adagban, majd utána ha feltétlenül szükséges Rennie Antacidumot, de csak akkor, ha úgy érzi jönnek a kellemetlen tünetek. Utána lassan vissza lehet állni a régi étkezésre. A hasmenés a rengeteg gyomorsavtól lehet, ami hígítja a székletet, méghozzá ilyen mértékben. Legjobb megoldás az idegeskedés-mentes világ lenne, de hát ez megoldhatatlan. A fentieket tapasztalatból mondom. Sok sikert.

Valószínû, hogy nagyon sok a sava. Ezt gyógyszerek nélkül is lehetne kezelni. Sajnos másképp nem megy csak egy rövid ideig tartó diétával. Nem kéne enni kelkáposztát, káposztát, babot, borsót, õszibarackot, citrusféléket, egy nyeletnyi szeszt sem, valamint buborékos italokat sem. Kéne szedni 1-2 hétig Mezym Forte 10000-et napi 3 x 1 adagban, majd utána ha feltétlenül szükséges Rennie Antacidumot, de csak akkor, ha úgy érzi jönnek a kellemetlen tünetek. Utána lassan vissza lehet állni a régi étkezésre. A hasmenés a rengeteg gyomorsavtól lehet, ami hígítja a székletet, méghozzá ilyen mértékben. Legjobb megoldás az idegeskedés-mentes világ lenne, de hát ez megoldhatatlan. A fentieket tapasztalatból mondom. Sok sikert.

Pár éve szedem a rivotrilt. Éjszakára 1-2 mg. Hasi fájdalmak jelentkeztek ami besugárzik a lábba is . Üzemorvos megvizsgált, minden jó, vizelet negatív. Mégis fáj, ha ülök nem . Szerintetek a rivótol lehet?

Legjobb válasz: Mire szeded a rivotrilt? Hasfájásra azt nem írják fel. Vizsgáltasd meg magad a háziorvossal. Õ elküldhhet komolyabb vizsgálatra is. És honnan van rivotrilod?

Mire szeded a rivotrilt? Hasfájásra azt nem írják fel. Vizsgáltasd meg magad a háziorvossal. Õ elküldhhet komolyabb vizsgálatra is. És honnan van rivotrilod?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!