Találatok a következő kifejezésre: A hasam lent van, már (40 db)

Már több hete szúró érzés van a hüvelyemben ha mozog a baba akkor alig birok menni is hasmenésem van és hangulatingadozásaim a baba sokat mocorog a hasam lenn van már szerintetek mikor szülök meg ezek előjelek a nyákdugó lehet sárgás is?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben járok...Kb 2 hete szúr a hüvelyem,sokat keményedek,de rendszertelenül és csak rövid ideig..Nekem is hasmenésem volt egész 7en,már napok óta diétázom,de mégis. Én mondjuk még nyákdugóval nem találkoztam,de az én pocaklakóm is nagyon aktív.. Kitartás!! 36+6 hkm...

Szia! Én is hasonló cipõben járok...Kb 2 hete szúr a hüvelyem, sokat keményedek, de rendszertelenül és csak rövid ideig..Nekem is hasmenésem volt egész 7en, már napok óta diétázom, de mégis. Én mondjuk még nyákdugóval nem találkoztam, de az én pocaklakóm is nagyon aktív.. Kitartás!! 36+6 hkm...

37 hetesek vagyunk. Ha mindennap majdnem ugyanabban az időpontban görcsöl a hasam és elég sokáig tart, azok a jóslófájások? Sokan azt mondják, hogy nagyon lent van már a hasam. Azt jelenti, hogy nemsokára szülni fogok?

Legjobb válasz: Rakd a melled alá a tenyered víszintesen és ha egy tenyérnél jobban lent van a hasad akkor hamarosan itt az idõ,ezt régi öregek mondták nekem,5-ször szültem és mindeggyik babánál igaz volt.Lehetséges hogy jósló fájásaid vannak bár azok nem egyszer jelentkeznek naponta hanem többször,de az is lehetséges hogy a baba ékelõdik be és felkészül arra hogy a világra jöjjön.Ha mégis jóslófájások az akár eltarthat még akár 1-2 hétig is.Könnyû szülést kivánokneked.

Rakd a melled alá a tenyered víszintesen és ha egy tenyérnél jobban lent van a hasad akkor hamarosan itt az idõ, ezt régi öregek mondták nekem, 5-ször szültem és mindeggyik babánál igaz volt.Lehetséges hogy jósló fájásaid vannak bár azok nem egyszer jelentkeznek naponta hanem többször, de az is lehetséges hogy a baba ékelõdik be és felkészül arra hogy a világra jöjjön.Ha mégis jóslófájások az akár eltarthat még akár 1-2 hétig is.Könnyû szülést kivánokneked.

Első babám várom, 36 hetes vagyok. Szerintetek lent van már a hasam? Tippelnétek nekem (akik már szültek), hogy még mennyi idő lehet a szülésig ebből következtetve? Jó nagy babának mérték.

http://www.kepfeltoltes.hu/view/130402/502652112v_www.kepfel..

Legjobb válasz: Nincs még lent a hasad. Sajnos ebbõl kb. olyan eséllyel jósolható meg, mint kávézaccból. De kitartást, nemsokára babázhatsz!

Nincs még lent a hasad. Sajnos ebbõl kb. olyan eséllyel jósolható meg, mint kávézaccból. De kitartást, nemsokára babázhatsz!
2-3 hét sztem.
Nincs lent a hasad. 2-5 hét múlva szülsz! Semmit nem jelent ez a haslemenõs dolog. Sõt, a nyákdugó sem jelent semmit! Nincs olyan jel amivel hetekre elõre meg lehetne jósolni a szülést.


Szerintetek lent van már a hasam?

Alapból ilyen hülye alakom van mert a gyomrom terhesség előtt is mindig úgy kiállt mintha állandóan be lenék kajálva!Ezért raktam oda a kezem ,hogy hol kezdődik a babám feneke:) Szerintetek leszállt már a hasam?Köszi:)

Legjobb válasz: Nincs még lent

Nincs még lent
A kérdező hozzászólása: Kerlek neharagudj meg, hogy nem agyaztam be a kedvedert :D amugy meg birom , hogy minden hova bekerul egy kotoszkodos akit iratal ha esetleg masnak van ideje fotozkodni Vagy kerdest kiirni.( amugy meg akkor keltem amikor a kepet csinaltam mert megorultem , hogy lehet lentebb ment a hasam nem mintha magyarazkodnom kene )
Én egy szóval sem mondtam, hogy magyarázkodnom kellene, ez neked jutott eszedbe. Nem kötözködtem, csak szerintem ciki. Egyébként meg válaszoltam a kérdésedre. Ne kérj elnézést, nem nekem kellemetlen.
Nekem is kislányom lesz, s ennyire lent volt a hasam végig, mint most neked a képen. Most vagyunk 37 hetesek, s mondta a doki, hogy a feje beékelõdött, de a pocakom semmit nem változott, úgyhogy ne aggódj. Annyit mondott még a szülésfelkészítõn, hogy akkor szoktak aggódni, ha a 38. hétre még nem száll le, vagyis a feje nem ékelõdik be. Ezért nem hiszem, hogy az esetek többségében csak a szüléskor történik meg.
Milyen cuki kutyus a 2. képen! Tök jó a szobád. a kötözködõvel pedig ne törõdj!
Nem kötözködtem, csak hihetetlen mennyire igénytelen kismamák/emberek vannak. Szomorú, hogy ez csak nekem tûnik fel, engem nem erre tanítottak. De bátorítsátok, és legyen én a hibás.
Igénytelen, mert nem ágyazott be? Hol élsz te? :)
Akárhogy is nézem más "hiba" nincs a képen! Engem meg arra tanítottak a szüleim, hogy ne pofázzak bele más dolgába. ;)
Igen igénytelen, és ti is belepofáztatok...
Kitartás! A babáról raksz majd ide képet?
Ahhoz képest, hogy nem érdekel a véleményem, szép kis regényt rittyentettél. Nem csak az ágyról van szó, az egész szoba egy nagy kupi, ezért írtam, hogy igénytelen, és igen, inkább vagyok rendmániás. De mondom, itt nem ezzel van a baj, hogy "most kivételesen 1x" nem ágyaztál be, hanem hogy képes vagy ilyen képet feltenni, legalább most az egyszer megerõltethetted volna magad. Bocs.
Az, hogy aránylag sok dolog van egy szobában, nem jelent kupit, ha azoknak van helyük. :D
Igen, ha van helyük, és oda is vannak téve :)
És te fogod eldönteni, hogy más lakásában, minek hol van a helye? Elképesztõ! :) )
Off: azért ha ennyi idõd van fotózkodni, legalább rendet rakhattál volna...bocsi. On: szerintem még nincs annyira lent a hasad.
A kérdező hozzászólása: Igen az lesz:)
Nincs leszállva. :)
Sajnos még nem
A kérdező hozzászólása: Hát ezt szomorúan olvasom pedig már itt lenne az ideje:D reméljük nem húzza ki a szülés indításig! :) Köszii
nincs, de nem sok kell hány hetes vagy?
Nincs is olyan nagy hasad, a végén jársz? Amúgy az esetek többségében nem száll le.
A kérdező hozzászólása: Most leszek 40 hetes vasárnap! :) Tudom , hogy nincs nagy hasam! :) De azért nem gondoltam volna , hogy ilyen pici:) ( a dokim a 41 héten indítani akar)
A kérdező hozzászólása: oh nem tudtam , hogy az esetek többségében nem száll le:) Akkor még reménykedhetek , hogy a hétvégén babázok:) Ja elírtam az elöbb nem a 41 héten akar indítani hanem a 40 hét végén! szóval jövhét péntek felé!
leszáll a has= a baba feje beilleszkedik a szülõcsatornába, tehát lejjebb kerül
A kérdező hozzászólása: Hát már egy hete azt mondja a dokim , hogy beállt a szülõcsatornába és szerdán voltam utoljára és akkor is azt mondta beállt a szülõcsatornába!:) Akkor lehet , hogy ennél lentebb nem is fog menni a hasam?
lehet...
Szerintem a lényeg, hogy a szülõcsatornában van. Az én hasam lentebb van, de nincs beilleszkedve a feje... Legkésõbb szüléskor kiderül, mennyire tud lemenni. :) Remélem, elindul, mielõtt indítanának. Miért akarják olyan hamar indítani?
A kérdező hozzászólása: Szerintem azért mert le akar tudni az orvosom mert pont akkor megy nyaralni amikor 41 hetes leszek amikor indítani kéne. Aztán lehet úgy van vele inkább beindít ne másnál szüljek jól jön neki nyaraláshoz még az a plusz pénz:D vagy nem tudom én erre gondolok!
Nemét tudjátok már? :) Ha tippelnem kéne kiscsaj lesz!
Na ne mondjátok már, hogy szerintetek rend és tisztaság van, komolyan ennyire igénytelen népség vagytok? Én nem döntök el semmit, bár erõsen kétlem, hogy a laptopnak az ágyon lenne a helye, és hogy a szekrény melletti kacat kupac is jó úgy, ahogy van...

A védőnő szerint eléggé lent van már a hasam. Szerintetek is?

http://kep.psharing.com/410487.jpg

Legjobb válasz: de édes pocakod van :) szerintem még nincs túl lent

nekem is hasonló, hány hetes vagy?
de édes pocakod van :) szerintem még nincs túl lent
tényleg szép pocak:) de szerintem sincsen lent egyáltalán:)
Szerintem jobban latszodna, ha latnank, hogy a cicidhez es a szemeremdombodhoz kepest hol van a pocakod. A kepek alapjan egyebkent valamennyire lent van, de nem latom, hogy mondjuk a cicid es a pocakod teteje kozott mekkora hely van. Azt tdom, hogy a 2. terhessegem vegen igazan lent volt a pocim es akkor konkretan ralogott a bugyimra (es nem a haj-bor, mert az nem volt feleslegben).
Szerintem kislány:) Nekem nem tûnik "lentinek"!
szia.nagyon szép pocid van.nekem végig az egész terhesség alatt amikor nõni kezdett a pocim, ennél lentebb volt.nekem is jósolták h nem húzom ki végig.mégis 40 hetesen indítással szültem.
A kérdező hozzászólása: Túl vinni sem szeretném, de hát ez nem kívánságmûsor. Remélem idõben kijön. :) Már alig várom hogy a kezemben foghassam. Elsõ babó lesz. :)
Ne aggódj én is így voltam pont ilyen volt az én hasam is és mindenki jósolgatta, hogy nem húzom ki a végéig de mind a kétszer kihúztam sõt az elsõvel 41 hétig.
A kérdező hozzászólása: 33 hetes vagyok és kislányt mondtak. :)
szerintem nem, de lehet a kep csal
Szerintem normális. Kisfiú lesz?
A kérdező hozzászólása: akkor egy kicsit megnyugodtam :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) aranyos vagy!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

34 hetes vagyok. Már egy hete érzem, hogy nőtt a hasam megint, de közben nagyon kemény. Nem érzek fájdalmakat és sokat pihenek. Mindenki azt mondja, hogy nagyon lent van már a pocim és minden órásnak nézek ki. Ez lehet, hogy már a szülés előjele?

Legjobb válasz: Regen azt mondtak,de En meg nem tapasztaltam magamon,h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast,es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama

Regen azt mondtak, de En meg nem tapasztaltam magamon, h akinek nagyon lemegy a pocija annak nagyon kozel van a szules. Nagyon boldog babavarast, es nagyon konnyu es gyonyoru szulest kivanok neked 18 hetes kismama
Nekem is mindig ezt mondták, valójában sosem volt "fenn" a hasam, egyébként imádtam a jósolgató, mindenttudor emberkéket, leglább elszórakoztak valamivel, nem kell adni semmit sem ezekre sztem... Egy családtag pl megnézett hátulról, és közölte, lányom lesz. Mondtam, tudom, UH-n már látszott :D
Én se éreztem semmit, nem törvényszerû hogy nyilalást kéne érezned.
Szia! Nem törvényszerû a nyilalás érzés, és örülj, hogy nem érzed, mert valami szörnyû. Az elsõ terhességemnél én sem éreztem, bezzeg most. 37 hetes kismama

A hasam eléggé lent van, már többen is megjegyezték. Ez jelenthet valami rosszat?

Nem most ment le, eddig is eléggé alul n?tt.Másnak is ilyen a pocija? 31 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia. Azt tanácsolom, ne figyelj a "JÓAKARÓK" megjegyzéseire. Õk hamarabb beszélnek és utána gondolkoznak- vagy nem. Az, hogy kinek milyen a pocakformája, nagysága, tejesen alkati dolog. Ha nem keményedik, panaszaid nincsenek, várd boldogan babádat.Erzsók próbált segíteni

Szia. Azt tanácsolom, ne figyelj a "JÓAKARÓK" megjegyzéseire. Õk hamarabb beszélnek és utána gondolkoznak- vagy nem. Az, hogy kinek milyen a pocakformája, nagysága, tejesen alkati dolog. Ha nem keményedik, panaszaid nincsenek, várd boldogan babádat.Erzsók próbált segíteni
Nekem is lennt van, en is 31 hetes vagyok! Doki szerint tokeletes helyen van, minden poci mas, a joakarokra ne figyelj! Minden jot!
De jo hogy ezt kerdezted! Nekem is mindenki ezt mondja, hogy jaj, nagyon lent van a hasad! Nekem is mindig lent volt, amiota csak figyelgetem. Nem jelent semmit. En most vagyok 36 hetes es minden a legnagyobb rendben van. A masik ami meg kiborit, hogy mindenki megjegyzi, hogy milyen nagy a pocakom. Ez mar annyira bant es bosszant, hogy gyakorlatilag mar nem megyek tarsasagba, de bevasarolni sem, csak itt a hazunk kornyeken setalgatok meg neha elmegyek a helyi boltba, de ennyi. Mindenki azt kerdezi, hogy ikrek? Es mikor mondom, hogy nem, mondjak hogy uristen, milyen nagy gyerek. Pedig tudom, hogy a pocak merete nem aranyos a gyerek meretevel, semmit sem jelent... Megis bant. Szoval fel a fejjel, minden rendben a pocakoddal, lenyeg, hogy te jol erezd magad! Minden jot!
Azt mondják a lányok vannak lent, a fiúk pedig egészen fent a mama pocijában. :) Ne figyeljetek a "jóakarókra" inkább legyetek büszkék a pocakra és lakójára.

Lehet akár terhesség, ha november 2-án voltam együtt a párommal, és 4-dikén van elvileg peteérésem, és már egy napja erős görcsöket és szurkálást érzek a hasamba lent, valahol a méhem környékén?

Lehet ez talán a beágyazódás? Meg úgy érzem, mintha fel lennék puffadva, mármint alig eszek, de mégis olyan a hasam, mint egy kis lufi, és a melbimbón száraz, de nem fáj, csak ki van száradva? Vagy lehet, hogy terhesség és egy héttel el?tte jöhetett össze valami? Tudom várjam meg még kimarad-e a menzim (ami jöv? hét végén lesz esedékes), de nagyon izgulok, létszi segítsetek, hogy lehet-e ez ennek a jele és milyen apróbb tünetei lehetnek a hányingeren kívül?

Legjobb válasz: 5 nap telt el a fogantatástól (ha volt). Biztos azt mondják majd, hogy nem hiszik. Én azt mondom, hogy minden nõ más. Valaki nagyon hamar megérzi. A beágyazódás maximum elkezdõdhetett. És igen, összejöhetett egy héttel korábban is, ha volt "rendkívüli peteérésed". Üdv

5 nap telt el a fogantatástól (ha volt). Biztos azt mondják majd, hogy nem hiszik. Én azt mondom, hogy minden nõ más. Valaki nagyon hamar megérzi. A beágyazódás maximum elkezdõdhetett. És igen, összejöhetett egy héttel korábban is, ha volt "rendkívüli peteérésed". Üdv
Álmosság!Mikor meg kellett volna jönnie a mensimnek, az elõtt tört rám a fáradtság nagy konyhakéssel a kezében, alattomosan hátulról.Hirtelen rengeteget kezdtem el aludni.(Mint azóta megtudtam, ez az egyik alapvetõ jele is lehet a terhességnek!)Hányinger amúgyis késõbb jön, elõször kicsit étvágytalan leszel.
Lehetsz terhes, persze, és hallottunk már olyat, aki az eslõ naptól érezte, hogy terhes. A tünetek a szokásos, hasfájás, mellfeszülés, derékfájdalom, nagyajkak elszinezõdése, hányinger, szédülés, fáradtság, nagy étvágy...
elmeletileg lehetsz, de a teszt majd megmondja, varj addig is turelmesen, es ne eld bele magad mert negativ iranyba szornyu a csalodas.
szia.én is ezekkel a tünetekkel kezdtem.mensi után 2-héttel!azóta folyamatosan erösõdtek a jelek.ami már nagyon gyanús volt, hogy a hõm mindig 37C körül volt és a szagok...na meg a mellem nagyon érzékeny lett(persze a jelek minenkinél másképp jelentkeznek).voltam dokinál a múlt héten és nem látott semmit, mondta, h. menjek vissza, (ha)mensi kimarad.teszteltem is.ebben a 2-hétben 3szor is, mindig negatív lett.ma kellett volna megjönnie, reggel csináltam tesztet(qupido-val) és láss csodát pozitív lett....nagyon hosszú lesz neked ez az egy hét, de kitartás!!!szorítok neked!!!!!

Sokan kérdezték már hogy mennyivel szülés előtt száll le a has? Az enyém miért nem emelkedett feljebb? Ha valaki meglátná rögtön megkérdezné mikor szülsz már mert jól lent van a hasad?

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Én 35 hetes, de úgy érzem, mintha nem is nõne a hasam és totál lent van. Gondolom most fog még csak nõni, bár az elsõ babámnál ilyenkor már kétszer ekkora voltam...nekem is sokan mondják, hogy lent van. Szóval nem tudom, mikor kéne leszállnia, nekem már 3-4 hete ilyen.

Hány hetes vagy? Én 35 hetes, de úgy érzem, mintha nem is nõne a hasam és totál lent van. Gondolom most fog még csak nõni, bár az elsõ babámnál ilyenkor már kétszer ekkora voltam...nekem is sokan mondják, hogy lent van. Szóval nem tudom, mikor kéne leszállnia, nekem már 3-4 hete ilyen.
nekem mindenki azt mondta egész pocakosságom alatt hogy lenn van nagyon a hasam, de újabban 2-3 hete elkezdett jobban lemenni, de még semmi jele h szülnék pedig már 40+4 hetes vagyok.a védõnõm azt mondta h nem is törvényszerû h leszáll a pocak. boldog pocakosodást
Nekem ránézésre elég magasan van a pocim. Néha mutatom is a páromnak milyen fönt van. Pedig tegnap az orvos azt mondta, hogy a baba már nagyon-nagyon lent van annyira, hogy bármikor megrepedhet a magzatburok. Hát kívülrõl semmi jele... 36+5 hetes pocis.
12:00-ás válaszolónak üzenem, hogy nekem is azt mondta a doki 36 hetes uh-n h 1-2 hét és meglesz a kisfiam mert annyira lenn van, és be is van illeszkedve, meg ki is vagyok nyílva teljesen.ennek ellenére már a 40. hétben járok, és semmi jele h ki akarna bújni a kiskirályfim. azért kitartás csajok, mert már mögöttünk van a több és nem elöttünk, és nemsokára mindegyikünk a kezében tarthatja a kisbabáját. könnyû és gyors szülést, és boldog babázgatást mindenkinek. a 40+4 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, egyébként 30 hetes vagyok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!