Találatok a következő kifejezésre: A hasam lent (513 db)

A tampontól fáj a hasam? (lent)

most próbáltam ki el?ször a tampont és kb. negyed órája nagyon er?sen görcsöl a hasam.soha nem szokott ilyen lenni mikor megvan.a tampontól fáj?

Legjobb válasz: Tuti nem. Most elõször görcsöl a hasad, azért mert menstruálsz, nem azért, mert tampont használsz épp.

Tuti nem. Most elõször görcsöl a hasad, azért mert menstruálsz, nem azért, mert tampont használsz épp.
A kérdező hozzászólása: de már több mint 4 éve megvan és soha nem fájt
Lehet, én is begörcsölök a tampontól.:S
Én is így voltam vele. De attól, hogy eddig sosem fájt, nem jelenti azt, hogy soha nem is fog. Sokan vannak ezzel így. Eleinte évekig jól elvannak, aztán csak görcsoldóval tudnak létezni, aztán megint nem görcsölnek egy ideig, ez változó.
A kérdező hozzászólása: köszi és az mért van, hogy mikor kiveszem akkor fáj, ha felrakom akkor nem?(nem vagyok már szûz)

23-24 hetes kismama vagyok 3 babámat várom napok óta nyílalik feszít a hasam lent ha felkelek akkor ha megfogom a hasam talán valamivel jobb első két kislányomnál nem volt ilyen szerintetek lehet hogy elkezdtem kinyílni?

keményedni nem nagyon csak ritkán szoktam .magzatvizem több valamivel dec 20 i lelet.Holnap megyek dokihoz remélem minden oké lesz.valaki hasonló cip?ben?

Legjobb válasz: Én is hasonló cipõben járok. Nekem délutánonként van ilyen nyilalgatás, de nem minden nap. Szilveszter éjjel volt nagyon durva, vagyis már éjfél után, le kellett feküdnöm, úgy jobb volt valamivel. Meg sem mertem mozdulni, habár nem is tudtam volna, annyira fájt. Én csak hétfõn megyek dokihoz. Remélem semmi baj nincs. Én 28 hetes vagyok. nekem az elsõ gyermek kisfiú, de nála semmi tünetem nem volt. Most kislány lesz.Nem hiszem, hogy kezdesz nyílni, de kíváncsi vagyok mit mondd a doki. Írj majd mi volt. Én dec.17.-én voltam utoljára dokinál, akkor még 3000-es volt a méhszájértékem.

Én is hasonló cipõben járok. Nekem délutánonként van ilyen nyilalgatás, de nem minden nap. Szilveszter éjjel volt nagyon durva, vagyis már éjfél után, le kellett feküdnöm, úgy jobb volt valamivel. Meg sem mertem mozdulni, habár nem is tudtam volna, annyira fájt. Én csak hétfõn megyek dokihoz. Remélem semmi baj nincs. Én 28 hetes vagyok. nekem az elsõ gyermek kisfiú, de nála semmi tünetem nem volt. Most kislány lesz.Nem hiszem, hogy kezdesz nyílni, de kíváncsi vagyok mit mondd a doki. Írj majd mi volt. Én dec.17.-én voltam utoljára dokinál, akkor még 3000-es volt a méhszájértékem.
nekem ez kb a 20 héttõl van. mindig attól félek nyílok, de eddig nem. nekem fõleg éjjel van ez, amikor felállok, fordulok, elsõ lépéseknél. valamint a frontokat nagyon érzem. nem tudom szedsz-e magnéziumot, az segít sokat. nekem a magne B6 ilyenkor már nem ért semmit, a magnerot sokkal jobb, napi 3x1el kezdtem a 22 hét körül, most már napi 3x2t szedek, az a max. illetve én kapok dyaphilint is. ne izgulj, nem nyíltál, csak a méh feszíti remélhetõleg, de a dokid majd megnyugtat. jó babavárást! kitartás! 33 hkm

Pár napja derült ki, hogy terhes vagyok. Néha kicsit fájdogál a hasam lent meg oldalt is, ez gond lehet? 3 hét múlva megyek vissza a dokihoz. Ilyenkor mit csinálnak? Ultrahangon már lehet majd látni valamit?

Nagyon vártuk már:)

Legjobb válasz: Szia. Az uh-n majd lehet látni a petezsákot,és a kis szívlüktete´seket. Az normális,hogy fáj a hasad.Tágul a méhed.Amíg nincsen vérzés,vagy nagyon erös görcsölés,minden rendben. Gratula a babához. 32hetes kismama.

Szia. Az uh-n majd lehet látni a petezsákot, és a kis szívlüktete´seket. Az normális, hogy fáj a hasad.Tágul a méhed.Amíg nincsen vérzés, vagy nagyon erös görcsölés, minden rendben. Gratula a babához. 32hetes kismama.
Szia! Természetes, hogy fáj a hasad!Ezzel jár, hisz készül a szervezeted a változásokra.Hüvelyi ultrahangon fogod látni a petezsákot és lehet, hogy már a kis szívhangot is!Gratulálok a babához, mi is nagyon várjuk a csöppet! (37 hetes kismama)
Sajnos én ellentmondok az elõttem szólóknak. Ugyanezek a tüneteim voltak és felhívtam a dokimat(2 nappal a terhesség megállapítása után). Behívott vizsgálatra, majd azonnal elküldött ultrahangra és kiderült, hogy cisztám van. Szerintem mindenképp menj dokihoz!!! 18 hetes kismama
Hát nekem az elején úgy fájt a hasam, hogy néha azt hittem összeesek.Olyan mensis szerü görcseim voltak mint még soha.A méh növekedésétõl volt.Szerintem nem ciszta.Nekem is volt cystam (kb. 5 ször) egyszer sem fájt, ha valami miatt nemm küldtek volna uh-ra ki se derül.18 hetes kismama

Délutánra mért puffadok fel, és ugy érzem mintha repedne szét a hasam lent a babánál?

Nem pihenek eleget vagy mit?l lehet? És mennyire ba ha baj? 21 hetes kismama

Legjobb válasz: Ez a repedés-érzés nem a has keményedése? Mert akkor tényleg fontos a pihenés!!! Azt nem merném megjósolni, mekkora baj lehet, de nem kéne kipróbálni. Szóval pihenés, és ha nem múlik, orvos!

Ez a repedés-érzés nem a has keményedése? Mert akkor tényleg fontos a pihenés!!! Azt nem merném megjósolni, mekkora baj lehet, de nem kéne kipróbálni. Szóval pihenés, és ha nem múlik, orvos!

Néhány napja, eddig nem tapasztalt tüneteim kezdtek jelentkezni. Hétfõ este nagyon fájt a hasam lent a köldökömtõl a bugyimig (tenyérnél nagyobb részen). Majd erõteljes fehérfolyásom és egy kis vér is volt. (részletesebben lent. ) Mi lehet ez?

A hasfájásom hétfõ estétõl nagyjából kedd estig tartott(legfõképp akkor jelentkezett amikor ürítenem kellett, ürítéskor erõsebb lett, majd kicsit gyengébb), ezután intenzív fehérfolyást tapasztaltam, ezzel párhuzamosan vizelést követõen véres lett a wc papír (ha azelõtt székeltem is, de nem a székletem volt véres). Ezután elmentem orvoshoz, aki gyógyszert ír, és egy hét múlva visszamegyek és nagy valószínûséggel nõgyógyászhoz küldd. Jelenleg nincs has fájásom, de egy nap legalább kétszer is találok vért/véres fehérfolyást a bugyimban(enyhén barnás).Nem tudom, hogy mi ez, de nagyon örülnék ha valaki tudja.

Legjobb válasz: hány éves vagy?

hány éves vagy?
Nõgyógyászhoz kellene menni egyértelmûen, ehhez semmi köze a háziorvosnak. Ha így tippelni kell, akkor méhgyulladás.
A gyógyszertõl valószínûleg el fog múlni. (antibiotikum?)
Valamilyen gyulladás lehet Lehetett estl. petefészek gyulladás is
A menzeszed mikor volt meg utoljára? Amiatt nem lehetett?
Persze lehet urológiai probléma is Pl. valami a vesével
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, 24.én kell jönnie.

31. hetes vagyok, és nagyon parázok, hogy koraszülött lesz a babám! Sok tünet utal rá! A méretei is nagyobbak, mint amennyinek lennie kellene, a hasam lent van, és nagyon keményedik. Mit csináljak? Vagy csak túlkomplikálom a dolgokat?

Ezen kívül rengeteget járok pisilni, nem tudok aludni, és nincs étvágyam!

Legjobb válasz: Ha a hasad keményedése rendszeres ( kb több mint 4 X óránként) az tényleg nem jelent jót. A többi tünetedet bármi okozhatja. Keményedés elleni tippek: 1. pihenés 2. 3X 2 Magne B6 3. napi 3 X egy fél dl kognac Az utóbbi nem vicc, nálam a 30 héten kezdõdött ugyanez, csak a szülés is beindult. Orvosi javaslatra volt benn a kórházi hûtõben a Napoleon, és a dokim minden nap megkérdezte, "bevettem-e" a "gyógyszert" Végül kihúztuk a 36. hétig, pedig négyszer beindult a szülés....

Ha a hasad keményedése rendszeres ( kb több mint 4 X óránként) az tényleg nem jelent jót. A többi tünetedet bármi okozhatja. Keményedés elleni tippek: 1. pihenés 2. 3X 2 Magne B6 3. napi 3 X egy fél dl kognac Az utóbbi nem vicc, nálam a 30 héten kezdõdött ugyanez, csak a szülés is beindult. Orvosi javaslatra volt benn a kórházi hûtõben a Napoleon, és a dokim minden nap megkérdezte, "bevettem-e" a "gyógyszert" Végül kihúztuk a 36. hétig, pedig négyszer beindult a szülés....
Szia! A dokiddal beszélj, majd õ megmondja, hogy mi a helyzet veletek! Én napi 3x1 Magnerotot szedek, hogy ne keményedjen a pocim, mégis éjszakánként elõfordul, szerintem ez normális. Én is keveset alszom éjjel, sokszor kelek fel pisilni (3-4x), de rengeteget mocorog a fiam, vagy épp Apa horkol és akkor a baba is felébred és tornázik egy jót. Csak egy vélemény: a pocid attól is lejjebb mehet, hogy a babád befordult, nálam ez a helyzet. A babám a 32. héten már 2040 grammos volt! 33 hetes kismami, aki a harmadik babáját várja
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Magnéziumot még csak napi 3*1-et írt az orvosom... A konyakos trükköt én is hallottam már, csak még nem mertem kipróbálni (pláne a Magne B6 mellett). Magzatvíz nem szivárog, vagyis szerintem az a bizonyos kellemetlen szagú folyás (minimális mennyiség) még nem az! Vagy igen? De az már van kb 3 hete?!
A kognac-os anyuka vagyok. Én 10 g-os (!) magnézium infúzió mellett ittam a kognacot, + a napi 3X2 Magne B6. Nyugodtan kipróbálhatod! Míg nem volt magnézium infúzió, meg magne B6, alkoholos infúziót kaptak a fenyegetõ koraszülésre a kismamák :-) Csak volt, akinek nagyon megtetszett.....Így jött a magnézium. Az alkohol izomlazító hatása folytán jótékony, ellazítja a gyakorlatozó méhizomzatot. Ilyen mennyiségben semmi káros hatása nincs, persze csak mértékkel... :-)
Szia! Ne aggódj! Ez a végével ár, és egyik sem koraszülésre utaló jel. Ha nem görcsölsz, nincs vérzés, magzatvízszivárgás, akkor ez már normális. Magnéziumot szedsz a keményedésekre? Judy 3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Szerintem, ha ennyire aggódsz beszélj a védõnõvel vagy az orvosoddal.

Mit gondoltok róla, bejön nektek? Főleg a hasára lennék kíváncsi, hogy tetszik-e nektek.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Te õrült vagy? :o

Te õrült vagy? :o
jaj az elsõn nagyon cuki arca van. szép lenne ha lefogyna
Kizárt, hogy nincs valami szervi baja.
Egy újabb beteg kérdés... Mi köze ennek a szépséghez, a divathoz, a modellkedéshez??? Ja és hogy a kérdésre is válaszoljak. A hasa egyenesen OKÁDÉK!
ez a csaj úgy lett híres hogy meme lett belõle, az volt a lényeg hogy elõször az arcáról közöltek csak képeket, és mindenki írogatta hogy milyen szép stb útána meg megmutatták azt a képet ahol csíkos ruhában van és az egész teste látszik és akkor kb olyan reakció volt rá minta pénisze lenne....(ilyen poénok is vannak....sajnos) :) )
A kérdező hozzászólása: az a koze a modellkedeshez, hogy webmodell a lany. :)
Rubens lehet, hogy világhírût festett volna róla.
Undorító!
Hogy lehet valaki annyira igénytelen, hogy így elhízzon?A kérdésre is válaszolva, már bocs de sztem undorító ez a mértékû elhízás ...
Mi ennek a lánynak a neve? Ha már webes, kíváncsi lennék. Egyébként kedves kérdezõ, kíváncsi lennék a Te véleményedre is :D
Tetszik, igazából egészében is
"az a koze a modellkedeshez, hogy webmodell a lany. :) " lol, te rohadt buta vagy. és ha még ilyen dagadt is akkor nem fogsz sokat (semmit) elérni az életedben :DD
A kérdező hozzászólása: En velemenyem: szep. :) Beccabae neven talaltam ot tumblron. Kedves 28-as, sokat eppen nem tudsz az eletemrol, mibol gondolod, hogy nem ertem el mar eddig is nagyon sok mindent?! Mellesleg, ha mar butanak titualsz valakit, talan tedd hozza, miert. :) Vagdalkozni mindenki tud, ervelni mar nem. A te tipusod nem igazan...
A kérdező hozzászólása: meg egy kerdes a 28-ashoz: miert gondolod, hogy nem ernek el semmit? :) na ez a butasag... a sikernek nincs koze a kilokhoz.
hmmm szívesen dugnám
14 te tettél fel kérdést egy másik ember külseje alapján.... te....nem is írok mást mert csak törlõnék....
nem csak szomorú, de még rövid élete is lesz.... az elsõ képen még elfogadható 17/F
A kérdező hozzászólása: Nem, nem tudok róla.
Nekem tetszik!
A 3. képen már sok de amugy tetszik:)
az elsõ képen még bejön
Ha csak viccbõl írtad, akkor igen, csodaszép..ha komolyan, akkor visszataszító.
A kérdező hozzászólása: 6: a te stílusod méginkább az...
Miért, azért, mert visszataszító számomra ilyen egy lógós has? Az elsõ kép még elmegy, a 2. és a 3. egyszerûen nem esztétikus..egyébként meg véleményre voltál kíváncsi, nekem ez a véleményem.
A kérdező hozzászólása: Normálisan is ki lehet fejezni az ilyet. Pl. az h "nekem õ nem tetszik." Kész. Degradálás nélkül.
az arca nekem tetszik, de amúgy a teste nem
Degradálás? De kis érzékeny vagy! Ezt nem lehet szépíteni, mert SEMMI szép nincs benne. Egészségtelen, ronda. Még a melle sem nõtt a hízással, amitõl "elfogadhatónak" szokták titulálni a túlsúlyos nõket. Nem formás, hanem teljesen aránytalanul hízott. Folyik szét. Az külön ijesztõ benne, hogy ilyen fiatal. [link]
Egy brutálisan szép Nõ lehetne, ha nem lenne ilyen kövér! Arcra gyönyörû.
Es az allatkert azota is keresi az eltunt balnat...
A kérdező hozzászólása: Embert visszataszítónak nevezni nem szép dolog. Ez nem érzékenység kérdése, ez normális emberi viselkedés kérdése. Nem normális, aki külsõ alapján így beszél másokról.
tetszik, igen, szívesen kényeztetném:) )

Mert van az hogy a hasam lent be szokot kemenykedni? 17 hetes terhes vagyok! Ki tud ebben segiteni? Mit jelent? Nem gond?

Legjobb válasz: méh összehúzódások miatt van.. magnéziumot szedjél!és ha lehet pihenj sokat!

méh összehúzódások miatt van.. magnéziumot szedjél!és ha lehet pihenj sokat!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Sok pihi, magneb6, és ne izgulj, nem lesz gond.
Most várom a 6. at, az összes terhességem, a mostani is haskeményedõs. Emiatt veszélyezetett voltam, vagyok. Sok pihi, nem lesz semmi baj, azért szólj legközelebb a dokidnak. 16 hetes :)

SOS! Fájhat ettől a hasam? (lent)

17 éves fiú vagyok, a bn?mmel még nem volt szexuális kapcsolatunk, csak petting. Ilyenkor mindig felizgat, de nem akarja hogy kiverjem-így sokszor állva marad a cerkám, este vagy ha már ? nincs ott, nem tudom kiverni, mert úgy érzem, hogy csak vele menne, de már annyira görcsösen akarom hogy lehet azért nem megy..... fájhat ett?l a hasam, hogy állandóan "állva maradok"? mit csináljak?? már nagyon kellemetlen.....

Legjobb válasz: mért nem engedi hogy ráverd az arcára?

mért nem engedi hogy ráverd az arcára?
szopasd meg, amikor érzed, hogy jön akkor fogd be az orrát, lõdd bele a szájába oszt akkor hisztizzen :)
Õ el szokott élvezni?
Korban hozzád illõt kéne választani, nem egy 13 éveset... Persze, hogy nem akarja! Gondolkodj ember!
az nem megoldható, hogy vesztek sikosítót és ha nem akarja a szájába venni azt használjátok és végig kézzel csinálja?
A kérdező hozzászólása: nem azt nem akarja, hogy kielégítsem magam, hanem csak azt nem akarja hogy mikor együtt vagyunk akkor élvezzek el....azt mondja õ még nincs erre felkészülve.....de nekem meg már nem megy/menne csak vele......
A kérdező hozzászólása: nem azt nem akarja, hogy kielégítsem magam, hanem csak azt nem akarja hogy mikor együtt vagyunk akkor élvezzek el....azt mondja õ még nincs erre felké
A kérdező hozzászólása: nem azt nem akarja, hogy kielégítsem magam, hanem csak azt nem akarja hogy mikor együtt vagyunk akkor élvezzek el....azt mondja õ még nincs erre felkészülve.....de nekem meg már nem megy/menne csak vele......
(21:11 vagyok) hogy érted, hogy nem akarja, hogy kielégíts magad?:O
Asszem erre találták ki a pornót...
....nem részletezem most, hogy miért de azért, hogy ne fájjon ki kell elégülnöd.
....nem részletezem most, hogy miért de azért, hogy ne fájjon ki kell elégülnöd. Szerinted ez a válasz hasznos. A válasz írója 68%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: 2010-11-06 21:11 Részletezd légyszíves!

Miért lötyög a hasam? (lent)

Mindig lötyög de nagyon hogyha nagyobbat lépek vagy ugrálok,de miért???

Legjobb válasz: ne igyá' annyit

ne igyá' annyit
A folyadék, amit megittál, az lötyög a gyomrodban. Néha nekem is szokott, olyan vicces XD
csak a hasad lötyög??
mert ha nem csak a hasad akk tom a választ...
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek télleg attól lehet...elsõ válaszolónak meg azt mondom h

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!