Találatok a következő kifejezésre: A hasam hányingerem (331 db)

Állandóan fáj a hasam, hányingerem van és ezt már egy hete hőemelkedés kíséri. Lehet baja a babámnak?

6 hetes kimama.

Legjobb válasz: Ha erõs görcseid vannak az vetélés jele is lehet.A hányinger és a hõemelkedés nemcsak terhességi tünet.Lehet valami betegséged is.Miért nem mész orvoshoz ha már egy hete tart?

Ha erõs görcseid vannak az vetélés jele is lehet.A hányinger és a hõemelkedés nemcsak terhességi tünet.Lehet valami betegséged is.Miért nem mész orvoshoz ha már egy hete tart?
Én is több hétig kínlódtam ezekkel a tünetekkel, bár a hõemelkedés hamar elmúlt.Sok gyümölcs, és redszeres támogatás.Nézz utána, h miben van sok B6vitamin.Az csökkenti a hányingert. 11hetes kismama
Még nagyon korai lenne a hányinger meg a többi. Ha kimaradt a menzeszed, tesztelj, addig ne higgy tüneteknek.
Nem tudjatok, hogy beled ment-e??? Hat akkor ki tudja, a mesemano? Ismet felelossegteljes emberek, akik a legmegbizhatobb vedekezest valasztottak, gratulalok. Legalabb egy esemeny utanit bevehettel volna, akkor nem kene feltenni a kerdest.
hétfõn reggel tesztelj, ha addig nem jön meg.
Ja, és letiltottalak :D
Az okoska irt nekem egy privát üzenetet: " Nem vagyok felnõtt" Válaszom kedves Liza: Látom.... szánalom.
Nekem is írt, hogy ne bunkózzak, meg hogy nem kéne ilyeneket írni..hát, szerintem meg nem kéne ilyeneket csinálni, vagy ahelyett, hogy itt kérdezget, inkább menne el egy tesztért..
Gratulálok! Felelõsségteljes felnõtt emberek!
Sok sikert hozzá! Amúgy mennyi idõsek vagytok? Barátod hogy fogadta a hírt? Szüleitek?
Most nem azért de szerintem senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki hogy védekezik!! Nem kell flegmázni a kérdezõvel és nem kell kioktatni sem! Lehet, hogy õ épp így akarta! De persze kérdezõ azt üzenem neked, hogy ez a megvédés csak akkor érvényes ha nem vagy kevesebb 16 évesnél.
A kérdező hozzászólása: voltam orvosnál is meg teszt is kimutatta. Megtartom soha nem vetetném el!
A kérdező hozzászólása: 20 éves vagyok!
Érdekes mennyire más reakciókat kap a megtartsam-e vagy sem ill. a te kérdésed és annak végkimenetele.Holott a lényeg ezután jön!Elég faramuci helyzet után hoztál egy felelõsségteljes, érett döntést, szívbõl kívánom hogy minden a legjobban alakuljon ezután, könnyû terhességet és sok boldogságot a kicsihez, több örömöt fog hozni az életedbe mint azt valaha is gondolnád!Gratulálok:) 1gyerekes és 11hkm
És 20 évesen minek tartod magad? Felnõttnek? " Nem vagyok felnõtt" Ezt te írtad, Liza! Akkor most hogy is van? Amúgy boldog babavárást kívánok!
lehetsz terhes, de lehet hogy nem, mi ezt innen honnan tudnánk, ? tesztelj majd
Attól, hogy 20 éves nem feltétlenül kell felnõttnek éreznie magát. Én 18 vagyok és én sem érzem magam annak és senki nem is tart annak aki ismer engem. De mivel várandós vagyok nekem is fell kell majd nõnöm 1-2 perc alatt. Nehéz lesz biztos, de ez van! teganpi 13.21-es voltam. Boldog babavárást! :)
tegnapi**** bocsi
Tuti a dolog? Mi lesz a babával?
ez biztos? honnan tudod, teszteltél v. voltál dokinál? Második voltam.
Mikor történt? Tünetek akkor jelentkeznek, ha már kimaradt a menzesz is. Ha nem jön meg, csinálj tesztet.
A kérdező hozzászólása: hát tegnap kellett volna, és nekem mindig nagyon görcsöl meg fáj de most semmi!
Utolsó! Teljesen igazad van. Mit ér azzal ha ír nekem privit? Válaszoljon neki akinek hat anyja van.... elöbb kellett volna okosnak lenni. Tudod, nem kell drága gyógyszert szedni, lehet gumival is védekezni, ami nem kerül annyiba mint egy abortusz, és mellesleg megkíméled magad az idegeskedéstõl hogy vajon idõbe kihúzta-e....
kedves kérdezõ, igen lehetsz terhes, bár nem értem mikor voltatok együtt?3 napja, és azóta van tüneted? mert akkor még be sem ágyazódott.. a húgom pontosan így lett várandós, jelenleg a 30. hétben van(bár õk meg tudták állapitani, hogy egy "kevés ment be"-elég is volt a teherbeeséshez).
Mikor voltatok együtt?
Kérdezõ, harapós vagy nagyon!:) nem piszkálás, én is ilyen vagyok!!:) a 7.hónapban vagyok a törpömmel:) de egy tesztet csinálj! Ugyanis lehetsz így is terhes! Belém is csak pár cseppecske ment, mégis összejött:) uuuuhh, most fogok kapni ezerrel, hogy milyen hülye vagyok, meg ejnye-bejnye:) ne félj, vegyél tesztet, ha van pici, még mindìg tudtok dönteni!
Jó tudni, hogy nem csak én küldöm el a pitsába az engem idegesìtõ embereket:) kezdtem magam rosszul érezni, pedig csak hormonok:D elözö voltam, 22/ l
A kérdező hozzászólása: állapotos vagyok!
tervezett (!!!) baba pozitív tesztje után is szíven ütött egy érzés hogy Úristen, ezután minden más lesz, meg fogjuk-e állni a helyünket szülõként, elég érett vagyok én ehhez? 28éves voltam ekkor.Senki nem tudja milyen az ismeretlen...majd felnõ a feladathoz, nem hiszem hogy a kora vagy a stílusa miatt ostorozni kellene.
Könnyen lehet, hogy menstruálni fogsz! Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!
Elsõ vagyok. Azért Anyukádnak szólj mindenképpen!!! Minden elképzelhetõ jót kívánok!!!
A kérdező hozzászólása: Kosszi!
Meg lehet egy kisebb gyomorrontás is :) A barátomnak nemrég ugyanez volt, csak õ rájött, hogy a kínai kajától lehetett, mert hát ugyebár õ nem szokott menstruálni, de azért adtam neki egy görcsoldót, nehogy meghaljon nekem itt :)
Igen, végül is lehet a gyomroddal is baj, ezért az a legjobb ha szólsz Anyukádnak!!! Elsõ voltam. Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!!

Terhes vagyok akkor, ha fáj a hasam, hányingerem van, és ugy érzem mintha megjönne. , ?

Legjobb válasz: Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor lehet. Vagy felfáztál... Vagy influenzás vagy...

Ha védekezés nélkül szexeltél, akkor lehet. Vagy felfáztál... Vagy influenzás vagy...
dugtál mostanában úgy, hogy belédélveztek? vagy legalább egy belédélvezett...?
Az is lehet, hogy meg fog jönni.. Erre nem gondoltál? ;)

Ma iszonyatosan begörcsölt a hasam, hányingerem volt, a mellem feszül, ha hozzáérek fáj. Több lent?

Sokat pisilek, fáj a fejem, a hátam, fáradékony vagyok, a hasam fel van puffadva és 4 kg-mal több vagyok, menstruálni fogok?

Legjobb válasz: menj el orvoshoz lehet hogy vagbeled van

menj el orvoshoz lehet hogy vagbeled van
A kérdező hozzászólása: De a menstruáció is lehetséges?
A kérdező hozzászólása: Ahhh, most megint áh
Mennyi idõs vagy? Ez lenne az elsõ menstruációd? Az tud ilyen tüneteket produkálni, szóval persze, lehetséges!
És hol fáj a hasad? A vakbél (és nem vagbél...) oldalt fáj, ha gyomorprobléma van, az pedig feljebb. Ha az alhasad görcsöl, akkor azt a szaporítószervek (petefészkek, méh)okozzák vagy a belek. Puffadás mindkettõtõl lehet. De mivel a melled is fáj, ez vélhetõen valami nõgyógyászati dolog.
A kérdező hozzászólása: Alhasam, 11/L
Ha már több napja tart ez az állapot, mindenképpen meg kellene látogatnod a háziorvosod, aki esetleg beutal ultrahangra vagy nõgyógyászhoz. A közelgõ menstruáció okozhat ugyan ilyen tüneteket, de azért nem kellene, hogy ennyire rossz legyen. Fennállhat az a veszély, hogy már menstruálsz, csak a vér nem tud kiürülni, és bent pang, görcsöket okozva. Normális esetben a szûzhártyán van egy kis rés, amin kijön, de egyeseknél elõfordul, hogy nincs meg ez a rés, hanem mesterségesen kell csinálni. Nem szeretnék rád ijeszteni, de ha nem múlnak a tünetek és vérzés se jön, akkor azt nem szabad félvállról venni.
A kérdező hozzászólása: és ha nekem nincs rés a szûzhártyámon ki kell lyukasztani? vagy lesz ott rés?
A kérdező hozzászólása: De akkor a fehér meg a barnafolyás hogy jön ki? (az kijött)

Tisztelt Doktor úr! Sajnos már többször voltam felfázva, volt vesekövem is, amit szerencsére elhajtottak. 58 éves vagyok de, sajnos a vízhólyagommal rendszerint ősszel vagy tavasszal problémám van. Jelen pillanatba is nagyon fáj a hasam, hányinger környék

Tisztelt Doktor úr! Sajnos már többször voltam felfázva, volt vesekövem is, amit szerencsére elhajtottak. 58 éves vagyok de, sajnos a vízhólyagommal rendszerint ősszel vagy tavasszal problémám van. Jelen pillanatba is nagyon fáj a hasam, hányinger környékez és nagy a pulzusom is 138-80-112. Lázam nincs és nem fáj, amikor vizelek, viszont van egy különleges szaga a vizeletnek és csúnya sárga az alsóneműm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Sajnos már többször voltam felfázva, volt vesekövem is, amit szerencsére elhajtottak. 58 éves vagyok de, sajnos a vízhólyagommal rendszerint ősszel vagy tavasszal problémám van. Jelen pillanatba is nagyon fáj a hasam, hányinger környék

Tisztelt Doktor úr! Sajnos már többször voltam felfázva, volt vesekövem is, amit szerencsére elhajtottak. 58 éves vagyok de, sajnos a vízhólyagommal rendszerint ősszel vagy tavasszal problémám van. Jelen pillanatba is nagyon fáj a hasam, hányinger környékez és nagy a pulzusom is 138-80-112. Lázam nincs és nem fáj, amikor vizelek, viszont van egy különleges szaga a vizeletnek és csúnya sárga az alsóneműm.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslok egy mielőbbi urológiai szakvizsgálatot. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Szerintem meg fog jönni, de lehet a kaja miatt is. Egy fiú miatt, akivel csak beszélgettél nem.
Lehet idegi alapon a fiú miatt is. Én is úgy keltem ma hogy majdnem hánytam egyet, de ez a vizsgaidõszak miatt van. De kaja és ez a hirtelen felmelegedés miatti sok ivás is okozhatja.
Nincsen sok savad? Refluxnak is ilyen tünetei vannak, menj el a háziorvoshoz.
Okozhatja még stressz, de tüdõ-, vagy gégerák is. Menj orvoshoz.
Nem hinném!
Nem
Az igazi terhességi hányinger általában 6-8 hetesen kezdõdik. Ami addig van, sok esetben pszichés eredetû. Hidd el, nem lehet azt a rosszullétet semmivel összetéveszteni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!