Találatok a következő kifejezésre: A hasam Miért van így Ez baj (2 db)

A hasam kemény. Miért van így? Ez baj?

Legjobb válasz: Szia. Nem írod,hogy ha terhes vagy,mennyi idös?? A terhesség miatt,a haskeményedés normális.méh összehúzódás okozza.Ha nem sürün fordul elö,akkor ok. szedjél magnéziumot.De beszélj az orvosoddal.De ha beírod a KERESÖBE,böveben,és több választ olvashatsz,mert már sok ilyen ke´rde´s volt. 34hetes kismama.

Szia. Nem írod, hogy ha terhes vagy, mennyi idös?? A terhesség miatt, a haskeményedés normális.méh összehúzódás okozza.Ha nem sürün fordul elö, akkor ok. szedjél magnéziumot.De beszélj az orvosoddal.De ha beírod a KERESÖBE, böveben, és több választ olvashatsz, mert már sok ilyen ke´rde´s volt. 34hetes kismama.
A has keményedése normális, koraterhességben is elõfordulhat, késõbb gyakoribb és ebbõl lesznek a fájások. Ha még nincs itt az ideje, pihenj sokat és beszélj az orvosoddal. Jó babavárást!

25 hetes terhes vagyok. Keményedik a hasam, néha fáj. 3x1 szem magne B6-ot szedek. Szoktam pihenni is, de így is. Nem lesz ebből baj? Miért van ez? Ugye nem lesz baj?

Legjobb válasz: Nekem is volt es meg van is haskeményedésem. Elmentem vele az orvosomhoz es nekem is ki lett irva a magne b6. Napi 3at irt ki nekem is. Azt mondta az orvosom,hogy nagyobbodik a méh és nyulnak a hasizmok. Ne aggodj,állitolag nincs baj.Akkor van gond ha vérzel is mellé. 22hetes kismama

Nekem is volt es meg van is haskeményedésem. Elmentem vele az orvosomhoz es nekem is ki lett irva a magne b6. Napi 3at irt ki nekem is. Azt mondta az orvosom, hogy nagyobbodik a méh és nyulnak a hasizmok. Ne aggodj, állitolag nincs baj.Akkor van gond ha vérzel is mellé. 22hetes kismama
Szia! Nekem a 26.héttõl keményedik a hasam! nem akarlak ijesztgetni, de ez lehet a koraszülés elsõ jele! Én elmentem vele dokihoz, mivel napjában többször is keményedett! Megvizsgált és megállapította, hogy a gyakori keményedéstõl megrövidült a méhnyak, aminek ugye szülés elõtt pár héttel kellene.Felemelte a magneB6 adagomat 3x2-re, kaptam nyugtatót is mellé. Ja be is akart fektetni kórházba, de mivel már van egy 18 hónapos kislányom, nem engedtem, vállaltam az itthoni szigorú fekvést 1-2 héten keresztül! Utána sokkal jobb lett minden! Most már betöltöttük a 30.hetet, napi 2x2 magnéziumot szedek, de haskeményedésnek semmi nyoma, és feküdni sem fekszem annyit!!Kellemes babavárást és ne aggódj minden rendben lesz! A stressz az csak árt!! :) 30 hetes kismama
Szia! Nem lesz semmi baj, de ha a magnézium mellett sem javulna, beszélj a dokival, mert megemelheti az adagot.És tényleg pihi, fõleg ne fáraszd ki magad.De nem lesz semmi baj.Ha a fájdalom gõrcsõlésbe menne át, és erõsödne, akkor jelezd a dokinak mielõbb, de nem hiszem hogy ettõl kéne tartanod. Boldog babavárást!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!