Találatok a következő kifejezésre: A hasam Miért (1232 db)

Mert még nem olyan régóta terhes, mint a másik. Majd megnõ az õ hasa is.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!

A macskám nem engedi, hogy simizzem a hasát. Miért? (lennt)

Azaz engedi amikor alszik vagy kómás de amikor ébren van és oda nyúlok már a hátsó lábával elakarja lökni a kezemet ... azt mondták azért mert nem bízz bennem ... akkor mégis mit kéne tennem, hogy bízzon bennem? mert egyáltalán enm akarom megütni vagy ilyesmi de ő azt hiszi:/ de nem csak nálam nem engedi másnál sem...pls segítsetek

Legjobb válasz: Nekem is volt ilyen cicám, egyszerüen nem szerette ha a hasát simgatom. A macskák nem kifejezetten szeretik ha a hasát simized...

Nekem is volt ilyen cicám, egyszerüen nem szerette ha a hasát simgatom. A macskák nem kifejezetten szeretik ha a hasát simized...
A kérdező hozzászólása: Van két KAN macskánk azok nagyon nem szeretik de a nõstény cicánk nagyon engedi õt nem zavarja...netán ez csak a kanoknál van?
Van egy macskás könyvem abban azt olvastam, hogy a macskák ezt támadásnak vehetik. De pl nálunk is a kan macska az amelyik nem engedi a nõstényt nem érdekli. Bár az tény, hogy a nõstény nagyon nyugodt szinte tunya a kan pedig hiperaktív.
Nem minden macska szereti. Lehet, hogy egyszerûen csak ez az oka. De rossz élményhez is kötõdhet, ha pl. egyszer bántotta valaki, vagy úgy nyúlt hozzá hogy megijedt tõle.
A kérdező hozzászólása: Áhh, értem. Köszönöm szépen a válaszokat :)
Nekem lány cicám van, és õ sem szereti, ha a hasát simogatom. Ez nem bizalmi kérdés, hanem szerintem egyszerûen csiklandós. Simogasd olyan helyen, ahol szereti, az álla alatt, a buksiját, a hátát.
A kérdező hozzászólása: Rendben. :) köszi a választ:)
helló az én cicám sem mindig szeretik csak ha olyan kedve van h nem tetszik neki akkor egy picit megharap de nem baj mer én így imádom :)
A kérdező hozzászólása: Húú, akkor megnyugodtam..azt hittem velem van baja..ezek szerint nem:) köszönöm mindenkinek a választ! :) ))

176cm 72 kg vagyok és hatalmas a hasam miért?

ha lefogynék 55kra akkor elt?nne?

Legjobb válasz: Kedves utolsó ,én ugyanekkora magasságú vagyok ,52kiló(!!) és mégis nem kicsi hasam van,akkor szted el vagyok hívza?:))) Ez genetikán múlik,és nem tûnne el feltétlenül.:/ Én is már régóta kûszködök vele,mozgás,diéta..semmi. Mindenhonnan fogyok,onnan nem igazán.

Kedves utolsó , én ugyanekkora magasságú vagyok , 52kiló(!!) és mégis nem kicsi hasam van, akkor szted el vagyok hívza?:) )) Ez genetikán múlik, és nem tûnne el feltétlenül.:/ Én is már régóta kûszködök vele, mozgás, diéta..semmi. Mindenhonnan fogyok, onnan nem igazán.
En ugyanezzel a magassaggal 60 kilo vagyok, es meg nekem is van egy kis pocim.Gondolom azert hatalmas a hasad, mert el vagy hizva.Mar bocs, de ez az igazsag.
:D szerinted ha 17kg-t leadsz akkor eltûnik??? gondolkozz már...
53%os te hol látsz itt 52kilót írva?xD a kérdezõ 72kg-ot írt, te nagyon be lehetsz állva :D
A 19:07-es irta hogy o 52 kilo.
Ugyanezzel a magassaggal. Nezd meg a valaszokat. Amugy nekem teljesen mindegy. A kerdezon biztosan van nemi felesleg, lehet hogy csak 4 kilo mert oriasi mellei vannak, de lehet hogy 10 kilo. A fene se tudja igy latatlanba megitelni. Attol fugg ki milyen testalkattal rendelkezik. En ismerek egy lanyt, aki 176 centivel 66 kilo, es tiszta sovany.Egy masik csaj 61 kiloval sokkal koverebbnek tunik. Nagyon sokmindentol fugg.
Ez hülyeség, ne írjátok már, hogy el van hízva, mert rohadtul nem igaz!
De nagyonis igaz. 60kiló lenne az ideális kb. neki.
És azért nagy a hasad mert dagadt vagy és mert hasra hízol. Ez egyénfüggõ ki hova hízik.
jajj ugyanmár. nem elhízott, hanem van rajta valamennyi, de nem ELHÍZOTT. valószínûleg azért nagy a hasa, mert: 1. edzetlen, kezdj el edzeni, laposodni fog valamennyire, plusz nem árt úgysem leadnod néhány kilót. 2.fel van puffadva-szintén összefüggésbe hozható az étrenddel, kezdj el edzeni, jobb lesz az emésztésed is. 3.valamilyen emésztési gondod van, nézz utána. (ez már a komolyabb kategória, szerintem nem ez a helyes opció). Tehát, kezdj el edzeni, majd 'lemegy' a hasad.
Lehet, hogy csak te gondolod, hogy nagy a hasad. RAkj fel egy kepet, es eldöntjük
Én írtam, h 52kiló vagyok és nem viccelek, óriási hasam van, mármint zsíros teljesen, de mindenhol vékony vagyok (Lány!) Egyáltalán nem vicces, mert nagyon hülyén néz ki és barátaim is észre szokták venni, és oltanak vele. Valakinek tetszik h pocim van de amúgy sztem nem normális h mindenhol vékony vok és a hasamon meg rendesen markomba tudom venni a hasamat!
nekem tetszik, ha van egy kis pocija a csajoknak. nincs abban semmi.
magas a testzsírszázalékuk. "Ropi karok, szûk vállak, meg nagy bél.(fiúkról beszélek most)." Ezeknek kondizni kell.
Mar elnezest, de ha egy no 176 centisen 52 kilo, nehogymar bemeselje nekem hogy nagy a hasa. Barmilyen testalkattal rendelkezik egy no ilyen magasan 52 kiloval nehezen tudom elkepzelni hogy nagy a hasa. En amikor 56 kilo voltam olyan feszes volt a hasam, mint a modelleknek. A 60 kilommal mar nem olyan szep, de meg igy is elmegy. Akkor uzenem annak az illetonek aki 176 centisen 52 kilo, hogy kezdjen el feluleseket csinalni, ha olyan nagy a hasa.
A kérdező hozzászólása: 18vagyok
fiu vagy lány?
A kérdező hozzászólása: lány
Banyek de gáz, én voltam 72 kiló 190cm mellett 3 hónapja... mondjuk mostanra 80 lettem fogyjál is annyit minimum ...
Mutass egy képet a hasadról.
Tartáshiba?
Kövér vagy, izom meg nincs rajtad. Ennyire egyszerû a képlet.
Sokat kell hasizomra edzeni. (alsó-, felsõhas) Nagyon jó gyakorlatokat lehet találni a neten, amiket otthon simán lehet végezni.De gyors eredményre ne számíts. Én is ezzel küzdök pedig nem vagyok kövér, csak gyenge a hasfalam. Öröklödõ. (178cm 62kg)
Mert kövér vagy
55 kilósan meg csontsovány lennél!
utolsó: a testtömeg index egy baromság, számtalan olyan embert ismerek, akik a BMI megy egyéb szarok szerint ideális súlyban vannak, mégis ha rájuk néz az ember, mit lát? Ropi karok, szûk vállak, meg nagy bél.(fiúkról beszélek most) A lényeg, hogyha belenézel a tükörbe, mit látsz.
Elözö es kerdezö! nem raknatok fel egy kepet, persze csak ugy, hogy mindent kitakartok , amiröl felismerhetöek lennetek. :) kivancsi lettem, mit tartotok NAGY hasnak


Napozáskor a hasunk miért barnul le hamarabb, mint a többi testrészünk?

Érdekelne, hogy amikor napozunk - és ez a legtöbb embernél így van - miért barnul le először a hasunk és csak sokkal később pl a lábunk! Néztem már pár netes oldalon, de sehol sem volt ezzel kapcsolatos téma,pedig én kíváncsi vagyok!:)

Legjobb válasz: Mert mivel kövérek vagyunk, mi emberek, a hasunk van a legközelebb a naphoz, és azt fogja le hamarabb :) Viccet félre téve, nekem is a lábaim az utolsók. A hason vékonyabb a bõr és szerintem ezért.

Mert mivel kövérek vagyunk, mi emberek, a hasunk van a legközelebb a naphoz, és azt fogja le hamarabb :) Viccet félre téve, nekem is a lábaim az utolsók. A hason vékonyabb a bõr és szerintem ezért.
A kérdező hozzászólása: Hahaha :D Amúgy igen, van benne valami, én is erre gondoltam! De kíváncsi lennék, hogy van e ennek valami valós magyarázata! :D

35-hetes kismama vagyok! 90-kg val kezdtem a terhességem, volt is fölösleg a hasamon(háj)és aggaszt, hogy nem kerek a poci a hasam log és a gyomromnál kezd inkább nöni a hasam. Miért lehet igy?

más molett kismamáknak is ilyen volt?

Legjobb válasz: Nekem is ilyesmi volt, felül dagadt alul kicsit lógott a bõr fõleg a vége felé.

Nekem is ilyesmi volt, felül dagadt alul kicsit lógott a bõr fõleg a vége felé.
A kérdező hozzászólása: Attól függetlenül nincs semmi baj, ugye?a baba rendesen mozog!!
Nekem is ilyen volt. A babának semmi baja nem lesz tõle. Szülés után viszont szép kötényhasam lett. 2 év alatt visszahúzódott valamennyire, aztán jött a 2. gyerek és most még jobban lóg a hasam.

Nagyon fájt a gyomrom és dokihoz menntem, megnyomkodta a gyomromat és azóta lent van a kisbabám. Szóval leszállt a hasam. Miért ment le a hasam?

A doki lejjebb nyomta a babámat attól van? 34 hetes vagyok. Na és már nem fáj a gyomrom.

Legjobb válasz: Elsõ terhességnél szülés elõtt 4-6 héttel le szokott ereszkedni a pocak. Ez nem mindenkinél van, illetve van olyan is, akinek csak közvetlenül a szülés elõtt, vagy csak néhány nappal a szülés elõtt megy lejjebb a hasa. Elvileg te már benne vagy a 4-6 hétben,de én a helyedben visszamennék az orvoshoz.

Elsõ terhességnél szülés elõtt 4-6 héttel le szokott ereszkedni a pocak. Ez nem mindenkinél van, illetve van olyan is, akinek csak közvetlenül a szülés elõtt, vagy csak néhány nappal a szülés elõtt megy lejjebb a hasa. Elvileg te már benne vagy a 4-6 hétben, de én a helyedben visszamennék az orvoshoz.
szia, Lehet nyomta a gyomrodat a baba, a doki meg csak segített picit, hogy odébb menjen. Ha már nem tudja magát feltolni a baba a "torkodba", akkor, lehet, hogy be is illeszkedett, de ha még tolja magát, akkor még nincs beilleszkedve a feje.
A kérdező hozzászólása: :D Köszi a válaszokat!!!
Szerintem a doki csak odébbpiszkálta a lábait. Attól, hogy leszállt a hasad, még nem fogsz elõbb szülni. Egyéne válogatja, hogy kinek mikor száll le a pocija. Azért száll le, mert a súly lejjebb viszi, ezért inkább lent fog nyomni téged a babó, viszont az o lábacskáinak több hely jut feljebb. És így mindenki boldog. :o)
Nekem csak a vajúdás közben szállt le a hasam (elsõ baba), viszont a barátnõmnek elég hamar leszállt és 6nappal a kiírt idõpont elött szült meg.Nem feltétlenül igaz, hogy elõbb meglesz:) , szerintem alkat kérdése.Pihizz sokat, és jó babavárást. 4hós baba anyuja
Én úgy tudom, hogy ha lemegy a has, akkor lassan kibújik a baba is majd. Egyik ismerõsöm szült épp dec 24.én. Neki is lement a hasa, és rá pár hétre meglett a gyerkõc.

Miért fáj állandóan a hasam, miért van ez velem? Mit tehetnék ellene még, már 2 orvosnál is voltam, de az eredmények ugyanazok.

Ha eszek azért fáj, ha nem akkor azért. Evés,ivás után meg állandóan "morog" ami fájó érzés, meg így mintha bizseregne, utána meg hirtelen "morog" egy nagyoot és összerándulok annyira fáj. Voltam már orvosnál azt mondta hogy nincs semmi baj, de ez így számomra nem élet.

Legjobb válasz: Miket szoktál enni?

Miket szoktál enni?

30 hkm vagyok és fáj a hasam. Miért?

Nem menszi szerű a fájdalom, és nem is ott lennt érzem, hanem a köldököm alatt, körül. Rendesen fáj. Ha nem lennék terhes azt mondanám fáj a hasam, de nem a gyomrom. Ez normális? Másnak is van ilyen? Főleg mikor ülök, pihenek.

Legjobb válasz: szerintem ez elõfordul nekem is fájdogált a hasam,de semmi probléma nem volt. ha meg akarsz nyugodni menj el orvoshoz. a 30 héttõl mindened egyre jobban fájni fog :)

szerintem ez elõfordul nekem is fájdogált a hasam, de semmi probléma nem volt. ha meg akarsz nyugodni menj el orvoshoz. a 30 héttõl mindened egyre jobban fájni fog :)
nekem is volt ilyen a napokban. semmi nem történt. azóta nst-n is voltam, ott meg ugye látták volna, ha van valami.
Én azt mondom ha fáj, menj be, nem játék! Lehet leválik a lepény, vagy valami más szerved fájdalma sugárzik oda... Nekem is fájt ma a hasam, bentem az úgyeletre, kiderült vesekövem van! Nem hátul fájt ahol kellene fájnia....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a valaszaitokat.Hetfön megyek a dokihoz majd megkerdem mi lehet ez.

A törpenyúlamnak miért vizes/pisi a hasa, miért nem szárad meg? Miért nem eszik száraztápot?

MOst kaptam egy törpenyúlat, és néhány dologgal bajban vagyok.Alig eszik száraztápot, néhány karika répát szokott csak enni meg egy kis almát. És inni is alig látom, nem sok fogy az itatóból. A másik, hogy egy hatalmas vízfolz van a hasán, bajuszán. Össze van csomósodva és nem akar megszáradni, szétjönni.Pici még, 6 hetes.Fésülnöm kéne? Próbáltam lemosni a hasáról, kimosni a csomót, de nem sikerült.Szóval tanácsokat kérek az étkezés, tisztán tartás terén. (lehet hogy pisijébe feküdt bele, kicsit büdös is)

Legjobb válasz: Kapásból még nem is ehetne zöldséget és egyéb ilyeneket. Csak rendes tápot (versele laga cuni complete) és MINDIG legyen elõtte jó minõségû széna. Az hogy nem iszik, azért is lehet mert nem eszik elég szénát. De amúgy sem iszik meg 1 litert minden nap. Van sarok wc-je?

Kapásból még nem is ehetne zöldséget és egyéb ilyeneket. Csak rendes tápot (versele laga cuni complete) és MINDIG legyen elõtte jó minõségû széna. Az hogy nem iszik, azért is lehet mert nem eszik elég szénát. De amúgy sem iszik meg 1 litert minden nap. Van sarok wc-je?
Jesszusom, én azonnal orvoshoz vinném.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, viszem
az enyémek akkor néznek ki így aminkor bele fekszenek az itató táljukba... volt már megfázott nyuszim, de azok nem így néznek ki. mindenesetre írd majd le kérlek mit mondott az orvos.
A kérdező hozzászólása: Na, megszáradt és nem is rasztás már, nem adok neki zöldséget és eszi a tápot, iszik eleget. Végre nincs vele baj, csak amikor játszani akarok vele, elfut és inkább ungrádozik, meg bebújik sötét helyekre. Majd megszok... Meg még egy picit büdös, de biztos az is elmúlik. Köszönöm a válaszokat!
Felpufat biztos
A kérdező hozzászólása: Még egy uccsó kérdés. Ugye úgy szoktatod rá a szobatisztaságra, hogy berakod a kakijai az alomba, meg feltrölöd ecetes vízzel ahova pisilt. A ketrecében is be kell ecetezni, vagy csak kinnt ahova pisil?
Ahova pisilt azt itasd fel papírzsepivel és azt rakd a ketrec azon pontjába ahova szeretnéd hogy ürítsen (Wcjébe) egy kétszer még lehet hogy máshova is fog bogyózni akkor mindig szedd fel. 2-3 nap alatt megtanulja.
és nem feltétlen és csak kinn takarítsad fel ( nem muszáj ecettel lehet sima felmosó folyadékkal is, nem igazán jó ha az egész lakásod ecetszagú:D ) a ketrecet sem kell ecettel.
A kérdező hozzászólása: Mennyi baj van egy nyuszival, mondjuk megéri :D. Szóval elfogyott a táp, úgyhogy vettünk neki újat, azt amit valaki javasolt(versele laga). Gondoltuk kipróbáljuk ezt, mert a másikból a zöld bogyókat nem ette meg. Viszont ezt egyáltalán nem eszi meg. Mit csináljak, megvárjam miíg elkezdi enni, vagy mindenképp a másikat kell neki megvennem? Kicsit drága mulatság, ugyhogy nem nagyon akarok újat venni neki.
Cuni completet vettél? Eddig amelyik nyúl elé odaraktam elkezdte falni mint az õrült. Amúgy szerintem pár napig "éheztetheted", ha eszi rendesen a szénát nem lesz baja. Sok zöldséget se adj neki.
A kérdező hozzászólása: Hát remélem! Szénát sokat eszik, de amikor tápot adok neki, felboratja a tálat :D Majd hozzászokik
Vidd el orvoshoz. Merre laksz? Legjobb lenne olyan helyre ahol értenek is hozzá. Pl. http://www.univet.hu/units/belgyogyaszat/index.php?page=egzo.. Itt amúgy is minden kérdésedre választ adnának.
A törpenyulas oldalt nézd meg legyél kedves, mielõtt belepusztul a tudatlanságodba a nyuszkó!
A legfontosabb szabály: elõször tájékozódunk ALAPOSAN és csak UTÁNA veszünk magunkhoz élõ állatot! Ha 6 hetesen zöldséggel eteted, azzal meg is ölheted. Pont az ilyen kérdések miatt készítettem el ezt a blogot: http://nyultartas.blogspot.hu/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem nem lesz baja, karácsonyra kaptam nem volt idõm felkészülno, azt mondták adjak neki. És utána olvastam, ilyet nem találtam. Köszönöm a hasznos infót. Mikortól adjak neki?
A kérdező hozzászólása: Jaés széna mindig van elõtte, és van sarol wcje
A kérdező hozzászólása: És a másik, hogy belefeküdt a pisijébe(kitúrta a forgácsot) és összecsomósodott a szõr a hassán és egyfolytában vizes. Megfürdettük nyuszisamponnal, de nem tud megszáradni amíg nyalogatja magát egyfolytában. És még mindig büdös egy picit. Vettem új almot, ilyen bogyósat azt nem, tudja kitúrni annyira. Valami tipp, hogy lehetne megszüntetni a csöves kinézetét?
Hát egy nyuszi pillanatok alatt tisztára varázsolja magát? Mennyi ideje van nálad? 1-2 hét alatt biztos teljesen tiszta lesz már. De nálunk csak a farkincája volt nagyon piszkos, de az sok idõ volt mire szép lett. Ha össze van csomósodva akkor érdemes levágni, mert azt õ is csak lerágni tudná.
A kérdező hozzászólása: 1 hete van nálam. Kb 3 napja néz ki így. Tehát le lehet vágni, nem rossz neki? Akkor valószínüleg az lesz, mert kifésülni nem sikerült és nem is szárad.
A kérdező hozzászólása: Nekem is furcsa volt, hogy a nyulat fürdetni kell. Egyébként mostmár szebb, csak a szája körül csomós. Mit értesz tisztítás alatt? Fésülés, vagy a ketrec tisztítására gondoltál? Ja és most tértem át forgácsról ilyen hurkás alomra, talán ez jobb lesz.
6 hetesen pontosan azzal kéne etetned, mint amit a mamája alatt kapott. Csak azt add neki, amit az 1. válaszoló írt. Sajnos egy dobozos táppal, vagy sárgarépával is el lehet tenni lábalól egy 6 hetes törpe nyuszi kölyköt. Õk a legérzékenyebbek az etetésre. Nézz utána, hogy szállították. Nem fázott meg? Nem szokták magukat lepisilni...
én is ezt a granulált almot javasolnám, minden szempontból elõnyös, neked kevesebbet kell porszívóznod a ketrec ködül a nyuszinak meg nem tapad bele a forgács a bundájába.Egyébként ezeket a granulátumokat speciálisan azért fejlesztették ki hogy a vizeletet felszívja magába és a szagokat is megtartja. nyugodtan fésülgetheted a nyuszit, én is rendszeresen kifésülöm a hosszú szõrû nyulaimat. az almot ha gyakrabban tisztítod, akkor a kellemetlen szagoktól is meg szabadulsz és a nyuszinak a bundája sem lesz büdi ( de ezt persze majd kitapasztalod hogy milyen idõközönként szükséges). Nem tudom milyen nyuszid van nekem a róka nyulaimnál jellemzõ, hogy összecsomózódik a bundája a hasánál, farkánál ez természetes:)
A kérdező hozzászólása: Szerintem megfázott, mert az orra egyfolytában vizes, meg alatta is egy picit. Mit tegyek?
A kérdező hozzászólása: Még nincs 3 hónapos, úgyhogy nem kap semennyi zöldséget!

Vékony vagyok, mégis hurkás a hasam, miért?

El?ször is leszögezem: sportolok, napi 20 percet evezek. Igaz, még csak 2 hónapja! Annyi változás van, hogy a csíp?mr?l és a derekamról leolvadt a zsír nagyjából, de a hasam nagyon csúnyán hurkásodik még mindig. A másik problémám, hogy kb napi 1400-1600 Kcal-t viszek be, mégis néha úgy látom, nagyon nem segít ez sem. Mit kéne ennem/innom, hogy gyorsabban tudjak izmot varázsolni a hasamra? Nem szeretnék kockát, csak ne legyen már ilyen plötty! (172 cm vagyok, 63 kg,28 éves lány)

Legjobb válasz: én is 172 vagyok és 55 kiló. nekem is hurkás a hasam, már mindenhonnan lement a felesleg, de innen nem...

én is 172 vagyok és 55 kiló. nekem is hurkás a hasam, már mindenhonnan lement a felesleg, de innen nem...
Ha úgy látod, ez bevált folytasd. Az utolsó 1-2-3 kiló nagyon nehezen megy le, és vannak olyan szakaszok is, amikor stagnál az ember de nem szabad feladni.A kcal beviteled ne csökkentsd, de ha igazi lapos, háj nélküli , szálkás hasat szeretnél akkor a ch beviteledet is kikéne számolni és jó minõségû kajából bevinni. Egyébként a napi 20 percet mondjuk duplázd meg fokozatosan, ahogy bírod, szerintem ez is gond lehet.
A kérdező hozzászólása: Azt mondod kevés a napi 20 perc? Ok, akkor próbálok többet csinálni! Köszönöm a tanácsot!
A kérdező hozzászólása: A ch bevitelemet hogy számoljam ki?
A kérdező hozzászólása: Jaaa, megtaláltam!
A hasról megy le utoljára, mivel oda ment fel elsõként. 2 hónap után még ne várj csodát, az is lehet, hogy jó, amit csinálsz. Ha következõ 2 hónap után sincs változás, akkor gondolkozz el azon, hogy 99% biztos, hogy nem jól kajálsz és azzal van a gond. Persze a 20 perc helyett célszerû lenne 40-60 percig evezni heti 4-5x, de a lényegi kérdés diétában mindig az étrend.
A kérdező hozzászólása: 40-60 percig evezni? Tudjátok milyen húzós az?????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!