Találatok a következő kifejezésre: A has terhesség (592 db)

Hallottam olyat hogy valakinek nem nö a hasa terhesség alatt ez hogy lehet? és ez vékony nöknél vagy a ducibbaknál?

Legjobb válasz: A molettebb, nagyobb darab nõknél 95-100 kg felett, nem nagyon látszik, hogy terhesség miatt van-e hasa. Azért egy vékony nõn hamarabb látszik a terhesség.

A molettebb, nagyobb darab nõknél 95-100 kg felett, nem nagyon látszik, hogy terhesség miatt van-e hasa. Azért egy vékony nõn hamarabb látszik a terhesség.
én elég duci voltam de a hasam is óriási lett pedig a baba átlagos méretû volt. 45 kg-s barátnõmre 6 hónaposan még rájött az xs-es szõkített kabát végig begombolva aztán sajnos toxémia miatt meg is szült 7 hónapra de egészséges a babája, de sokan nem is tudták hogy terhes.
62 kilóval, 160 centisen kezdtem a terhességet. A 38. héten, még mindig 62kilósan mentem szülni. A pocim épp, hogy csak nõtt, sokan, akikkel a terhességem alatt sokszor találkoztunk, azt se tudták, hogy kismama vagyok... nagyot néztek, mikor aztáûn babával láttak:D Pedig azt se mondhatom, hogy 1. baba, erõs hasizmok.... Ui. õ már a 4. babám, a másik 3-mal szép nagy pocim volt.

Hogy élted meg, hogy csíkos lett a hasad terhesség alatt? Mikor kezdõdött?

34. hétesen kezdõdött,most 35 hetes vagyok és egy hét alatt a köldököm alatt is és ma vettem észre,hogy felette is van pár csíkom.Halványak,de egyre sûrûbbek.Nem tudom mi lesz még a végéig,de egy kicsit rossz érzés ,hiába kentem,a genetika közbeszólt. :(

Legjobb válasz: Én 3 gyereket szültem, az elsõ baba teljesen szétkaszabolta a hasamat kívûlrõl! Nem örültem, de úgy vagyok, hogy ha látszik a hasamon, hogy élete adtam 3 gyereknek, hát látszon! Amúgy már csak gyöngyházfényû csíkok vannak, nem szépek, de ez van!

Én 3 gyereket szültem, az elsõ baba teljesen szétkaszabolta a hasamat kívûlrõl! Nem örültem, de úgy vagyok, hogy ha látszik a hasamon, hogy élete adtam 3 gyereknek, hát látszon! Amúgy már csak gyöngyházfényû csíkok vannak, nem szépek, de ez van!
Az elsõ terhességemnél repedt meg az alhasam, elején nagyon nehezen fogadtam el, azóta eltelt 13 év. Nincs más választás bele kell törõdni, hogy olyan és kész.
Különösebben nem rázott meg. Ott van és kész.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Nekem most sem sötétek, pedig most jöttek ki, hanem világosak..egyenlõre.Úgy voltam vele, nem fog érdekelni, de azért mégis csak nõbõl vagyok, nem tetszik , de én is el fogom fogadni, más választásom úgysincs.

Szúrkálódást érzek a hasamban . Terhesség lehet?

Legjobb válasz: Hát ha úgy gondolod, hogy esélyt adtatok egy esetleges terhességnek, akkor lehet.

Hát ha úgy gondolod, hogy esélyt adtatok egy esetleges terhességnek, akkor lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ ! Jó lenne egy kisbaba.

Gyomorfájdalom tartozhat terhességi tünetek közé? Én nem vagyok hasfájós egyáltalán, de mostanában, ha picit többet eszek, nagyon tud fájni! Hasonló tapasztalat, akinek szintén sokat fájt a hasa terhessége elején?

Legjobb válasz: Tudom, hogy nem vigasztal Téged, hogy másnak is van gyomorfájása, de nekem van. Ha eszek, ha nem, folyamatosan kellemetlen feszítés van a gyomromban, és fájni is szokott. Én Espumisan gyöngyöket szoktam kaja közben bekapni, az enyhíti a problémám. Gyomorsav túltengésem is szokott lenni, de az valahogy másképpen fáj. Sajnos ez együtt jár a terhességgel, mi gyomofájósak vagyunk, ez van. Talán és késõbb enyhül. Kitartás.

Tudom, hogy nem vigasztal Téged, hogy másnak is van gyomorfájása, de nekem van. Ha eszek, ha nem, folyamatosan kellemetlen feszítés van a gyomromban, és fájni is szokott. Én Espumisan gyöngyöket szoktam kaja közben bekapni, az enyhíti a problémám. Gyomorsav túltengésem is szokott lenni, de az valahogy másképpen fáj. Sajnos ez együtt jár a terhességgel, mi gyomofájósak vagyunk, ez van. Talán és késõbb enyhül. Kitartás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod és minden jót!:)

Használhatok epilátort a hasamon terhesség alatt vagy mit lehetne még?

Legjobb válasz: Szia!Nekem nem tanácsolták,hogy használjak epilál tort a terhességem alatt!Én inkább borotvát használok,de a hasamnál óvatosan! 32 hetes kismami

Szia!Nekem nem tanácsolták, hogy használjak epilál tort a terhességem alatt!Én inkább borotvát használok, de a hasamnál óvatosan! 32 hetes kismami
Én szemõldök csipeszt használok, igaz csak pár szál erõsödött meg a köldököm alatt.Nem tudom neked mennyi van. De bajod nem kesz tõle tuti. 31heteske
Nem tudom hany hetes vagy de en probaltam(mindig szoktam)ott lent a felso reszet ahol meg nem faj..hat az en babam tudtomra adta hogy nem tetszik neki, a feje szegnykemnek pont ott van, ugy el kezdett rangatozni!Persze a hasamat nem szoktam epilatorral hanem szokitoporral.Fodrasz vagyok es tudom hogy szabad, fontod hogy ne szivd be mert eleg eros ammonia szaga van.Igy ugy nez ki mintha nem lenne szor rajta es idovel annyira elhalvanyul a szorszal hogy ki lehet tepni kezzel a szoszoket..En 2 havonta szokitem.33 hetes kismama
Jézusom, majd elhullik ha megszülünk...Borotválod?Olyan leszel mint egy majom mégjobban erõsebb lesz.
Tényleg ne csinálj vele semmit, mert csak még jobban megerõsödik a hasi szõrzeted. Ami most erõsebb az majd elkopik, kihullik a szülést követõ egy-két hétben.
gondot nem hinném hogy okoz, ha te kibírod??? De szerintem felesleges, mert aterhesség alatt megerõsödött szõrzet a szülés után javarészt elhullik, de ha zavar..miért ne?

Mikor megy le a hasam? Terhesseg alatt 16kilo jott fel. Ennek 9honapja. Mi tortent. Hogy nem huzodott vissza? Ez igy marad? Meg ha tornazom is?

szules utan lement 10 de szopi alaltt vissza jott egy kicsi.de a hasam ugy nez ki mintha terhes lennek,es mar rohadtul kesz vagyok h mindenki terhesnek nez...de sajna ugy is nez ki a hasam..

Legjobb válasz: Kezdõ súlyom 58 volt, hízás 30 kiló. Legalább is addig számoltam. A szoptatás befejezéséig hiába fogtam vissza a kajálást, jártam újra sportolni, semmi változás nem volt. Most már három hónapja nem szoptatok, a lányom lassan egy éves, és végre valami elindult. Abszolút megértelek, én tiszta depressziós voltam ettõl, de most már látszik a fogyás. Én nem eszem kenyeret, tésztát, cukros dolgokat, és próbálok minden nap legalább 30-40 percet tornázni. Nekem is a hasam a legrosszabb, bár terhesen is állandóan ikrekkel ijesztgettek. (Legszívesebben a homlokomra tetováltattam volna az ultrahangos képet.)

Kezdõ súlyom 58 volt, hízás 30 kiló. Legalább is addig számoltam. A szoptatás befejezéséig hiába fogtam vissza a kajálást, jártam újra sportolni, semmi változás nem volt. Most már három hónapja nem szoptatok, a lányom lassan egy éves, és végre valami elindult. Abszolút megértelek, én tiszta depressziós voltam ettõl, de most már látszik a fogyás. Én nem eszem kenyeret, tésztát, cukros dolgokat, és próbálok minden nap legalább 30-40 percet tornázni. Nekem is a hasam a legrosszabb, bár terhesen is állandóan ikrekkel ijesztgettek. (Legszívesebben a homlokomra tetováltattam volna az ultrahangos képet.)
14 hónapja szültem, 30 kg híztam, óriási hasam volt...mindenki azt hitte ikreket várok...még a kórházban is a nõvérkék. A hasam nekem is nagy maradt. Kb 1 hónapja kezdett el egy kicsit visszább menni...amióta nem szoptatok annyit. Egyébként a súlyom normális, csak a hasam nem...én is utálom. Ha tudsz tornázz, és diétázz ha már nem szopik a babád. Kitartás
19kg plusz hát most már lement annyira a hasam, hogy nem néznek terhesnek de nekem is sokáig nagy volt 16hós azóta még szopizik.55kg val kezdtem a terhességet most 54.5kg vagyok.

Lett valakinek pattanásos a hasa terhesség alatt?

Legjobb válasz: Nekem eddig nem, pedig eléggé hajlamos vagyok rá. 38hkm

Nekem eddig nem, pedig eléggé hajlamos vagyok rá. 38hkm
A kérdező hozzászólása: jó Neked...rémesen néz ki:(
nekem a derekam és a fenekem lett.. nem tudom mitõl, majd ha legközelebb megyek a védõnõhöz megkérdem mit kezdjek vele..
Elsõ vagyok. Annyira nem, mert nekem is a fenekem lett pattanásos, a hátamon is több lett, eddig nem volt.

Mitől fáj a hasam? Terhesség kizárható?

Hónap elején együtt voltam egy fiúval, de nem feküdtünk le, szűz vagyok még. Azóta megjött egyszer és mostanában fáj alul a hasam . :S Fertőzés lehetséges?

Legjobb válasz: Ha nem történt semmi az "együttlét" alatt, akkor tõle nem kaphattál el semmit. Mibõl gondolod, hogy ettõl illetve mit takar az együtt voltam kifejezés nálad?

Ha nem történt semmi az "együttlét" alatt, akkor tõle nem kaphattál el semmit. Mibõl gondolod, hogy ettõl illetve mit takar az együtt voltam kifejezés nálad?
A kérdező hozzászólása: Pettingeltünk.
És takar nálad a petting?
A kérdező hozzászólása: Megujjazott és félek, hogy valami bajom lehet.
Mosott kezet a fiú mielõtt a puncidhoz nyúlt?
A kérdező hozzászólása: Nem .

Lett valakinek szőrös a hasa terhesség alatt?

Elég ciki, de sz?rös lett a hasam terhesség alatt. Másfél hónapja szültem, és a sz?rök megmaradtak. El fog múlni? Mit tegyek? Most már életem végéig sz?rteleníthetem? Eddig még nem tettem meg, bizakodtam hátha elmúlik :-(

Legjobb válasz: Nyugi,elfog múlni!

Nyugi, elfog múlni!
Szia Nem kell szõrteleníteni el fog múlni én 4 hónapja szültem és elmúlt magától:-)
Nyugi, el fog múlni. Nekem máshol volt, de elmúlt néhány hónap alatt. Jellemzõ, hogy ilyenkor megerõsödik a szõrzet, bárhol.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat lányok, megnyugodtam! :-)
Azt nem tudom hogy elmúlik-e de azt tudom hogy az én barátnõmnek nagyon nagyon szõrös lett a hasa terhesség alatt, szóval gondolom ez normális.

Mikor megy le a hasam? Terhesseg alatt 16kilo jott fel. Ennek 9honapja. Mi tortent? Hogy nem huzodott vissza? Ez igy marad? Meg ha tornazom is?

szules utan lement 10kg de szopi alatt vissza jott..mindenki terhesnek nez..igaz tornazom mar a kilok nem mozdultak de centiben latszik a vekonyodas de a hasam meg mind max 6hos terhesnek nezek ki

Legjobb válasz: Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)

Menj el esténként futni és diétázz egy kicsit.. :) Magától nem fog lemenni :)
Én szinte ugyanígy voltam vele. De ki kell várni amíg szopizik, hiába zavar, most ne ezzel törõdj. tõlem is sokszor megkérdezték, hogy jön-e a második?!Viszont amint abbahagytam a szoptatást, elkezdtem diétázni. 5 hét alatt 8-10 kg lement, pedig nem drasztikus, csak figyelek nagyon, hogy ne nasizzak, akkor egyek amikor kell és csakis egészséges, szénhidrátmentes kajákat.A hasam is tökre visszament már. bár még látszik, de van még 8 kg amitõl megszabadulok, közben tornázom és akkor biztos szebb lesz! Tudom, hogy szar, mert nem érzed így jól magad, de kitartás, gondolj csak a babára és mindenki beka...hatja, aki beszól.
A kérdező hozzászólása: tudom, tornazom is de semmi..bar meg 1-2x szopizik a babam ezert durva dietaba nem merulhetek, meg edzesbe..de tornazom mindennap..majdnem 10hos a babam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!