Találatok a következő kifejezésre: A has részén érezni a baba (2 db)

A 4-5. hónapban a has melyik részén lehet leginkább érezni a baba mozgását?

Csak alhas, vagy esetleg lehet már a bordák alatt, a bordák körül is, tehát fentebb?

Legjobb válasz: Kb a 24.hétig alul,max köldökkel egy magassábna,utána már felül is.Kb 26-28.héttõl borda alatt is.Elején nem lehet fenn érezni,mert kicsi a baba és a méhlepény sincs fenn még.

Kb a 24.hétig alul, max köldökkel egy magassábna, utána már felül is.Kb 26-28.héttõl borda alatt is.Elején nem lehet fenn érezni, mert kicsi a baba és a méhlepény sincs fenn még.
Akkor meg leginkabb az alhasban, max koldok alatt 5 honap korul. Feljebb nem, mert a meh meg nem no tul a koldokon, kb 20-21 hetesen eri el annak vonalat. 29 hkm
Én 23 hetes vagyok. Az én magzatom szokta a gyomromat rugdosni, a beleimre rá fekszik, a hólyagomra ráfekszik. De fõleg jobb és baloldalt szokott rúgdosni.
A kérdező hozzászólása: Ilyen sokat jelent egy-két hét? Hogy 20 hetesen még csak alhas, 23 hetesen pedig már fentebb is mozgolódhat a pici? Köszönöm nektek a választ. =)
2 vagyok: Én nem tudom, hogy hogyan kellene lennie, mert unokatesóm 27 hetes õ azt mondja hasa alján érez kaparászó mozgást, hát az enyém nem kaparászik soha. Gondolom mindenki máshogyan érzi, de még is tudja, hogy ez a babája. Nekem hiába mondják, hogy a hasam aljánál kellene éreznem ha nem ott érzem :D Az én magaztkám így szokta, nem tudom másik magzatok hogyan csinálják.
A kérdező hozzászólása: Ez is igaz. =) Köszönöm.
A kérdező hozzászólása: Hm, értem. Valahogy én is így gondoltam, sejtettem. Én viszont (nem vagyok terhes, vagyis 90%ig biztos vagyok benne... 2 nap múlva megyek dokihoz)érzek mozgást a hasamban. körülbelül köldökvonalban vagy felette két centivel és oldalt. Buborék, remegõ érzés, furcsa. Lehet, hogy a bélmozgás lenne, viszont eddig én soha nem éreztem a bélmozgásom, fõleg nem ilyen intenzíven.
Azóta mizu veled?

A has melyik részén érezni a baba mozgását?

Megmozdult a babám már 3 napja. Egy adott részen érzem, baloldalt a hasam aljánál meg egy kicsit feljebb. Ti is f?leg egy helyen éreztétek vagy a hasatok bármely részén?

Legjobb válasz: Dehogynem, ilyenkor vándorol még igazán. De nagyon összevissza nem érezheted, mert nem érzed mindenhol a belsõ szervek meg a lepény, a méh, víz, stb miatt. Gratulálok!

Dehogynem, ilyenkor vándorol még igazán. De nagyon összevissza nem érezheted, mert nem érzed mindenhol a belsõ szervek meg a lepény, a méh, víz, stb miatt. Gratulálok!
Vándorol, de szerintem azért nem érzed mindenhol, mert még több helye van. Pár hét még ne félj már érezni fogod, hogy merre "jár".
Nekem az a kedvencem, amikor "pakol bennem".Olyankor nem is mindig õt érzem, csak azt, h átrendezte a belsõszerveimet, és ennek azok nem örülnek.Jön megy, ah neki éppen kényelmes, most még sok helye van. Amúgy én is bal oldalon szoktam érezni.De még Babóca is sokat fog nõni. 17 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!