Találatok a következő kifejezésre: A has milyen gondot okozhat a (2 db)

A gyakori keményedés milyen gondot okozhat? Nekem nem az egész hasam keményedik csak alul.

A babának lehet ett?l baja vagy csak esetelg a méhszáj nyított és a babának nem lesz t?le semmi baja? 27 hetes km

Legjobb válasz: Ha igazi méhösszehúzodásaid vannak akkor az egész méhed bekeményedik! A babádnak semmi baja nem lesz tõle de neked nagyon nem jó mert az nyithatja a méhszájat:-( Szedjél magnéziumot de ne a magneb6 hanem a magnesi citrici 500mg-os tablettát. Nekem a kórházban adták amikor 21 hetesen sokat keményedett a hasam. Azóta is azt szedem és lekopogom még egyben vagyunk:-) Egyébként ezek a keményedések teljesen normálisak, tehát ha nem rendszeres és 10-15 nél nincs több naponta akkor semmi baj:-) ha ennél több van vagy idegeskedsz miatta inkább hívd fel az orvosod õ majd megnyugtat:-) Szép babavárást: 34 hetes kismama

Ha igazi méhösszehúzodásaid vannak akkor az egész méhed bekeményedik! A babádnak semmi baja nem lesz tõle de neked nagyon nem jó mert az nyithatja a méhszájat:-( Szedjél magnéziumot de ne a magneb6 hanem a magnesi citrici 500mg-os tablettát. Nekem a kórházban adták amikor 21 hetesen sokat keményedett a hasam. Azóta is azt szedem és lekopogom még egyben vagyunk:-) Egyébként ezek a keményedések teljesen normálisak, tehát ha nem rendszeres és 10-15 nél nincs több naponta akkor semmi baj:-) ha ennél több van vagy idegeskedsz miatta inkább hívd fel az orvosod õ majd megnyugtat:-) Szép babavárást: 34 hetes kismama

A has keményedése milyen gondot okozhat a babának?

Legjobb válasz: Ha a te pocid kemenyedik akkor semmilyet hisz vedve van a magzatvizben meg a burokban.meg ha kemenyedik a hasad legtöbbször mehösszehuzodäsok okozzäk,ami teljesen normälis dolog,a szervezeted lassan keszül a szülesre.

Ha a te pocid kemenyedik akkor semmilyet hisz vedve van a magzatvizben meg a burokban.meg ha kemenyedik a hasad legtöbbször mehösszehuzodäsok okozzäk, ami teljesen normälis dolog, a szervezeted lassan keszül a szülesre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!