Találatok a következő kifejezésre: A has milyen gondot (3 db)

A gyakori keményedés milyen gondot okozhat? Nekem nem az egész hasam keményedik csak alul.

A babának lehet ett?l baja vagy csak esetelg a méhszáj nyított és a babának nem lesz t?le semmi baja? 27 hetes km

Legjobb válasz: Ha igazi méhösszehúzodásaid vannak akkor az egész méhed bekeményedik! A babádnak semmi baja nem lesz tõle de neked nagyon nem jó mert az nyithatja a méhszájat:-( Szedjél magnéziumot de ne a magneb6 hanem a magnesi citrici 500mg-os tablettát. Nekem a kórházban adták amikor 21 hetesen sokat keményedett a hasam. Azóta is azt szedem és lekopogom még egyben vagyunk:-) Egyébként ezek a keményedések teljesen normálisak, tehát ha nem rendszeres és 10-15 nél nincs több naponta akkor semmi baj:-) ha ennél több van vagy idegeskedsz miatta inkább hívd fel az orvosod õ majd megnyugtat:-) Szép babavárást: 34 hetes kismama

Ha igazi méhösszehúzodásaid vannak akkor az egész méhed bekeményedik! A babádnak semmi baja nem lesz tõle de neked nagyon nem jó mert az nyithatja a méhszájat:-( Szedjél magnéziumot de ne a magneb6 hanem a magnesi citrici 500mg-os tablettát. Nekem a kórházban adták amikor 21 hetesen sokat keményedett a hasam. Azóta is azt szedem és lekopogom még egyben vagyunk:-) Egyébként ezek a keményedések teljesen normálisak, tehát ha nem rendszeres és 10-15 nél nincs több naponta akkor semmi baj:-) ha ennél több van vagy idegeskedsz miatta inkább hívd fel az orvosod õ majd megnyugtat:-) Szép babavárást: 34 hetes kismama

A has keményedése milyen gondot okozhat a babának?

Legjobb válasz: Ha a te pocid kemenyedik akkor semmilyet hisz vedve van a magzatvizben meg a burokban.meg ha kemenyedik a hasad legtöbbször mehösszehuzodäsok okozzäk,ami teljesen normälis dolog,a szervezeted lassan keszül a szülesre.

Ha a te pocid kemenyedik akkor semmilyet hisz vedve van a magzatvizben meg a burokban.meg ha kemenyedik a hasad legtöbbször mehösszehuzodäsok okozzäk, ami teljesen normälis dolog, a szervezeted lassan keszül a szülesre.

Milyen fazonú fürdőruhát vegyek? A hasam a gond.

1 éve szültem és sajnos a hasamon a bőr annyira megereszkedett, hogy nem tudom letornázni. Ez nagyon zavar, bikinit soha nem fogok fölvenni. Nem vagyok jártas a fürdőruhákban, ezért kérdezem itt, hogy van-e valami speckó fazon, ami ápol és eltakar? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: http://2.bp.blogspot.com/--6lBfSLDCO8/Tz2LjYS1W_I/AAAAAAAAAI.. http://www.google.hu/imgres?um=1&sa=N&biw=1366&bih=645&hl=hu.. http://www.femina.hu/szepseg/kepes_cikkek/karcsusito_furdoru.. nekem ezek nagyon tetszenek!

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS1CECEj1kSr3kiG7x-T.. vagy vannak ezek a hosszított fazonúak, szerintem kicsit lenyomják a hasat.
http://www.heinebyquick24.hu/catalogsearch/result/?q=tankini.. nézz tanulnomet. olyan is van, ami bõvebb mell alatt. :) mindenképpen ajánlom :-D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!