Találatok a következő kifejezésre: A harmadik megjelennek más (2 db)

A harmadik trimeszterben megjelennek más jellegű fájdalmak is mint előtte?

A jobb alhasamnál érzek közbe nagyon fura fájdalmat, ami eddig nem volt. Menjek vele dokihoz?

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj,minden rendben van.A babád már szép nagy,egyre kevesebb a heje,és nyomja a szerveidet. Àlltal´baban ilyenkor jön elö a vizesedés,az u´jjak reumás szerü fájdalma,marad a csi´pö,és dere´k fa´jás.Annyiban más,(legalábbis nekem)sokkal jobban fáj a farcsontom mint eddíg,és néha a babám is erösen nyújtózkodik.(De ez olyan édes fájas) Èlvezd ki a még ha´tra lévö idöt. 39hetes kismama.

Szia. Ne aggódj, minden rendben van.A babád már szép nagy, egyre kevesebb a heje, és nyomja a szerveidet. Àlltal´baban ilyenkor jön elö a vizesedés, az u´jjak reumás szerü fájdalma, marad a csi´pö, és dere´k fa´jás.Annyiban más, (legalábbis nekem)sokkal jobban fáj a farcsontom mint eddíg, és néha a babám is erösen nyújtózkodik.(De ez olyan édes fájas) Èlvezd ki a még ha´tra lévö idöt. 39hetes kismama.
gázok kémiája
A kérdező hozzászólása: öö.. bocs mindenkitõl, nem akarom senikre rátukmálni a véleményem, de az normális és belefér, ha voltak a 6 év közben szerelmek ?
Ha nem tett semmit, akkor nem gáz. 6 éve vagyok párommal, voltak vonzódások, talán szerelmek is közben, de mivel tudtam, hogy ez normális, és nem azért van, mert rossz a kapcsolatom, ezért minden jó maradt. 22/L
Én most pont ebben a helyzetben vagyok. 6 éve vagyunk együtt a párommal, el is jegyzett már, és megjelent az a bizonyos 3., aki ráadásul párom legjobb haverja. Egyértelmû, hogy van köztünk valami vonzalom, de egyikünk sem mondja ki és nem is lép. Az a gond, hogy úgy érzem, hogy nehezem fog ez bennem elmúlni, mert elég sûrûn látom a srácot, fõleg így nyáron (az egész haveri társaság együtt nyaral stb) Ha nem a párom legjobb barátja lenne, akkor egyszerûen nem találkoznék vele, de ezt ebben a helyzetben nem tudom megtenni, még feltûnõ lenne, ha kerülnénk egymást. Nem tudom, hogy mit csináljak, megcsalni biztosan nem fogom a páromat, és azt se szeretném, ha ezzel a sráccal bármi miatt megromlana a kapcsolatunk (nincs semmi köztünk, de nagyon jól megvagyunk). Nehéz, de igazából csak dönteni kell. Megéri megcsalni a párodat? Szerintem nem, de a csábítás bármikor ott lehet.
Az a baj hogy egy idõ után márminden más lesz egy hosszú párkapcsolatban. A felek nem kívnják úgy egymást mint x évvel ezelõtt és vonzóbb ha összetalálkoznak egy másikkal ahol fellobban a tû a vágy (fõleg ha mindkettõ kapcsolatban van annál nagyobb a vágy!)-amit le kell gyõzni-persze vannak akik engednek a kísértésnek... http://www.demotivalo.net/view/51424/a-kisertes (N)
Én a 2. válaszoló vagyok. Hát szerintem aki döntésképtelen, vagyis : aki nem hagyja ott a jelenlegi párját az új miatt, annak nagyon kényelmes abban a helyzetben lennie, hogy két emberrel is lehet egyszerre.... ha pl van gyereke és azt mondja, hogy a gyerek vagy anyagiak nem akar elválni, az is csak kényelmesen van....mert gondolkodott volna elõre!
A kérdező hozzászólása: És az gáz, ha ez kb egy évig eltart a férfiban ? Aztán ebben a történetben röviden pontot tett a dolog végére az, hogy a harmadiknak elege lett a férfi döntésképtelenségébõl és elhúzta a csíkot. De engem általánosságban érdekelnének a vélemények, tapasztalatok, csak példaként hoztam fel ezt a történetet :)
Szerintem olyan nincs, hogy ez normális. Hiszen ennyibõl a lehetõség mindig ott van. Viszont van olyan elkötelezettség érzés, mikor az ember nagyon jól tudja, hogy bármi van is, nem ad teret más érzelmeknek és a kiváncsiságnak. Ergó tudatosan minden lehetséges harmadik személlyel tisztes távolságot tart.
7-es vagyok Szerintem fellángolások minden kapcsolatban vannak egy 3. fél felé, csak van aki enged neki, van aki nem, és jobb esetben pár hét/hónap alatt túl lesz rajta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!