Találatok a következő kifejezésre: A harmadik megjelennek (9 db)

Pretty little liars rajongok: hányas részben derül ki, hogy Spencer és Toby A. Én ugy tudom a harmadik évadban, de hányas részben. Valamint a harmadik évadban megjelenik Redcoat? A harmadik évadnál járok. Amúgy imádom a sorozatot. :D

#Spencer #Toby #A #Redcoat #harmadik-évad

Legjobb válasz: Spencer és Toby? o.O ,bár még csak a 2. évadot nézem,de hogy Spencer lenne A..az elég furcsa,mert õ is kap sms-t,sõt a 4 lány egyszerre is kap..Toby-t meg tisztára mosták tudtommal..

Spencer és Toby? o.O , bár még csak a 2. évadot nézem, de hogy Spencer lenne A..az elég furcsa, mert õ is kap sms-t, sõt a 4 lány egyszerre is kap..Toby-t meg tisztára mosták tudtommal..

Skype? Jelenleg 3 ismerősöm offline. Ha a státusz-ikonukra kattintok, kettőjük ikonja mellett az is megjelenik, hogy "Ekkor volt legutóbb elérhető:. " (pontos dátum, óra/perc). Miért nem írja ki, hogy a harmadik mikor volt legutóbb elérhető?

Lehetséges, hogy én már nem is vagyok az ? partnerlistáján? Hogyan lehet ezt tudni (persze, nem tudom máshol megkérdezni, hiszen éppen ezért van a skype). Köszi a segítséget.

Legjobb válasz: Sose volt elérhetõ :D

Sose volt elérhetõ :D
gázok kémiája
A kérdező hozzászólása: öö.. bocs mindenkitõl, nem akarom senikre rátukmálni a véleményem, de az normális és belefér, ha voltak a 6 év közben szerelmek ?
Ha nem tett semmit, akkor nem gáz. 6 éve vagyok párommal, voltak vonzódások, talán szerelmek is közben, de mivel tudtam, hogy ez normális, és nem azért van, mert rossz a kapcsolatom, ezért minden jó maradt. 22/L
Én most pont ebben a helyzetben vagyok. 6 éve vagyunk együtt a párommal, el is jegyzett már, és megjelent az a bizonyos 3., aki ráadásul párom legjobb haverja. Egyértelmû, hogy van köztünk valami vonzalom, de egyikünk sem mondja ki és nem is lép. Az a gond, hogy úgy érzem, hogy nehezem fog ez bennem elmúlni, mert elég sûrûn látom a srácot, fõleg így nyáron (az egész haveri társaság együtt nyaral stb) Ha nem a párom legjobb barátja lenne, akkor egyszerûen nem találkoznék vele, de ezt ebben a helyzetben nem tudom megtenni, még feltûnõ lenne, ha kerülnénk egymást. Nem tudom, hogy mit csináljak, megcsalni biztosan nem fogom a páromat, és azt se szeretném, ha ezzel a sráccal bármi miatt megromlana a kapcsolatunk (nincs semmi köztünk, de nagyon jól megvagyunk). Nehéz, de igazából csak dönteni kell. Megéri megcsalni a párodat? Szerintem nem, de a csábítás bármikor ott lehet.
Az a baj hogy egy idõ után márminden más lesz egy hosszú párkapcsolatban. A felek nem kívnják úgy egymást mint x évvel ezelõtt és vonzóbb ha összetalálkoznak egy másikkal ahol fellobban a tû a vágy (fõleg ha mindkettõ kapcsolatban van annál nagyobb a vágy!)-amit le kell gyõzni-persze vannak akik engednek a kísértésnek... http://www.demotivalo.net/view/51424/a-kisertes (N)
Én a 2. válaszoló vagyok. Hát szerintem aki döntésképtelen, vagyis : aki nem hagyja ott a jelenlegi párját az új miatt, annak nagyon kényelmes abban a helyzetben lennie, hogy két emberrel is lehet egyszerre.... ha pl van gyereke és azt mondja, hogy a gyerek vagy anyagiak nem akar elválni, az is csak kényelmesen van....mert gondolkodott volna elõre!
A kérdező hozzászólása: És az gáz, ha ez kb egy évig eltart a férfiban ? Aztán ebben a történetben röviden pontot tett a dolog végére az, hogy a harmadiknak elege lett a férfi döntésképtelenségébõl és elhúzta a csíkot. De engem általánosságban érdekelnének a vélemények, tapasztalatok, csak példaként hoztam fel ezt a történetet :)
Szerintem olyan nincs, hogy ez normális. Hiszen ennyibõl a lehetõség mindig ott van. Viszont van olyan elkötelezettség érzés, mikor az ember nagyon jól tudja, hogy bármi van is, nem ad teret más érzelmeknek és a kiváncsiságnak. Ergó tudatosan minden lehetséges harmadik személlyel tisztes távolságot tart.
7-es vagyok Szerintem fellángolások minden kapcsolatban vannak egy 3. fél felé, csak van aki enged neki, van aki nem, és jobb esetben pár hét/hónap alatt túl lesz rajta.


Odaát második évadja megjelent-e már Dvd-n? Mikor kezdik a harmadik évadot az Odaátból? Lesz még azon kivül évad?

Legjobb válasz: Itt fenn van az odaát második évada: http://www.freeweb.hu/fgab/ Nem kell regisztálni, csak tölteni!

Itt fenn van az odaát második évada: http://www.freeweb.hu/fgab/ Nem kell regisztálni, csak tölteni!
Üdv! Magyarországi megjelenésrõl nem tudok, külföldön viszont már rég kapható szvsz. Az, hogy az rtl mikor gondolja úgy, hogy leadja a 3. évadot szintén csak rajtuk áll, én körülbelül októbert saccolnék leghamarabb. Mivel az USA-ban a 4. évadot Szeptember 18-án kezdik ezért azt biztos végig adják, az 5. évad megrendelésérõl a nézettségi adatok alapján fog dönteni a CW nevezetû csatorna. Szerintem érdemesebb lenne felirattal nézned, ugyanis a magyar szinkron elég gáz, ráadásul így rögtön 16 részhez jutnál hozzá (a 3. évad ugyanis ennyi részes), így már könnyen ki lehetne bírni szeptember közepéig. (Én már május közepétõl várok a folytatásra)
A kérdező hozzászólása: esetleg tudja valaki honnan tudom letölteni az odaát 2 évadját?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a segitséget, nektek hasznosnak itéltem meg a válaszokat!

A harmadik trimeszterben megjelennek más jellegű fájdalmak is mint előtte?

A jobb alhasamnál érzek közbe nagyon fura fájdalmat, ami eddig nem volt. Menjek vele dokihoz?

Legjobb válasz: Szia. Ne aggódj,minden rendben van.A babád már szép nagy,egyre kevesebb a heje,és nyomja a szerveidet. Àlltal´baban ilyenkor jön elö a vizesedés,az u´jjak reumás szerü fájdalma,marad a csi´pö,és dere´k fa´jás.Annyiban más,(legalábbis nekem)sokkal jobban fáj a farcsontom mint eddíg,és néha a babám is erösen nyújtózkodik.(De ez olyan édes fájas) Èlvezd ki a még ha´tra lévö idöt. 39hetes kismama.

Szia. Ne aggódj, minden rendben van.A babád már szép nagy, egyre kevesebb a heje, és nyomja a szerveidet. Àlltal´baban ilyenkor jön elö a vizesedés, az u´jjak reumás szerü fájdalma, marad a csi´pö, és dere´k fa´jás.Annyiban más, (legalábbis nekem)sokkal jobban fáj a farcsontom mint eddíg, és néha a babám is erösen nyújtózkodik.(De ez olyan édes fájas) Èlvezd ki a még ha´tra lévö idöt. 39hetes kismama.

Leírnátok nekem a megjelent alkonyat filmeket időrendi sorrendbe, hogy melyik volt az első, meg második, harmadik stb. nem tudom, hogy hány részes?

Picit zavarba kerültem, mert már nem tudom követni, és a párom meg szekál, hogy vegyem meg neki, de melyik melyik, meg melyik az els?.... köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Az elsõ a Twilight: Alkonyat, így simán.A második a New moon: Újhold, a harmadik rész az Eclipse: Napfogyatkozás. (A negyedik részt még nem csinálták meg filmben, de annak a címe Breaking dawn:Hajnalhasadás.)

Az elsõ a Twilight: Alkonyat, így simán.A második a New moon: Újhold, a harmadik rész az Eclipse: Napfogyatkozás. (A negyedik részt még nem csinálták meg filmben, de annak a címe Breaking dawn:Hajnalhasadás.)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Mit csináljak, ha a barátomat SZERETEM, de eközben megjelent egy harmadik?

Mielőtt kapnám az ítéleteket, hogy ilyen meg olyan vagyok, kérlek, olvassátok el. 18/L vagyok, a barátom 17/F. Majdnem 2 éve vagyunk együtt. Sokan mondták már, hogy a helyükben rég elhagyták volna a barátomat azért, ahogy viselkedik velem. Volt, hogy megalázott, mostis már két hete nem voltunk kettesben, van, hogy egy nap alig beszélünk, stb. Ugyanakkor tudom, hogy szeret(nagyon gyerek még, máshogy mutatja ki, neki egyelőre ennyi egy kapcsolat). Én sem vagyok szent, én sokat hisztiztem. Namost: volt egy nehéz, pániktünetes korszakom, ahol attól tartottam, hogy elvesztem a barátomat. Olyan szinten eldurvult, hogy nem mertem írni neki, nem mertem felmenni netre, nem mertem beszélni vele, stb. Amikor rossz időszakom volt, akkor észrevettem egy fiút, aki küldte felém a jeleket. Én ezeket egyből elutasítottam, viszont nagyon megfogott a fiú...de csak kisugárzásilag. Nem jönnék össze vele, ha a barátom nem lenne, akkor sem hiszem, a fiú teljesen más világ, mint én. Ráadásul lelkiekben nem passzolnánk. AMikor közeledik nem vagyok vevő, hanem egyből elutasítom. Viszont annyira megfogott a kisugárzása, hogy nem tudok mit csinálni. Küzdök ellene foggal-körömmel, egy ilyen miatt én nem fogom feladni a kapcsolatomat, mert a barátom lelkileg nagyon passzol hozzám, sokmindenben hasonlít rám. Viszont hogyan tudnám kikapcsolni ezt a harmadik fiút? Sokszor van, hogy hevesen ver a szívem, ha ott van, de sajnos ez már rosszba csapott át. Tehát nem örülök ennek az egésznek, sőt. TENNI AKAROK ELLENE.

Legjobb válasz: Aranyom te annyira túlkombinálsz mindent és olyan döntésképtelen vagy, hogy az egyetlen jó dolog amit tehetnél az az, hogy hagyod mindkét fiút és kipróbálod magad szingliként.

Aranyom te annyira túlkombinálsz mindent és olyan döntésképtelen vagy, hogy az egyetlen jó dolog amit tehetnél az az, hogy hagyod mindkét fiút és kipróbálod magad szingliként.
Akkor, csak meg szókásbol vagtyok vagy voltatok egytütt ..! Te meg K....vagy ha enyire "szereted" +Igy ugy kapcsolodtok egymáshoz lélekben xd :D nyomd el magad ! neked egy Jóóóó NAGY mÜÜÜÜÜ....képne azt csö †
Mert azzal nyugtatják magukat, hogy szereti a párjuk.Bebeszélik maguknak.Önámítás.
Az egy nagyon szép gesztus, ha az ember ragaszkodik a párjához. Könnyfacsaró holtodiglan. De ahhoz kell igazán a tudomány, hogy felismerd, ha egy emberrel már nincs közös utatok. A szakítás sosem valaminek a vég, hanem valaminek a kezdete. Neked most nem kéne egy férfi az életedben és pláne nem egy olyan akivel csak legózni érdemes. Õ sem tudja kezelni a dolgokat meg te sem. Nemhogy építenétek egymást, inkább tökreteszitek. És nem akkor kéne elhagyni a hajót, amikor már lekerült a tengefenékre. Most még barátként elválhattok, de késõbb, arra eszmélhetsz, hogy a kedves párod szíved mélyébõl gyûlölöd, mert olyan pontra jutottatok , ahonnan már nincs tovább. Van ilyen. Meg van az a szitu amikor érdemes küzdeni és átgondolni... de itt az a kérdés, hogy most békében válsz és építed a fel az életed, vagy késõbb válsz, és akkor lehet annyi sebet kap a lelked, hogy élni sem lesz kedved. Nem azt mondom, hogy gond van a barátoddal, azt mondom, nem õ kell neked.
Egyikõtök sem szereti egymást. Miért dobálózik manapság mindenki azzal, hogy "SZERETEM, és tudom, hogy õ is szeret?" Ha szeretnél valakit, akkor nem bukkanna fel egy 3. fél. Ha szeretnének téged, akkor foglalkoznának veled. Ennyi.
"nagyon gyerek még" - te pedo vagy? Gyerekkel nem játszunk papás-mamást. Ha gyerek hagyd, had nõjön fel. És tökéletesen egyetértek az elõttem szolokkal. Te túlkombinálsz mindent. Bár mentségedre: tini vagy, és még frissen élnek benned, a romantikus regény sallangok. Ennyire nem elvetemült a világ. Te csak szimplán még nem vagy érett egy párkapcsolatra. Lélekben erõsödj meg, és aztán pasizz, mert így semerre nem fogsz tartani.
Te sem érted még magadat.Azt sem tudod mit akarsz, kit akarsz.Elõször magaddal kellene tisztában lenned, és egyedül.Ezzel csak túlbonyolítasz mindent.Legyél kicsit egyedül, és ismerd meg önmagad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Akkor majd megint "elbeszélgetek" magammal errõl...:)
A kérdező hozzászólása: Tény, hogy tulkomplikálok dolgokat. Volt, hogy úgy voltam vele, kilépek a kapcsolatomból. Ekkor azt éreztem vége mindennek, és nincs értelme az életemnek. Én a barátom nélkül nem létezem. Lehet, hogy nem vagyok szerelmes, de nálam ez "több". Olyan szinten szeretem. De én eldöntöttem, hogy a barátomat akarom.:(
szerintem te nem vagy szerelmes a barátodba #2 elõttem szólóknak igazuk van
Ne haragudj, de akkor vesz észre egy másik férfit egy nõ, amikor nem szerelmes....
velem is hasonló helyzet volt. én összejöttem az új sráccal :)

Megjelent az a bizonyos harmadik. Mit tegyek, hogy ne tegyen tönkre mindent?

Párom mostanában elhanyagol. Sokat veszekszünk, ilyenkor gyakran sétálok a kutyámmal, hogy lenyugodjak. Egy ilyen séta alkalmával (tegnap) ismertem meg azt a bizonyos 3. felet. Kedves hozzám, foglalkozik velem, beszélgetünk, hajlandó lenne közös programokra (randik, kutyasétáltatás). Bejelöltem iwiwen is. Írt levelet, hogy este találkozzunk úgy, mint tegnap. Szeretnék vele találkozni, mert egy jó barátot ismertem fel benne. Sok a közös témánk, közel lakunk egymáshoz (nagyon közel!). Viszont szeretem a párom, de teljesen összezavarodtam. Épp akkor találkoztam ezzel az illet?vel (pár éve a közelemben lakik, de sohasem futottunk még össze), amikor összevesztünk a párommal. Ez a sors "keze" lenne? Nem szeretnék elcsábulni. De épp akkor hanyagol a barátom is, mikor lelkileg kellene, hogy támogasson. A másik fiú viszont lelkileg is támogatna, ebben biztos vagyok. Tanácstalan vagyok. Tudom, hogy már ez a "titok-randi" is b?n, de a kutyával sétálnom kell, és mivel a mellettünk lev? házban lakik, ha nem ma, akkor holnap futunk össze. Sem érzelmileg, sem szexuálisan nem akarom megcsalni a párom. Szeretem, de... :S

Legjobb válasz: ja és még annyit, h a mostani pároddal is összejöttél valamiért.. lehet h az elhanyagolás hátterében valami lelki gond áll... amit meg te nem kezelsz jól.. vagy még õ nem tudja kezelni...mellette kell lenned, nehogymár egybõl sajnáltasd magad, h kicsit elhanyagol..veled is tuti elõfordult már h nem akkor figyeltél, amikor kellett volna..

korrekt döntés , szerintem :)
ja és még annyit, h a mostani pároddal is összejöttél valamiért.. lehet h az elhanyagolás hátterében valami lelki gond áll... amit meg te nem kezelsz jól.. vagy még õ nem tudja kezelni...mellette kell lenned, nehogymár egybõl sajnáltasd magad, h kicsit elhanyagol..veled is tuti elõfordult már h nem akkor figyeltél, amikor kellett volna..
De? Egy ilyen kérdésben miféle tanácsot várnál? Ebben senki nem fog tudni dönteni helyetted. Ülj le, és mérlegeld magadban, mit érzel: ér-e annyit a jelenlegi párod, a közös múltatok, hogy megpróbáld megjavítani, ami elromlott, vagy pedig kilátástalannak érzed a dolgot, és akkor jöjjön az új kapcsolat (ha tényleg megfelelõ jelölt az illetõ, mert hát ugye kezdetben kivétel nélkül minden "3. szereplõ" kedvesebb, figyelmesebb, megértõbb stb., mint a párunk, csak aztán a rózsaszín köd elmúlik, és jönnek újra a szürke hétköznapok...) De azt semmiképpen ne csináld, hogy a régi még megvan, és az újjal is kavarsz... nem lenne fair a pároddal szemben!
A kérdező hozzászólása: 18, és fél éve vagyunk együtt.
Miért is lenne jó, ha pusztán azért változna, mert valaki lecsaphat a kezérõl? Oké, változik, elülnek a felhõk, csábító eltûnik a ködben. Minden rendezõdik, elsimulnak a hullámok. Majd megposhad ismét a víz...és hogyan tovább?
A kérdező hozzászólása: Nem borít már el semmit a rózsaszín köd, tudom, az lenne a legjobb ha tovább mennék. De szeretem. Szeretnék még idõt adni neki. Ha megtudja, hogy valaki lecsaphatna a kezérõl, talán rájön, hogy változtatnia kellene.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem sajnáltatom magam, egyszerûen ez van. És hiába teszek akármit, semmi sem javul.
Lehet, hogy a párodnak már van titokban valakije?
én mindenképpen leülnék a párommal, h beszéljük meg... többször próbálkoznék, akkor is , ha elõtte is sokszor morgott csak.. és ha már nem látnám értelmét, szakítanék vele, és kizárólag csak utána melegíteném a kapcsolatot a sráccal... ne alázd már meg a barátod.. neked h esne?.. gondolj csak bele
pontosan, ahogy az utolsó mondta...de ha te tipikus máshoz rohanok ha van egy kis baj - csaj vagy, akkor nincs mit kérdezni.. még ma hívd fel magadhoz :) ha meg nem ilyen vagy, erõltesd már meg magad..
Ha úgysem tudod elkerülni, idõvel úgyis eldõl, mi lesz. Ne aggódj emiatt, elvégre nem vagytok házasok!!
18 éves vagy, és fél éve vagytok eggyütt?Ne haragudj, de korai még az örök hûségen gondolkodni+reménykedni, hogy a párodnak nincs senkije..és ezt most nem azért írom, hogy bántsalak, csak én is voltam 18 éves meg "iszonyatossan szerelmes"...
él éve vagytok együtt, ebbõl két hónapja veszekedtek. 18 éves vagy. Õszintén? Én mennék tovább. Megpróbáltad helyretenni a dolgokat, de nem ment, szerinted jövõ hónapba, vagy három hónap múlva mitõl sikerülne helyrehozni a kapcsitokat?
Hamadik /aki bekavar/ a te részedrõl akkor van, ha te is akarod. Ha nem, és szereted a párodat, nincs és nem is lesz harmadik. Ezt magadban kell tisztáznod!
Fél év még nagyon kevés idõ. Ha már most ennyit veszekedtek, akkor azt javaslom, MENEKÜLJ, amíg lehet, mert ez már csak rosszabb lesz.
Ennél könnyebb a logikai feladvány az egyéb kategóriában, amirõl szintén f...om sincs...
kérdés még, hogy mióta vagytok együtt pároddal
Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Remélem nincs senkije. Állandóan arról beszél, hogy majd pár év múlva feleségül vesz. Mindenkinek úgy beszél rólam, hogy a leendõ menyasszonya. Így azért nem hiszem, hogy lenne valakije.
A kérdező hozzászólása: Az jutott eszembe, nem tudom, ez fair dolog-e, hogy tisztázom az új sráccal, hogy perpillanat még nem vagyok szingli, és ne nyomuljon, meg én sem fogok. Legyünk barátok, néha találkozzunk, mert ha el akarnám kerülni akkor sem tudnám. És ha esetleg a párommal még 2-3 hónap után sem jutok dûlõre, akkor elhagyom, és akkor randizhatunk.
A kérdező hozzászólása: Augusztus közepe óta vannak gondjaink, azóta nem sikerült leülnünk beszélni. Egyre gyakoribban a veszekedések, mindig õ veszekszik, mert valamit nem csinálok jól. Tudom, hogy rosszul esne neki, de nem foglalkozik velem, annyit sem, hogy megkérdezze hogy vagyok. Mikor beteg voltam, nem kérdezte mi bajom. Mikor nõgyógyászati problémám volt, rögtön azt mondta, megcsalom. (Ez úgy kb. 2 hónapja volt, és a srácot tegnap ismertem meg..)
Vigyázz, mert ez a "megtudja, hogy valaki lecsaphat a kezérõl" rosszul is elsülhet..én is így jártam, 20évesen, azt hittem jó ötlet féltékennyé tenni..hát nem volt az, életem szerelmét veszítettem el így, mert szerinte, ha már kifelé kacsingat vki, az nem vezet sehova.Utánna még évekig találkozgattunk, de többet nem tudott bennem megbízni, pedig szó szerint nem is csaltam meg, de neki elég volt a tudat, hogy eszembe jutott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!