Találatok a következő kifejezésre: A harmadik hányadik (14 db)

Hányadik naptól van a harmadik trimeszter?

Legjobb válasz: Az elsõtrimeszter mint a neve is mutatja az elsõ 3 hónap, a második a második 3 hónap ( 4-5-6-) tehát a harmadik a 7-8-9 hónap.

Az elsõtrimeszter mint a neve is mutatja az elsõ 3 hónap, a második a második 3 hónap ( 4-5-6-) tehát a harmadik a 7-8-9 hónap.
A betöltött 28. héttõl kezdve.
Várandósság alatt nem számolunk napokat. Kicsit hosszú lenne.
En betoltott 27. heten voltam genetikai uh-on, es a geo kiirta, h 3rd trimester.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! Tudom lököttnek néztek ez miatt a kérdés miatt de csak azért kérdezem mert 25 hetes vagyok és a Timmermann féle kalkulátor szerint (ami napokban is írja az idõt)a szerint már a 3trimeszterbe vagyok és én is úgy tudtam hogy a 27-28 hét-tõl van. Kíváncsi voltam hogy valaki hallott-e már ilyet.

Hanyadik héttől kezdődik a harmadik trimeszter? 26 hetes vagyok mennyi súlyú lehet kb a kisbabám?

Legjobb válasz: Szia a harmadik timiszer a 28-ik héttõl kezdõdik.Ajálanék egy-két oldalt itt nagyon sok mindent megtalálsz. www.babaszoba.hu és a http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator itt megnézheted mekkorr most a babuci.Remélem tudtam segítenni.Boldog babavárást!!!30hetes kismama.

Szia a harmadik timiszer a 28-ik héttõl kezdõdik.Ajálanék egy-két oldalt itt nagyon sok mindent megtalálsz. http://www.babaszoba.hu és a http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator itt megnézheted mekkorr most a babuci.Remélem tudtam segítenni.Boldog babavárást!!!30hetes kismama.
28. minden jót!!! :)
Az enyém 850 grammos volt akkor.:) 27 hetes kismami
Szia.Az enyém 26hét 4 naposan volt egésszen pontosan 850gramm, és 35 centi.
27 hetesen voltunk 1026 grammok, azt mondták átlagos, így szerintem olyan 800-850 gramm lehet az átlag kicsit fiatalabban. :)
25 hét és 2 naposan volt az uh szerint 750 gr. 28 hetes kismama

Hányadik héttől kezdődik a harmadik trimeszter?

Legjobb válasz: Betöltött 28. héttõl.

Betöltött 28. héttõl.

Hanyadik héttől van a harmadik trimeszter?

Legjobb válasz: 7-8-9. hónap......

7-8-9. hónap......
28.héttõl
1-14. elsõ 15-27. második 28-40. harm.
28 héttõl

Pontosan hányadik héttől kezdődik a harmadik trimeszter, mert többféle variációt is hallottam? Többi lent.

Akinél problémamentes a terhesség milyen változást hozott a harmadik trimeszter a másodikhoz képest?igaz az, hogy nehezebb a vége felé már?26 hetes els? babás kismama

Legjobb válasz: 27. héttõl.Szóval most kezded.Én ma töltöttem a 27-et.

27. héttõl.Szóval most kezded.Én ma töltöttem a 27-et.
Én is úgy tudom hogy a 27. héttõl.Én jövõhéten töltöm :)
A kérdező hozzászólása: gratulálok Nektek, köszi a válaszokat:)

A harmadik gyermek átlagban hányadik hétre születik? Törvényszerű, hogy előbb jön?

Legjobb válasz: Hát,nekem a 3.született legkésõbb.Sõt 1 napot még váratot magára.

Hát, nekem a 3.született legkésõbb.Sõt 1 napot még váratot magára.
Ismerõsömnek majdnem 3 hetet késett a 3. baba (18 nap pontosan).
nem.nekem 4 szülésem volt.abból 2 ugyan arra a hétre született.
Minden szülés más. szerencsén mulik hogy ugyan akkor vagy elõbb szülöd meg. anyukám minket tesomal ki irt idõpontra szült, a nõvérem ki irt idõpont elõt 1 héttel, anyukám nõvére keresztanyámat és hugát 2 héttel elõbb szült ki ir idõpont elõt jocskán
Szia! Nekem a 4 gyermekem van.A harmadik napra pontosan érkezett reggel fél óra alatt hihetetlen gyorsasággal. Ma már 7, 5 éves fiúcska

A harmadik trimeszter hányadik héttől kezdődik?

Legjobb válasz: Ha jól tudom,akkor a 27-dik héttõl.

Ha jól tudom, akkor a 27-dik héttõl.

Elvesztettem a szüzességem, másnap reggel megint lefeküdtem a barátomal. Tervezzük a harmadikat is. Félek hogy akkor se lesz orgazmusom:S Lányok neketek hanyadik alkalommal volt?

14L Nem is élveztem,az el?s fájt,a második semleges volt..néha néha tetszett pár másodpercig... de az semi volt.

Legjobb válasz: ó máj gád...

ó máj gád...
Te a harmadik alkalomtól várod a csodát? Van akinek sosem lesz hüvelyi orgazmusa. Egyáltalán csiklói orgazmust tudsz magadnak okozni? Bár bocs, de te lelkileg iszonyatosan éretlen vagy a szexre. Vszínûleg egy jó darabig nem is fogod élvezni pont emiatt.
Tehát, nézzük újra: csináltál valamit, ami nem volt jó. Aztán megint, ami szintén nem volt jó. Aztán erre meg akarod ismételni? És még csodálkozok, hogy szoknak rá az emberek a dohányzásra...
1. szüzesség kategóriában kérdezel mikor már nem vagy szûz, IQ-d mennyi? 2. 14 évesen talán azért korai, mert fiatal vagy és lehetséges ettõl nem volt 3. tényleg az IQ-d mennyi drága? mert se nem jó helyre tetted fel a kérdést, de még büszke is vagy rá:) gratulálok:D
Vagy lelkiekben nem vagy elég érett rá (bár 14 évesen kitudja hogy testileg is mi van..) vagy pedig nem is szereted. Esetleg enm figyel rád kellõképpen oda. Nekem mostanában lesz az elsõ, szóval most csak az elméleti tippemet mondtam :) 15/L
A kérdező hozzászólása: de hüvelyi orgazmusom nem lesz?
Ha ismered a tested , akkor tanítsd meg a barátodnak, hogy mi esik jól neked. Ekkor lesz élvezetes a szex. Csak dugástól nem lesz az. De ezt egyszer már írtam korábban.
Akkor lesz, ha a kezével ingerli a csiklódat dugás közben. A kettõ együtt hatékony. Próbáljátok így, aztán majd idõvel és tapasztalattal, kevesebb csiklóingerlés is elég lehet. A hüvely baromira szegény idegvégzõdésekben, nagyon kevés nõnek van önmagában hüvelyi orgazmusa. Ezt a pároddal is tudasd a félreértések elkerülése végett.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.. De nem szidást kértem..Barátom 15 éves.Értett vagyok rá testileg/lelkilegis. Drágám azért raktam ide mert gondoltam itt hamarabb kapok választ..Mielõtt rá kérdeznének megint az IQ-ra.Fél éve járok a barátommal..Szeretem.És ki mondta hogy petting nem volt? Már a 2. héten elkezdtük.. Szal nem hiszem, hogy tönkretettük a "varázst".A második semleges volt.Reménykedem , hogy a következõ jó lesz.A testemet ismerem eléggé.Kora éret vagyok.(nem tudom, hogy számit e valamit)A szüleim nem tudták.De nem olyan visszamaradottak és azt mondták, hogy :"próbáljátok ki, csak védekezzetek, nem nagyon fogok neki örülni.De a ti dolgotok."(mi úgy is tettünk)Mi szerintem kivártuk a megfelelõ alkalmat.Nem a legelsõ sráccal bújtam ágyba.Megismétlem a kérdést..mert nem kaptam rá választ.Lányok neketek hanyadik alkalommal volt élvezetes a szex? .. A fejmosásbó többet nem kérnék!
akkor tedd hozzá paraszt, hogy 16 voltál:D
paraszt:D:D akkor én is csak 16 voltam :D
Az, hogy mennyire volt érett lelkileg, idõvel derül ki. Nagyon ritka. Emellett a kapcsolatnak is bizalmon és érzelmi stabilitáson kellene alapulnia. Ez is nagyon ritka 14 évesen.
egy 18 éves fiúra hallgassunk aki 14 éves lánnyal lefeküdt, taps taps... az lenne fura, ha elleneznédXD te kis szemét pedofil
a barátnõm is 14 volt amikor lefeküdt velem, a kor nem minden, õ érett mind testileg mind lelkileg, és több ilyen lány is van.. a kor nem mindig tényezõ:) 18/F
Hülye kis 14 éves ribanc! :) Tudod, a gyerekeknek nem kellene a felnõttek játékát játszaniuk!
Bizonyára még 14 évesen nem tudod, a nõk többségének szüksége van arra, hogy a csiklóját is ingereljék. Ha esetleg a pettingel kezdtétek volna, akkor lett volna idõ felfedezni egymás testét, mûködését. Ezzel így azonban sikerült az egész varázsát elvenni. Önmagában a dugástól nem lesz orgazmusod (esetleg késõbb, ha már tudod irányítani a tested és lesz egy profi partnered), a pasi keze mûködjön. Emellett 14 évesen borzasztóan éretlennek tartalak a szexhez (nagyon kevés a kivétel, aki nem az), bizonyára nem hónapok óta tartó érzelmi alapokkal bíró párkapcsolat elõzte meg az elsõ együttlétet. Sajnállak téged, mert úgy fogsz nagyon hamar kiégni, hogy fogalmad sem lesz arról, hogy mi az igazi gyönyör! És azt is sajnálom, hogy a szüleid nem vigyáznak rád eléggé.
Félhetsz is. :/
nõk a koruk elõrehaladtával élvezik jobban a szexet. fiatal vagy még nagyon, természetes szerintem h tudod még annyira élvezni. majd kitapasztalod h mi a jó neked és mivel tudsz rásegíteni az orgazmusra.
1: fiatal vagy:9 2: volt már orgazmusod önkielégítéstõl?? csikló-mivel mégszûz voltál) ha nem akkor próbálgasd ezentúl egyedül is és ha megismered a tested akkor könnyebb lesz 3: gondolom a barátod is max 16 lehet.. és tapasztalatlan, akkor ne is várd.:) tehát soksok tapasztalat!
valszeg rossz sráccal, rossz idõben, a hely talán rendben volt :D mit lehet erre mondani?
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm a válaszod =)

A harmadik babád hányadik hétre született?

Esetleg a másik két gyermekedről is megírnád a választ erre a kérdésre? Rövidebb volt a harmadik szülés, mint a másik kettő?

Legjobb válasz: 1.baba kisfiú:40 hét+5 nap beindult magától 2.baba:kislány:40 hét+1 nap beindult magától 3.baba:kisfiú 40 hét+2 nap indították Az elsõ két gyermekemmel 2-2 órát voltam a szülõszobán,hamar meglettek. A 3-kal 3 óra volt a szülés. 6-kor inditották,8.53-kor született meg. Igaz õ lett a legnagyobb 4100 gramm és 58 cm.

1.baba kisfiú:40 hét+5 nap beindult magától 2.baba:kislány:40 hét+1 nap beindult magától 3.baba:kisfiú 40 hét+2 nap indították Az elsõ két gyermekemmel 2-2 órát voltam a szülõszobán, hamar meglettek. A 3-kal 3 óra volt a szülés. 6-kor inditották, 8.53-kor született meg. Igaz õ lett a legnagyobb 4100 gramm és 58 cm.
39+4 kislány :)
Négy gyereket szültem.A harmadik napra pontosan reggel érkezett fél óra alatt megvolt.Mintha nem is szülni mentem volna.
1. fiú 39+2, 50 cm, 3180g 2. fiú 39+1, 49 cm, 3500g 3. kislány 38+2 hétre született, 47cm, 3190g.
1. 38hét+2nap, elfolyt a magzatvíz (spontán szülés): 3350 gr fiú (17 óra) 2. 38hét+2nap, indították (spontán szülés): 4550gr, lány (8 óra) 3. 36hét+3nap: császár: 4250gr, fiú 4. most tartunk 31hét+4 nap
1.lány: 38+6 2.lány: 38+4 3. fiú még várat magára 39+1 egyenlõre

Készül valaki mostanság inszemre, Hányadik? Hogy vagytok? Nekem a harmadik lesz, és nagyon nehezen tudok hinni benne.

Legjobb válasz: szia nálunk 3 sikertelen után jött a lombik,ami sikerült,de 8. héten elment a baba és rögtön utánna spontán lettem terhes. jövõ héten 1 éves a csajom :-)

szia nálunk 3 sikertelen után jött a lombik, ami sikerült, de 8. héten elment a baba és rögtön utánna spontán lettem terhes. jövõ héten 1 éves a csajom :-)
igen mi is keszulunk az elsore,

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!