Találatok a következő kifejezésre: A handsfree használata miért divat (1 db)

A handsfree nem használata miért divat?

Legjobb válasz: Én mondjuk használom, de meg tudom érteni, aki nem. A vezetékes összegubancolódik a kocsiban, és mindig be kell dugni beszálláskor. Ha elfelejtem, vezetés közben, csörgõ telefon mellett még nehezebb összedugni. A bt lemerül, ha a kocsiban hagyom, és folyton tölteni kell, valamint el tud keveredni. Egyelõre olyan a technológia, hogy kényelmesebb kézben tartott telefonnal beszélni, mint bármi mást használni. Mellesleg a közlekésbiztonságot sem az veszélyezteti, hogy én kézben tartom a telefonomat, vagy 70 helyett 80-nal megyek, hanem a sok mazsola.

Én mondjuk használom, de meg tudom érteni, aki nem. A vezetékes összegubancolódik a kocsiban, és mindig be kell dugni beszálláskor. Ha elfelejtem, vezetés közben, csörgõ telefon mellett még nehezebb összedugni. A bt lemerül, ha a kocsiban hagyom, és folyton tölteni kell, valamint el tud keveredni. Egyelõre olyan a technológia, hogy kényelmesebb kézben tartott telefonnal beszélni, mint bármi mást használni. Mellesleg a közlekésbiztonságot sem az veszélyezteti, hogy én kézben tartom a telefonomat, vagy 70 helyett 80-nal megyek, hanem a sok mazsola.
Az autóban telefonálásra is igaz, hogy: "ALKOTÓI, NE ELSZENVEDÕI LEGYÜNK KÖRÜLMÉNYEINKNEK". Tehát: ha úgy döntök, akkor a kocsiban kikapcsolom a telefont, vagy némítom, és megérkezés után visszahívom a nem fogadottakat. Ha pedig fontos hívást várok, akkor nem derogál bedugni a dzsémszbond szettet és felcsíptetni. Hogy válaszoljak a kérdésre is :-) ugyanazért, amiért a nemindexelés, a slisszolás, a pofátlankodás stb stb: öntörvényû nagyképû kihaénnem magyar mentalitás miatt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan győzhetem le a repüléstől való félelmemet?

5

Lehet, hogy jogosan voltak rám kiakadva? Szerintem Õ volt olyan okos, hogy elállta az utat nem? (képpel illusztrálva)

A sztori: Már napok óta ezen gondolkozom, mert ki voltam akadva, hogy mi a f***é mutogattak nekem, mikor Õk voltak olyan hülyék, hogy elállták az utat.
Most így napok után arra jutottam, hogy lehet, hogy jogosan? És én voltam a hibás?

Sztori: Le volt zárva a fél útszakasz, ide-oda engedték az autókat, mert asszem csöveket raktak tán le, vagy baleset volt, nem is tudom, de annyira berágtam, hogy mit pattognak, hogy nem is figyeltem, mi miatt volt félig lezátva az út, de mindegy.
Szóval, kikanyarodtam jobbra, és beálltam 2. nak egy autó mögé, már átjöttem a els adás vonalon rég, talán a mögöttem állónak a hátulja lehetett ott, szóval rajta voltam a főúton.
Elnéztem balra, mert akkor nem vágok be más elé természetesen. Nem volt senki ott, kifordulok, és ott álltam olyan 1 percet, mire jött a kocsi aki dühös lett, mert jöttek, és nem a zebra előtt állt meg, hanem úgy oda jött mellém/elém, hogy nem tudtak bekanyarodni tőle.
Na akkor tolatott, nem tudott, mert bénázott, aztán rám állt kb 30 centire, és mutogatott nekem, fogta a fejét. mutogatta, hogy mi az, hogy ferdén álltam be így!

De szerintem én nem voltam hibás, nem tiltja a kresz, hogy csak akkor lehet kimenni egy főútra, ha az egész kocsi egyenesben van.
Mert ilyen ferdén álltam, de már a vonalon túl, szóval úgy hiszem én már a főúton voltam.

De most hogy elgondolkoztam rajta, lehet hogy jogosan volt ideges? Dehát neki a zebra előtt kellett volna megállnia.
Nem vágtam be hirtelen elé, ott álltam 1 percet, és Õ gurult rám annyira, hogy ne tudjanak bekanyarodni tőle balra...


7

A Váci út ezen szakaszán nem közlekedhetnek teherautók és segédmotoros kerékpárok?

Az alábbi képet nemrég csináltam a Váci út és Huba utca sarkánál:
Itt a 3 forgalmi sávon 70 km/h a kötelező legkisebb sebesség, ami egyben a megengedett legnagyobb is! A szervizúton meg 50 a kötelező. Ezek szerint teherautóval a szervizúton, segédmotorrral meg sehol sem szabad közlekedni? (A járdán meg ugye tilos.)

5

Ha valaki egy csaj miatt lassít be, hogy megbámulja, és amiatt mennek belé hátulról, az akkor is a hátsó hibája?

Egyszer vártam a buszra, és állt ott egy csaj, jött egy autó, gyorsan, majd hirtelen belassított, és bámulta a csajt a megállóba. Mögötte lévő meg majdnem bele csúszott, át kellett mennie a szembe sávba.

Na ilyenkor, is a hátsó a hibás? Ha mondjuk a hátsó kocsiban van kamera, és látszik, hogy a vezető áthajol a másik oldlra, hogy nézzen ki az ablakon, akkor is a hátsó a hibás?

8

Ilyen esetben mit csinálnának a rendőrök?

Tételezzük fel,hogy az asszony szül a férj pedig beülteti a kocsi hátsó ülésére és nagy sebességgel elindulnak a kórház felé.
Azonban a rendőrök kiszúrják,hogy túl gyorsan megy, leállítják, és látják mire fel a nagy sietség.

Mi történik?

1.Továbbengedik?
2.Kihívják a mentőautót, és nem engedik tovább őket?
3.Átteszik a nőt az autójukba és ők viszik be?
4.Rendőri felvezetést kapnak?
5.Kap egy 300 ezres bírságot a sofőr?(:
6.???

Melyik a legvalószínűbb?Egyéb ötletek is érdekelnek, egyébként én a 2-est tartom reálisnak.

(A szülés csak példa, tőlem lehet 6 sebből vérző kisnyugdíjas is aki leborult a lépcsőről a kerekesszékkel vagy bármi, kinek mi a szimpatikusabb/reálisabb)

11

"Gyermekek" tábla után (ha nincs alatta kiegészítő tábla) milyen hosszú szakaszon kell 30-cal menni? Csak mert úgy emlékszem, hogy a háromszög táblát nem "oldja fel" a kereszteződés sem.

4

Ha megállok és elmegyek a boltba, majd öt percen belül visszaérkezek, akkor az még megállás?

Sok helyen olvastam azt,hogy a megállás csak addig megállás,amíg nem telik el 5 perc,és ezalatt az 5 perc alatt a vezető ott van a kocsinál.
Most mi is a megállás?

4

Miért kell vissza engedni valakit, ha az illető lemond láthatóan az elsőbbségéről?

Annyira utálom ezt. Kanyarodna ki valaki, elengedem, villogok, hogy jöjjön csak, mert mögöttem nagy sor, erre integet, hogy nem, nem menjek csak... -.-' Másik, mikor kanyarodna be busz, teherautó, direkt megállok minimum 5 méterre tőle, be tudna fordulni, erre várja, hogy jöjjek ki. Sőt, volt hogy vissza tolattam direkt, de nem kanyarodott be...-.-'

Vagy mikor szemben állnak, kanyarodnának ve valra, jövök, lassítok, jelzek, de nem mennek, integetnek, hogy menjek csak.

Az a gondom ezzel, hogy ha valaki láthatóan jelet a másiknak, hogy lemonmd az elsőbbségéről, miért nem veszik a lapot és mozognak? Értéke másodpercek elmennek így, főleg ha az ember megcsinálja ezt egy nap 20x...

2

Hülyeség a téligumi? Sokan ezt állítják, hogy minek vesznek téli gumit az emberek, amikor semmi értelme, mert ugyanúgy megfogja az autót a nyári is.

16

Biztonságos kidugott kézzel, kilógatott karral kocsikázni?

Sokakat látok, hogy nem csak kikönyökölnek a kocsi ablakán, hanem lefele lóg az egész karjuk az ajtón.
Ez nem veszélyes? Értzem én itt, hogy a szemből jövő autó neki menne a kocsi oldalának, akkor a kezét is bezúzná az embernek?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!