Találatok a következő kifejezésre: A handsfree használata miért (1 db)

A handsfree nem használata miért divat?

Legjobb válasz: Én mondjuk használom, de meg tudom érteni, aki nem. A vezetékes összegubancolódik a kocsiban, és mindig be kell dugni beszálláskor. Ha elfelejtem, vezetés közben, csörgõ telefon mellett még nehezebb összedugni. A bt lemerül, ha a kocsiban hagyom, és folyton tölteni kell, valamint el tud keveredni. Egyelõre olyan a technológia, hogy kényelmesebb kézben tartott telefonnal beszélni, mint bármi mást használni. Mellesleg a közlekésbiztonságot sem az veszélyezteti, hogy én kézben tartom a telefonomat, vagy 70 helyett 80-nal megyek, hanem a sok mazsola.

Én mondjuk használom, de meg tudom érteni, aki nem. A vezetékes összegubancolódik a kocsiban, és mindig be kell dugni beszálláskor. Ha elfelejtem, vezetés közben, csörgõ telefon mellett még nehezebb összedugni. A bt lemerül, ha a kocsiban hagyom, és folyton tölteni kell, valamint el tud keveredni. Egyelõre olyan a technológia, hogy kényelmesebb kézben tartott telefonnal beszélni, mint bármi mást használni. Mellesleg a közlekésbiztonságot sem az veszélyezteti, hogy én kézben tartom a telefonomat, vagy 70 helyett 80-nal megyek, hanem a sok mazsola.
Az autóban telefonálásra is igaz, hogy: "ALKOTÓI, NE ELSZENVEDÕI LEGYÜNK KÖRÜLMÉNYEINKNEK". Tehát: ha úgy döntök, akkor a kocsiban kikapcsolom a telefont, vagy némítom, és megérkezés után visszahívom a nem fogadottakat. Ha pedig fontos hívást várok, akkor nem derogál bedugni a dzsémszbond szettet és felcsíptetni. Hogy válaszoljak a kérdésre is :-) ugyanazért, amiért a nemindexelés, a slisszolás, a pofátlankodás stb stb: öntörvényû nagyképû kihaénnem magyar mentalitás miatt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ülésmagasítót használhatunk-e már?

Kislányom 4 és fél éves, 120 cm magas, és 24 kg. Használhatunk már ülésmagasítót, vagy még gyerekülés kell nekünk. Csakis a hátsó ülésen utazik.

2

Miért villogott?

Friss jogsim van és vannak forgalmi helyzetek, amik még újak nekem, ezért kérlek titeket, hogy ne hurrogjatok le. Reggel mentem a Thökölyn, Bosnyák után. Átmentem a zöld lámpán, bels? sávban voltam. Látom jön a busz mögöttem jobb sávban, nem a lassú, hanem a "piros". Gondoltam nem tartom fel a Hungáriáig úgy sem áll meg, takarodok a jobb széls? sávba. Gyorsítottam, általában mindig 50-el megyek, ne eszement száguldásra gondoljatok, index ki és sávot váltottam jobbra, hogy a busznak meghagyjam a bels? sávot. Busz elé érkeztem, majd rám villantott. Miért tette? Mert kint maradt az indexem, vagy elküldött melegebb éghajlatra? Buszokat soha nem tartom fel, több ember utazik rajta, nem vagyok egy önz? típus. Nézzétek el nekem, hogy suta vagyok, eddig önállóan csak 140km-ert vezettem balesetmentesen:)

5

Ez most komoly? Ilyen helyzetben mit lehet tenni a megelőzésen kívül?

tegyük fel, hogy ilyen helyzetbe kerülök, nem voltam elég el?relátó és nem tudtam megel?zni. mit teszek ilyenkor?

16

Vontatáskor a vontatott autónak muszáj rendelkeznie érvényes műszaki vizsgával?

Sehol nem találok információt, kell hogy legyen a vontatott autón m?szaki?! 8km-t kellene vontatni, 15-20e Ft. a tréler, enyhén nevetséges ár érte....

8

Cegléden miért ilyenek az autósok nagy része?

Bocsánat az általánosításért persze tisztelet a kivételnek!

15

A letkési átkelön okt.30. -án már autóval lehet közlekedni? Hol lehet biztosra megkérdezni?

Németországból készülünk haza.Mindég ezen a határátkelön érkezünk ismét Magyarországra.....Kérdés 28.ával biztosan feloldják a lezárást??

0

Hogy áll az M0-ás autóút déli bővítése? Mikor lesz kész?

14

Hova kellett volna besorolnom?

Párnapja Óbudán a Záhony utcából kanyarodtam a Szentendrei útra(maps link:

15

Lehet platón (teherautó, pick up) embert szállítani?

4

SOS-ben kérnék válaszokat, ha megtennétek?

párom nemrég (kb fél órája) hívott hogy az M3-os elütött egy ?zet. szerencsére nem történt személyi sérülés. a rend?rséget kihívták, mert az autó összetört,a rendszámtábla is elveszett. a kérdésem az lenne, hogy ez von maga után bármilyen büntetést?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!