Találatok a következő kifejezésre: A halvány csík is csík hcg (4 db)

Valószínü. Elàzott? Csinàlj egy màsikat! Késik màr?
Ha szétesett akkor nyilván hibás, de hogy tudta úgy megcsinálni? Vagy használat elõtt esett szét? Én ezért javaslom a clearblue digitálisat, drága igaz, de egyértelmû.
A kérdező hozzászólása: szia, igen 6. napja késil. Én is arra gondoltam, h elázott, pedig a papír szerint haladtam...
Csinálj másik tesztet, egy szétesett teszten felesleges bármilyen csíkot keresni! Drukkolok :)
A kérdező hozzászólása: Miután megcsináltam és mentem az eredményt leaolvasni, a ragasztott részek lejöttek róla. Szal Android amikor kiszedtem a csomagolasból még ép és egészséges volt.
A kérdező hozzászólása: Megnyugodtam pozitív, szép erõs. :) 12en megyek dokihoz, alig várom, hogy halljam a szív dobogását :)
De jó! Gratulàlok!!! :) )))
Gratula!!!

A halvány 2. csík is csík (hcg teszten)?

Legjobb válasz: IGen. Gratulálok!!!!

IGen. Gratulálok!!!!
Igen, az, nekem is halvány volt... De rá is van írva a tájékoztatóra egyébként... gratula!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!! :-))))
gratula, az irigység szét vet!!!:-)))) sok boldogságot!
A halvány csík is csík!:) Gratulálok! Késõbb--2-3 nap múlva erõsödnie kell!
:) ha a hcg teszten van egy nagyon halvány csíkocska, az terhességre utal! bármilyen halvány, a csík az csík!!!! Szóval szerintem én halkan GRATULÁLOK Neked!
Gratulálok. Nekem a Clearblue vált be. Igaz hogy 25-ös az érzékenysége de mivel nagyobb felületen éri a vizelet sokan jobban kimutatja a terhességet. Amúgy én is így jártam, 11. hetesen elvetéltem, most mi is újból próbálkozunk. Remélem hamarosan össze is jön.:)
Szia Hányadik napon teszteltél?Menzi után vagy elõtt?
12:16-os vagyok.Sajnos én már 2szer vetéltem el és nagyon úgy néz ki , hogy terhes vagyok.
szép a görbéd , szerintem hihetsz a tesztnek és szerintem holnapra ne várd , én a helyedben pénteken reggel tesztetlénk megint. Gratulálok:) )))))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Remélem tényleg erõsödni fog. Egyszer már voltam babás, de nem maradt meg. Remélem, most sikerült. Amúgy melyik jobb a One Step hcg-tesztnél?
A kérdező hozzászólása: Ilyen a görbém, nem tudom, hogy mikorra nem várom. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f1487bb6bb5134988892.. Kedves utolsó! Neked tünet, görbe, teszt? Most csináltam még egy tesztet, ez X-epil. Ugyanolyan belemártogatós, mint a One Step, csak az 10-es érzékenységû, ez meg 25-ös. Ez ugye napközbeni, és igaz nagyon halványan (halványabban, mint a reggeli One Stepbõl), de szabad szemmel láthatóan, rózsaszín 2. csík van ezen is.

Ennyire alacsony a hcg-m? Vagy baj van? Okt 9-én és 11-én is a Clearblue halványan (halszálvékony csík) pozitív lett.15-én megjött, nem görcsöltem, egy picit kevesebb volt, de azért volt.

Nem értem mi van velem. Ma teszteltem ismét Clearblue-val és ismét halvány + lett, de már nem csak a hajszálvékony vonal jelent meg hanem vastagabb, csak nagyon halvány. Viszont más teszt meg negatív. kb 1 hete hányingerrel küszködök, van hogy egész nap. Most akkor terhes vagyok?

Legjobb válasz: Szerintem igen:-)) Gratulálok! Én is így voltam 27 héttel ezelõtt:-))Nem is akartam elhinni, mert amikor elõzõleg terhes voltam akkor egyértelmûen 2 csík volt, most meg alig látszott, majd egy újabb teszt és ua. az eredmény,azt hittem képzelõdöm, de nem:-))) Drukkolok! Várj egy pár napot és csinálj még egyet, bár tudom milyen hosszú tud lenni ilyenkor egy pár nap.... Minden jót!

Szerintem igen:-)) Gratulálok! Én is így voltam 27 héttel ezelõtt:-))Nem is akartam elhinni, mert amikor elõzõleg terhes voltam akkor egyértelmûen 2 csík volt, most meg alig látszott, majd egy újabb teszt és ua. az eredmény, azt hittem képzelõdöm, de nem:-))) Drukkolok! Várj egy pár napot és csinálj még egyet, bár tudom milyen hosszú tud lenni ilyenkor egy pár nap.... Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Nagyon izgulok! Már fél éve próbálkozunk. Ma délután rendel a dokim, elmegyek hozzá, hogy nézzen meg. Talán már lát valamit (remélem van mit). CSak a vérzés zavar hogy miért volt. Ha elment volna a baba akkor most kb 1 héttel késõbb miért halványan poz a teszt??
Szia! Elképzelhetõ, hogy babás vagy.Viszont ez az eset velem is megtörtént.egy fél éve.A tesztem halványan+lett majd megjött.menszi után teszteltem egy +.rohantam a dokihoz, megvizsgált és sajna elment, de még a HCG szintem magas volt(kb 2 hétig még). neked szurkolok, hogy ott legyen a babóca.Minden jót! 9 hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!