Találatok a következő kifejezésre: A halvány csík is csík (133 db)

Biztos az, hogy a halvány csík is csík? Biztos biztos?

látható nem kell forgatni,nem kell a szemünket elfárasztani ,hogy lássuk,de nem olyan er?s mint a másik csík.bizti hogy baba?

Legjobb válasz: Hát én is így vagyok most, nekem se kell forgatni, mert látszik és halvány, nem kell mereszteni a szemem sem. Én attól félek, hogy mi van, ha csak száradási csík ez?? Te errõl mit gondolsz?

Sajnálom, hogy nálad sincs. Hát akkor reménykedjünk tovább, hátha legközelebb sikerül.
Igen, úgy nagy az esély az ikrekre szerintem! Legalábbis én mindenütt ezt olvastam! Vagy pedig az is lehet, hogy korábban volt a fogantatás és azért mutatja ki hamarabb a teszt. Az én esetemben meg olyan, mintha késõbb történt volna a fogantatás, mint gondoltam volna. Mert nekem ez a halvány 2. csíkom ovuláció után 18. napon jelent meg! Nálam lehet, hogy még csak most fog igazán beindulni a HCG...bár úgy lenne.
A kérdező hozzászólása: hallod!ne riogasd már magadat , az a csöppség ha maradni akar úgyis ott marad sõt meg sem szabadulsz tõle vagy 25 évig:) ha nem akkor úgyis elmegy:(nem kell mindig a legrosszabbra gondolni.szerintem ha fel is szívódik annak egy oka van, hogy nem egészséges.de kérlek ne gondolj erre. inkább kérdezek vidámabbat:) szerinted van abban valami , hogy ha a teszt nagyon hamar kimutassa a babát akkor lehet nem is egyedül van?
zuhanyzásnál lehet meleg víz is, én is zuhanyoztam még a fürdés után, de kádban már nem mertem túl melegbe. egyébként te hogy gondolod? ha a baba életképes akkor megmarad, ha pedig nem, csak abban az esetben szívódik fel???
A kérdező hozzászólása: hát hidd el én sem szándékosan csinálom.de a unka..megköveteli.na mindegy.ha bebizonyosodok róla h baba van úgyis jövök táppénzre.inkább végigfekszem a 9 hónapot csak ne legyen semmi komplikáció.már napok óta nem kádazok hanem zuhanyzok.de kicsit melegebb vízben mint te.én a langyosban fázok:)
szerintem nem nagyon lenne szabad emelni terhesen!! meg kerüld a forró fürdõt is. én is ma langyos vízben fürödtem meg.
A kérdező hozzászólása: bár a bõröm és ha hajam változásait betudom annak a rengeteg vitaminnak és ásványi cuccnak amit szedek.
A kérdező hozzászólása: én a múlthéten szédültem de nagyon.az hál'istennek elmúlt.csak a mellbimbóim fájnak.tudod én eü.ben dolgozok és sokat kell emelni.és 3 napja ha emelek akkor befeszül úgy a hasam alja h be tudnék pisilni a fájdalomtól.hányingerem nincs.nem émelygek.a bõröm szebb sokkal, remélem ilyen is marad:) a derekam..hát...ha választani kell igen és nem közt akkor nem fáj.
Tüneteim: pl. néha tompa szúró érzetem van a méhemnél, néha nyillalgat a derekam, fejfájás is szokott lenni, szédülés, néha émelygés, néha bizonyos helyzetekben érzem ezt a feszítõ érzést a hasamban. A melleim nem fájnak egyáltalán. És te érzel-e valamit?
A kérdező hozzászólása: és ne gondolj arra hogy bármi baj lehet.csak pozitívan ahogy a teszted is:)
A kérdező hozzászólása: hát bízzunk benne!:) szerintem szinte 1millió%, hogy te terhes vagy!:) most mennem kell mert lassan érkezik a párom és vacsorát kell fõznöm neki:) holnap jelentkezem, hogy van-e valami fejlemény nálad:) vigyázz magatokra. szia
te is vigyázz magadra! az én párom is mindjárt hazaér! Nem tudom legközelebb mikor leszek netközelben, mert elutazunk a hétvégére, de ha tudok, akkor írom, mi a helyzet velem! Te is írj, amikor tudsz!
A kérdező hozzászólása: szia!hát nekem sajnos megjött az imént, úgyhogy itt sincs baba:( de már nem görcsölök ezen lesz ha jönni akar.ameddig nem ..nem erõltetem:( sajnálom hogy nálad sincs, pedig nagyon szorítottam:(de új hónap új remény:) fel a fejjel!!!
A kérdező hozzászólása: szia!hát én is feladtam teljesen, már kezdek kikészülni ettõl.holnap szerintem meg fog jönni mert napok óta görcsölget a hasam, de a magnéziumtól elmúlik.a cicim iszonyatosan fáj. de mindegy!te meg menj orvoshoz mert szerintem nálad baba lesz:) van! én meg várom az én idõmet!remélem azért beszélgetünk itt!vigyázz magadra.majd írok azért hogy mi a helyzet:) te is!
Kérdezõ! Ne add fel a reményt, attól, hogy nem erõsödött a teszt még lehet baba! Utolsó: Szerintem nálad biztos, hogy baba van, a terhességem elején nekem is volt ilyen hasszurkám, a beágyazódás helyén. Utolsó elõtti: Cysta nem okoz pozitív tesztet!!!!! Te se add fel!!! Drukkolok mindenkinek!
Szia kedves kérdezõ! Itt vagyok újra! Teszteltem ma délután és megint az lett, mint a múltkor. Elõször a szememet kellett meresztenem hogy lássak 2. csíkot, késõbb pedig már egyértelmûen látszott a halvány 2. csík, már nem kell meresztenem a szememet sem. Úgyhogy nálam ugyanaz a helyzet, nem erõsödött! Így én úgy gondolom, hogy nem foglalkozom a dologgal többet, lesz ami lesz...várakozom. Új tünet: szúr jobb oldalt egy pontban az alhasam környékén, nagyon feszít a hasam és érzékeny, valamint a mellbimbóm furák, mintha meg lennének repedezve meg ilyenek... Várok, mi lesz a folytatás. Veled mi a helyzet most?
Én vagyok újra: Halvány pozit teszteltél még mindig, addig van remény! Meglásd én holnap totál negatívat fogok! :( Viszont kicsit gyanús nekem, hogy ciszta is okozhat pozitív tesztet...:(
Szia Én vagyok az a másik halvány pozitívos lány. Én holnap fogok tesztelni. Szerintem ha még ott van a baba, akkor már a délutáni vizeletbõl is ki kell, hogy mutassa... De szerintem nálam gáz van...:( Mert nekem volt a napokban egy kevés rózsaszín folyásom és kicsit görcsöltem meg egy csomó tünetem van/volt. És hõm is már jópár napja lent van, szerintem nekem elmehetett a babám és cisztám lett...úgy érzem...:( De azért holnap még tesztelek, szerintem délután, mert még meg kell vennem a tesztet, de szerintem totál negatív lesz. Majd megírom, de úgy érzem, hogy nekem most már hormonzavarom van, nem babám. :( De volt kisbaba az biztos, csak szerintem valamiért nem tudott folytatódni a terhessét...talán sárgatest problémám lehetett. Úgy érzem. :(
A kérdező hozzászólása: sziasztok.azóta mindennap teszteltem one step tesztel.és talán ici picit látszik rajtuk a második csík, úgyhogy nem tudom mi lesz most:(
Én is drukkolok mindkettõtöknek!
Halvány csík is csík! Drukkolok! Írj majd.
A kérdező hozzászólása: ha felszívódik azt nem tudom milyen érzéssel jár.nálam a vetélés 6 napos mensi elsõ két nap iszonyatos hányinger és görcsölés volt:(nem kívánom senkinek azt a fájdalmat. milyen tüneteid vannak még?
szerintem én majd a jövõhéten fogok legközelebb tesztelni, hagy nõjön csak szépen minél magasabbra a HCG-m... Igen, remélhetõleg együtt örülünk! (Mekkora "pofáraesés" lesz, ha ezután már csak negatívak jönnek...életem legnagyobb csalódása lesz ennyi tünet meg halvány 2 csíkos teszt után nagyon durva lenne, ha mégse maradna velem a kisbabám) :((( Nagyon félek! Attól, hogy elveszítem! Ha felszívódik, azt meg se lehet érezni, ugye? Csak annyiból jövök rá, hogy már nem lesz több pozitív tesztem. :(
A kérdező hozzászólása: igen 2 teszten is azonnal kijött, de a biztonság kedvéért megismétlem egy pár nap múlva.tedd ezt te is.!és majd örülünk együtt:)
A nemvárt nap elött 2 nappal teszteltem + at pedig a tünetek arra utaltak, hogy megjön mert a höm is leesett.
Mármint az utolsó menzid, csak barnás folyás volt 3 napig.
A kérdező hozzászólása: kedves utolsó válaszoló.tavaly ilyenkor is terhes lettem de elment a baba:(remélem most nem:)
A kérdező hozzászólása: nem késik még... 5nap a nemvártig.gondolom én.kissé rendszertelen a mensim így fogalmam sincs mikor kell megjönnie.barna folyásom volt 3 napig múlthónap végén.ennyit tudok mondani.
Elsõ és a 3-dik válaszoló vagyok tavaj nekem is ilyenkor derült ki.
Tuti!
Miota késik?
A kérdező hozzászólása: a száradási csík nem késõbb jön ki?az enyémen azonnal jól látható halvány csík volt ahogy kúszott felfelé a vonal. hát-hát...akkor terhes vagyok??????:) ez fantasztikus lenne! de azt hiszem várok pár napot és újra tesztelek biztos ami biztos!
Biztos igen.Még valoszínû hogy alacsony a hcg-éd.Ne idegeskedj nálam is igy volt és most 4 honapos.
elsõ vagyok: Nekem is barna folyásom volt, hamarabb jelentkezett ez és több napig volt, és aztán volt még 1 napig kevés vérzésem is görcs nélkül. Azután voltam még dokinál is, aki azt mondta, hogy még van esélyem egy nagyon korai terhességre és csináljak tesztet.
A kérdező hozzászólása: igen, a barnás folyás volt a mensim szerintem.
hát én tudom hogy van baba és nem csak a teszt miatt gondolom így! csak attól félek, hogy a hormonjaim vacakolnak és azért ugrándozik a hõm és elmegy a baba emiatt... Neked meg ha egybõl kijött a 2. halvány csík, akkor neked is baba van, ez egyértelmû!!
A kérdező hozzászólása: jah igen!és hatalmas gratula a 4 hós babához!:)
A kérdező hozzászólása: és a doki mikor tud nekem valami biztosat mondani?mert úgy tudom 6 hét tájékán célszerû elõször menni.habár azt sem tudom nálam mi a helyzet:) most jut eszembe:) hát akkor a jövõhéten csütörtökön irány a nõgyógyász:)
A kérdező hozzászólása: ne a hõddel foglalkozz kedves utolsó! annyi félét láttam már, hogy el sem hinnéd. ha a teszt pozi baba van.ha megerõsítés kell keresd fel az orvosodat. meg a másik nézz szét a babatervezõ oldalon.rengeteg féle van. neked a hõd ilyen , nekem a hormonháztartásom pocsék.6 féle vitaminnak nevezhetõ ásványi cuccot eszek minden nap. szerintem nálad ott van az a baba, csak higgy benne:)
2-dik válaszoló Szerintem baba lesz.De akkor valoszinü, hogy a mult hoban fogant!Tudod mi a legbiztosabb elmenni dokihoz.
A kérdező hozzászólása: nézd!én már úgyvagyok vele , hogy ha lesz baba lesz ha nem akkor teszünk róla hogy legyen:) nem a hõmérõzéstõl lesz!hanem apukától:)
Én mérek és kicsit aggódom, mert ha babát várok, akkor miért így néz most ki? http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ab428f4bde4619e73d5d98..
:) nem csodálom...Én is unnám folyton a méregetést :)
A kérdező hozzászólása: áá, hõt már rég nem mérek már meguntam.
Hát én is így vagyok most, nekem se kell forgatni, mert látszik és halvány, nem kell mereszteni a szemem sem. Én attól félek, hogy mi van, ha csak száradási csík ez?? Te errõl mit gondolsz?
A 2csík az 2csík ha idõn belül megjelent!Szombat reggel ujra teszt és az már tutit mutat!:-)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. Idõn belül kijött a 2. csík kb.2-3perc alatt, csak annyira izgulok, hogy alig merem elhinni, s félek, mert tényleg nagyon halványka.
A medi labra a gyógyszerész is, a dokim is azt mondta, nagyon jó minõségû. Nekem mindkét babámat az mutatta legelõször. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is, hogy írtál.
A Medi-lab nekem még sosem hazudott úgyhogy megnyugodhatsz:) Régóta várod?

A halvány csík is csík? Mert nekem a doki az sztk-ban azt mondta hogy a halvány csík nem +!

Nem értem. Vagy nem ért hozzá, vagy nem tudom. Tapasztalatokat várok, mert nem tudom hogy most elhiggyem a Clearblue-nak a halvány +at vagy ne? Tegnapra nem vártam. Igaz pco-m van, de eddig a tesztjeim negatívak voltak (nem clearblue).

Legjobb válasz: flegmát akartam írni.

A kérdező hozzászólása: flegmát akartam írni.
A halvány + is pozitív. Pár nap múlva ismételd meg, addigra már erõsebbnek kell lennie! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Biztos hülyeséget mondott a dokinõ. Mondjuk elég flegam és unszimpi volt.
Szia! Szintén Clearblue- val teszteltem, én nekem is halvány volt a 2. csik, majd két nap múlva újra megpróbltam és az is halvány lett. Most 33 hetes boldog kismama vagyok! Egyébként a tájékoztatóján is rajta van, hogy pozitivnak számit ha halvány is a csik! Minden jót neked!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Sok boldogságot!

A halvány csík is csík, vagy mutathat mást is?

Dec.24.-én voltam együtt a párommal. Azóta 2-szer teszteltem negatívat. Januárban megjött a mensim,de nem görcsöltem úgy ahogy szoktam(annyira begörcsölök,hogy sírok), mennyiségre is kevés volt.Az els? két nap barna volt,a többi 3nap véres valami, utána 2nap barna. Néha van hányingerem, többnyire a cigi füstt?l(dohányoztam,de leszoktam). Fáj a derekam és a bimbóm. Van mikor furán érzem a hasam. Febr.8-án voltam 6 hetes ,ha terhes vagyok. Ma teszteltem egy nagyon-nagyon halvány pozitívat.Febr.7-én volt elvileg peteérésem.A b.n?m azt mondta régen,hogy azt is ki mutathatja a teszt meg hogy a teszt és control vonalak amúgy is látszanak,ha még nem használtam.Még nem voltam ilyen helyzetben és elég tapasztalatlan vagyok ebben a témában.

Legjobb válasz: hát ez bizarr, nem tom. fõleg, ha febr. 7-én volt péd.

hát ez bizarr, nem tom. fõleg, ha febr. 7-én volt péd.
Én a helyedben tesztelnék mégegyet vagy kettõt is! Ha pozitív akkor pedig irány a doki. Ha 7.-én volt pé-d akkor 8.-án nem lehet pozitív a teszt, viszont azt is írod, hogy 6 hetes lennél ha terhes vagy, akkor viszont már erõsebbnek kellene lennie a csíknak. Tesztelj még egyet és kiderül, ha az is pozitív akkor baba van!
Szia! Ha decemberben terhes lettél volna, akkor most szerintem már teljesen határozott csíknak kellene lenni a teszten. Terhesség és a peteérés nem igazán összetartozó fogalmak. Az igaz, hogy a HCG és az LH teszt által kimutatott hormon szerkezetileg nagyon hasonló, ezért lehet az LH tesztet jóstesztnek használni a terhesség elõre jelzésére. Így elméletileg fordítva is mûködhet a dolog, hogy a terhességi teszten lesz halvány csík a peteérés miatt. Én megvárnám a következõ vérzést, illetve annak elmaradása után tesztelnék csak újabbat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Én sem értem mi ez, de majd meglátom. Bár olvastam olyat, akinek 2hónap után mutatta ki a terhességet.Hát nem tudom... :)
Elméletileg a halvány csík is csík! Nekem mikor nem jött meg, kettõt teszteltem és csak az lett erõsebb amelyiket délután csináltam. A reggeli elég halvány volt. A teszt ugyebár egy hormont (hcg) mutat ki és ez a hormon ingadozhat is. Szóval én is azt ajánlom hogy tesztelj még egyet vagy akár kettõt is és ha azok is pozitívak akkor menj el orvoshoz! Egyébként van akinek egész terhesség alatt megjön. Szóval.....
A kérdező hozzászólása: Igazából nem tom hogy volt-e pé-m a ciklus.hu szerint írtam, hogy akkora esett volna a volt. A hõm nem mértem.Az elsõ 2 negatív után nem mértem és nem figyeltem magam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod! :) Az a legtisztább ha elmegyek dokihoz és õ megmondja mi van, elküld vizsgálatokra.

Expect típusu teszten a halvány csík is csík? Vagy ez ilyen teszt?

Ma csináltam ,a nemvárt elõtt 4 nappal és halványan de látni a 2.csíkot a párom látta meg rajta kb 30 perccel néztem ujra a tesztet mert valahogy éreztem hogy meglesem erre a párom közli kicsim ott van halvány 2.csík!

Legjobb válasz: Képet tudnál felrakni?

Na ugye, megmondtam :) Csodásan szép teszt, olyan szépen erõsödik :) GRATULÁLOK MÉG EGYSZER ANYUCI :)
A kérdező hozzászólása: [URL][link] Ez a ma reggeli vizeletbõl!!
A kérdező hozzászólása: Védõnõ azt mondta hogy 2 hét mulva teszteljek ha nem jön meg persze!! Hát hogy bírná ki ezt bárki, mind 1 én nem !! Viszont azt nem értem hogy a nemvárt elõtt 2 nappal hogy hogy nem erõs a 2.csík ha teényleg babás vagyok !! Annyira szeretnék pocis lenni!!
A kérdező hozzászólása: Hát feladom , ma reggel is csináltam direkt reggeli vizeletbõl ahogy kell , ez is halvány második csíkkal!! Folyt köv hétfõn ha nem jön meg!! Vagy nem vagyok babás, vagy egyszer csak hérfõn lesz erõs vonal , vagy nem tom!!
A kérdező hozzászólása: Ez esetben nagyon grat a lánykádhoz , akkor most remélem fiut hoz a gólya! Nekem is van egy fiam és egy lányom , õ a meglepibaba lenne mert nem akarnám tudni a nemét!!! szép estét minden kedves anyukának és kismaminak, remélem nemsokára én is csatlakozhatom a klubbhoz!!
Gartula a 2 gyerkõchöz..akkor hozzád szeret járni a gólya:) ) Én most vagyok 8 hetes kismama..már van egy 23 hónapos lányom.
A kérdező hozzászólása: Hát tényleg kopogtathatna már a 3.gólya!! Irok ill Linkelek ha van újabb fejlemény, és köszönöm szépen a bíztatást!
Mindenesetre várom a további fejleményeket:)
Itt gyakorin bizti láttál már sok pozi tesztet. Te látod élõben...Te mit gondolsz? Ha olyan mit a többi pozi teszt a gyakorin, vagy a google-ba akkor el kell hinned, hogy hozzád is bekopogott a gólya:)
A kérdező hozzászólása: [URL][link] Szóval ezt remélem sikerül belinkelnem
De szép pozitív a teszted! Gratulálok!!! Ez már tuti baba :)
Gratulálok, szép erõs teszt:)
A kérdező hozzászólása: Szóval õ a du 18 órási teszt eredm[URL][link]
Nekem 19 éves a fiam, 13 a lányom és bizony nagyon kíváncsi voltam mégis a baba nemére, de a szívem mélyén tudtam, éreztem, hogy kisfiú lesz és bizony azt várok :) Május 23-ra várjuk a babuckánkat. 8 évig vártunk rá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen kedves utolsó válaszoló, igen õ lenne a meglepi baba mert mondtam páromnak mivel van már egy fiunk és egy csajunk, igy uh nem akarjuk megtudni mi lesz a pocaklakó!!
Dehogy megy el :) Én tök allergiás voltam és akkorákat hapciztam, hogy kiszakadt a pocim, mégsem ment el :) Nyugi, ott van már és Veled marad 9 hónapig :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm kedves utolsó igen erre van szükségem a bíztatásra!!! Csak most elkezdtem köhögni és félek hogy elmegy!!
Dehogy halvány! Nekem képzeld el, hogy nemvárt után 6 nappal is ilyen halvány volt, pedig ikreket vártam :) Nem számít a csík erõssége. Hidd el, ott a babád! Tessék beleélni magad :) Gratulálok, anyu leszel :) vigyázzatok magatokra :)
A kérdező hozzászólása: de nem tul halvány ahhoz képest hogy A nemvárt lõtt 2 nappal csináltam!??
A kérdező hozzászólása: Igen tudom megnéztem én is!! Bocsánat de több kép igy sincs Mind 1 akkor vasárnap reggel tesztelek!! Meglátjuk, de teljesen érzelmi kavalkádban vagyok!
Nem jó a link
A kérdező hozzászólása: [URL][link] Ez a tegnapi
holnap tesztelj, és írd meg.szurkolok!
A kérdező hozzászólása: Hétfön is csináltam ugyanezzel és ott csak a kontrollcsík látszódott!!
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó lenne , köszönöm szépen neked!! De sajna olvastam itt a fórumon hogy ez a teszt sokszor fals pozit mutat!!!
Szerintem is pozi, bár ez a teszt engem már egyszer csúnyán átvert, mindenképp próbálj holnap egy másikat is!
Szerintem ez halvàny pozitív. :-)
A kérdező hozzászólása: Nnaa sikerült uram segített!!
A kérdező hozzászólása: [URL=[link]
A kérdező hozzászólása: Béna vagyok sajna nem , a képfeltöltésig eljutottam aztán tovább nem tudtam lépni Ha segítenél megköszönném!!
Nagyon homályos a kép de Én pozinak látom!! Halkan gratulálok:) Majd írd meg a fejleményeket:)
A kérdező hozzászólása: Rendben köszike mindkettõtöknek!majd írok és melyik tesztel lehet bármely napszakban tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Megpróbálok , Hétfõre nem várom
2 féle teszt csak nem téved...mondom..nagyon homályos a kép, de Én látom a csíkot.:) Tényleg nem tudsz élesebbet felrakni? Holnapután kellene megjönnie neked? Akkor a nemvárt napján csinálj még 1 tesztet. De én nagyon pozinak látom mind a kettõ képet:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg ugy látod?????? Imádlak de zért még tesztelek Mikor szerinted?
A kérdező hozzászólása: Vagy ez csak szellemcsík? a lányommal ugyanez volt olyan halvány volt és a teszten talán nem is volt erõs pozi jel , mert 8 tesztet is csináltam!!
Ez is pozi!! Bár nagyon homályos de kivehetõ:) Gratula:)
A kérdező hozzászólása: [URL][link]
A kérdező hozzászólása: Hát csináltam ma is, de ugyan olyan halványnak láttam!! Megpróbálom feltenni a képet de nagyon homályos!!
Ez bizony pozitív :) Jaj de jóóóó ! Gratulálok!!!! Gyere ám, ha újból tesztelsz :)
Képet tudnál felrakni?

Hihetek a tesztnek? A halvány csík is csík?

Ma reggel csináltam egy tesztet, mert már 7-ik napja késik. Halványan megjelent a második csík a T bet? alatt. Ezek szerint sikerült ugye? Nyugtassatok meg, mert annyira szeretném ezt a babót, ugye már ott van a pociban, és nem a teszt játszik velem?!Szerintem csinálo, holnapután mégegyet, biztos ami biztos alapon.

Legjobb válasz: Gratulalok,Te babas vagy! De,h megnyugodj csinalj majd egy meg egy tesztet ahogy Te is irtad! Boldog babavarast! 10 hetes kismama

Gratulalok, Te babas vagy! De, h megnyugodj csinalj majd egy meg egy tesztet ahogy Te is irtad! Boldog babavarast! 10 hetes kismama
Szia! Én is csak gratulálni tudok!!! :D Halvány csík is csík! :D Boldog babavárást!! 30 hetes kismama
Nekem is halvány volt, nem akartam elhinni, hogy tényleg terhes vagyok. csináltam négy tesztet zs, és mind halvány volt. Azóta 10 hetes vagyok. Gratulálok, te is terhes lettél!
Nekem is alig lehetett látni a csíkot!Csináltam másnap reggel mégegyett (még a mensi elött 2 nappal), az is halvány volt nagyon!Most 20 hetes vagyok!Gratulálok!!:)
Nekem is alig látszott a második csík! Így másnap csináltam még egyet, az is halvány volt, így vártam 4 napot, és az már erõsebb lett. Most 22 hetesek vagyunk!!! Nagyon boldog babavárást! Gratulálok!!! Légy üdvözölve a kismamaklubban! :)
csík bizony!!!gratulálok!!!
Igen, a halvány csík is pozitív!:) Nekem 11 napja késik és a tesztjeim halvány csíkosak lettek! De az UH-n még nem látszik semmi. Voltál már dokinál?
Legyek kedvrontó? Bár azóta bizonyára kiderült, hogy csík volt-e a csíkod. Múlt hónapban késõ mensivel 2-t teszteltem, mindkettõ halvány csíkos lett. Nagyon boldog voltam. Eredmény: pár napra rá mensi. Most egy újabb nagyon halvány (sokkal halványabb) teszt, de már nem élem bele magam, várok a kimaradó mensiig (10-e körül esedékes). Azért remélem Neked sikerült!

Sept. Ben volt egy vetélésem. Most megint pròbálkozunk.6 teszt csináltam 3 nap alatt.5 + abbòl 1 elég halvány.1rossz teszt ami végül - lett. Nagyon izgulok ma kénemegjönnie. A halvány csik is +? Járt már igy valaki? Meg félek is kicsit

Legjobb válasz: Elõször is gratulálok kismami! :-) bizony, a halvány pozi is pozi!!!! :-) nekem elsõ tesztelésen erõs pozi volt, másnap még egyet csináltam, ott már alig látszott a második csík. Másfél éves a kisfiam :-) boldog babavárást!!! :-)

Elõször is gratulálok kismami! :-) bizony, a halvány pozi is pozi!!!! :-) nekem elsõ tesztelésen erõs pozi volt, másnap még egyet csináltam, ott már alig látszott a második csík. Másfél éves a kisfiam :-) boldog babavárást!!! :-)
Ne felj! Akarhogyis lesz, higyj abban, hogy hamarosan ott lesz veled aztan veletek a Kicsiked! En is elvesztettem az elsot. Mikor 10 honap mulva ujra teherbe estem en is csinaltam vagy 3 fele tesztet sot! Ignoraltam a tenyt, hogy ugy hanyok mint egy alkoholista kocsis! Jonni fog es maradni fog!
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a gyors válaszokat!
A kérdező hozzászólása: még nem jött meg :-)
Na mi a helyzet?

30. napon (29-es ciklus) Gabriel teszten a halvány csík is bíztató, ugye?

Legjobb válasz: igen,bizos pozitiv nekem is halvány volt,sok sikert a babádhoz

igen, bizos pozitiv nekem is halvány volt, sok sikert a babádhoz
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ, sok örömöt Neked is a babához! :)
A Gabriel teszt nekem is halványan mutatta és utána a doki is megerõsített benne, hogy terhes vagyok :-)
Nekem egy másik teszt volt halvány, a gabriel már erõsebb. De azt mondják, hogy a halvány csík is csík. Gratula! 33 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Minden jót Nektek!

Képzeljétek most teszteltem egy halány pozítivat, el sem hiszem.7 hónapja próbálkozunk és most úgy tűnik sikerült. A halvány csík is érvényes ugyan úgy?

Legjobb válasz: persze hogy érvényes. gratuláok! 2 nap múlva ismételd meg. de biztos terhes vagy :) 9 hós kisfiú anyuja és 5 hetes terhes :) :)

persze hogy érvényes. gratuláok! 2 nap múlva ismételd meg. de biztos terhes vagy :) 9 hós kisfiú anyuja és 5 hetes terhes :) :)
gratulálok!!!!!!menszeszed kimaradása után teszteltél?
Gratulálok! A kislányomnál nálam is halványat mutatott mensi elõtt egy nappal! 8 hetes kislány anyucija
Nagyon gratulálok! Szuper!
De jóóóóó! Nagyon sok boldogságot! És jó egészséget nektek! Gratulálok! :) :) :)
Gratulálok és sok boldogságot kívánok. Mitõl sikerült? Mi már 1 éve próbálkozunk és nem akar jönni a baba. Hányadik nap teszteltél? Az elsõ terhességemnél nálam is halványan jelent meg a 29.nap.
Gratula!
Szia! Gratulálok! A halvány csík is babát mutathat.Én is így jártam, most 16 hetes vagyok.Vigyázz Magadra!
Persze, hogy érvényes! :) Gratula! Ha nyugodtabb akarsz lenni, akkor 2-3 nap múlva tesztelj (lehetõleg ugyanolyannal), és ha erõsebb, akkor minden oké! Egyébként lassan bejelentkezhetsz dokihoz is, õ mondja majd ki a végszót! Vigyázz magatokra és boldog babavárást! :)
Szia! Én is nagyon gratulálok. engem is érdekelne, hogy mikor teszteltél? nekem ma egy hete, hogy késik, hétvégén fogok tezstelni
De jó !!!Gratulálok !! Jó erot egészséget kívánok ! :o))). Mi az ami nálatok bevállt? Tudsz tanácsolni valamit azoknak akiknek nem sikerult ? 10 hónapja próbálkozunk jovo héten lesz pé-m.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a gratulációt. Szóval nekem õ már a 4. baba lesz és az a vicces, hogy régen fiatalabb koromban rögtön terhes is lettem. Most meg mindig jöttek a hónapok és semmi, már nagyon el voltunk keseredve, mert õ a második férjem és akartunk egy közös babát. Szereti nagyon a gyerekeimet, de érthetõ módon akart egy saját gyereket. Nagyon szomorú voltam, hogy nem sikerül. elkezdtem inni az Aloét, õ meg szedi a macát és mértem a hõmet. ja és kispárna a popsi alá aktus után, most azt tünt fel, hogy ilyenkor leesik a hõm, most meg felment tegnap reggel. Ma kellett volna megjönnie, ezért csináltam tesztet, de nem reggeli vízeletbõl.
A kérdező hozzászólása: még annyi én régen elsem tudtam képzelni, hogy ne sikerüljön, most meg azt nem tudtam elképzelni, hogy sikerülni fog, még egyszer az életben terhesnek lennem. És folyton görcsöltem rajta, még most sem tudom elhinni.Remélem nem téved a teszt

Halvány csík is számít? Reggeli vizeletből csak nagyon halványan látszik a 2. csík. Nem használtam még ilyen tesztet (x-epil).

Legjobb válasz: A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.

A halvány csik is csik.GRATULÁLOK.De ha nem vagy benne biztos akkor 2 nap mulva ismételd meg.
ha a ráfolyatás után kapásból ott a csík, akkor elméletileg igen. pár nap múlva próbáld újra. ha a reggeli tesztet most nézegeted megint, akkor az már nem érvényes. A tesztelés után azt hiszem olyan 10percig számít hitelesnek.
Számít a halvány is!De nem akarlak lelombozni, az én tapasztalataim evvel a tipusú tesztel nem jók.A múlt hónapban én is ilyet vettem mert késett.Az elsõ teszt nagyon halványan, szinte alig láthatóan de két csíkos volt.Aztán késõbb erõsebb lett, ami tudom hogy nem számít.Aztán két nap múlva megint teszteltem, és abszolút negatív volt.aztán meg is jött más nap. De remélem te tényleg babás vagy! Szorítok.Ja és szerintem majd egy másik tesztet próbálj ki!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Idõn belül volt csík, csak alig látszik. Holnap megismétlem, mert szerencsére még nem jött meg. Az elõzõ terhességemnél már a nemvárt elõtt jóval erõsebben látszott, ezért gondoltam, hogy a teszt lehet gagyi, vagy bennem van a hiba.:)
A kérdező hozzászólása: Igen, másikat vettem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!