Találatok a következő kifejezésre: A halálnak előjelei (1 db)

A halálnak vannak előjelei?

Észre lehet venni vkin ha napjai vannak hátra?

Legjobb válasz: kívülrõl nem biztos, hogy látszik, de az ember maga megérzi, ez biztos! a nagypapámnál voltunk a kórházban, õ pedig olyat tett, amit sose szokott, intett, hogy most már menjünk el. mire fél óra mulva hazaértünk, jött unánunk a telefon, hogy meghalt :\ számold bele az idõt, míg eljut az értesítés a címzetthez, alig, hogy elmentünk... és õ tudta ezt, azért intett, hogy menjünk

Az en Nagyapam iden 20 eve, hogy meghalt. Kemeny elete volt, 3x az orosz fronton a II. Vilaghaboruban. Ot pl. allandoan bevittek a korhazba, hogy felerositsek infuziokat kapott meg ki tudja mit. Melott meghalt, elozo nap jott volna erte a mento, hogy ujra beviszik es kapja a kovetkezot... ami ereje volt, ellenkezett, hogy o marpedig nem megy - mar alig tudott jarni, ugyhogy inkabb vittek volna.... Nem volt mit tenni, otthon hagytak. Aznap mondta Mamanak, hogy huslevest enne es megborotvalkozna. Mama perdult-fordult....szep delutanjuk volt egyutt. Masnap reggel elment a Papam a Nagymamam karjaiban. Igen, az a kohogo horges es vege. Mama maig azt mondja, ha akkor mondja neki a doktorno, hogy a Papanak vege, ha nem viszik be a korhazba, nem hagyta volna ra a dolgot. De Papa tudhatta, hogy menni fog, mert nem akart a korhazban meghalni - es mennyire megertem. Nagyszeru nagyszuleim vannak. Imadom oket.
kívülrõl nem biztos, hogy látszik, de az ember maga megérzi, ez biztos! a nagypapámnál voltunk a kórházban, õ pedig olyat tett, amit sose szokott, intett, hogy most már menjünk el. mire fél óra mulva hazaértünk, jött unánunk a telefon, hogy meghalt :\ számold bele az idõt, míg eljut az értesítés a címzetthez, alig, hogy elmentünk... és õ tudta ezt, azért intett, hogy menjünk
A haláltusa napokig is eltarthat. Pl vannak olyan elõjelei a halálnak, hogy a egy ideig nem eszik az illetõ, aztán megjön az étvágya és eszik valamennyit. Aztán az arca beesik, szokták is mondani, hogy "hegyesedik az orra, nem sok van neki hátra". Besûrûsödik a nyála, ezért nem kap rendesen levegõt, így az ki fura hörgõ hangot. Az én dédmamám pl egy fehér galambot láttot az ágyához repülni pár nappal a halála elõtt, és elmondta, hogy a galamb eljött érte, és mondta neki, hogy nem kell félnie... rá pár napra meghalt :-(
Nekem pl. vallásos nagyszülõ, rokonok addig nem haltak meg, amíg nem jött ki hozzájuk a pap. De több ilyen is volt. Nagyon kegyetlen haláltusát vívtak, azonban miután a pap kijött, rá pár órára mentek el... :( Amúgy a természetes halálnak az elõjelei a kor. Betegség esetén a haláltusa. De a nem természetes halál (pl. gyilkosság, baleset) esetén szerintem az ember szervezete sem tudja, hogy itt a "vég."
a halált, mint mondták étvágytalanság, és a nyál besûrûsödése jelezheti, de "látomások" is megelõzik, az én dédim 1 hónapja hunyt el :( és õ látott alakokat, beszélt hozzájuk.ezek létezõ alakok , akiket mi nem látunk és "felkészítik az utazásra" a haldoklót (aki nem hisz az "utazásban" nemkell magára vennie)
hát... nagyon-nagyon beteg
ez talán nem ide jön, de..volt egy férfi, aki fényképeket készített a feleségérõl, miközben haldoklott, és amikor megnézte õket, fehér foltokat látott, amely szerinte a léleknek tudható be..utána többen is próbálták ezt, és ugyanezt észlelték..talán ezért nem olyan híres ez az elmélet, mert az ember ritkán szokta a rokonait a halálos ágyukon fényképezgetni.
A kérdező hozzászólása: Április 10-én sajnos meghalt, nem bírta tovább a szervezete.
Hogy van a nagynened?
Többnyire az emberek a haláluk elõtt (még a balesetesek is, nemhogy a betegek) megpróbálnak elbúcsúzni valamilyen formában. Hirtelen ötlettõl vezérelve családi összejövetelt szerveznek, végigtelefonálják az ismerõsöket, amúgy tartózkodó emberek ölelkeznek, puszilkodnak, ûzött vadként viselkednek. A kórházban elmondják mi legyen a holmijukkal, házukkal. Ha nem tudnak beszélni, írni próbálnak. Az ember tudat alatt tudja mikor lesz vége.
Szerintem érezheti is :S Lelkileg... És talán akkor megy el, mikor felkészült rá. De ez se mindig tudatos, történhet az egész tudatalatt is .
A kérdező hozzászólása: Köszi!Bizok benne nagyon hogy felépül, mert nagy veszteség lenne.
bocs 800km-re volt tölünk nem 8ezer
édesapám 2hete halt meg.54évesen agyvérzést kapott, a dokik szerint csak 2%uk marad életbe.neki lebénult a bal fele.de agyilag tiszta volt.3növérremmel együtt már 7 éve nem látuk öt személyesen csak telefonon tartotuk a kapcsolatot.de a korházba 2hetente mentunk hozzá mert 8000km-re volt tölünk.ö tudta hogy megfog halni mert mikor kérdeztük hogy ugye apa meggyogyulsz õ rázta a fejét és kérdezte miért?mondtuk neki hogy mert szeretjük ö csak könnyes szemmel nézet ránk.6hetet szenvedet.tüdögyuladást kapot, korházi fertözést, leáltak a veséi, gége metszést csináltak neki, gyomor szondát stb....de mégis azután halt meg mikor látot minket mindegyikunket.remélem meggyogyula nagynénéd mert rettenetes a halál rettenetes valakit elvesziteni.mikor annyi mindent tudtnánk neki mondani(a kisfiammat személyesen nem is ismerhette meg ö most 1 éves)
A kérdező hozzászólása: Most már leirom miért kérdeztem meg ezt: Az egyik nagynéném aki 52 éves, most kapot infarktust, de elis veszitette az eszméletét, másnap birtunk vele kommunikálni harmadnap már nem, akkor az orvos azt mondta tüdõgyúlladása is van, mikor másnap bementünk hozzá a kórházba szintén jobban volt, ja lélegeztetõ gépen volt, még van is, kapott vért is, ráadásul kiderült hogy súlyos szívbetegsége is van a szívbillentyûkkel van a baj, amit mûteni kéne, ez is olyan hogy 50-50%az esélye hogy életben marad, . Sõt a doki még csodálkozott is hogy idáig birta, és birja.
Részvétem a nagynénéd miatt. Nagyon sajnállak téged. Szerintem szörnyû dolog a halál , de igen sokan megérzik hogy mikor jött el a pillanat. Ahogy olvastam ez a sok választ még könnyeztem is...:(

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek lehetséges Betadine oldatot kikristályosítani?

És ha igen, akkor mi kristályosodik belőle? Jód?

1

FIZIKA! Tudnátok segíteni?

A feladat: Két helység közötti buszjáraton a buszok átlagsebessége egyik irányban 40 km/h, a másik irányban 60 km/h. Mekkora az átlagsebesség egy teljes fordulót figyelembe véve? (ugye v.átl.=összes út/összes idő. csak azt nem tudom, hogy hogy kaphatom meg az időt vagy az utat)

5

A Mátra "Feléled"?

Egyik ismerősöm mondta, hogy a Mátra egy szunnyadó vulkán (Amit eddig is tudtam) ami aktivizálódni kezdődött úgymond "feléled" a és ezért van ennyi földrengés mostanában (Heves környékén igaz másutt is, gondolok itt az áprilisi 4.7-4.8-as földrengésre is). Lehet ebben igazság? Vagy csak kitaláció az egész? Vagy télleg az elkövetkezendő pár évtizedben vulkán kitörés fenyeget?

2

A mágneses szuszceptibilitás és permeabilitás összefüggése?

ezt valaki elmagyarázná nekem? mert nem találom sehol hogy milyen összefüggés lenne köztük, mert a szuszceptibilitás az hogy egy anyag mennyire mágneseződik fel a permeabilitás pedig egy állandó

1

CaCO3 (kreta? ) por hol kaphato?

Viz kezeleshez keresek CaCl2-t es CaCO3-at, az elobbit mar talaltam de utobbit nem tudom, hogy hol erdemes keresni az orszagban.

4

4 MWos hősugárzót kötünk a 230 Vos, 50 Hzes hálózatra. Mekkora a hősugárzó ellenállása? Mekkora áramának effektív értéke és csúcsértéke? Mekkora áramának 1ms alatti legnagyobb változása?

Segíts légyszíves!

4

(x^2+9/4y^2+z^2-1) ^3-x^2*z^3-9/80y^2*z^3=0 függvényből hogyan fejezzem ki z-t?

3

Ezek az "asperatus" felhők tényleg léteznek, vagy csak photoshopos képek? Bővebben lent.

Szerintetek, ezek igazi képek, vagy szerkesztettek?:
Itt van még pár ilyen felhő:

3

Egy 450 nanoF kapacitású (vákuum dielektrikumú) síkkondenzátorra 150 mikroC töltést viszünk. Mekkora munkát kell végezni a kondenzátorlemezek közötti vonzóerő ellenében?

akkor, ha a lemezek távolságát (azokat széthúzva) az eredeti érték négyszeresére növeljük?
Ez számomra érthetetlen van itt valaki elmagyarázná?

4

Mennyi a midazolam halálos adagja? Valamint ha a bevétel -15 fokban történik és elalszik az illető, akkor 10 nappal rá még ki lehet mutatni a holttestből ezt az anyagot?

Elsősorban az érdekelne, hogy halál esetén kimutatható-e a szervezetből! Nyugalom emberek, egy krimi történethez kellene a válasz!!!! Nem akarok ugyanis hülyeségeket írni.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!