Találatok a következő kifejezésre: A hajvasalón van még (8 db)

Miért van az, hogy 5-6 évvel ezelőtt mikor még nem volt elterjedt a hajvasaló, akkor kimertünk menni az utcára, most meg sokan úgy vannak, hogy vasalt haj nélkül sehova?

Legjobb válasz: Én kimerek menni vasalt haj nélkül, ha kell és mondjuk elaludtam, akkor kivasalom elöl. :D De ritkán használok hajvasalót.

Én kimerek menni vasalt haj nélkül, ha kell és mondjuk elaludtam, akkor kivasalom elöl. :D De ritkán használok hajvasalót.
Le irtad a kérdésbe a választ azért mert nem volt elterjedve
Gondolom mert most az a divat. Meg, ha elterjed egy dolog, akkor már mindenkinek kell, ez mindennel így van. Rögtön "szükségünk" lesz arra is, amit addig nem ismertünk, és elvoltunk nélküle. Amíg nem tudsz valamirõl, addig nem is lehet rá igényed, de hát ilyenkor már alapnak számít. Mondjuk én nem vasalom a hajam (pedig elég izé), max csak valamilyen extra alkalomra, és így is kimegyek az utcára.:)
hát igen, én is azért vasalom csak, mert úgy elalszom hogy úgynézek ki mint egy õsember néha :) akkor is csak belevasalok, hogy emberi legyen :D
mert nem mindenki a divat miatt csinalja.. en pl azert mert zavar ha ossze vissza all a hajam, es ha `hullamos` az nem all jol.
mert persze mindenki szépen akar kinézni mikor utcára megy :) amugy nem tom mért vasalják még egyesek mindig a hajukat hiszem (szerintem) már rég a hullámos a divat :/ így még duplán örülök hogy göndör a hajam :D
Jáj, hát én bizony kimegyek elaludt háréval is meg nosmál hajjal is:D Bár az én hajam mosás után, ha csak nmagában szárad is meg, akkor is tûegyenes...

A hajvasalón kívül van még valami amivel lehet hajat egyenesiteni és nem olyan káros mint a vasaló?

Legjobb válasz: Szia! Igen lehet, de a hajad nem lesz annyira egyenes és olyan tartós mintha vasaltad volna. Ha szerzel egy jó hajsimító balzsamot, akkor csak annyit kell tenned, hogy egy körke segítségével egyenesre szárítod meg a hajad. Ez elég körülményes, de valóban nem annyira káros mint a hajvasaló. Egyébként én használok vasalót, de csak minden hajmosás után. Jó hajegyenesítõ balzsamom van (Dove), és hõvédõ spray-vel befújom a hajam vasalás elõtt. Sok sikert! :)

Szia! Igen lehet, de a hajad nem lesz annyira egyenes és olyan tartós mintha vasaltad volna. Ha szerzel egy jó hajsimító balzsamot, akkor csak annyit kell tenned, hogy egy körke segítségével egyenesre szárítod meg a hajad. Ez elég körülményes, de valóban nem annyira káros mint a hajvasaló. Egyébként én használok vasalót, de csak minden hajmosás után. Jó hajegyenesítõ balzsamom van (Dove), és hõvédõ spray-vel befújom a hajam vasalás elõtt. Sok sikert! :)
szia! én pedig azzal küzdök hogy ne legyen ilyen szögegyenes a hajam mint most van. De kezdek megbarátkozni vele, mert folyamatos csavarásokkal sütéssel tönkretenném. az én hajamon azt vettem észre hogy minél hosszabb annál egyenesebb, hisz a súly lehúzza és kiegyenesedik tõle. Ha megnövesztenéd akkor "természetesen" egyenes lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! ez tényleg igaz amugy mert amikor hosszabb hajam volt alapból nagyon egyenes volt, nem kellet vele semmit csinálnom, csak az a baj h akkor még kisebb voltam és anyukám levágatta a hajam :S most meg hiába küzködök vele hogy megnõljõn mert alig nõ mivel a vasalással tönkre tetem :(
Én azt csinálom, hogy hajmosás után a hajam száradásig fésülöm. Semmi szárítás, csak nature úgy ahogy van fésülöm. És egyenes lesz persze nem tart sokáig, de egyenes lesz.
A kérdező hozzászólása: de nekem az a célom h tartosan egyenes legyen :/
Szia, vannak már speciálisan "hajegyenesítõ hajszárítók". Bnõmnek van olyanja, azthiszem Babyliss, nem vagyok benne biztos. Lényeg h a szárítófeje úgy van kialakítva h fésüli a hajad miközbe szárítos és egyens lesz, de egyáltalán nem tartós. Kimész vele utcára és oda az egyenes hajad. Tartósan csak a vasalóval tudod megcsinálni a hajad

Ha meg akarom növeszteni a körmömet, akkor egy idő után a felső rétege lejön vagy felválik vagy mit csinál! Ez mitől van? Mit tegyek ellene? És mit használjak, hogy a hajvasaló ne roncsolja nagyon a hajamat?

Legjobb válasz: Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.

Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A természetes köröm két körömlemezbõl áll, ollóval szoktad vágni???Érdemesebb reszelõt használni, amely lezárja a körömvégeket.A vegyszerek és mosogatószerek is okozhatnak elválást.Egy mûkörmös.
Az elõzõ választ is én írtam, elfelejtettem odaírni, hogy üveg reszelõt használj a körömvégek lezárására.


Nagyon sűrű göndör hajam van és még túl kicsi a hajvasalóhoz Hogyan tudnám egyenesre simára csinálni?

Legjobb válasz: hajegyenesítõ balzsam, alaposan megszárítani körkefével (van pici körkefe is)

hajegyenesítõ balzsam, alaposan megszárítani körkefével (van pici körkefe is)
A kérdező hozzászólása: ok megpróbállom köszi

Mitévő legyek? A Nyertes tippmix-emre rá ömlött a víz és próbáltam hajvasalóval megszárítani/kisimítani és hogy rá tettem pff. Befeketedett mintha ki égett volna de mégsem ez pont ott volt a hol az a hosszú számsor van meg a vonal kód

De a szelvényszán a meccsek és minden más ép maradt ki lehet váltani a szelvény számmal nem szeretnék a hülyeségem miatt 7520 forintot bukni!

Legjobb válasz: Igen, a termópapír az bizony nem bírja a hõt. "Nem teljesíthetõ nyeremény-kifizetés olyan átvételi igazolásra, melynek adatai sérülés vagy egyéb ok miatt beazonosíthatatlanná váltak." http://www.szerencsejatek.hu/download/011/096/Tippmix_RSZ_20.. Kérdezd meg egy lottózóban, de elég jó az esély, hogy buktad. Sérült igazolószelvényt nem fogadnak el, a gép pedig a vonalkód alapján kérdezi le a központtól. Esetleg azzal próbálkozz, hogy a Szerencsejáték Rt.hez nyújtasz be nyereményigényt, úgynevezett felszólamlást. Hátha elfogadják.

Igen, a termópapír az bizony nem bírja a hõt. "Nem teljesíthetõ nyeremény-kifizetés olyan átvételi igazolásra, melynek adatai sérülés vagy egyéb ok miatt beazonosíthatatlanná váltak." http://www.szerencsejatek.hu/download/011/096/Tippmix_RSZ_20.. Kérdezd meg egy lottózóban, de elég jó az esély, hogy buktad. Sérült igazolószelvényt nem fogadnak el, a gép pedig a vonalkód alapján kérdezi le a központtól. Esetleg azzal próbálkozz, hogy a Szerencsejáték Rt.hez nyújtasz be nyereményigényt, úgynevezett felszólamlást. Hátha elfogadják.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Húsvétra kaptam egy Wella Pro-Straight Shine hajvasalót. Mivel ez az első hajvasalóm, még elég tapasztalatlan vagyok a használatával kapcsolatban. Egyébként nekem nem túl erős szálú, középhosszú hajam van. Mi a véleményetek róla?

- Mennyire " káros " a hajra? (ez egy elég jó min?ség? hajvasaló) - Heti hányszor használjátok? - Milyen hajspray-ket vagy balzsamokat használtok vasalás el?tt? - a Shine funkciótól fényes lesz a hajatok? - Hány fokon érdemes használni?

Legjobb válasz: SZia! Elösször is mivel írtad, hogy vékonyszálú a hajad így elég a legkisebb fokozaton egyenesítened csakis kizárólag száraz hajon. Hogy vigyázz a hajadra hõvédõ terméket javasolok, hogy használj, nézz szét valamelyik drogériában rengeteg a felhozatal( én a got2b hõvédõt használom nekem bevált) Szia! :)

SZia! Elösször is mivel írtad, hogy vékonyszálú a hajad így elég a legkisebb fokozaton egyenesítened csakis kizárólag száraz hajon. Hogy vigyázz a hajadra hõvédõ terméket javasolok, hogy használj, nézz szét valamelyik drogériában rengeteg a felhozatal( én a got2b hõvédõt használom nekem bevált) Szia! :)
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Még mindig van a tescoban remington hajvasaló 5000ért?

Legjobb válasz: melyik tescoba? Nem mindegy...mert mondjuk Kecskeméten és Tatabányán nem ugyan olyan akció van...

melyik tescoba? Nem mindegy...mert mondjuk Kecskeméten és Tatabányán nem ugyan olyan akció van...

Van egy babyliss hajvasalóm, de nem valami jó. Még nincs egy éves, viszont elég rossz tapasztalataim voltak vele. Nagyon nehéz vele rendesen kivasalni, és visszagöndörödik a hajam utána nemsokkal. Milyen márkájút vegyek?

Elvileg a remington nagyon jó.

Legjobb válasz: Nekem Remington van, és nagyon szeretem! Hetente kétszer használom, és mindig egyenes marad a következõ mosásig!

Nekem Remington van, és nagyon szeretem! Hetente kétszer használom, és mindig egyenes marad a következõ mosásig!
Remington. Hidd el megéri az árát (:
ga.ma cp3 hajvasaló, a jót egyszer kell megvenni, drága de ez tényleg jó :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) valószínüleg remingtont fogok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!