Találatok a következő kifejezésre: A hajvasalón van (58 db)

Jó ez a hajvasaló? Van valakinek ilyen típus?

http://www.hajvarazs.hu/t_Imetec%20Bellissima%201229%20Salon..

Legjobb válasz: háth nekem hasonló van és szerintem tök jó

háth nekem hasonló van és szerintem tök jó
Nekem ilyenem van csak más színûben, és megfelelõ :D
Nekem is ilyen van már kb 2-3 éve és jó.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat, akkor azért iylen olcsó, mert régebbi modell. Meg fogom vásárolni, további szép napot nektek!

Miért van az, hogy 5-6 évvel ezelőtt mikor még nem volt elterjedt a hajvasaló, akkor kimertünk menni az utcára, most meg sokan úgy vannak, hogy vasalt haj nélkül sehova?

Legjobb válasz: Én kimerek menni vasalt haj nélkül, ha kell és mondjuk elaludtam, akkor kivasalom elöl. :D De ritkán használok hajvasalót.

Én kimerek menni vasalt haj nélkül, ha kell és mondjuk elaludtam, akkor kivasalom elöl. :D De ritkán használok hajvasalót.
Le irtad a kérdésbe a választ azért mert nem volt elterjedve
Gondolom mert most az a divat. Meg, ha elterjed egy dolog, akkor már mindenkinek kell, ez mindennel így van. Rögtön "szükségünk" lesz arra is, amit addig nem ismertünk, és elvoltunk nélküle. Amíg nem tudsz valamirõl, addig nem is lehet rá igényed, de hát ilyenkor már alapnak számít. Mondjuk én nem vasalom a hajam (pedig elég izé), max csak valamilyen extra alkalomra, és így is kimegyek az utcára.:)
hát igen, én is azért vasalom csak, mert úgy elalszom hogy úgynézek ki mint egy õsember néha :) akkor is csak belevasalok, hogy emberi legyen :D
mert nem mindenki a divat miatt csinalja.. en pl azert mert zavar ha ossze vissza all a hajam, es ha `hullamos` az nem all jol.
mert persze mindenki szépen akar kinézni mikor utcára megy :) amugy nem tom mért vasalják még egyesek mindig a hajukat hiszem (szerintem) már rég a hullámos a divat :/ így még duplán örülök hogy göndör a hajam :D
Jáj, hát én bizony kimegyek elaludt háréval is meg nosmál hajjal is:D Bár az én hajam mosás után, ha csak nmagában szárad is meg, akkor is tûegyenes...


Szerintetek jó ez a hajvasaló? Esetleg van valakinek ilyen? Mi a véleményetek?

http://kephost.hu/image-2229_4D482F8B.jpg

Legjobb válasz: Nekem is ilyen van, szerintem naon jó! De ne rakd az ágyra mert át ég a lepedõ xD (velem sajna ezt történt, de szerintem ez bármelyik hajvasaló megtudja ugyan ezt csinálni) csak arra vigyáz, hogy kis gyerekek kezébe ne kerüljön nem csak azért mert magukban is kárt tehetnek, de azért is mert lehet, hogy megpróbálják a barbie-juk haját kivasalni és akkor a barbie hajában lévõ festék szépen rá ragad a belsõ részére ... XD (megtörtént eset)Sok sikert! :D

Nekem is ilyen van, szerintem naon jó! De ne rakd az ágyra mert át ég a lepedõ xD (velem sajna ezt történt, de szerintem ez bármelyik hajvasaló megtudja ugyan ezt csinálni) csak arra vigyáz, hogy kis gyerekek kezébe ne kerüljön nem csak azért mert magukban is kárt tehetnek, de azért is mert lehet, hogy megpróbálják a barbie-juk haját kivasalni és akkor a barbie hajában lévõ festék szépen rá ragad a belsõ részére ... XD (megtörtént eset)Sok sikert! :D
szerintem is nagyon jó de ha pára vagy egy kis víz éri a hajad mindjárt hullámos lesz , , és még azt vettem észre hogy talán egy idõ után szárit de ez lehet hajfüggö

Ha a hajvasalóm 1500 Ft-os (és annyit is ér), van rá valami tippetek, hogy ne csak 1 óráig legyen egyenes a hajam?

Legjobb válasz: igazából nem csak a vasalón múlik hogy meddig egyenes a hajad.. megvetettem a fullextrás kerámialapos ionkibocsátós vízben használhatós állítható hõfokos stbstb. hiperszuper hajvasalót, de az én rakoncátlan hajam is max két óráig marad egyenes :S fõleg ha pára éri.. na akkor rögtön bekunkorodik.. szerintem neked is hasonló típusú hajad lehet.. létezik olyan módszer, ami a dauer ellentéte, tehát egyenesítés.. viszont mikor lenõ nagyon csúnya hogy felül hullámos alul meg egyenes.. léteznek még hajkiegyenesítõ krémek, samponok, spray-k hát sokat nem használnak de ilyen is van.. leginkább a párataszító folyadékot ajánlanám neked, vasalás elõtt pedig ilyen speciális sprét ami védi a hajadat.

igazából nem csak a vasalón múlik hogy meddig egyenes a hajad.. megvetettem a fullextrás kerámialapos ionkibocsátós vízben használhatós állítható hõfokos stbstb. hiperszuper hajvasalót, de az én rakoncátlan hajam is max két óráig marad egyenes :S fõleg ha pára éri.. na akkor rögtön bekunkorodik.. szerintem neked is hasonló típusú hajad lehet.. létezik olyan módszer, ami a dauer ellentéte, tehát egyenesítés.. viszont mikor lenõ nagyon csúnya hogy felül hullámos alul meg egyenes.. léteznek még hajkiegyenesítõ krémek, samponok, spray-k hát sokat nem használnak de ilyen is van.. leginkább a párataszító folyadékot ajánlanám neked, vasalás elõtt pedig ilyen speciális sprét ami védi a hajadat.
én a tescoban vettem hajvasalót 2000ft ért!!és az kerámia lapos és nagyon jól egyenesít!!nekem bevált
remington 5ezerér?::D:D:D
ezek az olcsók mind szarok:/ sõt esély sincs rá, hogy kerámialapos legyen, tehát tönkrebaszod vele a hajad:/
Talán kellene valamit kenni a hajadra vasalás elõtt. Lehet kapni vasalás elõtti termékeket a drogériákban.
vegyél másikat, 5 ezer forint nem olyan sok hogy ne b.sszd el a hajad.
-s +a
Legelõször is, már a hajszárítóval is húzd ki egyenesre a hajad és akkor a hajvasaló hatása is tartósabb lesz, egyenesítõ krémeket csak a hajvégekre rakj és ne sokat mert az zsírosítja. Amúgy ha tervezel másikat venni akkor én Remingtont ajánlanám neked, 5ezer körül vettem tavaly az enyémet és semmi gondom nem volt vele (kopp-kopp :-) ) .
A kérdező hozzászólása: hát végül is kerámialapos, csak nem igazán tart a hajam... göndörödõs alapból :D amúgy majd tervezek venni, csak nem valami hiperdrágát, biztos nem megyek érte elektronikai boltba, max drogiériába... addig is élõsködök a barátnõim 16 ezres hajvasalóján x)

A hajvasalón kívül van még valami amivel lehet hajat egyenesiteni és nem olyan káros mint a vasaló?

Legjobb válasz: Szia! Igen lehet, de a hajad nem lesz annyira egyenes és olyan tartós mintha vasaltad volna. Ha szerzel egy jó hajsimító balzsamot, akkor csak annyit kell tenned, hogy egy körke segítségével egyenesre szárítod meg a hajad. Ez elég körülményes, de valóban nem annyira káros mint a hajvasaló. Egyébként én használok vasalót, de csak minden hajmosás után. Jó hajegyenesítõ balzsamom van (Dove), és hõvédõ spray-vel befújom a hajam vasalás elõtt. Sok sikert! :)

Szia! Igen lehet, de a hajad nem lesz annyira egyenes és olyan tartós mintha vasaltad volna. Ha szerzel egy jó hajsimító balzsamot, akkor csak annyit kell tenned, hogy egy körke segítségével egyenesre szárítod meg a hajad. Ez elég körülményes, de valóban nem annyira káros mint a hajvasaló. Egyébként én használok vasalót, de csak minden hajmosás után. Jó hajegyenesítõ balzsamom van (Dove), és hõvédõ spray-vel befújom a hajam vasalás elõtt. Sok sikert! :)
szia! én pedig azzal küzdök hogy ne legyen ilyen szögegyenes a hajam mint most van. De kezdek megbarátkozni vele, mert folyamatos csavarásokkal sütéssel tönkretenném. az én hajamon azt vettem észre hogy minél hosszabb annál egyenesebb, hisz a súly lehúzza és kiegyenesedik tõle. Ha megnövesztenéd akkor "természetesen" egyenes lenne.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! ez tényleg igaz amugy mert amikor hosszabb hajam volt alapból nagyon egyenes volt, nem kellet vele semmit csinálnom, csak az a baj h akkor még kisebb voltam és anyukám levágatta a hajam :S most meg hiába küzködök vele hogy megnõljõn mert alig nõ mivel a vasalással tönkre tetem :(
Én azt csinálom, hogy hajmosás után a hajam száradásig fésülöm. Semmi szárítás, csak nature úgy ahogy van fésülöm. És egyenes lesz persze nem tart sokáig, de egyenes lesz.
A kérdező hozzászólása: de nekem az a célom h tartosan egyenes legyen :/
Szia, vannak már speciálisan "hajegyenesítõ hajszárítók". Bnõmnek van olyanja, azthiszem Babyliss, nem vagyok benne biztos. Lényeg h a szárítófeje úgy van kialakítva h fésüli a hajad miközbe szárítos és egyens lesz, de egyáltalán nem tartós. Kimész vele utcára és oda az egyenes hajad. Tartósan csak a vasalóval tudod megcsinálni a hajad

Elég rakoncátlan hajam van, ezért szinte minden nap használok hajvasalót, de inkább csak a fufrumat egyenesítem, nem az egész hajamat. Hogyan ápolhatnám, hogy egészséges és erős maradjon? A hajfesték jobban igénybe veszi a hajat, mint a hajvasaló?

Bár már régóta egyenesítem, de nem látszik meg rajta, picit töredezett, de félek, hogy hosszú távon tönkreteszi. Most L'oréal regeneráló balzsamot használok, de gondoltam Revalid hajer?sít? tablettára is.

Legjobb válasz: mind a 2 károsítja . nos csináld azt hogy miután megmosod akkor röktön nagyon alaposan fésüld ki használj vagy egyenesítõ vagy fésülést könnyítõ samont

mind a 2 károsítja . nos csináld azt hogy miután megmosod akkor röktön nagyon alaposan fésüld ki használj vagy egyenesítõ vagy fésülést könnyítõ samont
a hajerõsítõ ilyen téren nem segít vagasd le a fodrásszal a végébõl egy picit mindenképp igy talán könnyeb lessz kezelned
Hosszú távon a hajvasaló károsítja a hajat ezért használj még a balzsam mellé hõvédõ sprayt osis-flatliner.

VAn rá mód hogy lehet a hullámos kicsit göndör hajat simává változtatni, úgy hogy többé ne legyen göndör? Hallottam vmiféle masszázsról, és hogy borzasztó drága. ) : A hajvasaló tönkreteszi a hajam.

Az igaz hogy a remington hajvasaló nem károsítja a hajat? :(

Legjobb válasz: Mindegyik hajvasaló károsítja, ami meleg, mert égeti a hajat. Nem tudom, milyen az a masszázs, de szerintem hülyeség, mert a haj szerkezetébõl adódóan göndör, azt nem lehet így megváltoztatni. Amúgy most divat lesz állítólag a hullámos haj. Meg ezeknek a simító samponok, balzsamoknak, pakolásoknak se dõlj be. Én próbáltam, nem ér semmit. Csak vasalással együtt, de akkor meg minek? :)

Mindegyik hajvasaló károsítja, ami meleg, mert égeti a hajat. Nem tudom, milyen az a masszázs, de szerintem hülyeség, mert a haj szerkezetébõl adódóan göndör, azt nem lehet így megváltoztatni. Amúgy most divat lesz állítólag a hullámos haj. Meg ezeknek a simító samponok, balzsamoknak, pakolásoknak se dõlj be. Én próbáltam, nem ér semmit. Csak vasalással együtt, de akkor meg minek? :)
fodrászoknál lehet kérni tartós hajkiegyenesítést (nem tudom menynibe kerül, kb mint egy dauer) valami dauer vizhez hasonló szerrel dolgoznak, utána több héten át egyenes marad a hajad
Igen, a fodrász meg tudja csinálni, bár nem biztos h eredményes lesz, egyik barátnõm volt ilyen egyenesítésen, másnapra visszahullámosodott a haja :S Meg persze ahogy nõ a hajad felül kezd hullámosodni. Szóval sztem nem sokat ér.
Én megkérdeztem a fodrászomtól hogy õ mit gondol errõl a dauerhoz hasonló egyenesítésrõl...Azt mondta h szörnyen károsítja a hajat :S
akárcsak a göndörítõ dauer szal ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: Köszi azért..:) megérdeklõdöm azt az egyenesítést..:) azért még írjatok

Ha meg akarom növeszteni a körmömet, akkor egy idő után a felső rétege lejön vagy felválik vagy mit csinál! Ez mitől van? Mit tegyek ellene? És mit használjak, hogy a hajvasaló ne roncsolja nagyon a hajamat?

Legjobb válasz: Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.

Szedj Revalid kapszulát + használj körömerõsítõt, az majd megoldja a körömproblémád. Sajnos a hajvasaló mindenképp roncsolja a hajadat, de ha nem mindennap használod illetve ha teszel a hajadra legalább hetente 1x hajpakolást + ha rendszeresen levágatod a hajad végét, akkor talán kevésbé fog roncsolódni.
A kérdező hozzászólása: Köszike
A természetes köröm két körömlemezbõl áll, ollóval szoktad vágni???Érdemesebb reszelõt használni, amely lezárja a körömvégeket.A vegyszerek és mosogatószerek is okozhatnak elválást.Egy mûkörmös.
Az elõzõ választ is én írtam, elfelejtettem odaírni, hogy üveg reszelõt használj a körömvégek lezárására.

Nagyon sűrű göndör hajam van és még túl kicsi a hajvasalóhoz Hogyan tudnám egyenesre simára csinálni?

Legjobb válasz: hajegyenesítõ balzsam, alaposan megszárítani körkefével (van pici körkefe is)

hajegyenesítõ balzsam, alaposan megszárítani körkefével (van pici körkefe is)
A kérdező hozzászólása: ok megpróbállom köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!