Találatok a következő kifejezésre: A hajszálakat a (222 db)

Ti mit szoktatok tenni a "hajszál a torokban" érzés ellen?

Hogyan szoktátok megszüntetni?

Legjobb válasz: Elõször "krákogással" szoktam próbálkozni, ha nem múlik el, ivással vagy evéssel.

Elõször "krákogással" szoktam próbálkozni, ha nem múlik el, ivással vagy evéssel.

Hajhullásnál a hajhagyma is kihullik, vagy csak a hajszál "törik le"?

Legjobb válasz: Hajhagyma nem hullhat ki, mivel az a bõröd alatt van, az termeli a hajszálakat. A haj alsú részén található kis fehér pontocska a hajgyökér. A haj nem úgy hullik, hogy letörik, hanem az egész hajszál kihullik. Férfiaknál a kopaszodást a DHT hormon idézi elõ, ami kiszárítja a hajhagymákat és az nem tud hajszálakat termelni...

Hajhagyma nem hullhat ki, mivel az a bõröd alatt van, az termeli a hajszálakat. A haj alsú részén található kis fehér pontocska a hajgyökér. A haj nem úgy hullik, hogy letörik, hanem az egész hajszál kihullik. Férfiaknál a kopaszodást a DHT hormon idézi elõ, ami kiszárítja a hajhagymákat és az nem tud hajszálakat termelni...
mindkettõ leehtséges. A hajhagyma hullása bizonyos mértékig egészséges (napi 100 hajszál kb), ha kóros akkor viszont sok betegségre, gyulladásra utalhat. Ha a hajad vége törik, akkor a hajad egészségtelen , de néha nem lehet emgkülönböztetni.

Párom fürcsije után találtam egy fekete hosszú hajszálat a kád szélén (nekem szőke) Bár előtte nem láttam rajta semmit. Véleményetek szerint okot adhat e bármire egy db hajszál, vagy önmagában még nem jelent semmit? Köszi előrre is

Még poénkodott is, hogy egész nap mást sem csinál, csak csajokat ölelget. Fürdés előtt még táncolt előttem és mutogatta felsőtestét közelről. Talán ezért nem is lettem ideges, nem láttam rajta semmi különlegeset, visszamelékezve. De az ördög nem alszik. Véleményetek szerint okot adhat e bármire egy db hajszál, vagy önmagában még nem jelent semmit? Köszi előrre is

Legjobb válasz: Az a hajszál akár honnan is rákerülhetett bármelyikõtök ruhájára. Az alapján amit leírtál szerintem fölöslegesen aggódsz. Legalábbis ez nem bizonyíték semmire. Ha mondjuk többedszer fordulna elõ ilyen, akkor esetleg.

Az a hajszál akár honnan is rákerülhetett bármelyikõtök ruhájára. Az alapján amit leírtál szerintem fölöslegesen aggódsz. Legalábbis ez nem bizonyíték semmire. Ha mondjuk többedszer fordulna elõ ilyen, akkor esetleg.
Ha elmész a boltba, dolgozni vagy csak kilépsz a házból ugyanúgy kerülhet rád más ember hajszála. Felesleges aggódni.
Hosszú szõke hajam van, egy ideje erõsen hullik. Tizenpár férfi kollégával dolgozom együtt egy irodában, sokszor megyünk egymás asztalához magyarázni. Ha feléhajolok vagy nyitva az ablak és huzat van, rájuk kerül a hajszálam akaratlanul. Ennyit errõl.
Nekem máskor a melltartómon volt egy világosbarna, rövid hajszál... Csodálkoztam is, hogy hogy a francba, mire rájöttem, hogy a kutyám hasán a finom, puha szõr pont olyan. -.- Jól is néztünk volna ki, ha az akkori párom ezen kiakadt volna. :D Amúgy a haj pont az, ami bárhol ráragadhat az emberre.
Ez még semmit sem jelent, fölösleges jelenetet rendezni miatta. A fürcsi amúgy nekem is szúrta a szememet. :-)
Ez annyira nem jelent semmit, hogy kár volt az idõért amíg ide kiírtad. Ennél azért jobban is bízhatnál...
Én csak arra lennék kíváncsi, mit jelent a "fürcsi" szó. Mert ilyen szó nem létezik, a tudomány jelenlegi állása szerint.
és az ilyen szaporodik.jó ég.
4. válaszoló! :DDD Ez jó! Osztom a véleményed és a kérdésed!
Jármûveken ugyanúgy rákerülhetett, mint szex közben. Te ismered, mi nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. bár a legutolsó erõtlejes:P


Igaz az, hogy az ősz hajszálakat a szinező nem fedi be? Van pár ősz hajszálam és ez miatt festetni még nem szeretném.

Legjobb válasz: nekem is van néhány, szerencsére még kevés õsz hajszálam. kb. 1 hete vettem csokoládé barna színezõt. nem látszik 1 õsz szál sem. ez 24 mosásos színezõ, szépen befogta. lehet, h az 1 mosásos v a 8 mosásos kevésbé fedné be. illetve az is lehet, h az õsz szálak hamarabb ledobják magukról a színt, errõl egyelõre nem tudok nyilatkozni, nekem most a sötétbarna hajamban nem fénylik egy fehér szál sem.

nekem is van néhány, szerencsére még kevés õsz hajszálam. kb. 1 hete vettem csokoládé barna színezõt. nem látszik 1 õsz szál sem. ez 24 mosásos színezõ, szépen befogta. lehet, h az 1 mosásos v a 8 mosásos kevésbé fedné be. illetve az is lehet, h az õsz szálak hamarabb ledobják magukról a színt, errõl egyelõre nem tudok nyilatkozni, nekem most a sötétbarna hajamban nem fénylik egy fehér szál sem.
A kérdező hozzászólása: Köszi.És mennyire lehet pont olyan szinû szinezõt venni mint a hajam szine?Megmondanád Te melyik márkát vetted?
hát hogy el tudod-e találni pont a te hajszínedet, azt passzolom, mivel én azért színezem be néha a hajam, mert egy kis változatosságra vágyom. nem szõkébõl feketére, csak középbarnából sötétbarnára váltottam. szép fényes. ezt vettem: Palette Color Shampoo 341 'Fekete csokoládé' Ammóniamentes színváltoztató argán olajjal. http://bikirablog.blogspot.hu/2012/07/tesztelesre-erkezett.h..
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
igen ez az eltöredezés:)
Igen, töredezett a hajad. A legjobb, ha ezeket a részeket levágatod, mivel úgysem fog összetapadni, mintha mi sem történt volna.

Az előbb találtam egy teljesen ősz, hófehér hajszálat a középbarna hajamban, kicsit ki vagyok borulva, mit tegyek?

Még csak 23 éves vagyok (lány) és ezek szerint elkezdtem ?szülni... mindig büszke voltam a szép, természetes gesztenyebarna hajszínemre, erre tessék... ezentúl egyre több ?sz hajszálat fogok találni a hajamban? Normális ez, hogy már ennyi id?sen ?szülök? Kezdjem el festeni a hajam?:(

Legjobb válasz: Ez most komoly? Bocsi, de tényleg... Egy õszhajszál miatt kezdenéd el festeni? Szerintem felesleges, és ez nem jelenti azt, hogy egy éven belül megõszülsz. Én 13évesen találtam egyet és láss csodát azóta sem vagyok õsz és nem is lett több ilyen hajszálam. (20/L)

Ez most komoly? Bocsi, de tényleg... Egy õszhajszál miatt kezdenéd el festeni? Szerintem felesleges, és ez nem jelenti azt, hogy egy éven belül megõszülsz. Én 13évesen találtam egyet és láss csodát azóta sem vagyok õsz és nem is lett több ilyen hajszálam. (20/L)
Szerintem ne aggódj, nekem is kb annyi idõsen jelent meg az elsõ õsz hajszálam mint neked, és kb ugyanott, és a hajunk színe is megegyezik :) Azóta is kizárólag csak ott nõ az az egyetlen õsz hajszál :) Tudom, milyen érzés neked, és azt is, hogy mennyire elüt a többitõl, mert iszonyú fényes és világos a többihez képest. Én mindig kitépem, ha meglátom, nincs vele gondom. A babonások azt mondják, hogy szerencsét hoz :)
Ja, 00.54-es vagyok, 29/L
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönöm a válaszokat, megpróbálom nem katasztrófaként felfogni:) a hajfestés meg ráér akkor, ha egyre többet találok esetleg, különbözõ helyeken... de remélem ez még csak sokára lesz.
Így van, ráérsz még mérgezni magad :)

A hormonális hajhullás során elvesztett hajszálak a kezelés után visszanonek?

Gyanitom,hogy a koros hajhullàsomnak hormon problèma az oka.(A ciklusom is rendszertele,règota probàlkozunk babàval,eddig sikertelenul..)

Legjobb válasz: Nekem szépen lassan visszanõtt pár hónappal késõbb, tele volt a fejem teteje kicsi rövid új hajszálakkal, de elég sok hajam van és nem hullott ki olyan jelentõsen sok, hogy látványos lett volna, így nem tudom garantálni, hogy maradéktalanul visszanõ... Meg ugye minden ember más.

Nekem szépen lassan visszanõtt pár hónappal késõbb, tele volt a fejem teteje kicsi rövid új hajszálakkal, de elég sok hajam van és nem hullott ki olyan jelentõsen sok, hogy látványos lett volna, így nem tudom garantálni, hogy maradéktalanul visszanõ... Meg ugye minden ember más.

7 hónapos a kislányom, ma észrevettem egy ősz hajszálat a hajában. Mitől lehet?

Legjobb válasz: helyi pigmenthiány. egy bnõmnek gyerekkora óta van 3 õsz hajszála a sötét hajában, egymáshoz elég közel. nem kóros, ne izgulj.

helyi pigmenthiány. egy bnõmnek gyerekkora óta van 3 õsz hajszála a sötét hajában, egymáshoz elég közel. nem kóros, ne izgulj.

Azt hogy lehet megcsinálni, hogy sose álljanak fel apróbb hajszálak a hajamból?

Ti ezt hogy csináljátok meg? Mit tesztek a hajatokra?

Legjobb válasz: Én rendszeresen nullásra vágom a hajam, így nem feltûnõ, hogy össze-vissza állnak a hajszálaim, és ráadásul mindegyik nagyjából egyforma hosszú :) 24F

Én rendszeresen nullásra vágom a hajam, így nem feltûnõ, hogy össze-vissza állnak a hajszálaim, és ráadásul mindegyik nagyjából egyforma hosszú :) 24F
Én csak simán hajlakkot. Fújok egy keveset a hajamra és kézzel lelapítom de úgy hogy csak azok a hajszálak lapuljanak le.
Hát ezellen nem sokat tudsz tenni, maximum azt hogy lezselézed de akkormeg úgy fogsz kinézni mint egy szo*ott gombóc:D
Hát gondolom csaj vagy.. ugyhogy hajlakk..
pici hajhab félig szárazon, és hajszárító levegõjét FENTRÕL LEFELÉ fújd a hajadra, hogy a pici hajacskák is lefele nézzenek. Én néha azt csinálom, hogy közvetlenül hajmosás és szárítás után, hetente egyszer átmegyek a tetején hajvasalóval. Alacsony hõfokon, és csak a felsõ rétegen, pár perc alatt megvan, és egy hétig szép sima bársonyos a hajam, egészen a következõ mosásig.
A kérdező hozzászólása: köszi a tippeket!(: aki esetleg nem érti mirõl beszélek; http://imagerz.com/QFdDXFxXUlA és ha valaki tud még valamit akkor írjon!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!