Találatok a következő kifejezésre: A hajszálaim állandóan (2 db)

A hajszálaim végei állandóan töredeznek, "virágzanak". Mit csináljak?

Rendszeresen vágatom a hajam végét, és balzsamot is használok, de ennek ellenére töredezik, és olyan ronda. :-s Szárítani se szoktam, tényleg nem tudom már, mit tehetnék még.

Legjobb válasz: Nem tudom mi a neve pontosan annak a dolognak,mikor a fodri meleg ollóval vágja le a hajvégeket,és akkor elsüti a végét és nem fog szálkásodni,szétnyílni.Ezt érdemes lenne megpróbálnod,mert nagyon dícsérik.

Nem tudom mi a neve pontosan annak a dolognak, mikor a fodri meleg ollóval vágja le a hajvégeket, és akkor elsüti a végét és nem fog szálkásodni, szétnyílni.Ezt érdemes lenne megpróbálnod, mert nagyon dícsérik.
Igen a melegollótól télleg nem fog töredezni a hajad, meg puhább is lesz, de ez kb 2000fttal drágább, mint a sima ollóval való vágás, de sztem megéri.
A vágás után a hajvégeidbe dolgozz bele egy kevés hidratálókrémet, nekem nagyon bejött, a hajam 2 hónapja nem töredezik, máskor már 3 hét alatt seprû volt...és elég volt kétszer "bekrémezni" ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, aki írt! :)
A kérdező hozzászólása: három*
Megmutatnám neki, és közölném, hogy megeheti a fõztjét maga. Ha pedig azt akarja, hogy egyek nála, akkor ez votl az utolsó. Kösse össze a haját vagy fõzésnél vegyen fel hajhálót. És nagyon boldog lexgen, hogy nem csinálok úgy, mint Lady Levendel a Csengett, Mylord-ban: tényérostól hozzávágom a kosztot. Oszt jónapot. :)
Nálunk is van ilyen, kipecázom és ennyi.
11-es és 12-es voltam: A legközelebbi ünnep alkalmával (névnap, születésnap, karácsony, stb.) én ajándékoznék neki egy hajhálót, amit a menzán a konyhásnénik viselnek.
Én ezért nem eszek a mamámnál semmit. Meg õ nem is valami higénikus...meg lehet sértõdni, de nekem nem bírja a gyomrom. Gondolj bele, megizzadt a feje, megnyalta a kutya...fúj.
#11+ #12: meg szarvasbogarat....:) Én azt hiszem, inkább fogyókúrára hivatkoznék, és nem ennék a fõztjébõl. Néha megesik, de ha mindig van benne, az gusztustalan. Sajnos én elég beszari vagyok, biztos nem mernék érte szólni, csak csendben öklendeznék.
Ezentúl hívd mg te õt, és fõz te.
11 folyt.: ..., akkor az õ levesadagjába tegyél egy cipõfûzõt, mint az Indul a Bakterházban!
Bosszúból, ha az anyós jön hozzátok, akkor az
Nekem is rohadtul hullik a hajam, nem tudok vele mit csinálni, örököltem :/ Én mindig összefogom hajgumival, de még így is van hogy 1-2 szál kihullik, de szerencsére mindig észreveszem. Ha nekem azt mondanák hogy bocs de ezt a kaját nem eszem meg mert benne van a hajad akkor egyáltalán nem sértõdnék meg. Valahogy beszélhetnétek vele a hajhullásáról és azt is meglehetne említeni hogy fõzéskor nem jobb lenne neki valami hajháló vagy ilyesmi. Én egyébként nem vagyok finnyás, ha másnál eszek és hajszálat találok akkor kiveszem a kajából és tovább eszek. Annyi szart megeszünk amirõl fogalmunk sincs hogy mi van benne :)
Szerintem azért ez nem olyan általános, hogy mindenkinél elõfordul. Én nem szoktam hajat találni se a saját fõztömben, sem a családban. Én tuti nem tudnám megenni. Nem érdekelne, hogy megsértõdik, szólnék. Ha ez ennyire gyakori, akkor nem nagyon figyelhet a higiéniéra, ezért egyébként sem ennék szívesen a fõztjébõl.
Említsd meg neki, hogy egy-két léggyel jobban negbirkóznál, mint a hajszálakkal. Én pld. a legyet kidobom, az ételt megeszem. Hajszállal együtt viszont megy a leves is.
A kérdező hozzászólása: Kettõ hetente ebédelünk/ vacsorázunk náluk! Nem mindig, de sûrûn elõ fordul! Volt rá eset hogy meg említettem, volt hogy kedvesebben bocsánatot kért, volt hogy elég durván beszólt. Ma meg sem mertem említeni, azt hitte volna hogy direkt keresem a hibát! Csak nem esik valami jól folytatni, meg sérteni meg tényleg nem akarom!
Érdekes módon nálunk mindenki bír õgy fõzni, hogy ne legyen haj az ételben... Az álszent szöveggel menjetek templomba inkább. Kérdezõ: édesmindegy mit mondasz, abból csak sértõdés van. Told ki a tányér szélére és annyi.
Ha megemlíti, akkor abból olyan botrány kerekedik, hogy öröm lesz nézni..
Nekem ápolási otthonban, borotvált kopasz fejemre is sapkát kell húznom ételosztáskor. Csípem.
Elõfordul, szerintem veled is. De, ha vagytok olyan viszonyban, említsd meg neki, hogy fogja össze a haját fõzéskor.
Ez bárhol könnyen elõfordulhat, meghalni nem fogsz tõle. A bolti dolgokban sokkal rosszabb dolgok is szoktak lenni. A dolog könnyen elkerülhetõ, nem kell minden nap anyósodnál ebédelned...
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Félálomban csinált reggeli szendvicsébe a páromnak rendszeresen kerül 1-2 hajszálam heti szinten. Csak röhögve említi nap végén, fõkép akkor ha kifejezett kérésére nutellás kenyeret kap, mert abból még jobb kiszedni elmondása szerint. Erre a standard válaszom, hogy minden szeretetemmel és hajammal csináltam neki. Hajhullós családból jövök, így otthon is rendszeres volt, hogy anyu haját találtuk a levesben. Ráadásul neki 4-6 centis rövid frizurája volt mindig így külön élvezet volt, mert nem lehetett csak úgy "elkapni". Barátom anyukájánál szempillát szoktam találni, nem akadok fenn különösebben rajta. Kiszedem, eszek tovább. Nem egy elhanyagolt nõ, hanem olyan tiptop igényes fajta. Ha nem ilyen lenne, lehet kétszer meggondolnám, de így nem igazán izgatom rajta magam. Elõfordul. Ha az angol királynõt várnám teázni húszszor megnézném nem esett-e bele a teába a hajszálam véletlen, de családban feleslegesnek érzem. (fõleg, hogy nem ipari mennyiségrõl beszélünk hanem 1-2) Mondjuk kedves kérdezõ ha csak a te tányérodban volt 2 hajszál, akkor az egészben vajon mennyi? A kedves anyósod a fazék felett szokott fésülködni? :D Amúgy lehet finoman jelezni, hogy "drága mama egyszer meg fogok fulladni egy tévútra ment hajszáltól. Csak tán nem akar megmérgezni?"


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!