Találatok a következő kifejezésre: A hajnak hogy (5319 db)

Hogyan hordjam ugy feltuzve a hajam, hogy ne roncsolodjon?

tudom, hogy a lofarok, meg ehhez hasonlok miatt toredezette valik a haj, sot, fejfajast okozhat, es lassabban no tole az ember haja. de a vasalas is tonkreteszi, bar egyelore minimalisan van csak eltoredezve a hajam, azert szeretnem pihentetni egy picit, hogy 'regeneralodjon'. viszont a la nature elegge idetlenul hullamosodik, egyszoval szar. szeretem felfogni, mert kenyelmesebb.. van valami otletetek, hogy hogyan hordhatnam ugy, hogy ne is logjon, de ne is menjen tonkre ? :) megkoszonok mindenfele segitseget.

Legjobb válasz: Bár jó a kedvem és pörgök ezerrel, nem tudok hülyeségeket írni, sorry. :DD Nos, az a rossz, ha nagyon szorosan fogod össze a hajad. Én pl. vastagabb, puhább hajgumit szoktam venni és ezzel fogom össze a hajam lófarokba úgy, hogy ne legyen nagyon szoros. Persze, sokkal jobban néz ki a szoros, feszes lófarok, de nagyon ritkán csinálok ilyet, hogy ne menjen tönkre a hajam. Egyébként én még csattal szoktam felfogni a hajam, mert ez nem szorítja úgy el a hajszálakat, mint a hajgumi. Ráadásul nagyon sokféle méretû, stílusú, színû csat létezik, így amellett, hogy a hajunkat össze tudjuk vele fogni, még divatos kiegészítõ is lehet. :) Ha pedig mégis szeretnéd kiengedni a hajad hajvasalás nélkül, két ötletem van. Az egyik, hogy hajmosás után tincsenként szárítsd be a hajad nagy körkefével. Ez idõigényesebb, mintha simán megszárítod a hajad, de szebb lesz a végeredmény. Egyébként egy kis gyakorlással, egész szépen be lehet szárítani a hajat. :) A másik, hogy fond be a hajad, amikor már nagyjából megszáradt és hagyd úgy éjszakára, így egyformán hullámos lesz a hajad.

Bár jó a kedvem és pörgök ezerrel, nem tudok hülyeségeket írni, sorry. :DD Nos, az a rossz, ha nagyon szorosan fogod össze a hajad. Én pl. vastagabb, puhább hajgumit szoktam venni és ezzel fogom össze a hajam lófarokba úgy, hogy ne legyen nagyon szoros. Persze, sokkal jobban néz ki a szoros, feszes lófarok, de nagyon ritkán csinálok ilyet, hogy ne menjen tönkre a hajam. Egyébként én még csattal szoktam felfogni a hajam, mert ez nem szorítja úgy el a hajszálakat, mint a hajgumi. Ráadásul nagyon sokféle méretû, stílusú, színû csat létezik, így amellett, hogy a hajunkat össze tudjuk vele fogni, még divatos kiegészítõ is lehet. :) Ha pedig mégis szeretnéd kiengedni a hajad hajvasalás nélkül, két ötletem van. Az egyik, hogy hajmosás után tincsenként szárítsd be a hajad nagy körkefével. Ez idõigényesebb, mintha simán megszárítod a hajad, de szebb lesz a végeredmény. Egyébként egy kis gyakorlással, egész szépen be lehet szárítani a hajat. :) A másik, hogy fond be a hajad, amikor már nagyjából megszáradt és hagyd úgy éjszakára, így egyformán hullámos lesz a hajad.
A kérdező hozzászólása: na akkor szepen sorjaban: hal'isten nem vagyok a feszes lofarok hive, minel lazabb (de stabil, ne peregjen szet percenkent), annal jobban szeretem. :) tehat, ha nem kotom fel tul szorosra, akkor ilyen kis gubacsban is lehet? mivel majdnem a fenekemig er a hajam, de 2 lepcsobe van nyirva, a felso es also 'reteg' kozott kb 10-15 centi a kulonbseg, ezert a hajfonas nem tul egyszeru nekem :DD mellesleg, attol lelapul a hajam a hajtoveknel, es nem szeretek ugy kinezni, mint akit korbenyalt a tehen. a nagy korkefes megoldast sose probaltam, de jovoheten fog megerkezni amit rendeltem multkoraban, mert erre mar en is gondoltam, csak hat az meg idoigenyes mire megtanulom :) viszont ami leginkabb szamit, az a laza gubics, meg mindig. azt kedvelem leginkabb, csak a lofarok hatranyai miatt gondoltam hogy hatha ez is ugyanugy tonkreteszi :/ az pedig hogy vicces kedved hianyaban nem irtal semmi marhasagot..hat nemtudom, elnezem most az egyszer:P
Köszönöm kedvességed, hogy elnézed nekem, hogy nem írtam vicceset. Cserébe írok még egyszer, hátha tudok még egy kicsit segíteni! :) Nekem is lépcsõzetes a hajam, nekem ráadásul több lépcsõ is van a hajamba. Én, ha olyanom van a padlófonással szoktam próbálkozni, mivel az a fejtetõtõl indul, mindenhol hullámos lesz a hajam. Bár ez akkor jó, ha 3-4 napja mostam hajat, mert ilyenkor már nem csúszik szét. Hajmosás után mindig szét csúszik. :D A kis gubacsra visszatérve pedig szerintem hordhatod így a hajad. Egyrészt nem feltétlenül kell hajgumival rögzíteni, egy nagy vagy több kisebb csattal is lehet, ez biztos, hogy nem töri úgy a hajat, mind a gumi. De használhatsz hajgumit is, csak tényleg lazán fogd össze a hajad. :)

Mennyiért csinálnak a fodrászok dauert? Meddig tart? Nagyon roncsolja a hajat? Hogy csinálják?

Legjobb válasz: Dauer készítése elõtt hajdiagnosztikát végzünk, mellyel megállapítjuk a haj minõségét, vastagságát, csavarási módokat és irányokat. A hajat egyszer gyengén megmossuk, fellazítva ezzel a hajat. Ezután a kívánt méretû csavarókra felcsavarjuk a hajat. A felcsavart hajat felitatjuk a haj minõségének megfelelõ dauervízzel, majd 10-15 percig rajta hagyjuk, amely megbontja a hajban lévõ kötéseket. Hatóidõ lejárta után leöblítjük, majd fixálót rakunk a hajra, amely újraalakítja a kötéseket, és lezárja a haj belsõ szerkezetét. Ezáltal felveszi a haj a csavaró formáját. Gyengéden leöblítjük, és utókezelõként balzsamot, vagy ápolót rakunk rá. Ezután kívánság szerinti formára szárítjuk. Minden fodrászatban máshogy vannak az árak.

Dauer készítése elõtt hajdiagnosztikát végzünk, mellyel megállapítjuk a haj minõségét, vastagságát, csavarási módokat és irányokat. A hajat egyszer gyengén megmossuk, fellazítva ezzel a hajat. Ezután a kívánt méretû csavarókra felcsavarjuk a hajat. A felcsavart hajat felitatjuk a haj minõségének megfelelõ dauervízzel, majd 10-15 percig rajta hagyjuk, amely megbontja a hajban lévõ kötéseket. Hatóidõ lejárta után leöblítjük, majd fixálót rakunk a hajra, amely újraalakítja a kötéseket, és lezárja a haj belsõ szerkezetét. Ezáltal felveszi a haj a csavaró formáját. Gyengéden leöblítjük, és utókezelõként balzsamot, vagy ápolót rakunk rá. Ezután kívánság szerinti formára szárítjuk. Minden fodrászatban máshogy vannak az árak.
igen, ahogy az elõzõ válaszoló írta, de kicsit tovább hagyjuk rajta vizet, ha nagyon göndört akarsz, mert 10-15 perc alatt max enyhén hullámos lesz, de ha göndört akarsz akkor spiráldauer

Mit csináljak a hajammal, hogy ne lapuljon le?

Csípőig érő, egyenes, vékony szálú hajam van. Hajmosás után az első nap még nagyon jó a tartása, viszont a 2. naptól kezdve tiszta lapos. Tudnátok valamilyen terméket ajánlani, amivel tartást tudnék neki adni?

Legjobb válasz: Terméket nem, de egyéb praktikát tudok ajánlani, kettõt is. :) Az egyik, ami nekem bevált, hogy hajmosás után lehajtom a fejem és alulról szárítom egy kicsit a hajam. Nem szoktam teljesen megszárítani a hajam, csak egy kicsit, mert magától nagyon lassan szárad, és így szoktam szárítani. Így még a 3. napon is szép tartása van a hajamnak. A másik módszer, ami szintén nagyon, hogy amikor már csak egy kicsit nedves a hajad felülrõl néhány tincset felcsavarsz nagy átmérõjû hajcsavaróra és hagyod úgy megszáradni a hajad. A nagyon nagy átmérõjû hajcsavaróktól nem lesz göndör a hajad, max. egy kevés hullám lesz benne, viszont a hajtõt szépen megemeli! :)

Terméket nem, de egyéb praktikát tudok ajánlani, kettõt is. :) Az egyik, ami nekem bevált, hogy hajmosás után lehajtom a fejem és alulról szárítom egy kicsit a hajam. Nem szoktam teljesen megszárítani a hajam, csak egy kicsit, mert magától nagyon lassan szárad, és így szoktam szárítani. Így még a 3. napon is szép tartása van a hajamnak. A másik módszer, ami szintén nagyon, hogy amikor már csak egy kicsit nedves a hajad felülrõl néhány tincset felcsavarsz nagy átmérõjû hajcsavaróra és hagyod úgy megszáradni a hajad. A nagyon nagy átmérõjû hajcsavaróktól nem lesz göndör a hajad, max. egy kevés hullám lesz benne, viszont a hajtõt szépen megemeli! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :) Kipróbálom õket.


Le akarom vágatni a hajamat hogy felfrissítsem egy kicsit de kerek arcom van és nem tudom milyen haj állna így jól és azt akarom megkérdezni hogy milyen frizura lenne jól?

igazából nem teljesen rövidet akarnék hanem ilyent kb

Legjobb válasz: A kerek arc telt orcájú és tényleg kerek. A hajad oldalt legyen egyenes, a fejtetõn legyen dús a frizura. Mondjuk, mint a hatvanas években, az most úgyis megint divat. A geometrikus vágás vigyázz, csak kihangsúlyozza az arcod kerekségét. Kerüld a kemény vonalakat és a pont a szemöldöknél végzõdõ frufrut. A ritkított vagy szintesre vágott haj, ami az arcodba hullik, segíthet abban, hogy az arcod keskenyebbnek nézzen ki, és az oldalra tûrt frufru is. Ha hullámos a hajad, az legyen azonos hosszúságúra vágva, és lehetõleg hosszú, hogy ne az arcod mellett legyen a nagy tömeg haj. Inkább tûzd magasra, vagy lófarokba, pár arcod mellé hulló tinccsel. (noiportal.hu-n találtam ezt) szerintem valami ilyesmi jól állna neked: http://www.hajam.hu/data/468/6564_1.jpg

A kerek arc telt orcájú és tényleg kerek. A hajad oldalt legyen egyenes, a fejtetõn legyen dús a frizura. Mondjuk, mint a hatvanas években, az most úgyis megint divat. A geometrikus vágás vigyázz, csak kihangsúlyozza az arcod kerekségét. Kerüld a kemény vonalakat és a pont a szemöldöknél végzõdõ frufrut. A ritkított vagy szintesre vágott haj, ami az arcodba hullik, segíthet abban, hogy az arcod keskenyebbnek nézzen ki, és az oldalra tûrt frufru is. Ha hullámos a hajad, az legyen azonos hosszúságúra vágva, és lehetõleg hosszú, hogy ne az arcod mellett legyen a nagy tömeg haj. Inkább tûzd magasra, vagy lófarokba, pár arcod mellé hulló tinccsel. (noiportal.hu-n találtam ezt) szerintem valami ilyesmi jól állna neked: http://www.hajam.hu/data/468/6564_1.jpg
Nem tudom, hogy mégis milyen a fejed, így nehéz megmondani. Én nem vágatnám le, ha kerek arcom lenne, mert még jobban kerekítené, de te tudod... 20/L.
A kérdező hozzászólása: háát felszeretném frissíteni a hajam egy kicsit de szerintem biztos lehet kerek archoz is jó (rövid) hajat találni mert valamikor valaki rövid hajjal megy be és abból csinálnak olyan hajat ami jó áll neki és biztos van olyan haj ami kerek archoz áll jól
A kérdező hozzászólása: áhh köszi szépen a tanácsot:D

"Megszállott" vagyok? Annyira félek, hogy jobban fog törni a hajam, hogy ha kifésülöm, nagyon-nagyon ritkán megszárítom gyenge hőfokon, vagy kivasalom 1-2 hónapban egyszer, már "lelkiismeret furdalásom" lesz és rettegek attól, hogy eltörik hajam.

:( Ha száraz és törik a hosszú hajam, heti 2 szárítás h?vös leveg?n, max. egy vasalás kerámiás vasalóval, sok neki? Mennyi id?közönként nem tesz kárt a hajban ezek használata? Hetente készítek rá tojásos olivás pakolást, minden mosás után használok méhpemp?s pakolást, balzsamot stb.... Segítsetek, mennyi id?közönként "egészséges" pl. hajat vasalni????

Legjobb válasz: mindenkinek más a haja, de szerintem te túlzásba viszed, mert a kevesebb néha több! Lehet, hogy pont ezzel fogod tönkre tenni a hajad, hogy túl sokat foglalkozol vele. Olyan, mint a gyógyszer. 1 tabletta elmúlasztja a fejfájást, de sok tabletta már nem tesz jót. Én másfél évig vasaltam a hajam, semmi baja nem lett, sose tört le, pedig melíroztatom is, heti 3x hajat mosok, semmi balzsamot nem használok, csak sampont. De ez emberfüggõ, nem egyforma a hajunk. Ne parázz ennyit a hajad miatt!

mindenkinek más a haja, de szerintem te túlzásba viszed, mert a kevesebb néha több! Lehet, hogy pont ezzel fogod tönkre tenni a hajad, hogy túl sokat foglalkozol vele. Olyan, mint a gyógyszer. 1 tabletta elmúlasztja a fejfájást, de sok tabletta már nem tesz jót. Én másfél évig vasaltam a hajam, semmi baja nem lett, sose tört le, pedig melíroztatom is, heti 3x hajat mosok, semmi balzsamot nem használok, csak sampont. De ez emberfüggõ, nem egyforma a hajunk. Ne parázz ennyit a hajad miatt!
3-4 naponta hajmosás után szerintem nyugodt szívvel vasalhatod, én is ezt csinálom és mondhatni semmi baja, persze használok kallos hajpakolást, hõvédõkrémet, és néha olivával is bekenem. ja és menny el kb 2 havonta vágatni belõle picit ez úgymond "egészség ügyi" dolog, mivel a hajad "elöregszik" és az elõbb utóbb ígyis-úgyis eltöredezik, de ha fenthagyod, akkor lassabban fog nõni a hajad.
menj el*
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõközönként vasalhatom nyugodt szívvel???? Légyszi segítsetek....
én mindennap vasalom átlagba 2-szer kicsit töredezett de nem tudom miert nekem tetszik

Mi a baj a hajammal, hogy egy idõ után így néz ki? (kép alúl)

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

Legjobb válasz: Az emok egy nap vagy minimum másfél óra hosszát birizgálják,hajlakkozzák,fésülgetik,hogy tökéletesen álljon.Ha nem akarsz ennyi idõt foglalkozni a hajaddal akkor ne növessz emo hajat. ennyi.amúgy meg,ha ennyire férfias vagy,hogy nem foglalkozok annyi idõt a hajaddal,mint a nõk akkor miért érdekel annyira,hogy hogy néz ki a hajad?

Az emok egy nap vagy minimum másfél óra hosszát birizgálják, hajlakkozzák, fésülgetik, hogy tökéletesen álljon.Ha nem akarsz ennyi idõt foglalkozni a hajaddal akkor ne növessz emo hajat. ennyi.amúgy meg, ha ennyire férfias vagy, hogy nem foglalkozok annyi idõt a hajaddal, mint a nõk akkor miért érdekel annyira, hogy hogy néz ki a hajad?
A kérdező hozzászólása: De érdekel!
ki lehet vasalni. viszont annyira nem göndör és hosszú a hajad, ha szárítás közben egyenesre fésülöd egyenes lesz. viszont valami hajban maradó kondícionálót tegyél rá:) nekem is ilyesmi hajam van, csak lány vagyok
Csak akkor fog így állni, ha minden nap vasalgatod és igazgatod, szóval ezzel foglalkozni kell. Egyébként, ha elfogadsz egy jó tanácsot, növeszd meg kicsit oldalt a hajad, mert ez így nagyon hülyén néz ki.
[link] azért áll úgy, mert te vagy Beavis, nem pedig Pete Wentz, sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat :)

Kb. egyenes hajam van, hogy tudom természetes úton (nem hajvasalóval, göndörítővel) úgy megcsinálni a hajamat, hogy : - göndör legyen, - egyenes legyen a hajam?

Legjobb válasz: ahogy írtad, kb egyenes a hajad, ezzel nincs gond. göndör csak hajcsavarókkal lesz. hullámos pedig ha hajmosás után befonod a hajadat és úgy fekszel le. viszont ez utóbinál arra kell ügyelned, hogy ne sûrûn csináld, mert megfázhat a fejbõröd.

ahogy írtad, kb egyenes a hajad, ezzel nincs gond. göndör csak hajcsavarókkal lesz. hullámos pedig ha hajmosás után befonod a hajadat és úgy fekszel le. viszont ez utóbinál arra kell ügyelned, hogy ne sûrûn csináld, mert megfázhat a fejbõröd.
hajmosás után töröld törölközõ szárazra, hajolj elõre és alulról szárítsd meg és közben markolgasd a hajadat!:)
ezt egyszer próbáld ki egy hétvégén, meg kísérletezz vele: hullámcsatokkal, körülbelül kontyba, a tarkód fölé kezd el csatolgatni a hajad, kb mint ahogy a rózsát szokták rajzolni, hogy pl egy tincset odaillesztesz, majd kicsit meghajlítod, megint oda is teszel hullámcsatot, stb. Nah és ha ezt egy kicsit vizes hajjal játszod el, s alszol is rá egyet, akkor az alja nagyobb hullámokba fog állni. Ezt én még sose próbáltam, csak láttam, hogy így csinálják, s utána úgy állt :) Vagy úgy is csinálhatod, hogy feltekered két ujjadra a tincset, szintén a tarkód fölé illeszted hullácsattal

Hogyan ártok többet a hajamnak, ha magas hőfokon vasalom, de csak 1szer húzom végig, vagy kis hőfokon vasalom, de többször át kell húznom rajta a hajam, hogy egyenes legyen?

Legjobb válasz: szerintem mindenképp ártassz, mindegy,melyik megoldást választod. Persze ha csak havonta egyszer vasalod az nem hiszem, hogy roncsolná a hajat, de a gyakori az igen. Én próbáltam olcsó hajvasalót, amivel többször kellett végigmenni a hajamon, meg drágát is, amivel egyszer elég volt, de az eredmény mindig az lett, hogy töredezett a hajam vége, holott elõtte (mármint a hajvasalós korszakom elõtt) nem volt ilyen gondom. Gyakrabban kellett fodrászhoz menni, hogy vágjon a végébõl, szerencsére gyorsan nõ a hajam. Hetente kb 2X vasaltam.

szerintem mindenképp ártassz, mindegy, melyik megoldást választod. Persze ha csak havonta egyszer vasalod az nem hiszem, hogy roncsolná a hajat, de a gyakori az igen. Én próbáltam olcsó hajvasalót, amivel többször kellett végigmenni a hajamon, meg drágát is, amivel egyszer elég volt, de az eredmény mindig az lett, hogy töredezett a hajam vége, holott elõtte (mármint a hajvasalós korszakom elõtt) nem volt ilyen gondom. Gyakrabban kellett fodrászhoz menni, hogy vágjon a végébõl, szerencsére gyorsan nõ a hajam. Hetente kb 2X vasaltam.
A végeredmény szempontjából tökéletesen mindegy, hányszor húzod végig a hajadon azt a nyamvadt cuccot, így is, úgy is szét fog manni a hajad. A vasaló ugyebár forró, a hajszálaidat pedig egy irtó sérülékeny szarupikkely-réteg borítja. Ez a szaru ugyanabból az anyagból van, mint a bõröd. Próbáld ki tehát a következõt: kapcsold be a vasalót, és mikor üzemi hõfokra melegedett, húzd végig az egyik lapját az egyik karodon úgy, hogy jó erõsen rányomod a 200 fokos kerámialapot a bõrödre. Majd ha a fájdalomtól még képes vagy mozdulni, akkor húzd végig a másik karodon többször, csak enyhén rányomva. Amelyik módszertõl kevesebb bõr ég le a karodról, az a jobb módszer. Néha kedvem lenne minden tizenéves kiscsajjal megcsinálni ezt, hogy rájöjjenek, hogy a hajvasaló MINDENKÉPPEN ÁRT, tökmindegy, milyen típus, tökmindegy, milyen hõfok.

Az van, hogy göndör és dús a hajam, mindig csak felkötve tudom használni se hogy máshogy. Mit kezdjek a hajammal? Hogy csináljam hogy ne legyen ennyire dús?

Itt egy kép : nem annyira látszodik a hajam de ez a legközelebbi kép a hajamról) kepfeltoltes.hu/view/100111/2369766446e29c79f9c29dcfcdd8c411

Legjobb válasz: a göndör és dús haj nagyon is szép! legyél rá büszke, csak egy baj van vele, hogy sokat kell vele foglalkozni :S reggelente nedvesítsd be a hajad tegyél rá zselét vagy haj habot és szárítsd meg úgy hogy a tenyereddel fogod azt a részt amit éppen szárítod! bocsi nem tudtam leírni máshogy :S:S

a göndör és dús haj nagyon is szép! legyél rá büszke, csak egy baj van vele, hogy sokat kell vele foglalkozni :S reggelente nedvesítsd be a hajad tegyél rá zselét vagy haj habot és szárítsd meg úgy hogy a tenyereddel fogod azt a részt amit éppen szárítod! bocsi nem tudtam leírni máshogy :S:S
A kérdező hozzászólása: köszi!
A kérdező hozzászólása: és milyen samponnal mossam meg? én már majdnem minden sampont kipróbáltam... de nem jött be... tud valaki ajánlai gödör hajra? :D
Szerintem a természetes göndör haj nagy ajándék :) Nyugodtan hordhatod kiengedve, ha nagyon zavar, akkor egy hajpánttal vagy kendõvel elöl hátrasimíthatod, hogy ne lógjon a szemedbe. Örülj neki, hogy ilyen hajad van, mindenki szép dús hajra vágyik... Olyan samponnal mosd, ami kíméli a hajat, hogy minél szebb és fényesebb legyen. Nekem ugyan nem göndör, de nagyon hosszú hajam van és elseve tükörfény sampont+balzsamot használok, nekem ez bevált, ápolja a hajat, nem szárad ki, nem töredezik...
A kérdező hozzászólása: oks, köszi :D

Mit csináljak a hajammal, hogy egyenes legyen, ha a hajvasaló sem segít? Sõt még ront a helyzeten meg tönkre megy a hajam, pedig amúgy sem jó a hajam.

Legjobb válasz: fogadd el, hogy a te hajad nem lesz egyenes. valassz olyan frizurat, amivel a mostani gondor haj jol nez ki.

fogadd el, hogy a te hajad nem lesz egyenes. valassz olyan frizurat, amivel a mostani gondor haj jol nez ki.
Hajszárításkor használj körkefét, egyenesítsd ki szárítás közben, úgy tartósabb.
Normális minõségû hajvasalót kell venni:) Vagy vágass olyan frizurát, ami jó göndör hajjal:P
A kérdező hozzászólása: mindig fésûvel zárítom, am a göndör hAJ sehogyse áll jól
Menj el fodrászhoz, és kérd ki a véleményét. Lesd el, hogy simítja ki a hajadat. Ha göndör vagy, ne fésüllödj, csak ha vizes a hajad!! Az egyben álló göndör fürtöket a fésû szétvállasztja és seprû hatása van az egésznek. Bár ez attól is függ milyen göndör a hajad. Különben a göndör hajból a rövidebb, vállig érõ haj elõnyös nagyon, akkor kerek tartása van a hajnak.
[link] [link] [link] [link]
A göndör hajú lányok sokkal különlegesebbek és vonzóbbak mint az átlag, unalmas sima haj! 19/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!