Találatok a következő kifejezésre: A hajleszívás roncsolja (2 db)

A hajleszívás nagyon roncsolja a hajat?

Ha igen, mit lehet utánna tenni vele, hogy szebb legyen?

Legjobb válasz: Persze hogy roncsolja a hajat, de hogy mennyire az attol is függ hogy milyen a hajad(erös szálú vagy sem) jah és persze hogy milyen erös hidrogénnel csinálják. Ezt egy fodrásszal beszéld meg hiszen neki tudni kell hogy a te hajad mennyit bír. A hajpakolások szoktak a fényén segíteni...a többit nem tom.

Persze hogy roncsolja a hajat, de hogy mennyire az attol is függ hogy milyen a hajad(erös szálú vagy sem) jah és persze hogy milyen erös hidrogénnel csinálják. Ezt egy fodrásszal beszéld meg hiszen neki tudni kell hogy a te hajad mennyit bír. A hajpakolások szoktak a fényén segíteni...a többit nem tom.
Akár erõs a hajad, akár vékonyszálú mindenképpen roncsol. Nekem 5éve szõke a hajam, a pakolások néha segítenek, de nem az igazi. Ha nem muszáj, ne szivasd le.
Én két napja szívattam le a hajam...egyelõre nincs semmi baja, bár azóta nem mostam még meg, kíváncsi leszek, minden esetre én már elkezdtem egy Biovanne plus kúrát elotte pár nappal...lehetséges, hogy ez is segített.Ha fodrász csinálja nem lesz baj, de magadnak semmiképpen sem szabad, mert roncsolja a hajat , ráadásul veszélyes is, mert mar , mint az állat:S és tényleg hajfüggõ...

Hajleszívás mennyire roncsolja a hajat?

nekem most csokoládébarna hajszínem van . és szeretnék ezüst szőke hajszínt. de ha nem akarom 2 hónapon keresztül melírozni mindenképpen le kell szívni , viszont félhosszú a hajam és azt olvastam hogy a leszívás nagyon roncsol , a fodrászom azt mondta hogy amit most használnak nem roncsolja annyira.

Legjobb válasz: Nekem sose roncsolta a hajamat, pedig házilag csinálom magamnak a legerõsebb és legolcsóbb cuccal ami csak kapható. Fodrász azért kíméletesebbet használ jóval, semmi baja nem lesz a hajadnak ha megfelelõen van ápolva.

Nekem sose roncsolta a hajamat, pedig házilag csinálom magamnak a legerõsebb és legolcsóbb cuccal ami csak kapható. Fodrász azért kíméletesebbet használ jóval, semmi baja nem lesz a hajadnak ha megfelelõen van ápolva.
Majd nézzétek meg pár év múlva a hajatokat, aztán mondjátok, hogy nem árt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!