Találatok a következő kifejezésre: A hajam het kb hullik és (3 db)

A hajam 3 het kb hullik és a székletem zöld szinű (ritkán normális). Mi lehet ezeknek az oka? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: nem tudom mi a bajod, de sürgõsen fordulj orvoshoz!! ez nem játék!

nem tudom mi a bajod, de sürgõsen fordulj orvoshoz!! ez nem játék!
Zöld??? Nem tudom, mi ez, de azonnal menj orvoshoz!!!
szia! a hajad hullhat gyulladástol is, ugy értem ha a szervezetedben van valami gyulladás és még meg nem szünik hullani is fog, és kitudja leeht a székleted is ettöl zöld , de szerintem is menj orvoshoz!
szia, leírnád hogy mi lett ebbõl? Meg hogy jól vagy e azóta? Nekem is ugyanez a bajom, és nem tudom hogy ez természetes e, meg hogy elmúlik e idõvel.
Orvos!

16 hetes a kisfiam azóta szopizik, és kb 2 hete rettenetesen hullik a hajam. Milyen lehetőségem van hogy ne kopaszodjak meg? Szedek vitamint.

Legjobb válasz: Nekem is hullott a hajam, mindkét szülésem után. Kb.4-5 hónapig hullott, de azért nem kopaszodtam meg. Én nem szedtem semmit, csak magától elmúlt. Egyébként másoktól is hallottam, hogy szülés után hullik a hajuk. Esetleg a patikába kérjél valamit amit szedhetsz, lehet hogy az a vitamin nem annyira jó.

Nekem is hullott a hajam, mindkét szülésem után. Kb.4-5 hónapig hullott, de azért nem kopaszodtam meg. Én nem szedtem semmit, csak magától elmúlt. Egyébként másoktól is hallottam, hogy szülés után hullik a hajuk. Esetleg a patikába kérjél valamit amit szedhetsz, lehet hogy az a vitamin nem annyira jó.
Szia, nekem is nagyon hullott a hajam, mindhárom babánál. Kb. 3-4 hónapos korukban kezdõdött, és 8-9 hónaposak voltak, mikor fokozatosan abbamaradt.Nagyon zavaró volt, de a fodrász szerint, a legbrutálisabb hullás közepette is már látszódott az új, rövid hajam. Én sem szedtem semmit rá.

Normális, hogy nagyon hullik a hajam? Lehet a szoptatás miatt? 3 hónapos a lányom és kb.3 hete hullik.

Legjobb válasz: Nekem is akkörül kezdett el hullani, de nagyon. Elmantem csináltatni vérképet ami persze teljesen tökéletes lett. A doki mikor elemeztetni voltam a vérképemet azt mondta, hogy a szoptatástól van csak. Nekem is csomókban hullik azóta is még.

Nekem is akkörül kezdett el hullani, de nagyon. Elmantem csináltatni vérképet ami persze teljesen tökéletes lett. A doki mikor elemeztetni voltam a vérképemet azt mondta, hogy a szoptatástól van csak. Nekem is csomókban hullik azóta is még.
Teljesen "normális". Szülés utáni idõben majdnem minden anyukánál ez jelentkezik. Ami még lehet. Szülés után a pajzsmirigy mûködés fel szokott borúlni a legtöbb nõnél pár hónap, akár fél év mire normalizálódik a helyzet (jobb esetben, roszabban kialakul egy pm betegség). Ennek tünete lehet a hajhullás! A többi tünet, ha netán észleled magadon, akkor utalhat pm problémára: tehát hajhullás, körömrepedezés, reggeli puffadt szem, lehangoltság, fáradékonyság, dobogásérzés a torokban, libidó csökkenés, menstruációs problémák, puffadság, hízás, vagy a többlet sehogy nem jön le (bár kismamáknál ez normális, ezzel nem kell foglalkozni :) )
Normális sajnos. Nekem is ijesztõen hullott és pont ilyenkor kezdõdött nekem is. Elmentem vérképet csináltatni, de minden rendben volt, úgyhogy szedem a vitamint tovább és levágattam a hosszú hajamat, mert nagyon zavaró volt már. Most rövid, sokkal kevésbé hullik így.
Nekem is hullik mióta megszültem, terhesség alatt nem hullott egyáltalán, örültem is neki, mert elõtte is hullott. És most újra sajna...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!