Találatok a következő kifejezésre: A hajam het kb hullik (6 db)

Nekem az lenne a problémám, hogy úgy kb. vagy 2 hete észrevettem, hogy húllik a hajam! Eddig is húllt, ez igaz, de most jobban, mint eddig! Mi okozhatja? :D

Amikor ezt tapasztaltam magamon, egyb?l elsírtam magam, mert minden rosszra gondoltam,csak jóra nem!..És már lassan fésülni sem merem,mert annyira félek,hogy még mindig hullik,vagy még jobban fog!És amikor már lanyhult a félelmem,észbekaptam,és rájöttem,hogy az egészet lehet a mandulám okozza,ami még mindig megvan,és mostanában érzem is,hogy érzékeny,és már korábban is mondta a doki,hogy ki kellene vetetni,de én félek,mert az m?téttel jár!..

Legjobb válasz: Mindenképpen orvoshoz kéne menned, ha nagyon hullik a hajad. Remélem nem lesz semmi komoly bajod sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)

Mindenképpen orvoshoz kéne menned, ha nagyon hullik a hajad. Remélem nem lesz semmi komoly bajod sem most, sem soha az életben! :) Minden elképzelhetõ jót kívánok Neked!!! :)
A kérdező hozzászólása: Igen mindenképpen, én már holnapra be is terveztem egy háziorvoshoz látogatást, de szerintem tuti, hogy a mandulamûtétet fogja ajánlani, mint tavaly a fül, - orr, -gégész!Nem hullik nagyon, (pl.csomókban), de eléggé zavaró, és észrevehetõ, és szerintem kóros is!Én is remélem! :) Köszi a jókívánságokat!!! :)

A hajam 3 het kb hullik és a székletem zöld szinű (ritkán normális). Mi lehet ezeknek az oka? Mi lehet a gond?

Legjobb válasz: nem tudom mi a bajod, de sürgõsen fordulj orvoshoz!! ez nem játék!

nem tudom mi a bajod, de sürgõsen fordulj orvoshoz!! ez nem játék!
Zöld??? Nem tudom, mi ez, de azonnal menj orvoshoz!!!
szia! a hajad hullhat gyulladástol is, ugy értem ha a szervezetedben van valami gyulladás és még meg nem szünik hullani is fog, és kitudja leeht a székleted is ettöl zöld , de szerintem is menj orvoshoz!
szia, leírnád hogy mi lett ebbõl? Meg hogy jól vagy e azóta? Nekem is ugyanez a bajom, és nem tudom hogy ez természetes e, meg hogy elmúlik e idõvel.
Orvos!

16 hetes a kisfiam azóta szopizik, és kb 2 hete rettenetesen hullik a hajam. Milyen lehetőségem van hogy ne kopaszodjak meg? Szedek vitamint.

Legjobb válasz: Nekem is hullott a hajam, mindkét szülésem után. Kb.4-5 hónapig hullott, de azért nem kopaszodtam meg. Én nem szedtem semmit, csak magától elmúlt. Egyébként másoktól is hallottam, hogy szülés után hullik a hajuk. Esetleg a patikába kérjél valamit amit szedhetsz, lehet hogy az a vitamin nem annyira jó.

Nekem is hullott a hajam, mindkét szülésem után. Kb.4-5 hónapig hullott, de azért nem kopaszodtam meg. Én nem szedtem semmit, csak magától elmúlt. Egyébként másoktól is hallottam, hogy szülés után hullik a hajuk. Esetleg a patikába kérjél valamit amit szedhetsz, lehet hogy az a vitamin nem annyira jó.
Szia, nekem is nagyon hullott a hajam, mindhárom babánál. Kb. 3-4 hónapos korukban kezdõdött, és 8-9 hónaposak voltak, mikor fokozatosan abbamaradt.Nagyon zavaró volt, de a fodrász szerint, a legbrutálisabb hullás közepette is már látszódott az új, rövid hajam. Én sem szedtem semmit rá.

3 hónapos a kislányom, csak szopizik. Kb.2 hete iszonyúan hullik a hajam. Mit tehetnék ellene?

Szedek Gravidát, de úgy t?nik, kevés, kezdenek kiürülni a vitaminraktáraim. Csak akkor várjam, hogy normalizálódik a dolog, ha már majd nem szoptatok?

Legjobb válasz: Nekem is 3 hónap szopi után kezdett el hullani a hajam én vasat szedek szerintem már nem hullik annyira.

Nekem is 3 hónap szopi után kezdett el hullani a hajam én vasat szedek szerintem már nem hullik annyira.
Én most kezdtem el sörélesztõt szedni, mert többen mondták, hogy használ. Nekem is 3 hónapos a kisfiam.
Azért tûnik úgy hogy nagyon hullik a hajatok mert a 9 hónap alatt nem vagy csak minimálissan hullott.Most kihullik ami akkor nem . Semmi baj nincs , ha gondolod szedj rá valami vitamint.
Nekem 6 héttel szülés után kezdõdött, és elég sokáig hullott.Már nem mertem kiengedni em , csak összekötve hordtam , mert állandóan tele volt a ruhám.A sörélesztõ, meg elevit helyrehozta.
Nekem is iszonyúan hullik a hajam, és szintén a baba megszületése után 3 hónappal kezdõdött. 3 gyermekem van, de az elsõt összesen 6 hónapig szoptattam, nála hullott leginkább a hajam, de teljesen helyrejött. A másik kettõnél sokkal tovább szoptattam/szoptatok, és kevésbé hullott a hajam, de engem még így is zavart/zavar--most is hullik. Viszont, ahogy az egyik válaszoló írta elõttem, tényleg alig hullott terhességeim alatt. Azt is hallottam, hogy a másik oka még a hajhullásnak, hogy szülés után napról napra változik a hormonrendszere a kismamának, amit még az is befolyásol, hogy mennyit szoptat, mennyi vitamint szed, mikor jön újra meg a menzesze, stb... Én a Bánfi hajszeszre esküszöm, sajnos oltári büdös, amikor pakolásnak használod, és a fejbõr rendszeres masszírozására. Nem emlékszem, hogy pontosan mikor, de még a szoptatás befejezése elõtt nálam abbamaradt a hajhullás.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok! :-)
Nekem terhesség alatt hullt a hajam. A fodrászom egy Herzéria nevezetû szert ajánlott, melyet a hajra kell kenni. Akkor megkérdeztem a nõdokimat, hogy használhatom-e, azt mondta igen, mivel a fejbõrön keresztül nem szívódik fel. 2 ampullát használtam el, azóta napi 3 szál a kihúllott hajmennyiségem. Kb 600 Ft/6 ampulla.
Nekem szülés után két hónappal kezdett el hullani a hajam, de olyan szinten, hogy kétoldalt egyik napról a másikra két kopasz folt lett, mind ezek mellet a párnám is tiszta haj volt reggelre. Nekem a Varga hajcsepp segített.

Normális, hogy nagyon hullik a hajam? Lehet a szoptatás miatt? 3 hónapos a lányom és kb.3 hete hullik.

Legjobb válasz: Nekem is akkörül kezdett el hullani, de nagyon. Elmantem csináltatni vérképet ami persze teljesen tökéletes lett. A doki mikor elemeztetni voltam a vérképemet azt mondta, hogy a szoptatástól van csak. Nekem is csomókban hullik azóta is még.

Nekem is akkörül kezdett el hullani, de nagyon. Elmantem csináltatni vérképet ami persze teljesen tökéletes lett. A doki mikor elemeztetni voltam a vérképemet azt mondta, hogy a szoptatástól van csak. Nekem is csomókban hullik azóta is még.
Teljesen "normális". Szülés utáni idõben majdnem minden anyukánál ez jelentkezik. Ami még lehet. Szülés után a pajzsmirigy mûködés fel szokott borúlni a legtöbb nõnél pár hónap, akár fél év mire normalizálódik a helyzet (jobb esetben, roszabban kialakul egy pm betegség). Ennek tünete lehet a hajhullás! A többi tünet, ha netán észleled magadon, akkor utalhat pm problémára: tehát hajhullás, körömrepedezés, reggeli puffadt szem, lehangoltság, fáradékonyság, dobogásérzés a torokban, libidó csökkenés, menstruációs problémák, puffadság, hízás, vagy a többlet sehogy nem jön le (bár kismamáknál ez normális, ezzel nem kell foglalkozni :) )
Normális sajnos. Nekem is ijesztõen hullott és pont ilyenkor kezdõdött nekem is. Elmentem vérképet csináltatni, de minden rendben volt, úgyhogy szedem a vitamint tovább és levágattam a hosszú hajamat, mert nagyon zavaró volt már. Most rövid, sokkal kevésbé hullik így.
Nekem is hullik mióta megszültem, terhesség alatt nem hullott egyáltalán, örültem is neki, mert elõtte is hullott. És most újra sajna...

11 hós a kisfiam, kb olyan 2 hete vettem észe, hogy hullik a hajam. Ez még lehet szülés utáni hajhullás? Előfordult, hogy ilyen későn jelentkezik a hajhullás?

Legjobb válasz: Nekem szinte azonnal a szülés után hullott és csak 3 hóig tudtam szoptatni és kb. szülés után 4-5 hóig hullott. De talán attól is függ, hogy meddig szoptattál, hogy a hormonháztartásod mikor áll helyre.

Nekem szinte azonnal a szülés után hullott és csak 3 hóig tudtam szoptatni és kb. szülés után 4-5 hóig hullott. De talán attól is függ, hogy meddig szoptattál, hogy a hormonháztartásod mikor áll helyre.
8-9 hónapos volt a kisfiam, mikor erõsen elkezdett hullani a hajam és gennyes tüszõs mandulagyulladásom lett. Akkor mondta az orvosunk, hogy ideje lenni magamra is gondolni, mert mostanra teljesen kimerítettem a tartalékaimat. Azóta jobban figyelek a táplálkozásomra és elkezdtem sportolni. Gondolkodtam valami vitaminon is, de végül nem szedtem semmit. A hajam még mindig hullik, de a fodrászom szerint már javul a helyzet, mert egy csomó bébihajam van.
A kérdező hozzászólása: Ja, azt elfelejtettem irni, még mindig szoptatok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!