Találatok a következő kifejezésre: A hajam gyakran vasalom, (6 db)

A hajam elég gyakran vasalom, és most elkezdett hullani. Emiatt lehet? Mit ajánlotok, hogy ezt megelőzzem?

Legjobb válasz: szia.sztem nagyon valószínû hogy az okozza.hiába vannak ma már szuper hajvasalók,attól függetlenül a nagy hõfok még mindíg ugyanúgy erõsen igénybe veszi a hajat.pl 1ik barátnõmnek megállt a hajnövekedése a hajvasaló hatására.szóval sztem mindenféleképpen hanyagold,vagy ne egyenesítsd olyan gyakran a hajad.vagy ha már vasalod,elõtte használj valami ápoló hajbalzsamot.

szia.sztem nagyon valószínû hogy az okozza.hiába vannak ma már szuper hajvasalók, attól függetlenül a nagy hõfok még mindíg ugyanúgy erõsen igénybe veszi a hajat.pl 1ik barátnõmnek megállt a hajnövekedése a hajvasaló hatására.szóval sztem mindenféleképpen hanyagold, vagy ne egyenesítsd olyan gyakran a hajad.vagy ha már vasalod, elõtte használj valami ápoló hajbalzsamot.
Ne vasald a hajad!! Minek? Szerintem sokkal szebb egy göndörebb, dúsabb haj, mint egy egyenes, ritka, fejre lapuló haj..

A hajszínező hamar (abb) kikopik, ha gyakran vasalom a hajamat?

Régebben volt kékesfekete melír a hajamban, ami néhány hét után - valószínűleg a vasalás miatt - kikopott, narancssárga lett. Majdnem mindennap vasalom, különben borzalmasan állna (folyton forgolódom alvás közben, teljesen elfekszem, göndörödik hajmosás után stb.), azonban szeretnék bele néhány tincs színt - kékre, sárgára, zöldre, esetleg rózsaszínre gondoltam. A gyakori vasalástól hamarabb kopik majd?

Legjobb válasz: nem a vasalástól kopik gyorsabban hanem a mosástól,és a kékesfeketébõl még a tartós hajfesték is hamarabb kopik mint a többi én is 2naponta vasalom a hajamat,nem kopik tõle a hajam

nem a vasalástól kopik gyorsabban hanem a mosástól, és a kékesfeketébõl még a tartós hajfesték is hamarabb kopik mint a többi én is 2naponta vasalom a hajamat, nem kopik tõle a hajam

MI lenne a leghatékonyabb ápolás a hajamnak, ha gyakran vasalom ill süttetem be?

nagyon szeretném növelni a hajam, de ezekr?l az eszközökr?l nem tudok lemondani, m ha nem vasalom, ill nem göndöritem nagyon béna a hajam, de elég gyakran vágatom a töredezést is. ezért mindig ugyanakkora. MIt ajánlotok? mit kezdjek a hajammal??

Legjobb válasz: semmi. én minden nap vasalom, és még nagyon drága (10ezer ft/250 ml) dolgokat is kipróbáltam. nagyon sokat segítenek, ápolják a felületet, de magát a haj szerkezetét nem változtatják meg. egyébként mindig használj jó minõségû hõvédõt.

semmi. én minden nap vasalom, és még nagyon drága (10ezer ft/250 ml) dolgokat is kipróbáltam. nagyon sokat segítenek, ápolják a felületet, de magát a haj szerkezetét nem változtatják meg. egyébként mindig használj jó minõségû hõvédõt.


Ki vasalja a haját és milyen gyakran?

Legjobb válasz: Én pár hete még minden nap vasaltam. De mostmár csak hajmosás és hajszárítás után, tehát kb hetente 2x. Hosszútávon nagyon roncsolja a hajam, én meg növesztem, szóval jó lenne ha egészséges lenne :)

Én pár hete még minden nap vasaltam. De mostmár csak hajmosás és hajszárítás után, tehát kb hetente 2x. Hosszútávon nagyon roncsolja a hajam, én meg növesztem, szóval jó lenne ha egészséges lenne :)
Minden hajmosás után kivasalom 1x, ami kb heti 2 alkalmat jelent. Kb egy éve megy így nálam, de nem ment tönkre tõle a hajam (hálisten)
én 2-3 naponta vasalom, de mindig teszek rá hõvédõt, mert különben szét lenne törve
én 6-7 naponta mosom és vasalom. Nem törik.
hülye vagyok nem hajvédõt hanem hõvédõ spray-t:)
Én vasalom, de nem soxor, mert nagyon sok hajam van, és nem nagyon marad meg!:S De msot kb. 1-2 hete vasaltam, és nem lett hullámos, még hajmosás után sem!:)
Mindennap, de viszont használok hajvédõt:)
mostanában ritkán, havonta 1-2szer, de régebben szinte mindennap vasaltam:(
Heti 1x mosok hajat, és heti 1x vasalom. De így is letört már, de szerencsére minimálisan. Em tom h nem kérdezted, de Remingtonom ♥ van. :)
Én minden nap, és minden nap mosok is hajat, L'oréal Full Restore sampon + L'oréal full restore balzsam + L'oréal méhpempõvel éjszakai elixír + L'oréal méhpempõvel reggel regenerálót :) így nem olyan rossz
mindennap vasalom :s pedig nem is göndör v hullámos cs úgy még simább és jobb:) mindig suli elõtt 10 perc alatt megvan.nem teszek rá hõvédõt elvan töredezve, amin nem is csodálkozok már:S
"bocs, de én nem értem mi a fenéért kell naponta vasalni egy hajat? Én ha mosás-száritás után kivasalom, a köv.mosásig szép marad. Tönkreteszitek a hajatokat." Az a te hajad.:) Az enyém viszont minden felkelésután szar:)
naponta vasalom...
2 naponta mosom, és utána szoktam vasalni (: Vagy ha olyan kedvem van, akkor csak beszárítom.
én már három éve mindennap vasaltam és megis lett az eredmény :S sza**á van törve a hajam, vékony szálú meg minden..és mivel vasaltam nekem sokkal hamarabb zsirosodott, 2-3naponta mostam hajat.. demár 2 hete nem vasaltam 1x se.. :) és 4-5 napig kibirta úgy h nem volt zsiros :) )
bocs, de én nem értem mi a fenéért kell naponta vasalni egy hajat? Én ha mosás-száritás után kivasalom, a köv.mosásig szép marad. Tönkreteszitek a hajatokat.
Mindennap mosom, és vasalom.Tudom hogy nem tesz neki jót, de muszáj:S
Ha elmegyek itthonról mindenképp vasalok, van hogy napi kétszer is. 2éve vasalom folyamatosan, vanhogy hónapokig minden nap, és nemtörik..A titka amúgy hogy a hajtípusomnak megfelelõ és jófajta sampont és balzsamot használok.
Heti 1x-er mosom és 1x-er vasalom. 2-es szintû hõvédõs kerámia vasalóval. kb fél évre rá kezdett el töredezni és még mindig. (19/L)
2 naponta
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:D

A hajam vége mindig megtörik, elszálkásodik, nem vasalom, gyakran teszek rá pakolásokat, ricinusolajat, még csak a lapockám negyedéig ér, pedig két éve növesztem, vállig érõ volt. Valami hasznosat rá?

Legjobb válasz: Az eltöredezett részeket sajnos le kell vágni, arra nincs más megoldás. Étkezz egészségesen, igyál sok vizet, akár valami hajvitamint is szedhetsz, óvatosan bánj a hajszárítóval, ne festesd a hajad, használj hajvégápolót, ne fésüld vizesen. A kókuszolaj szerintem jobb pakolásnak, mint a ricinus, esetleg azt is kipróbálhatod.

Az eltöredezett részeket sajnos le kell vágni, arra nincs más megoldás. Étkezz egészségesen, igyál sok vizet, akár valami hajvitamint is szedhetsz, óvatosan bánj a hajszárítóval, ne festesd a hajad, használj hajvégápolót, ne fésüld vizesen. A kókuszolaj szerintem jobb pakolásnak, mint a ricinus, esetleg azt is kipróbálhatod.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen ! :) remélem beválik :)

Van olyan köztetek, aki gyakran vasalja a haját, és mégsem töredezik, és károsodik?

Vagy legalábbis nem számottev? mértékben. Ha igen, milyen termékeket használtok, ami segít ezt kivédeni? Hiába, hogy az lenne a megoldás, hogy ritkábban vasalom, ha egyszer vasalás nélkül is ronda..Hátközépig ér, nagyon dús, vasalva szép, viszonta vége már eléggé törik, és erre szeretnék valami megoldást. Az nem megoldás, hogy természetes állapotában hagyom, mert az is igénytelennek és csúnyának hat.

Legjobb válasz: én csak 3 naponta vasaltam egy évig, most tartós hajkiegyenesítést csináltattam. Kb. másfél év után kezdett el törni. Elõtte levágattam melegollóval, vasalás elõtt pedig minden tincsre fújtam got2be hajformázó-hõvédõ sprayt, lila, narancssárga szórófejjel. A végét Avon hajvégápolóval kentem, sõt nem csak a végét, hanem nyaktól lefelé a hosszára is tettem, naponta.

én csak 3 naponta vasaltam egy évig, most tartós hajkiegyenesítést csináltattam. Kb. másfél év után kezdett el törni. Elõtte levágattam melegollóval, vasalás elõtt pedig minden tincsre fújtam got2be hajformázó-hõvédõ sprayt, lila, narancssárga szórófejjel. A végét Avon hajvégápolóval kentem, sõt nem csak a végét, hanem nyaktól lefelé a hosszára is tettem, naponta.
nekem ilyen a hajam. dús és erõs. nem különösebben foglalkozok vele. a lidlnek a festett hajra való samponjával és balzsamjával mosok hajat. ha megyek valahova akkor mosom meg és vasalom. ez tanítási szünetekben ritkább suliidõben pedig H-P-ig. jó hajminõséget örököltem, nem kell semmit se tennem annak érdekében, hogy szép legyen. jó múltkor meg ki akartam itthon szõkíteni, mert amúgy sötét hajam van. rá is kentem 2 csomag szõkítõport + a szõke festéket, de mivel ocsmány lett a végeredmény, így inkább vissza festettem, de már csak fekete festék volt itthon. mondanom se kell meg se kottyant a hajamnak. még csak ki se hullott és le se égett.
A kérdező hozzászólása: ja és növesztem, tehát az sem számít megoldásnak, hogy havonta vágassam:D
Én. :D Szárítom, kétnaponta vasalom. Egyáltalán nincs eltöredezve. Bár mostmár szoktam ricinusolajat használni :D hátha mégjobb lesz
Ugyanúgy vagyok mint az elõzõ. Vastag szálú a hajam, én is örököltem. :) Suliidõben mindig vasalom vagy ha nem vasalom, akkor göndörítem, ami még jobban megviseli. Elõzõ hónapban elmentem a fodrászomhoz, hogy vágassak-e belõle de hozzátettem, hogy növeszteni akarom.És azt mondta, hogy a hajam egészséges, nem kell belõle vágni. Szóval! Mivel most még szünet van, én azt javasolnám neked , hogy még most menj el a fodrászhoz és mondd meg neki hogy csak a töredezett részt vágja (és ahogy te mondtad az csak a vége).Hidd el nekem mire suli lesz addigra akkor lesz, mint a mostani, csak szebb :) ) Tudod, ha egy haj töredezett azt már nem lehet normálisan kivasalni...valami borzalmasan néz ki(tapasztalat :D).Minél többet vársz , annál tovább nagyobbodik a töredezett része. Én WU2 samponnal szoktam hajat mosni amitõl gyönyörû szokott lenni, de vigyázz mert úgy vettem észre, hogy ez csak a vastag szálú hajnak tesz jót, a vékonynak nem nagyon.E mellet még egy balzsam amit a DM-ben szoktam venni és komolyan mondom hogy szinte örömtáncot jártam mikor elõször kipróbáltam(és nem is drága).http://www.google.hu/imgres?q=balea+barna+hajra+val%C3%B3+ba.. Jah, és egy kis praktika egyél reggelire tojásos ételt pl. rántotta és ha szereted akkor vacsira vagy nem is tudom, olajos halat, tudod ami ilyen kis dobozkába van és csöpögtess rá citromlevet...a hal fényesíti a hajat míg a citromban sok a C-Vitamin.Remélem tudtam segíteni :) )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!