Találatok a következő kifejezésre: A hajam bevan (5 db)

A hajam most bevan mellirozva már vagy 2 éve szökével és az utóbbi idöben kb 1 honapja hullik a hajam vagyis inkább hajmosásnál jön ki elég sok. Mit csináljak a hajammal?

És még szálkás is a hajam eltöredezve nem nagyon van.nem tudom mit csináljak vele hogy ne legyen szálkás és neis huljon.Szerintetek ha most megyek következölek a fodrászomhoz akkor befestesem ujra szöke melliral vagy mitcisnáljak neki?Mert ez a szöke melir nagyon tetszik és nemszivesen válok meg töle ..:SMelegoloval vágattam az utobi alkalommal is és most is azzal szeretném majd. Várom az ötleteket:)

Legjobb válasz: Szia! NApi 1000-150 szál haj normális. hajmosáskor mivel elnehezíti a víz több hullik, ami szintén normális. azt tudod csinálni, h szárítás elõtt a vizes hajad türcsibe csavarod és hagyod míg 80% ig megszárad. Fésülni is könnyebb lesz, de csak finoman bontókefével(ha egyenes a hajad) nem hkell feltétlenül fésülni mert kiegyenesedik ahogy szárad. (az enyém legalábbis ilyen)Aztán jöhet a beszárítás nem túl meleg hajszárítóval. Ez valamennyit segít. Melegollóval még sosem vágták a hajam, nem tom mi a hatása, de nyesõt ne engedj használni mert nekem így cseszték el a hajam...még ma is nyögöm mert nagyon rõtvégû lett. sok sikert remélem segít...(de lehet h a fejed a fodrászfestéket nem bírja....)

Szia! NApi 1000-150 szál haj normális. hajmosáskor mivel elnehezíti a víz több hullik, ami szintén normális. azt tudod csinálni, h szárítás elõtt a vizes hajad türcsibe csavarod és hagyod míg 80% ig megszárad. Fésülni is könnyebb lesz, de csak finoman bontókefével(ha egyenes a hajad) nem hkell feltétlenül fésülni mert kiegyenesedik ahogy szárad. (az enyém legalábbis ilyen)Aztán jöhet a beszárítás nem túl meleg hajszárítóval. Ez valamennyit segít. Melegollóval még sosem vágták a hajam, nem tom mi a hatása, de nyesõt ne engedj használni mert nekem így cseszték el a hajam...még ma is nyögöm mert nagyon rõtvégû lett. sok sikert remélem segít...(de lehet h a fejed a fodrászfestéket nem bírja....)
kieg: a hidrogénperoxid is felejtõ mert a szõkítéstõl is hullik

Igaz az, hogy ha bevan fonva a hajunk akkor gyorsabban no?

Legjobb válasz: Nem igaz. A hajnak az tesz jót ha szabadon van hagyva. A hajgumik s az egyéb ezközök csak törik a hajat. Kiengedve, vagy csak lazán összefogva a legjobb :) De egy laza fonattal ártani se fogsz neki.

Nem igaz. A hajnak az tesz jót ha szabadon van hagyva. A hajgumik s az egyéb ezközök csak törik a hajat. Kiengedve, vagy csak lazán összefogva a legjobb :) De egy laza fonattal ártani se fogsz neki.
Nem befolyásolja.
Nem igaz :) A vonás viszont a legjobb ha valaki össze akarja fogni a haját, mert kevésbé töri meg a hajszálakat, mint a copf illetve a többi frizura.

Ha bevan festve a hajam, akkor lehet vasalni? Ugyértem, hogy nem fog a festék halványodni esetleg valami más?

Legjobb válasz: Halványodni nem fog, de vegyél egy hõvédõ spray-t mert a festés alapból roncsolja a hajat hát ha még rávasalsz az nem jó...

Halványodni nem fog, de vegyél egy hõvédõ spray-t mert a festés alapból roncsolja a hajat hát ha még rávasalsz az nem jó...
A kérdező hozzászólása: már van hajvédõ spray-m. köszi a választ : )
Nem fog halványodni, de javaslom, hogy vasalás után kend be a hajvégeket olyan hajápolóval, amit nem kell kimosni.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen :)


Igaz az, hogyha bevan fonva a haj, jobban nől?

Sokmindenkit?l hallottam már de én valahogy nem hiszek benne. Hülye válaszoktól kíméljetek meg. Köszönöm el?re is a válaszokat. :D

Legjobb válasz: Illetve kevésbé kopik a vége. Ha úgy fonod be, hogy a végét visszahajtod, akkor az nem dörzsölõdik a ruhádhoz, az ágyban a párnához, így valóban olyan ,mintha gyorsabban nõne.

Illetve kevésbé kopik a vége. Ha úgy fonod be, hogy a végét visszahajtod, akkor az nem dörzsölõdik a ruhádhoz, az ágyban a párnához, így valóban olyan , mintha gyorsabban nõne.
Jaa értem, köszi. :)
A kérdező hozzászólása: "Mintha" vagy láthatólag gyorsabban nõl?
nem gyorsabban nõ, hanem az alja nem kopik el, ezért hosszabb marad, mintha kibontva hordanád. Attól a tövénél nem nõ gyorsabban, mitõl nõne...
Boccs ez nem ide ment. xD
én úgy tudom, hogy azért nõ gyorsabban mert folyamatosan húzza a hajat a fonás. azt nem hiszem, hogy a haj kopna...
anyum fodrász szval én tudom ;P xd nem nõ gyorsabban, hanem nem kopik annyira és ez télleg 100% , de ha csaksimán összefogod akkor se kopik már annyira...
Természetes megoldást erre nem találsz. Próbálkozhatsz ezzel [link] de nem garantált hogy tökéletesen leszedi.
Természetes nincs. Hajradír van vagy leszívatás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!