Találatok a következő kifejezésre: A hagyományos TV (36 db)

A Nintendo Wii-t hozzá lehet kötni a hagyományos tv-hez?

Legjobb válasz: Azt hiszed csak 200 ezres tv-khez gyártották vagy mi?

Azt hiszed csak 200 ezres tv-khez gyártották vagy mi?
mért ne lehetne?
én is sokáig hittemh goy az xbox-ot nem lehet rákötni sima tv-re és láss csodát: LEHET, visszagondolva elég gyökér voltam :D
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!!! Csak mivel játék konzol azt hittem hogy LCD Tv-hez lehet, de akkor bocsi:D

Mikor van a hagyományos TV maci a TV-ben és melyik adón?

Van még egyáltalán ilyen?

Legjobb válasz: http://www.origo.hu/teve/20120921-nezoi-felhaborodas-utan-at.. Elvileg december 22-tõl az m2 lesz a gyerekcsatorna, azon várható.

http://www.origo.hu/teve/20120921-nezoi-felhaborodas-utan-at.. Elvileg december 22-tõl az m2 lesz a gyerekcsatorna, azon várható.
A kérdező hozzászólása: Köszi, érdekes a cikk! De jelenleg most tudom valahol nézni a kisfiammal? Vagy csak dec.22 után?
http://www.youtube.hu beírod hogy tv maci
3. vagyok. megkerestem neked: http://www.youtube.com/watch?v=kq4VLAOQyv0
A kérdező hozzászólása: Nagyon drága vagy, hogy megkerested az interneten, de én kimondottan a TV-ben szeretném nézni, az esti mese elõtt ill. után. Mivel most külföldön vagyunk, nem tudom lecsekkolni hogy megy-e valamelyik adón, de amikor hazamegyünk akkor szeretném ezt nézni a kisfiammal.
Van az m2-n jelenleg is csak azt te külföldön nem tudod nézni (gondolom) de ha nagyon kell vegyél valami dvd-t aminek az elején ott van a tv maci.
az a képcsõ, a javíttatása többe kerülne mint amennyit ér
képcsõcsere és az egész tévé nem ér annyit, amibe kerülne


A HDMI az csak LCD TV-vel működik? Hagyományos TV-vel nem?

Legjobb válasz: Hagyományos tv-n nincsenek digitális csatlakozások, mert nem digitális készülék.

Hagyományos tv-n nincsenek digitális csatlakozások, mert nem digitális készülék.

Hogyan tudok youtube-ot nézni hagyományos tv-n? Van-e még olyan szerkezet, mint az x-box, amivel lehet netezni a tv-n, de kifejezetten csak videónézésre és netezésre van kifejlesztve?

Régebbi LCD és képcsöves TV-kre gondolok, amin csak scart csatlakozó van.

Legjobb válasz: Vannak direkt ilyen célra az Android alapú Smart TV box-ok /stick-ek. Az utóbbi az elterjedt, kb úgy néz ki mint egy pendrive, csak USB helyett HDMI-ben végzõdik, azt kell bedugni a TV HDMI bemenetébe. Sajnos ilyet scart/RCA csatlakozóval nem gyártanak.

Vannak direkt ilyen célra az Android alapú Smart TV box-ok /stick-ek. Az utóbbi az elterjedt, kb úgy néz ki mint egy pendrive, csak USB helyett HDMI-ben végzõdik, azt kell bedugni a TV HDMI bemenetébe. Sajnos ilyet scart/RCA csatlakozóval nem gyártanak.

Mi fogyaszt többet, nagyságrendileg mekkora a különbség a hagyományos képcsöves, LCD, plazma, LED TV-k között?

Legjobb válasz: Az általad említettek közül a legtöbbet a Plazma, a legkevesebbet a LED TV fogyasztja. A különbség, illetve az energiafelhasználás mértéke nagymértékben függ a képernyõ méretétõl, és a kapcsolt szolgáltatások (WiFi, internet, stb)alkalmazásától. A hagyományos (CRT) készülékeket nem veszem ide, mert egy teljesen más, mára már elavultnak számító, analóg technológiával készült berendezésekrõl van szó.

Az általad említettek közül a legtöbbet a Plazma, a legkevesebbet a LED TV fogyasztja. A különbség, illetve az energiafelhasználás mértéke nagymértékben függ a képernyõ méretétõl, és a kapcsolt szolgáltatások (WiFi, internet, stb)alkalmazásától. A hagyományos (CRT) készülékeket nem veszem ide, mert egy teljesen más, mára már elavultnak számító, analóg technológiával készült berendezésekrõl van szó.
(Szerintem az LCD és plazma TV is analóg jellé alakítja a digitális adást, és azzal vezérli a pixeleket. A CRT annyiból "analógabb", hogy analóg adásra lett kitalálva, és a legtöbbe nincs beépítve a konverter.)
Pontosan erre gondoltam én is, mikor a mai szemmel elavultnak tûnõ analóg technikát említettem.

Hogy lehet össze kötni a sz-gépet és egy hagyományos tv-t?

A következőt szeretném:)Van egy számító gépem és egy hagyományos Tv azt szeretném hogy amikor filmet nézek a gépen akkor ne a monitort kelljen bambulnom mert ki ugrik a szemem hanem hogy ami gépről megy azt a Tv képernyőjén lássam:)Nem vagyok egy zseni ezért lehet butaságokat fogok írni kérdezni:D Elmentem egy boltba és elmondtam mit szeretnék és adtak egy olyan kábelt aminek az egyik fele scart vagy paraszt nyelven 100 lábú a másik fele meg olyan mint a monitoromnak a dugaja ezért a vett kábelt bedugtam ma gépen a monitor helyére a scartot avagy 100lábut meg a tv be értelem szerűen de se kép se hang mit rontottam el?nem tudom milyen video kari van a gépben vagy mi van benne és mi nincs:(

Legjobb válasz: 1. A TV-t átállítottad, hogy a SCART bemenetrõl vegye a jelet? 2. Itt mindent megtalálsz, majd biztos jönnek szakik is, akik részletesen értelmezik. http://logout.hu/cikk/pc_vga_tv_rgb_scart_osszekotes/teljes...

1. A TV-t átállítottad, hogy a SCART bemenetrõl vegye a jelet? 2. Itt mindent megtalálsz, majd biztos jönnek szakik is, akik részletesen értelmezik. http://logout.hu/cikk/pc_vga_tv_rgb_scart_osszekotes/teljes...
TV jelvételét át kell állítani valószínûleg.

A ps3 grafikája télleg rossz hagyományos tv-ken?

Azt szertném megtudni hogy az igaz-e hogy a normál ("kocka tv")a ps3 grafikájja rossz??ez igaz vagy nem mert alapján fogok dönteni h ps vagy xbox!!!el?re is köszi

Legjobb válasz: nem rossz, csak nem azt látod amit csináltak, kb negyede akkora felbontásba látod csak.. hd tv-n viszont látni midnent jól

nem rossz, csak nem azt látod amit csináltak, kb negyede akkora felbontásba látod csak.. hd tv-n viszont látni midnent jól
ha lcd monitorod van akkor arra kösd.
ma 13:44 Szivesen segitek bárkinek, mit kapok cserébe?
13:34 - Te biztos megteheted magadnak, ezt jó tudni, de tudod sokkal többen vannak, akik örülnek annak, ha futja egy régi CRT TV-re is.
ma 12:51 nekem 2db lcd tv-m van, egy 107cm samsung és egy 102cm sony
Régi TV-n is nyugodtan lehet játszani, bár tényleg nem lesz szép látvány.Ez a PS3 egyetlen hátránya, hogy szinte kötelezõ egy HD Tv, mert nem mindenki engedheti meg magának egy PS3 mellé egy HD TV-t.
A kérdező hozzászólása: Azért nem olyan õsrigi tv. LG Super slim vagy mi.Új tv-t nem tervezünk venni!
régi tv-n ilyen tuti konzolokkal játszani nagy pénz pazarlás. Elõször vegyél egy jobbféle tv-t (már lehet olcsón is kapni) és utána vedd meg a PS3-at
Ez így lesz ahogy az elõttem szóló mondja, ha késõbb tudsz venni egy LCD-t akkor addig is megveheted, csak kissé csalódás lesz, de el lehet játszogatni vele amíg meglesz a komolyabb tv.
A kérdező hozzászólása: de azt hallotam h az xbox az iylen tv-ken is jó a ps 3 meg csíkos meg stb....
ja most olvastam el tovább ak érdésed, az xbox is ugyanolyan lesz ne aggódj
"Szivesen segitek bárkinek, mit kapok cserébe?" Kapsz egy tábla csokit, plusz 10 darab üres DVD-t:d

Ha egy TV leírásában az szerepel, hogy: Tuner típusa mpeg2 és mpeg4, akkor az a hagyományos analóg jelet nem is tudja fogadni?

mert a vetélytársa azt írja, hogy tuner típusa: mpeg4 és analóg. Gondolom ez tudja az analóg jelek képpé alakítását... Egyáltalán mit jelentenek ezek, illetve mi a különbség az mpeg 2 és az mpeg4 között? kösz a segítséget!

Legjobb válasz: Az MPEG-2 és MPEG-4 videó tömörítési eljárás. A kettõ közt csak a tömörítés mértéke és a képminõség a különbség. Amugy meg a TV tuner kártyára (parasztosan TV kártyára) gondolsz?

Az MPEG-2 és MPEG-4 videó tömörítési eljárás. A kettõ közt csak a tömörítés mértéke és a képminõség a különbség. Amugy meg a TV tuner kártyára (parasztosan TV kártyára) gondolsz?
Az mpeg4 azért fontos, mert a magyar digitális sugárzás ilyen formátumban fog történni az átállás után. És igen, a mai modern tévék tunerjei tudják fogni az analóg adásokat is, nem csak a digitálisat (bár a teljes európai (és világ) átállás után gyaníthatóan már egyáltalán nem fognak analóg tuneres tévéket gyártani).


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!