Találatok a következő kifejezésre: A hűtőt a fagyasztót hogyan kell kitakarítani (1 db)

A hűtőt és a fagyasztót hogyan kell kitakarítani?

Legjobb válasz: Különféle zsíroldók és fertõtlenítõ.... semmi extra, Védõkesztyût használj!

Különféle zsíroldók és fertõtlenítõ.... semmi extra, Védõkesztyût használj!
Ki kell belõle pakolni, áramtalanítani kell, hogy a fagyott víz kiolvadjon belõle. A vizet ronggyal felitatot és szép tiszta lesz a készülék, mint új korában :)
Szia! En ecetet ontok a vizbe amivel utoljara kitorlom , az ecet elveszi a szagokat!es azutan szarazra torlom mielott bekapcsolom! udv:)
Akár hûtõt, akár fagyasztót takarítok, elsõ hogy áramtalanítom.Kipakolok mindent, közben egy fazékban vizet forralok.Ha felforrt, beteszem a hûtõbe, és rácsukom az ajtót.Ha kell, /mert vastag jég van rajta/ addig ismétlem amíg a jég teljesen le nem olvad.Így sokkal hamarabb újra használható lesz.Mosogatószerrel szoktam kimosni, majd szódabikarbónás vízzel átmosom.Szárazra törlöm, de hagyok kis idõt hogy nyitott ajtó mellett tökéletesre száradjon.A gyors olvasztás fõleg a fagyasztónál fontos, hogy a kivett áru ne engedjen ki.
Az itt leirt tanacsokat csak azzal egesztenem ki, hogy a hutoben lehet tartani egy nyitott doboz szodabicarbonat, ez magaba szivja a szagokat, es az egyes elelmiszeek igy nem veszik at a masik etel szagat (illatat)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Lesz valami baja a ruháknak, ha csak reggel veszem ki őket a mosógépből és akkor teregetem ki?

Elindítottam egy mosást, de nem biztos hogy még ma megvárnám hogy lejárjon a gép és kiteregethessek.
Lesz valami bajuk a ruháknak? Mindenképp maradjak fent és várjam ki?

9

Farmer mosás? Több lent

Máma mostam a méregdrága farmeremet kezdik elvesziteni a szinüket tide mosószerel! hányfokon? milyen mosószerel? mivel mosam ki?

3

Jó e a Marcato Atlas tésztagéphez a Peterhof márkájú ravioli készítő adapter?

0

Hogy simítsam ki a vasalhatatlan függönyt?

Az anyag baromi nagy, nehéz, és ha vizesen fellógatom nem egyenesedik ki. Van esetleg valami lötty, amivel ha átöblítem/bepermetezem könnyebben kisimul?

1

Ti jártatok már így? Szódabikarbónával fehér ruhákat mostam. Az ingnyaknál, ujja végénél még egy kicsit meg is dörzsöltem ezzel, és úgy tettem be a mosógépbe. A ruhák halvány barnás-rózsaszínes foltosak lettek.

Mit szúrhattam el? Vagy a vezetékes vízben lévő fémionokat (Fe3+, Mn2+) csapattam ki?

2

Ajax Ammóniás tisztítószer? Ismeri, használja valaki?

Ma vettem, nagyon ajánlották, de mikor kibontottam, azt hittem rögtön megfulladok, ezer milliószor rosszabb, mint a hajfesték szaga.
Gyönyörű maradt utána a padló az tény, és ha jól olvastam a konyhai eszközöket is tudom vele tisztítani, de nem káros, ha pl hozzáérek? illetve a padlón nem marad utána káros anyag? 11 hónapos kislányom sokat mászik a földön, nem lesz baja tőle?

0

Mivel fehérítsem ki az Amway-s fehérítőbe áztatás után besárgult melltartóimat?

Tegnapelőtt beáztattam Amway fehérítőbe egy fehér women secret és két, szintén fehér h&m-es melltartómat. Nem teszem őket mosógépbe, ezért áztatom, majd öblítem. Tegnap, 1 éjszaka ázás után kitettem száradni az erkélyre, ahová odasütött a nap, de száradás után meg sem néztem egyiket sem, mert nem feltételeztem, hogy valami lehet rajtuk. Ma szembesültem azzal, hogy mindháromnak a jobb kosara besárgult, valószínűleg azt az oldalt sütötte a nap. Megpróbáltam kivenni az anyagból a nagy sárga foltot, de nem sikerült. Mivel tudnám helyrehozni úgy, hogy ne károsodjon az anyag? Eddig nem volt baj ezzel a márkájú fehérítővel...

5

Ti milyen módszerrel raktok rendet, ha nagy a kupi?

Nyilván akinél sosincs nagy kupi, arra nem vonatkozik :D

6

A mosógépem valami barnás koszt rámosott a ruhákra?

2 hétig nem volt használva a gép, nem tudom, hogy ez számít-e, de mostam vele egyet, és valami barnás trutyit rámosott a ruhákra mosás közben, és a következő mosással sem jött le a ruháról. Egyrészt mi a franc ez, valami lepedék összegyűlt a gépben? Mivel tisztítsam ki? Másrészt hogyan vakarjam le a ruhákról, mert a következő gépimosás meg se kottyan t neki. Vagy várjam meg míg megszárad, utána hátha könnyebben lejön?

7

Hogyan keressek pénzt neten?

Sürgős! Aki tud lécci segítsen!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!