Találatok a következő kifejezésre: A hűtőt a fagyasztót hogyan kell (3 db)

Mikor kell leolvasztani a hűtőt? A fagyasztó részben már itt-ott vannak ilyen kisebb jégrétegek. Ez azt jelenti, hogy már kéne?

Legjobb válasz: A fagyómat egy évben kétszer (kb. 6 havonként) olvasztom. Igaz, hogy amikor megvettem, a boltban azt mondták, elegendõ évente, de a kezelési útmutatóban a gyártó szerint évi 2 leolvasztás van írva, úgyhogy ahhoz tartom magam.

A fagyómat egy évben kétszer (kb. 6 havonként) olvasztom. Igaz, hogy amikor megvettem, a boltban azt mondták, elegendõ évente, de a kezelési útmutatóban a gyártó szerint évi 2 leolvasztás van írva, úgyhogy ahhoz tartom magam.
Fagyóba ne tedd. Rázogasd meg sokszor erõsen többször. De ne várj nagy élményt, nekünk nem jött be, elég gagyi
fagyasztóba? XDD Az úgy vodkás jéggumicukor lesz.
nemtudom, én még nem ettem, de a fele, aki próbálta, azt mondja, hogy nagyon király, a másik fele pedig, hogy nagyon rossz. Rejtély.
A kérdező hozzászólása: na megcsináltam. 1 éjszaka hûtõbe tettem, felszívta a gumicukor a vodkát és nagyon jó lett, csak összeragadtak a macik, úgyhogy lehet tökéletesebb lett volna ha néha megkeverem. ízlett nagyon, fogok még ilyet csinálni! :)
milyen vodkából csináltad? Haribo maci, vagy egyéb? :)

A hűtőt és a fagyasztót hogyan kell kitakarítani?

Legjobb válasz: Különféle zsíroldók és fertõtlenítõ.... semmi extra, Védõkesztyût használj!

Különféle zsíroldók és fertõtlenítõ.... semmi extra, Védõkesztyût használj!
Ki kell belõle pakolni, áramtalanítani kell, hogy a fagyott víz kiolvadjon belõle. A vizet ronggyal felitatot és szép tiszta lesz a készülék, mint új korában :)
Szia! En ecetet ontok a vizbe amivel utoljara kitorlom , az ecet elveszi a szagokat!es azutan szarazra torlom mielott bekapcsolom! udv:)
Akár hûtõt, akár fagyasztót takarítok, elsõ hogy áramtalanítom.Kipakolok mindent, közben egy fazékban vizet forralok.Ha felforrt, beteszem a hûtõbe, és rácsukom az ajtót.Ha kell, /mert vastag jég van rajta/ addig ismétlem amíg a jég teljesen le nem olvad.Így sokkal hamarabb újra használható lesz.Mosogatószerrel szoktam kimosni, majd szódabikarbónás vízzel átmosom.Szárazra törlöm, de hagyok kis idõt hogy nyitott ajtó mellett tökéletesre száradjon.A gyors olvasztás fõleg a fagyasztónál fontos, hogy a kivett áru ne engedjen ki.
Az itt leirt tanacsokat csak azzal egesztenem ki, hogy a hutoben lehet tartani egy nyitott doboz szodabicarbonat, ez magaba szivja a szagokat, es az egyes elelmiszeek igy nem veszik at a masik etel szagat (illatat)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!