Találatok a következő kifejezésre: A hűtőt a (1746 db)

Miert mindig télen romlik el a hutom? A fagyaszto hut rendesen, de fent a huto egyaltalan, amugy a huto kompreszora sem megy csak a fagyasztoje

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy hidegben van? Ha 7-8 fok alatt van a külsõ hõmérséklet, a hûtõ azt érzékeli, hogy nem kell hûtenie, mert megfelelõ a hõmérséklete. (Én így jártam, mikor kihívtam a szerelõt, õ mondta.:D)

Nem lehet, hogy hidegben van? Ha 7-8 fok alatt van a külsõ hõmérséklet, a hûtõ azt érzékeli, hogy nem kell hûtenie, mert megfelelõ a hõmérséklete. (Én így jártam, mikor kihívtam a szerelõt, õ mondta.:D)
A kérdező hozzászólása: de most mar meleg van, miert nem megy?
Kérdezd a szerelõt, ezek szerint más volt a baja. :(

Mennyi ideig jó a hűtőben a frankfurti leves?

Szombaton este lett kèszen. Ehetek mèg belőle, vagy inkàbb öntsem ki?

Legjobb válasz: Forrald fel, ha nincs szokatlan szaga, akkor nyugodtan edd meg. HA végig hütöben volt, akkor nem lehet semmi baja, ha mégis lenne, akkor már a felmelegités közben nagyon büdös.

Forrald fel, ha nincs szokatlan szaga, akkor nyugodtan edd meg. HA végig hütöben volt, akkor nem lehet semmi baja, ha mégis lenne, akkor már a felmelegités közben nagyon büdös.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szëpen, megpróbàlom.
mi3-4 napig simán esszük ha nincs rossz szaga vagy ize:)


Miért nedvesednek a hűtőmben a dolgok és a hűtő hátsó fala?

Legjobb válasz: Mást nem látok rajta, ami szembeötlõ lenne. Valamit rosszul csinálok vagy szerelõt kell hívni? Nemrég volt leengedve, kisikálva, de már elõtte is ezt csinálta. 3 éves.

A kérdező hozzászólása: Mást nem látok rajta, ami szembeötlõ lenne. Valamit rosszul csinálok vagy szerelõt kell hívni? Nemrég volt leengedve, kisikálva, de már elõtte is ezt csinálta. 3 éves.
A kérdező hozzászólása: Sajt, felvágott becsomagolva csak sima bolti papírba vagy pástétom tányéron alufóliával letakarva is lucskos. Joghurt teteje nedves. A hûtõ hátulján meg sok vízcsepp van.
Jól zár az ajtaja? Nekem akkor ilyen, amikor nincs becsukva rendesen az ajtó.
A belsõtér hátulja a hûtõfelület.Ezen lecsapódik a nedvesség, ráfagy, aztán megolvad és lefolyik a víz egy kivezetõ nyíláson át le hátul a kompresszor tetején lévõ tálkára. Ezt hívják No-frost rendszernek, és ez a normális müködése.Állandó önleolvasztás. Az élelmiszert mindig csomagold be ha beteszed a hûtõbe, hogy ezeken minnél kevesebb pára csapódjon le.
Én ezt úgy oldottam meg, hogy egy kis szilikonnal betömítettem a kifolyólyukat, bár azóta meg rendszeresen áll a hõtõ aljába a víz de le van xarva, ott elfér, majd elpárolog. A müanyag elbírja...

Szerintetek egy INTEL Core I5 3570k processzort 30 fok körül tud tartani ez a hűtő? A hűtő neve:CORSAIR Hydro H55. Ez egy vízhűtéses rendszer egy 12cm-es ventillátorral.

Legjobb válasz: Nem,ezek a játékvizek kisiskolásoknak van,hogy menõzzenek vele a suliban,hogy jujj vízhûtés. Ha vizet akarsz,akkor építs magad,mert ezeket a vackokat egy 10 ezres Brocken,vagy bármilyen más korrekt léghûtés a porba alázza. Meg milyen órajelen tartsa 30 fokon? És milyen feszültségen? És milyen terhelésen?

Nem, ezek a játékvizek kisiskolásoknak van, hogy menõzzenek vele a suliban, hogy jujj vízhûtés. Ha vizet akarsz, akkor építs magad, mert ezeket a vackokat egy 10 ezres Brocken, vagy bármilyen más korrekt léghûtés a porba alázza. Meg milyen órajelen tartsa 30 fokon? És milyen feszültségen? És milyen terhelésen?
Így igaz, ez a fajta vízhûtés tényleg csak arra jó, hogy a suliban felvághass vele. Nem mellesleg egy picit hozzádobsz és ott a D14, ami valódi tuninghûtõ. Mellesleg miért kéne 30 fokon tartani? Egészségtelenül alacsony hõmérséklet kemény terhelés mellett az egy processzornak.

Nem hűt és nem világít a hűtőm, a mikróm sem működik nem hiszem h egyszerre romolhatott el kettő? ! A mikró a hütő tetején van. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Áram van? Próbáld ki a konektort egy kis lámpával, ha az sem világít, akkor vagy az egyik fázis biztosítéka ment ki, vagy a konektor rossz, vezetékszakadás.

Áram van? Próbáld ki a konektort egy kis lámpával, ha az sem világít, akkor vagy az egyik fázis biztosítéka ment ki, vagy a konektor rossz, vezetékszakadás.
A kismegszakítót (biztosítékot) nézd meg. A dugaljat sem árt ellenõrizni. (pl. ha kapcsolós elosztóba van dugva, nem kapcsoltad véletlenül ki...)

Mi van a hűtővel? A legkisebb fokozaton van és megfagynak benne az ételek. A hűtő részére értem nem a fagyasztó részére.

Legjobb válasz: Lehet elromlott a termosztát (ami a hõmérsékletet szabályozza), vagy a kompresszor vezérlõ relé ragadt be. Figyeld meg, hogy folyamatosan mûködik-e a kompresszora a gépnek. Mindenképpen szerelõt kell hívni, addig 1-2 órára húzd ki a konnektorból, és utána 30 percre kapcsold be, így nem megy tönkre a kompresszora.

Lehet elromlott a termosztát (ami a hõmérsékletet szabályozza), vagy a kompresszor vezérlõ relé ragadt be. Figyeld meg, hogy folyamatosan mûködik-e a kompresszora a gépnek. Mindenképpen szerelõt kell hívni, addig 1-2 órára húzd ki a konnektorból, és utána 30 percre kapcsold be, így nem megy tönkre a kompresszora.
Nálunk volt ugyan ilyen probléma a régi hûtõvel és annyi volt a gond, hogy kihúzódott hátul (gondolom én) a termosztátnak valami zsinórja. Visszadugtuk és egybõl normálisan mûködött tovább. De nem hinném, hogy ez általános probléma lenne, szerintem csak nálunk fordult elõ, szóval nálad valami más gond lesz szerintem, csak gondoltam leírom, mint tippet. :-)
Nálam épp a szenzor romlott el ami a belsõ hõmérsékletet figyeli. Ilyenkor hiába megy folyamatosan, úgy látja hogy még mindíg nem érte el a beállított hõfokot. Ismerõs szerelõ két perc alatt 0 pénzbõl megcsinálta.

Fel tettem a hűtőt a padlásra és bejön az artisz6, más egyéb ötlet? XD

Legjobb válasz: Tanulj meg helyesen írni ha már humorod nincs! Na, milyen ötlet?

Tanulj meg helyesen írni ha már humorod nincs! Na, milyen ötlet?
Ha letöröd a villámhárítót, majd az ereszbe szúrod kb. 45 fokos szögben, dél-délnyugati irányban, és körbetekered rézdróttal, akkor még a Eurosport399 is bejön.

Mit jelent a hűtőn a Power cool kifejezés?

Legjobb válasz: Talán tápegységhûtõ.

Talán tápegységhûtõ.
De inkább azt , hogy gyorshûtés.
Nem írtad, hogy pontosan hol van ráírva. Ha csak úgy rajta áll valahol akkor paraszztvakítás, reklám, marketing, amit akarsz. De ha mélyhûtõn ez egy gomb, vagy kapcsoló mellett áll, amit ha megnyomd, bekapcsolod és még egy lámpa is kigyullad, akkor azt jelenti, hogy folyamatosan megy a mélyhûtõ, nem áll le termosztátra, azaz ha megvan a kb -18 fok, hanem tovább hût. Ennek "elõhûtéskor" van szerepe, ha nagyobb adag, még nem hûtött anyagot akarsz betárolni, akkor ha nem használod ezt a funkciót, az új anyag visszaolvasztja a már benne lévõ anyagot, mert csak akkor kapcsol be termosztátra a kompresszor ha már beraktad. De ha egy órával elõbb bekapcsolod ezt a kapcsolót, akkor lehûti a benne lévõ anyagot akár -40-re is, így ha beraksz egy nagyobb adag +20 fokos húst, akkor nem fog kiolvadni tõle a már bent lévõ anyag.
A kérdező hozzászólása: Alul fagyasztós hûtõszekrény.Ha elforgatom a gombot akkor kigyullad a lámpa ami alá a Power Cool van írva.
Olvass valami útmutatót vagy használati utasítást vagy google....

Meddig tárolható így a hűtőben a tojásfehérje?

A mézeskalács tetejére túl sok habot kevertem ki porcukorral és a felét külön zacskóba lezárva a h?t?be tettem.Kiszúrva sincs,hány napig tárolható így?

Legjobb válasz: két napnál tovább ne, mert elfolyósodhat.süss még egy adag sütit, és használd el mielõbb.

két napnál tovább ne, mert elfolyósodhat.süss még egy adag sütit, és használd el mielõbb.
Fagyaszthatod ilyen állapotában is, ugyanolyan marad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!