Találatok a következő kifejezésre: A hőnek le kell esnie, ha (5 db)

Ha felmegy a hő, és fent is marad, akkor már biztos az ovuláció? Ha mégsem szabadult ki a pete, le kell esnie a hőnek? Görbe lent.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0f887a3cb48420c3e8908.. Szóval azt szeretném kérdezni,hogy ha nincsen tüsz?,ami megrepedjen,vgy bármilyen más okból kifolyólag elmarad az ovuláció,akkor a görbe jelezhet-e.Nincs elvileg ilyen problémám,csak már 2 éve nem jön a baba,és én a görbére alapozok.Becsaphat?Lehet fent a h? szépen 13-14 napig,miközben nincs is ovuláció?Remélem nem.Várom a válaszokat,és el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: A hõt az ovu után termelõdõ progeszteron hormon nyomja fel. Ha nincs ovuláció, akkor nincs progeszteron sem, a görbe lent marad. Nyugodj meg. Ha a hõd még pár napig fen marad, akkor biztosra veheted, hogy volt ovulációd. Annak, hogy nem jön a baba, ezer más oka is lehet. Pl egy eltömõdött petevezeték. Akkor hiába az ovuláció, ha a hímivarsejtek nem tudnak eljutni a petéhez...

A hõt az ovu után termelõdõ progeszteron hormon nyomja fel. Ha nincs ovuláció, akkor nincs progeszteron sem, a görbe lent marad. Nyugodj meg. Ha a hõd még pár napig fen marad, akkor biztosra veheted, hogy volt ovulációd. Annak, hogy nem jön a baba, ezer más oka is lehet. Pl egy eltömõdött petevezeték. Akkor hiába az ovuláció, ha a hímivarsejtek nem tudnak eljutni a petéhez...
Egyetértek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

A hőnek rögtön le kell esnie, ha megjön? Vagy előfordul, hogy csak pár nap múlva és nem egyből leesik, hanem lassan, tized fokokként megy le?

Legjobb válasz: AZ én tapasztalatom az, hogy a mensi elõtt 2 nappal 37.0 rõl leesik 36.4-re. De állítólag van akinek csak aznap vagy másnap. Fura mindenesetre. :-)

AZ én tapasztalatom az, hogy a mensi elõtt 2 nappal 37.0 rõl leesik 36.4-re. De állítólag van akinek csak aznap vagy másnap. Fura mindenesetre. :-)
A kérdező hozzászólása: Én 3 hónapja mérem és eddig csak pár nappal a menzesz után esett le. Most viszont már a 2. napnál tartok, de csak barnázok és nem tudom, hogy reménykedhetek-e. Ma 36.7, elõtte 36.8 volt a hõm. Ez már leesésnek számít? Annál magasabb nem szokott lenni.
Szerintem nem számít annak. 1-2 tized az nem leesés. Nekem azért 6 tizeddel esik, tehát az leesés. :-) Szorítok nagyon!
A kérdező hozzászólása: KÖSZÖNÖM!!!

Ha megjön a mensesz, mindenképp le kell esnie a hönek elötte?

Legjobb válasz: Közben is leeshet.Nekem mensi második napján szokott csökkenni.Úgyhogy eleinte még megtréfált.:)

Közben is leeshet.Nekem mensi második napján szokott csökkenni.Úgyhogy eleinte még megtréfált.:)
Nem biztos hogy elõtte való nap esik le, van hogy aznap sõt van hogy 1-2 nap múlva esik le.


Feltétlenül le kell esnie a hőnek beágyazódáskor? Ha igen, mennyivel?

Legjobb válasz: Kiváncsi vagyok mit írnak neked! Nekem tegnap volt a pé. utáni 10. napom és esett 3 tizedet a hõm,ma pedig vissza fölment!

Kiváncsi vagyok mit írnak neked! Nekem tegnap volt a pé. utáni 10. napom és esett 3 tizedet a hõm, ma pedig vissza fölment!
Nem kell feltétlenül leesnie. ingadozhat egy kicsi, de ha le is esk vissza kell mennie. mert majd a menzi környékén fog leesni, ha csak nem vagy babás, mert akkor fennmarad!

Hogy is van ez, mikor kell vissza esni a hőnek, a várható mensi előtt hány nappal. Ha nem esik le, akkor baba van?

Legjobb válasz: Sajnos nem ilyen egyszerû. Van olyan, hogy aznap esik le, vagy másnap, vagy napokkal késõbb.

Sajnos nem ilyen egyszerû. Van olyan, hogy aznap esik le, vagy másnap, vagy napokkal késõbb.
Nekem tartósan 36, 8-36, 9, és aztán leesik 36, 6-ra, akkor tudom hogy megjön.:(
Nekem ez sem mûködik, nekem mensi alatt még végig magasan van, ha elmúlt akkor esik le négy tized fokot.A sok, magas progitermelés miatt van. De általában aznap vagy elõtte nap esik le a legtöbb embernek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!