Találatok a következő kifejezésre: A hőnek le (109 db)

Mensi után elvileg leesik a hő le is esett akkor, de most pár nap után megint fent van 36, 9 en. Mitől lehet ez?

már feladtam hogy most sem jött össze a baba de akkor? alapba 36,4-36,5 szokott lenni az alaph?m

Legjobb válasz: Lehet valami lappangó baci esetleg ,vagy rögtön a mensi után peteérés.

Lehet valami lappangó baci esetleg , vagy rögtön a mensi után peteérés.

Azt olvastam valahol hogyha valakinek a peteérés után ugrándozik a hője le-fel az sárga test elégtelenségre utal. Tényleg az lehet? Nekem is ugrált múlt hónapban, vagy más oka van? Vagy ez normális így?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/498ee26120a354a32a7bfa..

Legjobb válasz: Az utal sárgatest elégtelenségre, ha a luterális fázisod kevesebb, mint 14 nap. Tehát ha a pé-tõl számított 14 napon belül megjön. Ha csak ugrál a hõ az nem baj, csak ne essen a cover alá, mert az nem jó, az utalhat rá. Neked ahogy a görbédet néztem pont 14. napon jött meg, ez egy teljesen normális (sajnos baba nélküli) ciklus.

Az utal sárgatest elégtelenségre, ha a luterális fázisod kevesebb, mint 14 nap. Tehát ha a pé-tõl számított 14 napon belül megjön. Ha csak ugrál a hõ az nem baj, csak ne essen a cover alá, mert az nem jó, az utalhat rá. Neked ahogy a görbédet néztem pont 14. napon jött meg, ez egy teljesen normális (sajnos baba nélküli) ciklus.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos baba nélküli ciklus volt.De remélem a következõ már babás lesz.:) Nagyon köszönöm a válaszodat!!!

Nálunk most esett le az első hó. Kisfiam 10 hós. Babátok mit szólt a hóhoz?

Annyira édes volt a manócska, odavittem az ablakhoz, és kuksizott tágra nyílt szemekkel. Majd ha megyünk sétálni kíváncsi leszek, remélem, akkor még esni fog.

Legjobb válasz: Az én fiam tavaly fél éves volt, egyáltalán nem érdekelte. Reggel láttam hogy jó kis hó van már, elõkaptam a szánkót és levittem. Annyira cuki volt, az elsõ szánkózás!!!Csak mutogatott a hóra, hogy látom e én is?!

Az én fiam tavaly fél éves volt, egyáltalán nem érdekelte. Reggel láttam hogy jó kis hó van már, elõkaptam a szánkót és levittem. Annyira cuki volt, az elsõ szánkózás!!!Csak mutogatott a hóra, hogy látom e én is?!
Az enyém is nagyon sodálkozott, mikor reggel megmutattam neki az ablakon át a havat. Õ 15 hónapos. Egy ideig nézett nagy szemekkel, majd megszólalt kifelé mutatva, csodálkozó arccal: "Hab!" Azt hitte, hogy kint is olyan hab van, mint a fürdõkádban :) )) Rögtön mutatta, hogy öltözzünk és menjünk ki. Kin meg nem tudott betelni a hóval. Elõször csak nézte, aztán megfogta, meg is akarta kóstolni :) ))
11 hónapos, ma reggel már szánkóztunk.minden havat egyesével akarta nézni, a szánkót fenntartással fogadta, nem értette mi ez.amikor nagyobbat siklott akkor nevetett az tetszett neki, de egyébként végig engem figyelt, és igy mindig az arcára esett a hó.amikor kitettem, hogy másszon a hóba, az nagyon tetszett neki, nem érdekelte, hogy hideg.
Szia! Nekem 9 hónapos a lánykám de azt hittem jobban érdekli majd a havazás. Mintha nem is esne, nem is lenne a földön hó, oda sem figyel rá sem az ablakban ácsingózva sem mikor kint voltunk :( lehet még kicsi hozzá...
17 hósomat kivittem, megnéztük a havat, meg énekeltem neki a Hull a hó és hózik-ot, így végre tudja mit jelent. :) Meg a Hull a pelyhes fehér hó... És.... hóeséses pulcsit adtam ma rá tök véletlenül... Szóval tetszett neki! Meg az, hogy a fekete óriás-snacinknak fehér a feje.
Az enyém is 10 hónapos és nem igazán érdekli. :(

Vérzés előtt mennyi idővel esik le a hő?

Legjobb válasz: Rá se ránts! Én elsõre kapásból úgy olvastam, hogy "Vérzés elõtt mennyi idõvel esik le a hÓ". :))))

Rá se ránts! Én elsõre kapásból úgy olvastam, hogy "Vérzés elõtt mennyi idõvel esik le a hÓ". :) )))
A kérdező hozzászólása: Ez a kérdés egyáltalán nem ide akart jönni, tekintsétek tárgytalannak. Sorry
A kérdező hozzászólása: Úgy értem mikor? :) Nem tudja senki? :(
én nem hiszek a hõmérésben, ha van tojásfehérjés nyákod akkor van peteérés, ha mégis kételkedsz és sokáig nem jön a baba, akkor fordulj orvoshoz és UH-n lehet követni a ciklust, az biztos!

Lehet baba vagy nem? A dokim azt mondta nem az a lényeg kinek milyen magas a hője, hanem az, hogy ovuláció után elinduljon felfelé. (azért írtam le, ha valaki azt mondaná, hogy nagyon alacsony a hőm) Nőként változik a hő is.

mostani görbém:

Legjobb válasz: lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...

lehet baba és lehet mensi... tudom milyen végignézni 1000 görbét, hogy találj olyat, amelyik hasonlít, de hidd el: semmi értelme. csak a kimaradó mensi napján (max. elõzõ nap) fog kiderülni legkorábban, hogy sikerült-e... addig felteheted ide a görbédet minden nap többször is, akkor sem fogunk tudni mást mondani...
Ezt mi is tudtuk. Ez már hányadik ilyen kérdésed??? Unatkozol?
A kérdező hozzászólása: Ha úgy gondolod, hogy unatkozom, akkor miért írsz? Különben nem unatkozom! Csak arra gondolok, hogy vannak itt olyan emberek akik segítenek nem csak kritizálnak.
Persze, de nem kell egy kérdést ezerszer feltenni. És idegesít, hogy állandóan a te görbédbe botlok
Látom más is unja a kérdéseid:-)

Mensi elött le esik a hö és ha az ember terhess a hö honnantól számit?

Legjobb válasz: Nem igazán értem mit akarsz kérdezni, de egyvalamit tudok. Ha a hõ leesik mensi elõtt akkor az ember valószínûleg nem "terhess". A hõ pedig a mensi elsõ napjától számít és az egész ciklust kell nézni.

Nem igazán értem mit akarsz kérdezni, de egyvalamit tudok. Ha a hõ leesik mensi elõtt akkor az ember valószínûleg nem "terhess". A hõ pedig a mensi elsõ napjától számít és az egész ciklust kell nézni.
A kérdező hozzászólása: És ha ha nem a ciklus elsö napjátol van elkezdve hanem csak a mensi elött mondjuk pár nappal akkor az ugy nem ér gondolom?
ha esik a hõ, mindegy mikor méred általában baba ellen szól, de én nem nagyon hiszek a hõmérésben.
Úgy nem tudsz meg belõle semmit. A hõgörbét kell nézni az egész ciklusban és egymáshoz viszonyítani az értékeket. Nekem bejött, mert sokminden kiderült belõle. De egy két nap mérés nem jó semmire.

Mennyivel esik le a hő menszesz előtt? Pár tizeddel, vagy többel?

Legjobb válasz: nekem 37,3 ról 36.6ra esett le

nekem 37, 3 ról 36.6ra esett le
Nekem fokozatosan ment le a mensi felé közeledve napról napra 1-2 tizedet. Amikor megjött 36, 5 volt, elõtte pár nappal még 37, 1
Nekem 36.6-ról fölmegy 36.8-ra 2 napig ott marad aztán leesik 36.5-re majd másnap megjön.

Ha felmegy a hő, és fent is marad, akkor már biztos az ovuláció? Ha mégsem szabadult ki a pete, le kell esnie a hőnek? Görbe lent.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c0f887a3cb48420c3e8908.. Szóval azt szeretném kérdezni,hogy ha nincsen tüsz?,ami megrepedjen,vgy bármilyen más okból kifolyólag elmarad az ovuláció,akkor a görbe jelezhet-e.Nincs elvileg ilyen problémám,csak már 2 éve nem jön a baba,és én a görbére alapozok.Becsaphat?Lehet fent a h? szépen 13-14 napig,miközben nincs is ovuláció?Remélem nem.Várom a válaszokat,és el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: A hõt az ovu után termelõdõ progeszteron hormon nyomja fel. Ha nincs ovuláció, akkor nincs progeszteron sem, a görbe lent marad. Nyugodj meg. Ha a hõd még pár napig fen marad, akkor biztosra veheted, hogy volt ovulációd. Annak, hogy nem jön a baba, ezer más oka is lehet. Pl egy eltömõdött petevezeték. Akkor hiába az ovuláció, ha a hímivarsejtek nem tudnak eljutni a petéhez...

A hõt az ovu után termelõdõ progeszteron hormon nyomja fel. Ha nincs ovuláció, akkor nincs progeszteron sem, a görbe lent marad. Nyugodj meg. Ha a hõd még pár napig fen marad, akkor biztosra veheted, hogy volt ovulációd. Annak, hogy nem jön a baba, ezer más oka is lehet. Pl egy eltömõdött petevezeték. Akkor hiába az ovuláció, ha a hímivarsejtek nem tudnak eljutni a petéhez...
Egyetértek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!