Találatok a következő kifejezésre: A hőm pár napja 36,5 (8 db)

A hőm egy pár napja 36, 5 és37 között van.5. én kellene megjönni! Fáj a derekam, fáradékony vok, sokat pisilek! Lehet, hogy baba? Próbálkozunk már 6 hónapja!

Legjobb válasz: Mi is épp hat hónapja próbálkozunk és nekem 4-én nem kellene megjönnie. szorítok neked, majd írj, hogy sikerült-e!

Mi is épp hat hónapja próbálkozunk és nekem 4-én nem kellene megjönnie. szorítok neked, majd írj, hogy sikerült-e!
A kérdező hozzászólása: Neked vannak tüneteid?Szerinted ezek jelentenek valamit? Szoritok nektek, sok sikert
Szia! Ha késik a mensid és a hõmérsékleted magas marad akkor már lehet babára is következtetni. A mensiig viszont normális a magas hõmérséklet.
elsõ válaszoló vagyok. Nekem erõs mellfájdalom, folyamatosan érzem a méhemet, és a megérzésem is azt súgja, hogy van valami:) aztán lehet, hogy jó nagyot pofára esek, és akkor tuti, hogy leteszem a hõmérõt:) nagyon szorítok neked is és magamnak is:)
megint az elsõ vagyok. szerintem ha nem csak bemagyarázzuk magunknak a tüneteket akkor jelenthetnek valamit igen, én ilyen határozottan még nem éreztem õket. a te tüneteidet is és az enyéimet is sajnos lelki úton is tudjuk produkálni.

5 nap mulva kéne megjönnie, szurkál a hasam alul, cicim fáj, hányingerem van délutánonként, a hőm 36.8 már pár napja (hó elején 36.3 volt). Reménykedhetek?

Legjobb válasz: Szerintem reménykedhetsz. Én ugyanezeket a tüneteket éreztem az esedékes mensi elõtt már egy héttel. Csináltam tesztet elsõ nap mikor meg kellett volna jönnie, és határozottan erõs 2 csíkos lett. A tünetek felerõsödtek azóta, elég hányós lettem. De mivel korábban egyetlen mensi elõtt sem "produkáltam" ilyen tüneteket, mint amit te is írtál, érzetem, hogy baba lesz. Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!

Szerintem reménykedhetsz. Én ugyanezeket a tüneteket éreztem az esedékes mensi elõtt már egy héttel. Csináltam tesztet elsõ nap mikor meg kellett volna jönnie, és határozottan erõs 2 csíkos lett. A tünetek felerõsödtek azóta, elég hányós lettem. De mivel korábban egyetlen mensi elõtt sem "produkáltam" ilyen tüneteket, mint amit te is írtál, érzetem, hogy baba lesz. Nagyon-nagyon drukkolok Neked!!!!
Nekem is szurkál a hasam, mellbimbom is érzékeny, de más tünetem nincs és 2 csikos lettem ma.Ma kellett volna amugy megjönnie.Szerintem reménykedhetsz!
Szia!Reménykedni mindig szabad, de azért figyelembe kell azt is venni, hogy mi nõk ha nagyon szeretnénk babát, akkor akár be is képzelhetjük a tüneteket.Az hogy most magasabb a hõd, az teljesen normális mensire utaló jel.Az alig egy hetes terhességnél rendkívül ritka, hogy már hányingere legyen az embernek, de van rá példa(ld.elõttem író).A hányinger általában 6-7 hetes terhességtõl éri utol szegény kismamákat.Én egy méhen kívülin, egy spontán vetélésen vagyok túl, most 5 napot késett, én is azt hittem, hogy baba, de megjött.Ilyen az élet.Ha állandóan magadat figyeled, nem fog a baba összejönni.Törõdj a pároddal, de ne minden percedet a baba gondolata töltse ki.Az nem baj, ha eseményemlékeztetõbe beírod a telcsidbe, hogy pontosan mikorra várod a havid, csipogásra állítod, és mész tovább.Aztán lesz nagy a meglepi, hogy hoppá, nem is jött meg.....De azért szorítok.Egy 2 éve próbálkozó öreg(24 éves)róka
Hali Lehet ehhez kapcsolva új kérdésem? Nekem minden hónapban szurkál a hasam és kétszeresére dagad a mellem, és nagyon feszül. Hányinger is elõfordul. 25 vagyok. És eléggé összevissza jön meg, 22-39 napra. Ugye el kéne mennem dokihoz, mert vmi nem oké... Köszi

3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.

Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37, 5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hõmérõztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hõmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :) )) használjátok ki azt a 96 órát!!! :) )) mi nagyon élveztük, még viccelõdtünk is, hogy tutira megyünk :) )) és a következõ napokban a hõmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :) . úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :) u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :) .

Nincs is peteérésem? Az alaphőm 36, 2, április 7én jött meg, azóta többször is együtt voltam a párommal, a hőm meg a legmagasabb értéken is csak 36, 5 volt és az is csak egy napig.

Viszont az étvágyam nagyon megn?tt és a derekam is fáj pár napja. Tegnap pedig kétszer is barnás folyásom volt, mikor mentem pisilni.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudnád feltenni a görbédet?

Szia! Nem tudnád feltenni a görbédet?
A kérdező hozzászólása: ...az elõbb megint pisiltem, most meg alvadt vérdarabkákat találtam...???
A kérdező hozzászólása: amit írtál, az rám is nagyon igaz, bár ingerlékenyebb menzi elõtt is szoktam lenni! Hisztis, hogy úgy mondjam.. :)
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/d0f9d4504e2cd1ee8913cf..
Szia! Milyen hõmérõvel mérsz? Nálam a barna váladék a beágyazodást jelentette. Szerintem a 14. napon lehetett a peteérésed, ha a hõd feljebb megy és ott is marad akkor van remény! Drukkolok!!!!!
A kérdező hozzászólása: hát egy elég olcsó digitálissal. Észre is vettem, hogy ha nem veszem ki rögtön, mikor csipog, akkor feljebb megy a hõ, de már nem írom át az összes értéket... És te még mit vettél észre magadon? Annyira fáj a derekam, még éjjel is...
Szia! Kb a mensi elõtt egy héttel fáradékonyabb és ingerlékenyebb lettem.

Én minden reggel 8:30-kor szoktam mérni a hőmet és pár napja 37.1 c. ja az alap 36.5. Ebből lehet valamire következtetni?

Egy hétig szúrt a petefészkem bal jobb oldalon és ritkán még a méhembe is. A hátam a derekam majd le szakad. A melleim nagyon de ngyon fájtak, de már csillapodót. A mensim agu.12én volt és két napot! Most 9-én kellene meg jönnie. Szerintetek? teszteljek lesz világos pozim?

Legjobb válasz: egy probat meger. Drukkolok!!!!!!

egy probat meger. Drukkolok!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszike! És nálad mi a helyzet?
A kérdező hozzászólása: Ja és akkor szerinted nem reménytelen?:)
Szerintem is tesztelj! AMugy nekem is ennyi volt a hõm:) ! Igy kezdõdött...Akkor nem tudtam mire vélni a dolgot, január volt, féltem elkaptam ezt a hülye h1n1 et:) ! De aztán kitisztult a kép:) ! Irj majd teszt után mi volt:) ! Üdv neked 34 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Minden képen meg fogok írni! És köszi! Nálad milyen tünetek voltak? És most hogy érzed magad? Nagy pocival?
Hát elõször a hõm jelentkezett! Aztán nagyon kemény alhasi görcsökkel elmentem dokihoz, 3 4 hetes lehetettem (mire eljutottam 1 hétig fájt, tömtem magam fájdalomcsillapitokkal) , de nem látott semmit! 7 hetesen diagnoztizált. Addig volt mell feszülés, szorulás, ki is maradt amire fel sem figyeltem, mert nem rendszeres, meg hányinger émelygés is volt...! 8 hét után volt kemény fáradság, egy két tányért elmosogattam, és estem volna össze, olyan álomkór jött rám. ÉS hiába aludtam, nem segitett. Aztán voltak alvászavaraim, orrdugulásom, pattanások nagyon kijöttek, gyomrom égett. VOlt olyan 2 hónapig minden este álmodtam a terhességel, szüléssel kapcsolatban. És ez mind az elsõ 3 hónapban. Most már egyre nehezebb. Nehezen kapok levegõt, gyorsan kifáradok, de borzasztó jó érzés hogy lassan foghatom a kis tökösöm a kezembe:) ! Irj majd mi volt!!!
A kérdező hozzászólása: Okés holnap meg írom! Nektek meg sok boldogságot:)
nagyon szorítok!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nega! Vagy korán teszteltem, vagy nincs semmi....de ha nem akkor meg lemondok róla már nem is fog érdekelni..

Én minden reggel 8:30-kor szoktam mérni a hőmet és pár napja 37.1 c. ja az alap 36.5. Ebből lehet valamire következtetni?

Egy hétig szúrt a petefészkem bal jobb oldalon és ritkán még a méhembe is. A hátam a derekam majd le szakad. A melleim nagyon de ngyon fájtak, de már csillapodót. A mensim agu.12én volt és két napot! Most 9-én kellene meg jönnie. Szerintetek?

Legjobb válasz: Szia! Diagrammod van? Ha esetleg belinkelnéd...Többet lehetne mondani!

Szia! Diagrammod van? Ha esetleg belinkelnéd...Többet lehetne mondani!
A kérdező hozzászólása: Bocsika de nekem nincsen ilyenem! Meg végül is nem nagyon értek hozzá?
Akkor nem lehet következtetni semmire.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!