Találatok a következő kifejezésre: A hőm napja egyszer (3 db)

Pénteken 36.5 volt a hőm, és most 3 napja 37.1 37. mit jelenthet? Ja és egyszer a ciklus közepén volt 1 nap 36.8 előtte nap 36.2

pcos vagyok els? closti hónapon túl, de nem is merek reménykedni még a peteérésben sem, mert félek a csalódástól. milyen a tapasztalatotok?

Legjobb válasz: én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem amikor 37.1 volt a hõm már 1 hete akkor terhes voltam :) minden jót. 5 hós kisfiú anyukája

én csak annyit tudok neked mondani, hogy nekem amikor 37.1 volt a hõm már 1 hete akkor terhes voltam :) minden jót. 5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: gratulálok, és jó neked. a baj, hogy a pcom miatt ezt sajna kizártnak tartom, pedig a világ legboldogabbja lennék!!!

A hőm négy napja egyszer fenn (36, 9), egyszer lenn(36, 7)... tegnap kellett volna megjönnie, esetleg ma. Ez mensi jele?

Legjobb válasz: Érdekes a hõmérsékleted.Szerintem most azonnal csinálj egy tesztet!

Érdekes a hõmérsékleted.Szerintem most azonnal csinálj egy tesztet!
A kérdező hozzászólása: sajna negatív...amúgy a pé után szépen felment, ovu teszt is mutatta a pé-t. Most a nem várt mensi elõtt kezdett így ugrálni.
SZIA , NE KESEREGJ!majd legközelebb(annál jobban fogsz neki örülni!

Lehet kétszer peteérésem egy hónapon belül? Mert ebben a ciklusban kétszer esett le a hőm. Egyszer a mensim napjától számított hetedeiken és a 13. napon is.

Legjobb válasz: Szerintem valamit rosszul tudsz. nekem úgy rémlik, a peteérés napján emelkedik a hõmérséklet. Nekem be is jött kétszer, mindkettõnek terhesség lett a vége.(akarattal)

Szerintem valamit rosszul tudsz. nekem úgy rémlik, a peteérés napján emelkedik a hõmérséklet. Nekem be is jött kétszer, mindkettõnek terhesség lett a vége.(akarattal)
Lehet kétszer peteérésed! A barátnõm így lett terhes véletlenül a harmadik, nem tervezett gyerekükkel. Volt már egy peteérése, azt hitte, ezzel vége. Tévedett... Aztán a biológia szakos tesója felvilágosította, hogy lehet kétszer peteérés egy hónapban. Azért gondolom nem túl gyakori... Az elõzõ válaszolónak: a pé után emelkedik a hõ.
Szerintem lh tesztelj. Ez a homerozeses dolgo hogy is mondjam, bizonytalan, mint a kutya vacsoraja. Utolag le tudod vonni a kovetkezteteseket a gorbe alapjan, de a lenyeg az elore segitesen van. Az lh teszt mikor poziti, tudod, h ket napon belul megreped a tuszo, es lehet keszulni az akciora. En is igy lettem terhes, gyogyszer abbahgyasa utan rogton. Egy egeszsegugyis


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!