Találatok a következő kifejezésre: A hőm magasabb, mint (18 db)

Tegnapra nem vártam, nem is jött meg, még egyelőre ma sem, viszont a hőm magasabb, mint szokott. Lehet, hogy babám lesz?

Legjobb válasz: az enyém is ilyen ingadozó és késik, valószínû ez egy ilyen hónap. remélem nálad baba van a dologban, lényeg, hogy a hõd maradjon fent, ne essen le.+++

az enyém is ilyen ingadozó és késik, valószínû ez egy ilyen hónap. remélem nálad baba van a dologban, lényeg, hogy a hõd maradjon fent, ne essen le.+++
Szerintem egy tesztet megér:) drukkolok.
a lényeg hogy mindig abban az idõpontban mérd és ugyanannyi ideig.
mennyi az alaphõd és mennyi a mostani?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Mindenképpen megírom! Egyelõre reggel óta semmi, csak minimális "barnázás". Remélem, ez jó jel, mert már nagyon szeretnénk!
Egyértelmû, a 17. ciklus napon volt peteérésed, így még csak a 11. dpon vagy, ebbõl még bármi lehet, viszont ha pecsételgetsz, és csökken apránként a hõd akkor megfog jönni, nekem is így volt sajna:(
A kérdező hozzászólása: Nem akarooom!!!! Bár tudom, hogy ez sajna kevés... :(
A kérdező hozzászólása: Hát sajnos nem fogok tesztelni, mert ma reggelre megjött a nemvárt :(
Sajnálom:(
szerintem várj szerdáig, s ha addig sem jelentkezik normális menzesz, akkor szerda reggel tesztelj egy 10-es teszttel. Persze ne felejtsd el megírni bármi legyen az eredmény, mert mi itt várni fogjuk. :) Megy a drukk!
A kérdező hozzászólása: Na, most nem tudom, mi van...tegnap este nagyon gyenge, szinte csak pecsétes vérzésem volt. Az elmúlt 3 napban 1-1 fokot csökkent a reggeli hõm, de normál menzesz sehol...
A kérdező hozzászólása: Köszi! Tesztelni még nem akarok, max majd jövõhét közepe, vége felé.
Elég ingadozó a görbéd. Lehetséges, hogy az utolsó válasolónak igaza van, és nem akkor volt pé-d, mikorra behúzta, hanem 20-án, mert akkor is eléggé leesett a hõd, és utána már csak feljebb volt. És akkor még tényleg nem késik, akkor csak 3 nap múlva kell megjönnie. Mert elvben úgy van, hogy Pé után 14 nappal várható a mensi. Szóval egyenlõre még kétesélyes a dolog. Holnap reggel próbálj meg egy tesztet, ha gondolod, vagy várj még pár napot.
szia! szerintem késõbb volt peteérésed és még csak a 11. dpo-nál jársz.
A kérdező hozzászólása: Egyébként csak azért érdeklõdtem rá, mert eddig a ciklus.hu szerint kiszámolt idõpontban mindig megjött, max 1 nap difi volt. Most tegnapra "ígérte" de még csak jelei sincsenek, hogy megjönne.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is reménykedem, hogy baba van a dologban. Igyekszem, mindig ugyanakkor mérni, de hát van, amikor nem kelek olyan korán. Szóval, ha holnap se lesz menzesz, akkor van esély a babára? :)
sajnálom :((((

Az normális, hogy az ébredési hőm magasabb, mint a nappali hőm? 0, 3-, 05°C eltérés is lehet közöttük.

Legjobb válasz: A nappali hõ sok mindentõl függ. Nekem volt, hogy reggel 36,3 volt, este mértem és csak 36, 0. De a ciklus 2. felében, ha reggel mérem mindig magas, és napközben még magasabb.

A nappali hõ sok mindentõl függ. Nekem volt, hogy reggel 36, 3 volt, este mértem és csak 36, 0. De a ciklus 2. felében, ha reggel mérem mindig magas, és napközben még magasabb.
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/422aa0c3138eaa3308020a..
Nem hiszem. A késõbb alacsonyabb szokott lenni, úgy tudom.

Miért magasabb a hőm napközben, mint a reggeli méréskor?

Reggel 6-kor kelek, így ekkor mérem a h?m. Ciklusom második felében tartok, 6-kor max. 36,8 a h?m, de napközben 37,1-ig is felmegy...ez mit jelent? Melyiket kell figyelembe vennem? Túl korán mérem reggel (végülis ez az ébredési)?

Legjobb válasz: A reggelit vedd figyelembe. A dokim mondta, tegyem az ágyam mellé a hõmérõt, mert ha kimegyek érte a fürdõszobába és úgy mérem, már az is hamis képet ad. A testhõmérsékletnek van egy napi ingadozása, ezért van az hogy napközben mást mérsz.

A reggelit vedd figyelembe. A dokim mondta, tegyem az ágyam mellé a hõmérõt, mert ha kimegyek érte a fürdõszobába és úgy mérem, már az is hamis képet ad. A testhõmérsékletnek van egy napi ingadozása, ezért van az hogy napközben mást mérsz.
A reggelit vedd figyelembe.Napközben magasabb a hõnk, mint ébredéskor.

Peteérés óta nem ment le a hőm és most 2 nappal a nemvárt előtt még magasabb, mint eddig. Lehet, hogy most sikerült?

Legjobb válasz: Az, hoigy peteérés óta nem esett le a hõd, hanem fent volt, nem utal babára. A nem babás, egészséges nõknek is így alakul a görbéjük minden hónapban. Az viszont, hogy az utóbbi két napban még magasabb lett a hõd, valószínûleg babára utal. Ezt hívják trifázisos görbének. nem mondom biztosra, de az ilyen göbével rendelkezõ nõk 95%-a pozitívat tesztel. Drukk!

Az, hoigy peteérés óta nem esett le a hõd, hanem fent volt, nem utal babára. A nem babás, egészséges nõknek is így alakul a görbéjük minden hónapban. Az viszont, hogy az utóbbi két napban még magasabb lett a hõd, valószínûleg babára utal. Ezt hívják trifázisos görbének. nem mondom biztosra, de az ilyen göbével rendelkezõ nõk 95%-a pozitívat tesztel. Drukk!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Reménykedem! Ha teszteltem írok!

1. Ovu körüli tojásfehérjés folyásom nem egészen átlátszó, "ködös"? 2. Este lehet magasabb a hőm, mint reggel?

Ma délelőtt éreztem ovus fájdalmat, tojásfehérje folyásom már tegnap is volt, ma is, de nem tiszta. Hőmérsékletem meg reggel 36.7 volt, este meg, nem is tudom miért, megmértem és 37.2 (Hüvelyben mért)Tulajdonképpen nem tudom mennyi az alaphőm, mert ma mértem először, hamarabb kellett volna, de nem találtam a lázmérőt.

Legjobb válasz: A folyás szerintem nem baj,ha nem tiszta! A hõd pedig normális,hogy magasabb este, hiszen mozogsz! :) Azért is kell reggel, felkelés elõtt mérni!

A folyás szerintem nem baj, ha nem tiszta! A hõd pedig normális, hogy magasabb este, hiszen mozogsz! :) Azért is kell reggel, felkelés elõtt mérni!
A kérdező hozzászólása: Ma ugyanannyi volt a hõm, de sajnos most meg 4 óra valahánykor, kábé 40-körül mértem. Kár, hogy nem tudom az alaphõm. Nem kellene ennél magasabbnak lennie peteéréskor? Ha történt megtermékenyítés, akkor mikor kell feljebb mennie, vagy egyáltalán feljebb kell mennie? Ha mondjuk ennél 4-5 tizeddel alacsonyabb az alaphõm, mennie kell e még ennek följebb? Köszi.

Ma fél orával hamarabb mértem a hömet a szokásosnál, mert hamarabb felébredtem, de ágyban maradtam, s 30 perc mulva ujra megmértem, 2tized fokkal magasabb volt, mint elötte, melyiket irjam be a görbémbe?

Legjobb válasz: Upsz,nem is vettem észre,hogy elöttem már feltették majdem ugyanezt a kérdést.Még annyit hozzáfüznék,hogy beágyazodásos idöszakom van,,s ma már második napja brutálisan lent van a höm,joval az alaphöm alatt.

A kérdező hozzászólása: Upsz, nem is vettem észre, hogy elöttem már feltették majdem ugyanezt a kérdést.Még annyit hozzáfüznék, hogy beágyazodásos idöszakom van, , s ma már második napja brutálisan lent van a höm, joval az alaphöm alatt.
Van görbéd?
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6bd6ee686066f602c2af15..
Bocs hogy ezt mondom, de szerintem nem volt még peteérésed. Te biztos vagy benne? Amúgy ha csak fél órával ébredtél korábban akkor azt kell beírni, nem a késõbbit.

Mindegy mikor mérem a hőmet ha baba van? Mindig magasabb?

Legjobb válasz: Értem akkor én nem tudok segiteni de szoritok nektek

Értem akkor én nem tudok segiteni de szoritok nektek
Ha még csak reménykedsz a babának, akkor ugyanúgy a reggeli hõt kell nézned és viszonyítani kell a ciklus addigi hõihez. 22 hetes kismama
Szia ha már van baba miért akarod mérni a höd?Ilyenkor már nem kell.
A kérdező hozzászólása: Csak reménykedünk a babában.
szia Én azért szoktam méregetni de akármikor mérem 37, 2 szokott lenni ritkán reggelente 37 de az alá még nem ment és 37, 2 fölé sem

A hőm 0, 9-el magasabb, mint kb.10 napja. Ezek szerint volt peteérésem?

Ma van a 24. napom. Még mindig érzek szurkálást, meg hangulatváltozásaim is vannak. Lehet baba?

Legjobb válasz: Igen talán, de még bármi lehet. Menseskor kiderül.

Igen talán, de még bármi lehet. Menseskor kiderül.

Akkor ez most hogy van? Nekem a reggeli hőm mindig magasabb, mint napközben, vagy este. Nem fordítva van másoknak?

Ébredéskor kb. 8 tizeddel több, mint máskor a nap folyamán. Normális ez?

Legjobb válasz: Szia! Nincs diagrammod? Csak a reggeli hõmérséklet számit, este felesleges méregetni. Ha a ciklus elején alacsony, peteérés után magas az a jó.

Szia! Nincs diagrammod? Csak a reggeli hõmérséklet számit, este felesleges méregetni. Ha a ciklus elején alacsony, peteérés után magas az a jó.
A kérdező hozzászólása: Pill.
A kérdező hozzászólása: A kérdések között a legalsó az enyém, Mondjátok meg õszintén.... ott van a görbém. köszi

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!