Találatok a következő kifejezésre: A hőm magas napok (50 db)

A mensi kb 2 napja kesik a hom magas(37) mar napok ota a hasam neha gorcsol mint maskor a mensi napjan, a mellem csak a tegnap ota kezdett el fajni viszont szombaton teszteltem negativat. Remenykedhetek hogy egy ev utan vegre osszejott?

emenykedhetek vagy most is csak a termeszet jatszik velem.Amugy semmi terhessegi tunetem nincs.

Legjobb válasz: Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)

Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)
Szia!Szerintem te voltál az aki a kérdésemre válaszolt!Én is ugyan igy vagyok mint te!!!!!Várj még!!!!!!2-3 nap mulva csinálj még egyet én is igy teszek!!!!!Drukkolok!Viki
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen en is szoritok neked ird meg majd az eredmenyt en csak egy het mulva tesztelek felek az egy csiktol.

Mensi előtt 3 nappal mindig lezuhan a hőm. Két nappal vagyok most előtte, és magasan van, van esélyem babára? Nézzétek meg légyszi a görbémet!

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1e9cb3108231d4c9e71438..

Legjobb válasz: Ha volt peteérésed akkor a 16. napon volt. És akkor csak 7 napja van fenn a hõd. Korai lenne még tesztelned, legkorábban a 30. napon ajánlom, de csak akkor, ha nem esett le a hõd. Állítólag a saját luteális fázisod hossza (pl. az enyém 16 nap) + 3 nap múlva mutatható ki biztosan ha van baba. Várj türelemmel! Tudom, nehéz de muszáj!

Ha volt peteérésed akkor a 16. napon volt. És akkor csak 7 napja van fenn a hõd. Korai lenne még tesztelned, legkorábban a 30. napon ajánlom, de csak akkor, ha nem esett le a hõd. Állítólag a saját luteális fázisod hossza (pl. az enyém 16 nap) + 3 nap múlva mutatható ki biztosan ha van baba. Várj türelemmel! Tudom, nehéz de muszáj!
A kérdező hozzászólása: Mikor tesztelhetek legkorábban? Minden hónapban mensi elõtt már 3-4 nappal érzem h megjön, most jól vagyok tüneteim nincsenek. Volt egy kevés krémes folyásom a napokban, ami egyáltalán nem jellemzõ rám.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam rá h akkor lehetett, csak azt nem értem, nekem ha a 10.napon van a peteérésem, vagy akár a 14. napon, akkor is 25 napra jön meg mindig. Hogy lehet?
Elsõ vagyok. Akkor gond lehet a második (luteális) szakaszoddal. Erre jó a PreMens tabletta (gyógynövényes - vény nélkül) vagy a ciklus második felétõl a palástfû tea, ezek segíthetnek a progeszteron hormon rendezésében. De ha most is 25 napra jön meg, mindenképp menj vissza a nõgyógyászodhoz, mert így esélytelen, hogy be tudjon ágyazódni a baba, pedig lehet, hogy megtermékenyülsz, csak nem marad meg. Mióta szeretnétek babát?
A kérdező hozzászólása: 14 hónapja. Mindig pontosan 28 naposak voltak a ciklusaim, de a tavalyi évben 25kg-ot fogytam, most normális a súlyom. Szerintem akkor borult fel a hormonháztartásom. Hol 21 napra, hol 25 napra jött meg. Két hónapja elkezdtem szedni a barátcserjét, ami nagyon jó volt, beállitotta 28 napra, és a pém is a 14. napon volt. De anyagi okok miatt nem szedem. Azóta beállt 25 napra, ami jó szerintem. Orvoshoz még nem mentem. Köszi a választ.
A kérdező hozzászólása: Amúgy van már egy lányom, õ is 1 év után jött össze. Egészségem rendben, csak szerintem a drasztikus fogyás zavart be.
A kérdező hozzászólása: De én úgy tudom, h a luteális szakasz sem törvényszerû, h 14 nap legyen. Azt mondták, h 10-12 nap is egészséges.
A luteális szakasznak az a lényege, hogy elég hosszú legyen. Legalább 12-14 napnak kell lenni. Gondolj bele valakinek több mint 10 nap kell a beágyazódáshoz, ha ez nincs meg, nem tud létrejönni a terhesség. Drukkolok.

Mennyire megbízható a kórházakban használt terhességi teszt? A mensesem nem volt normális, két napig volt utána csak barnázás. A hőm magas volt akkor. Ekkor csináltam tesztet, ami negatív lett.

Azóta feszülnek a melleim, állandóan ennék és úgy érzem húzódik a méhem. A hasam pedig nem tudom behúzni, pedig eddig nagyon be tudtam.

Legjobb válasz: A korházi teszt a legmegbizhatobb.Én is u.ebben a cipõben vagyok.2 napig megvolt azota barnázás.A dokim azt mondta,hogy lehet azért mert mensi elött voltunk együtt 3 nappal.Azota milyen a hõd???

A korházi teszt a legmegbizhatobb.Én is u.ebben a cipõben vagyok.2 napig megvolt azota barnázás.A dokim azt mondta, hogy lehet azért mert mensi elött voltunk együtt 3 nappal.Azota milyen a hõd???
A kérdező hozzászólása: 37, 2 a hõm. Nem értem. Nem görcsölünk a babán, megszakítással védekezünk. Nem lenne baj, ha jönne azért:)
Szia nekem is ilyen rövid volt a mensim nekem is vannak tünetek, jövöhéten lesz a köv mensim kiváncsi vagyok az milyen lesz(lesz-e). remélem azért babás vagy!
Nekem is most"mult el, szük kettõ napig volt meg"azota barnázok.Szúr a petefészkem, mellem.És hol van még a következõ nem várt?!Késõi beágyazodás.Több mint valószinû, hogy azért , mert mensi elött fogant.


Lehet, hogy baba? Már 8 napja késik! A folyásom nagyon sok olyan testápoló szerű! A cicim csak oldalt fáj ha hozzáérek! A hőm magas még mindig! Ég a gyomrom! Már teszteltem kb 5 napja! Egy halvány pozitív és 2 negatív lett!

Legjobb válasz: 8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát,ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer,ha negativ,akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!

8 nap késés az csak jelent valamit.Szerin.babát, ha még sosem késett ennyit a mensid.Tesztelj még 1-szer, ha negativ, akkor doki.Mert elvileg már biztosra kéne mutatnia a tesztnek.Remélem baba van a dologban.Sok sikert!!!!!
SZia! Szerintem is tesztelj holnap reggel, esõ vizeletbõl!!Szorítok a babához! Írj mi lett az eredmény!!!
Dettó így vagyok én is (cici-hõ-gyomor), a mellbimbóm is érzékeny, és nekem 3 napja késik. Egy halvány+ és egy nega tesztem van. Szerintem is tesztelj újra, és szerintem már nem muszáj reggeli vizelet! Szerintem baba van, remélem nálam is! Írj ha teszteltél!! DRUKKOLOK!!!! Bár tuti baba!
A kérdező hozzászólása: Szia!Remélem baba van mindkettõnknél!Köszönöm!Én is szoritok nektek!Te még mit érzel?Mikor csináltad a teszteket?

Ovu utáni 16. napon vagyok, a hőm magas, merjek reménykedni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c922cc27b685e9905b0ac9..

Legjobb válasz: Talán vehetnél egy tesztet....

Talán vehetnél egy tesztet....
A múlt hónapban is ilyen szép magas volt a hõd. Holnap ha nem jön meg, akár csinálhatsz tesztet is. Megy a drukk:-)
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel csináltam egy tesztet, de az sajnos még negatív volt. Szombaton megpróbálom újra, ha addig nem jön meg.
Elõzõ vagyok, 2 nap múlva ismét tesztelj lehet ott van a baba de még nem elég magas a hcg a szervezetedben. Ha 2 nap múlva is negatív és nem jön meg a mensid sem, menj el dokihoz.Ovu utáni 16-vagy ha 2 nap múlva csinálod a tesztet, 18 nap már ki kéne mutatnia a tesztnek.
Bocs látom közben írtak már:) Szóval elsõ voltam:)
A kérdező hozzászólása: Köszön a válaszokat:) Pénteken fel is fogom hívni a dokit, ha még nincs semmi, hátha...:) Így 14 hónap után már tényleg olyan jó lenne:)

Három napja késik, a hőm magas 37 felett van. Sárga folyásom van mától, ez mi? Meg fog jönni annak az előjele?

Legjobb válasz: inkább baba jele, hö fenn van, folyás van, és késik. ez mind három annak jele,, tesztelj és ird meg, most már kimutatja..:)szurkolok

inkább baba jele, hö fenn van, folyás van, és késik. ez mind három annak jele, , tesztelj és ird meg, most már kimutatja..:) szurkolok
Nagyon sajnálom, ami történt. És szorítok, hogy hamar babás legyeél. (Egyszer nekem is volt egy nagyon korai vetélésem.)
nagyon sjnálom, biztois sikerülni fog a köv. honapban, sajnos néha van ilyen, én is alig tudnám feldolgozni, de hidd el, legalább lehet babátok. nagyon drukkolok és fel a fejjel. 32
A kérdező hozzászólása: Három pozitív tesztem lett. 8 napkésés után este ömlött belõlem a vér.Irány az ügyelet.Doki monta.
szia sajnálom.. de honnan tudod hogy elvetéltél? 32
A kérdező hozzászólása: Szia.Nem lett sajnos baba.Elvetéltem.
Szia, megírod mi lett az eredmény? Baba? Remélem! A hõd meddig maradt fenn?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, de akkor miért van meg minden tünetem?Lily tesztet csináltam.
A kérdező hozzászólása: Nemhiszem, hogy baba, mert sötétedik a folyásom. Habár a hõm már napközben is 37 fölött van?!Kellemes Húsvétot!
várom a hireket és szurkolok. Boldog Nyulat:)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok!

Mára nem várom. A hőm magas, mellfájás, derékfájás, néha émelygés. Volt 1 negativ tesztem 3 napja.Légyszives irjatok. Lehet baba?

A hasam tegnap nagyon görcsölt,mindha megjönne.Ma nem érzem,kis szurkálást csak.de nincs megjön érzésem.

Legjobb válasz: De még mennyire, hogy babós vagy! :) - Szerintem! ... Korán teszteltél!

Rettenetesen sajnálom ... de ne csüggedj :) ... legközelebb összejön! Sok sikert a babócához!
A kérdező hozzászólása: sziasztok.Még mindig nem jött meg, holnap ujta tesztelek.És irok:-))
Csatlakozom a drukkerekhez. :) ))
Szorítunk nektek! :)
Bocsi tesztelsz ... csak én is sietek :) ... bár lehet, hogy kimutatja, de én még várnék pár napot, hogy tuti legyen!
De még mennyire, hogy babós vagy! :) - Szerintem! ... Korán teszteltél!
Szia! Minden esélyed megvan rá, a tesztet még sztem túl korán csináltad. Nekem az elmaradt mensi után 4-5 nappal lett halvány pozitív. Ha kibírod (tudom hogy rettentõ nehéz) akkor holnapután tesztelj, és akkor kevesebb az esély a csalódásra, mert ha ott van a baba akkor szinte már 100%, hogy pozitív lesz! A tüneteid és a hõd is ígéretes, remélem sikerült!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már több kérdédt is feltettem de alig kapok rá választ, vagy nem is válaszolnak.Ez az utolsó kérdésem és reményem:-((( ?.))))))
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött nem vagyok babás:-((((
A kérdező hozzászólása: Ma teszteletem negetivat:-(( Nem értem. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..
Szia! Szerintem légy türelemmel pár napig ... tudom nehéz (én is ebben a cipõben járok) ... de adj a szervezetednek pár napot! Azért szorítunk ám! :)
Ne remélj hiába , nem vagy babás.
21 nappal vagy a péd után... Simán lehetett korai is!!
Szia! Ne add fel, lehet, még egy kicsit korai volt! Légy türelmes, s ha pár napon belül sem jön meg, tesztelj újra ... :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Én negativat teszteltem:-( Tegnapra nem vártam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és jelentkezem igérem:-)))))) Bármi lesz is az eredmény:-))
Lehetsz. Még mindig. :) A görbéd remek, érzékeny teszt már ma is kimutathatja (Qupido, 10-es.). A HCG másfél naponta duplázódik a testedben.
Igen! feltétlen írd meg! :) Drukkolunk!
A kérdező hozzászólása: Ez természetes:-)))
De aztán írd ám meg az eredményt! :-)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel apával tesztelünk együtt, de mondtam neki, ha negativ és nem jön meg , akkor sincs minden elveszve, mert lehet még nem mutatja ki. Drukkoljatok:-)))És köszönöm, hogy észrevetettek:-)))
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim.Sosem volt több, inkább kevesebb.Bocsánat a helytelen irásért. De már nagyon nem birom kivárni a holnapot, és csak kapkodok:-(

A hőm negyedik napja magas 02 -37-6, 03 -37-4, 04 -37-2, 05 -37-7 ma! Lehetetk terhes?

Vasrárnap kell megjönnie és kicsit hányingerem van de a mellem nem fáj! Csináltam tesztet délután megcsináltam negativ, olyat vettem ami a menszesz előtt kijelzi a terhességet 4 nappal! Ez utalhat babára?12.-Től 21.-ig -26.ig -29.-ig együtt voltunk folyamatosan

Legjobb válasz: Nagyon drukkolok neked! De kérlek, ne legyél már naptár sem óra! A baba jön, ha akar. Lehet most, lehet késõbb. Minek tesztelni?? És ha halvány pozi? De még is megjön? Akkor elkeseredsz. Várd meg,,hogy késsen legalább. Én nem hõmérõztem. De heti 2-3 alkalommal tuti megmértem. Amikor kismami lettem 37.2 volt. Kicsit emelkedetebb. Szurkolok neked 33hkm

Nagyon drukkolok neked! De kérlek, ne legyél már naptár sem óra! A baba jön, ha akar. Lehet most, lehet késõbb. Minek tesztelni?? És ha halvány pozi? De még is megjön? Akkor elkeseredsz. Várd meg, , hogy késsen legalább. Én nem hõmérõztem. De heti 2-3 alkalommal tuti megmértem. Amikor kismami lettem 37.2 volt. Kicsit emelkedetebb. Szurkolok neked 33hkm
A kérdező hozzászólása: Köszi csak izgulok nagyon , , , ,
Nyugi:-)! A hõdre lehet alapozni. De minden hónap, egy új remény:-)!!
A kérdező hozzászólása: :)
én is vasárnapra nem várom tudom mennyire nagyon izgulsz én is alig bírok már a bõrömbe hogy vajon mi lesz :)
A kérdező hozzászólása: :) Remélem összejön neked is!

3 napja késik és most hánytam ki a reggeli kávémat. A hőm magas 37. Szerinem terhes vagyok. Lehet baj?

Canesten kombit használtam,tegnap hagytam abba és mensi helyett rózsaszín folyásom volt egy kicsi,ma meg egy pici vér.Volt már így és akkor elment a baba.

Legjobb válasz: Szerintem mielott a lehetseges problemakon kezdenel idegeskedni (az igy se, ugy se jo) azt kellene megtudni, hogy terhes vagy-e. Nyugodtan tesztelhetsz, ha kozepidoben volt peteeres (altalaban akkor van), akkor mar pozitiv lesz a teszt. Ha pozitiv, akkor a canesten miatt nw aggodj, mert azt terhesen is lehet hasznalni, a pecsetelesnek sem biztos, hogy komoly oka van, de azert azzal keress fel egy dokit minel hamarabb. Elore ne idegeskedj!

Szerintem mielott a lehetseges problemakon kezdenel idegeskedni (az igy se, ugy se jo) azt kellene megtudni, hogy terhes vagy-e. Nyugodtan tesztelhetsz, ha kozepidoben volt peteeres (altalaban akkor van), akkor mar pozitiv lesz a teszt. Ha pozitiv, akkor a canesten miatt nw aggodj, mert azt terhesen is lehet hasznalni, a pecsetelesnek sem biztos, hogy komoly oka van, de azert azzal keress fel egy dokit minel hamarabb. Elore ne idegeskedj!
A Canestentõl nem lehet gond, lehet terhesen is. Én is használtam az elején, és minden ok a kicsikkel. De mindenképp tesztelj és menj dokihoz! Drukkolok hogy minden ok legyen! 23 hetes ikres kismama
A babának elméletileg nem ártana a canesten combi. A rózsaszínes folyás pedig nekem a canestentõl volt, pont utolsó napon. Tesztelj, drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a tesztem negatív lett, viszont még mindig nem jött meg és rosszul vagyok.Ezt most nem értem viszont.Szentül megvoltam róla gyõzõdve, hogy terhes vagyok.Van már egy fiam, ismerem a terhes érzést.

Beágyazódáskor magas a hő vagy alacsony? Kb.5 napja 37/1-37/2 a hőm! A nap bármely szakaszában tudnék aludni! Vasárnapra nem várom! Lehet baba?

Legjobb válasz: Peteérés után felmegy a hõ,szóval igen,olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad,akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor,akkor igen,lehet baba.De azt tudd,hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg,hogy a nemvárt napján is fent legyen,mert ha leesik,akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm

Peteérés után felmegy a hõ, szóval igen, olyankor magas :) Neked ez a hõ tökéletes egy babához.Ha a nemvárt napján nem esik le hanem fent marad, akkor baba van a dologban.Ezt szokták mondani.Bár nekem nem volt ilyen magas a hõm.Nekem a pozi teszt napján is csak 36.6 volt. :) Úgyhogy ha nem védekeztetek ovulációkor, akkor igen, lehet baba.De azt tudd, hogy a hõ akkor is felmegy ovu után ha nincs baba.A lényeg, hogy a nemvárt napján is fent legyen, mert ha leesik, akkor megfog jönni. Megy neked a drukk!!! 17+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. és az aluszékonyság lehet emiatt? :)
Igen, ez szintén egy terhességi tünet a fáradékonyság és az aluszékonyság :)
A kérdező hozzászólása: Köszönnöm :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!