Találatok a következő kifejezésre: A hőm magas (159 db)

Szia! Magasnak kellene lennie, de ez alaphõtõl is függ, tehát nem baj, ha nem drasztikusan emelkedik :) Drukk :)
Szerintem a hõd ha leesik és még marad is lennt akkor inkább késõi menszi(meg hát ott a nega teszt)Sztem elég idõ telt el a 23.a és 30.-a közt ahhoz ha a teszt értékelhetõ legyen, de persze vannak kivételek akiknél 8-10 hetes terhességet mutatott csak a leghamarabb.Na de a hõd az akkor is fenn kell maradni, ha nem is nagyon magasan de Pl.:36.4 alaphõnél a 36.6 hõ már elég magas de ha alaphõhöz leesik és az körül marad vagy netán cikk-cakkozik akkor sztem az nem terhesség..tüneted? azért drukk és próbálj még egy tesztet ha érzed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindkettõtöknek! :-) Sajnos tünetem sincs, nem igazán érzek semmit. Eléggé cikk-cakkos, és az alaphõnél sem magasabb, ezért úgy gondolom, hogy valami miatt (talán idõváltozás?) kimaradt. Remélem mielõbb újra jön, hogy ismét reménykedhessek! Jövõ héten azért tesztelek még egyet, mert barátcserjét is szeretnék szedni, aztán az biztos nem tenne jót, ha terhes lennék...
Azon is múlik, mivel teszteltél.Nem egyformák.X-epil nekem erõsebb lett mint a Lilly.
Máskor is volt már hasonló? Szerintem azért még se "ne írd le", se ne éld bele magad túlzottan, hogy terhes vagy. A hõd emelkedik azért valamennyire, vagy hogy alakul?
A kérdező hozzászólása: Mára eléggé furin éreztem magam, olyan, mintha meg akarna jönni. A hõm most "már" 36, 6-nál tart, egy-egy tizeddel felfelé ment a napokban. Most estére a mellem is "megnõtt", mint mikor meg akar jönni. Ezek után már nagyon kíváncsi vagyok! :-) Köszönöm a biztatást, de már annyiszor koppantam, hogy inkább tényleg nem élem bele magam, már egész edzett vagyok! :-) Talán eljön az én idõm is! Mindenképpen megírom, hogy mi lett!
A kérdező hozzászólása: Ja, és Coralene tesztet használtam (patikás).
A kérdező hozzászólása: Mára végre megjött a nemvárt. Azért végre, mert közben volt még egy negatív tesztem, szóval teljességgel kizártam a terhességet, s ezek után már idegesítõ volt, hogy akkor mikor jön már meg? Még sosem volt ilyen velem, hogy a 47. napon jön meg... Remélem nincs hormonális bajom, most elkezdem szedni a barátcserjét és ismét bizakodok, mint itt oly sokan! :-) Üdv. Mindenkinek!

Csak akkor lehetek terhes, ha a hőm magas? Alaphő feletti? Valakinek sikerült akkor is ha a hője nem volt magas? Csak a reggeli hő számít, az esti nem, igaz?

Legjobb válasz: Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.

Csak reggeli hõ számít, legalább 6 óra alvás után. És még a lázmérõt is este le kell rázni, hogy reggele egybõl, az elsõ mozdulatoddal mérhessed a hõdet. Az, hogy csak akkor vagy terhes mikor átlag fölötti a hõd, na arra én rácáfolnék mert nekem alaphõm 36.4 és 36.5-36.7 között volt mikor terhes voltam. Igaz 6 héttõl kapok hormon bogyót, de inkább óvatosságból mint sem azért mert problémám volt.
Nekem nem volt magas a hõm. Mondjuk az én teherbeesésem, terhességem minden szakkönyvre rácáfolt. :-)
Szerintem ez teljesen egyénfüggõ, hogy a hõje mennyire magas. Csinálj egy tesztet, és az szerintem mutat valamit. Kedves Utolsó, elmondanád a történetedet, bátoríts egy kicsit bennünket:)
ÓÓÓ de szuper! Szívbõl gratulálok! Én is pco-s vagyok és pm alulmûködésem is van. Össze vissza van mensesem is, bár nem mondták, hogy tuti nem lehet baba, de szóltak, hogy nehéz lesz. Én is abban reménykedem, hogy ha máshogy nem majd véletlenül sikerül! Köszönöm a reményt kedves 2.!
Jó volt ezt olvasni, köszi, hogy megosztottad velünk. 3.válaszoló vagyok:) Nagy gratula a babához:) Sokan szeretnénk ilyen csodát átélni, mint most Te.
Kedves 2!!! És neked mi volt a tüneted, amibõl észrevetted a babát? És mennyi idõ után vetted észre? A teszt mikor jelezte a pozit?Köszi a válaszokat!
2-es vagyok. Én hébe-hóba csináltam tesztet, és az aktus után 3 héttel volt pozitív. :-) Tünetem semmi nem volt, csak eszembe jutott, hogy csinálok egyet (illetve a férjem azt álmodta, hogy terhes vagyok, és ez bogarat ültetett a fülembe :-)). Hála az égnek azóta sincs semmi tünetem, csak a pocakom nõ. :-)

Tegnap kellett volna megjönnie, de még semmi. A hét elején kevés barnás maszatolásom volt, azóta nincs folyásom. A hőm magas. Tegnap csináltam tesztet reggel, negatív lett. Lehet bébi?

Legjobb válasz: Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!

Várj még pár napot, mert a hcg másfél naponta duplázódik. A barátnõmnek csak a 43. napon mutatta ki, hogy terhes. A magas hõ jó hír! Lehet, hogy nem középidõben fogant meg és azért volt még korai a tesztelés. Én drukkolok!


A mensi kb 2 napja kesik a hom magas(37) mar napok ota a hasam neha gorcsol mint maskor a mensi napjan, a mellem csak a tegnap ota kezdett el fajni viszont szombaton teszteltem negativat. Remenykedhetek hogy egy ev utan vegre osszejott?

emenykedhetek vagy most is csak a termeszet jatszik velem.Amugy semmi terhessegi tunetem nincs.

Legjobb válasz: Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)

Nálam ugyanígy kezdõdött mensi elõtt el kezdtem görcsöni a hõm magas volt, mikor nem jött meg 3 nap múlva csináltam tesztet pozitív lett. (6 hetes)
Szia!Szerintem te voltál az aki a kérdésemre válaszolt!Én is ugyan igy vagyok mint te!!!!!Várj még!!!!!!2-3 nap mulva csinálj még egyet én is igy teszek!!!!!Drukkolok!Viki
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen en is szoritok neked ird meg majd az eredmenyt en csak egy het mulva tesztelek felek az egy csiktol.

Ovu utáni 16. napon vagyok, a hőm magas, merjek reménykedni?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/c922cc27b685e9905b0ac9..

Legjobb válasz: Talán vehetnél egy tesztet....

Talán vehetnél egy tesztet....
A múlt hónapban is ilyen szép magas volt a hõd. Holnap ha nem jön meg, akár csinálhatsz tesztet is. Megy a drukk:-)
A kérdező hozzászólása: Tegnap reggel csináltam egy tesztet, de az sajnos még negatív volt. Szombaton megpróbálom újra, ha addig nem jön meg.
Elõzõ vagyok, 2 nap múlva ismét tesztelj lehet ott van a baba de még nem elég magas a hcg a szervezetedben. Ha 2 nap múlva is negatív és nem jön meg a mensid sem, menj el dokihoz.Ovu utáni 16-vagy ha 2 nap múlva csinálod a tesztet, 18 nap már ki kéne mutatnia a tesztnek.
Bocs látom közben írtak már:) Szóval elsõ voltam:)
A kérdező hozzászólása: Köszön a válaszokat:) Pénteken fel is fogom hívni a dokit, ha még nincs semmi, hátha...:) Így 14 hónap után már tényleg olyan jó lenne:)

Három napja késik, a hőm magas 37 felett van. Sárga folyásom van mától, ez mi? Meg fog jönni annak az előjele?

Legjobb válasz: inkább baba jele, hö fenn van, folyás van, és késik. ez mind három annak jele,, tesztelj és ird meg, most már kimutatja..:)szurkolok

inkább baba jele, hö fenn van, folyás van, és késik. ez mind három annak jele, , tesztelj és ird meg, most már kimutatja..:) szurkolok
Nagyon sajnálom, ami történt. És szorítok, hogy hamar babás legyeél. (Egyszer nekem is volt egy nagyon korai vetélésem.)
nagyon sjnálom, biztois sikerülni fog a köv. honapban, sajnos néha van ilyen, én is alig tudnám feldolgozni, de hidd el, legalább lehet babátok. nagyon drukkolok és fel a fejjel. 32
A kérdező hozzászólása: Három pozitív tesztem lett. 8 napkésés után este ömlött belõlem a vér.Irány az ügyelet.Doki monta.
szia sajnálom.. de honnan tudod hogy elvetéltél? 32
A kérdező hozzászólása: Szia.Nem lett sajnos baba.Elvetéltem.
Szia, megírod mi lett az eredmény? Baba? Remélem! A hõd meddig maradt fenn?
A kérdező hozzászólása: Negatív lett a teszt, de akkor miért van meg minden tünetem?Lily tesztet csináltam.
A kérdező hozzászólása: Nemhiszem, hogy baba, mert sötétedik a folyásom. Habár a hõm már napközben is 37 fölött van?!Kellemes Húsvétot!
várom a hireket és szurkolok. Boldog Nyulat:)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel tesztelek!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, aranyosak vagytok!

Mára nem várom. A hőm magas, mellfájás, derékfájás, néha émelygés. Volt 1 negativ tesztem 3 napja.Légyszives irjatok. Lehet baba?

A hasam tegnap nagyon görcsölt,mindha megjönne.Ma nem érzem,kis szurkálást csak.de nincs megjön érzésem.

Legjobb válasz: De még mennyire, hogy babós vagy! :) - Szerintem! ... Korán teszteltél!

Rettenetesen sajnálom ... de ne csüggedj :) ... legközelebb összejön! Sok sikert a babócához!
A kérdező hozzászólása: sziasztok.Még mindig nem jött meg, holnap ujta tesztelek.És irok:-))
Csatlakozom a drukkerekhez. :) ))
Szorítunk nektek! :)
Bocsi tesztelsz ... csak én is sietek :) ... bár lehet, hogy kimutatja, de én még várnék pár napot, hogy tuti legyen!
De még mennyire, hogy babós vagy! :) - Szerintem! ... Korán teszteltél!
Szia! Minden esélyed megvan rá, a tesztet még sztem túl korán csináltad. Nekem az elmaradt mensi után 4-5 nappal lett halvány pozitív. Ha kibírod (tudom hogy rettentõ nehéz) akkor holnapután tesztelj, és akkor kevesebb az esély a csalódásra, mert ha ott van a baba akkor szinte már 100%, hogy pozitív lesz! A tüneteid és a hõd is ígéretes, remélem sikerült!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, már több kérdédt is feltettem de alig kapok rá választ, vagy nem is válaszolnak.Ez az utolsó kérdésem és reményem:-((( ?.))))))
A kérdező hozzászólása: Sajnos megjött nem vagyok babás:-((((
A kérdező hozzászólása: Ma teszteletem negetivat:-(( Nem értem. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..
Szia! Szerintem légy türelemmel pár napig ... tudom nehéz (én is ebben a cipõben járok) ... de adj a szervezetednek pár napot! Azért szorítunk ám! :)
Ne remélj hiába , nem vagy babás.
21 nappal vagy a péd után... Simán lehetett korai is!!
Szia! Ne add fel, lehet, még egy kicsit korai volt! Légy türelmes, s ha pár napon belül sem jön meg, tesztelj újra ... :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Én negativat teszteltem:-( Tegnapra nem vártam. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/969c84546d30fa7933c3d1..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, és jelentkezem igérem:-)))))) Bármi lesz is az eredmény:-))
Lehetsz. Még mindig. :) A görbéd remek, érzékeny teszt már ma is kimutathatja (Qupido, 10-es.). A HCG másfél naponta duplázódik a testedben.
Igen! feltétlen írd meg! :) Drukkolunk!
A kérdező hozzászólása: Ez természetes:-)))
De aztán írd ám meg az eredményt! :-)
A kérdező hozzászólása: Holnap reggel apával tesztelünk együtt, de mondtam neki, ha negativ és nem jön meg , akkor sincs minden elveszve, mert lehet még nem mutatja ki. Drukkoljatok:-)))És köszönöm, hogy észrevetettek:-)))
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim.Sosem volt több, inkább kevesebb.Bocsánat a helytelen irásért. De már nagyon nem birom kivárni a holnapot, és csak kapkodok:-(

A hőm magas, a mai tesztem halvány pozi, semmi menzis görcs, viszont barnázok! Mi lehet ez szerintetek?

13.DPO-n vagyok, ma lenne esedékes a menzim.. <http://www.ciklus.hu/images/diagramok/68bb882371e7764387eb9d..

Legjobb válasz: Pihenj sokat nagyon ovatosan mozogj és ha székleted lessz ne erolkodj!!!!Szorítok hogy minden oké legyen!!

Pihenj sokat nagyon ovatosan mozogj és ha székleted lessz ne erolkodj!!!!Szorítok hogy minden oké legyen!!
Ne búslakodj, bízzunk a következõ hónapban! Szurkolok magunknak! :-)
A kérdező hozzászólása: Szia! Sajnos ma reggelre megjött.. :( Majd a következõ hónapban..
Szia! Én írtam tegnap, hogy hasonló cipõben járunk!Nálam azóta semmi, szerencsére Pihenni nem nagyon tudok, mert van egy 2 éves örökmozgó kisfiam ;) Ma még itthon voltam vele, mert beteg volt, de holnap már dolgozom!Te jól vagy?
Sajna ma du. megjött. :-((( De jön az új hónap, próbálok pozitívan hozzáállni.
Nem adom fel, csak már nagyon izgulok, hogy baba vagy mensi lesz belõle, holnap kellene megjönnie. Csak 25-ös volt itthon, 10-t nem rendeltem, mert ep. kártyára vásárolok minden ilyet, nagyon nem lehet kapni a patikában 10-es érzékenyégût.
köszönöm annak aki elmagyarázta a dpot, most már értem.
A kérdező hozzászólása: A 25-ös Gabriel nekem is negatív lett ma, a Vaterás 10-es érzékenységûn látszik egy nagyon halványka 2. csík.. Ne add fel még szerintem, amíg meg nem jön rendesen, addig van remény! Holnap újra tesztelsz? Nincs érzékenyebb teszted otthon??
Nekem is tegnap reggelre lett egy kis barnázásom és ma reggel is. A hõm fenn van, 37. Ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív lett (25-ös). 12. DPO-on vagyok, megõrjít ez a várakozás...
A kérdező hozzászólása: Kedves Utolsó, köszönöm a válaszodat. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz mindkettõnknél!! Ezek szerint akkor már láthat valamit?? Nekem azért több volt a barnázás, mint pár csepp.. :( Viszont ma 10-tõl semmi, bizakodom, hátha.. Pihizel egyébként? Vagy javasolt még valamit a dokid? Dolgozol a héten?
Én hasonló cipõben járok... 3 napja pozitív lett a teszt, viszont tegnap is volt pár csepp halvány barna folt és ma is (leginkább a Wc papíron látszik csak). Nekem is ma kellett volna megjönni, beszéltem a dokimmal azt mondta, hogy ma még hiába megyek be a klinikára semmit nem fog látni, de szerdán reggel menjek, ha addig nem önt el a vér , mert akkor menjek azonnal...... Szorítok, hogy minden rendben legyen nálad és nálam is!
Kedves 13:35-ös! Ha méred a hõdet és tudod, hogy mikor volt ovulációd, akkor abból ki lehet számolni, hányadik dpo-n tartasz. Mondok egy példát: Nekem a 14. ciklusnapomon volt a görbe és tüneteim alapján az ovulációm. Most tartok a 21. napomon, azaz 7 napja volt ovulációm, tehát a 7. DPO-n vagyok! Remélem tudtam segíteni.
bocsi de lehet hülye kérdés de honnan tudhatom meg hanyadik dpo-n vagyok?
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat! :) A dokim holnap rendel, mindenképp elmegyek hozzá. Szerencsére abbamaradt a barnázás, remélem, nem jön meg rendesen.. Megfogadom a tanácsotokat, fekszek, pihizek..
Ha velem lenne ez, akkor szerintem felhívnám a dokimat és elmondanám neki is és majd õ megmondaná, hogy mi a teendõ ilyenkor. Rábíznám magamat, de mindenképp pihennék. Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!
Sajnálom :( :(
Nekem a mellem 5 hetes korom után kezdett újra feszülni, ugyhogy nincs minden veszve. Pár nap mulva tesztelj megint!
a terhességi tünetek egytõl egyig olyanok, hogy lehet hogy, tapasztalod, lehet hogy nem, mindenkinél más, sõt minden terhességnél. Nincsenek "kötelezõ" tünetek, szóval még akármi lehet :) ))

3 napja késik és most hánytam ki a reggeli kávémat. A hőm magas 37. Szerinem terhes vagyok. Lehet baj?

Canesten kombit használtam,tegnap hagytam abba és mensi helyett rózsaszín folyásom volt egy kicsi,ma meg egy pici vér.Volt már így és akkor elment a baba.

Legjobb válasz: Szerintem mielott a lehetseges problemakon kezdenel idegeskedni (az igy se, ugy se jo) azt kellene megtudni, hogy terhes vagy-e. Nyugodtan tesztelhetsz, ha kozepidoben volt peteeres (altalaban akkor van), akkor mar pozitiv lesz a teszt. Ha pozitiv, akkor a canesten miatt nw aggodj, mert azt terhesen is lehet hasznalni, a pecsetelesnek sem biztos, hogy komoly oka van, de azert azzal keress fel egy dokit minel hamarabb. Elore ne idegeskedj!

Szerintem mielott a lehetseges problemakon kezdenel idegeskedni (az igy se, ugy se jo) azt kellene megtudni, hogy terhes vagy-e. Nyugodtan tesztelhetsz, ha kozepidoben volt peteeres (altalaban akkor van), akkor mar pozitiv lesz a teszt. Ha pozitiv, akkor a canesten miatt nw aggodj, mert azt terhesen is lehet hasznalni, a pecsetelesnek sem biztos, hogy komoly oka van, de azert azzal keress fel egy dokit minel hamarabb. Elore ne idegeskedj!
A Canestentõl nem lehet gond, lehet terhesen is. Én is használtam az elején, és minden ok a kicsikkel. De mindenképp tesztelj és menj dokihoz! Drukkolok hogy minden ok legyen! 23 hetes ikres kismama
A babának elméletileg nem ártana a canesten combi. A rózsaszínes folyás pedig nekem a canestentõl volt, pont utolsó napon. Tesztelj, drukkolok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a tesztem negatív lett, viszont még mindig nem jött meg és rosszul vagyok.Ezt most nem értem viszont.Szentül megvoltam róla gyõzõdve, hogy terhes vagyok.Van már egy fiam, ismerem a terhes érzést.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!