Találatok a következő kifejezésre: A hőm honaljban higanyossal (2 db)

A hőm 36.8 honaljban higanyossal. szájban 36.5 ez mitől lehet, melyiknek higyjek?

az el?z? babánál higanyossal mértem honaljban és 37,1 voltMost akkor melyiknek hidjek?

Legjobb válasz: Én azt olvastam, hogy hónaljban nem sokat ér, inkább testüregben mérd. A hüvelyi az biztos (és most gondolom azt akarod, hogy magasabb legyen,:)) szóval a hüvelyben mindig melegebb van.

Én azt olvastam, hogy hónaljban nem sokat ér, inkább testüregben mérd. A hüvelyi az biztos (és most gondolom azt akarod, hogy magasabb legyen:) ) szóval a hüvelyben mindig melegebb van.
és hogy étetted azt hogy testüreg?
A kérdező hozzászólása: jo . megmérem hüvelyben és leirom hogy mennyi.
testüreg alatt értem: végbél, hüvely, száj. De speciel én szájban sosem tudom mérni, mert félek hogy ráharapok:) Végbelet inkább hagyjuk, tehát marad a hüvely, doki is ezt tanácsolta.
A kérdező hozzászólása: és hány percig kell mérni?

Ez a 31 nap. menzis érzéseim nincsenek. a hőm 36.7 higanyossal mérem és honaljban, mennyi esélyem van hogy babs vagyok?

ilyenkor már szoktam érezni menzis érzéseket. szokot késni, de akkor is érzezni szoktama menzis érzéseket kb a 25 naptol folyamatosan .Most meg semmi.tudom szájban kellene mérnem de ahhoz ujat kell vennem mert a régivel nincs gusztusom,meg viszonxitási alapom sincs hogy az alaoh?m ugy mennyi.

Legjobb válasz: Esélyed van rá.Az jó jel ha késik.Nincs valamilyen tüneted?A hõdhöz nem tudok írni véleményt, mert ahogy írtad te is nem hónaljban kell.Na és persze viszonyítási alapod sincs.Bár szerintem magasabbnak kéne lennie.Csinálj egy tesztet.Szurkolok.

Esélyed van rá.Az jó jel ha késik.Nincs valamilyen tüneted?A hõdhöz nem tudok írni véleményt, mert ahogy írtad te is nem hónaljban kell.Na és persze viszonyítási alapod sincs.Bár szerintem magasabbnak kéne lennie.Csinálj egy tesztet.Szurkolok.
Szerintem is magasabbnak kéne lennie a hõnek, ha babás vagy, de ez mindenkinek más és más! Én szorítok! Majd írj, hogy mi lett! Tesztelj pár nap múlva! Szorítok!
hónaljban a hõ kb. fél fokal alacsonyabb, mint szájban. és ha neked bejött, nyugodtan mérd ott, csak van akinek nem pontos, de ez nem jelenti azt, hogy nem ott KELL. tehát kb. 37, 2 lenne szájban mérve, ami igen jó eséllyel babát jelez, ha késik a mensi. tesztelj, szerintem.
A kérdező hozzászólása: csak azért irtam ki hogy tudják hogy nemjött össze :(már jó régen volt:(
Ne hónaaljban mérd mert pontatlan lesz! Szájban, nyelv alatt!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!