Találatok a következő kifejezésre: A hőm hüvelyben és késik (3 db)

A hőm 37, 1 hüvelyben és késik is. Terhes vagyok?

nemtudom hogy most mi van,mert idáig neméreztem menzis érzéseket de most van csak nem olyan er?s.most akkor megfog jönni? ez a 33.nap

Legjobb válasz: Szerintem még várj pár napot! Mennyi idõs szokott lenni a ciklusod általában? Nekem a múlt hónapban 6 napot késett, és a 7. napra meg is jött! Leesett a hõm is és másnapra meg is jött! Szóval én azt mondom, ha nem félsz a negatív teszttõl akkor tesztelj, ha igen akkor várj még pár napot! De szerintem jobb egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Azért szorítok! Remélem összejött! Majd írj, hogy mi lett! :)

Szerintem még várj pár napot! Mennyi idõs szokott lenni a ciklusod általában? Nekem a múlt hónapban 6 napot késett, és a 7. napra meg is jött! Leesett a hõm is és másnapra meg is jött! Szóval én azt mondom, ha nem félsz a negatív teszttõl akkor tesztelj, ha igen akkor várj még pár napot! De szerintem jobb egy nem várt mensi, mint egy negatív teszt! Azért szorítok! Remélem összejött! Majd írj, hogy mi lett! :)
Szia! Nekem már a 28. napon kimutatta a teszt a terhességet. Holnap szerintem nyugodtan tesztelhetsz.

Ha pár napja késik és a hőm 37, 1 hüvelyban akkor még nembisztos a baba ugye?

nagyon szeretnénk már babát.szokottt késni,csak a h?m nemmindig 37,1.s?t ez rritka eset.

Legjobb válasz: Miért nem csinálsz egy tesztet???

Miért nem csinálsz egy tesztet???
A kérdező hozzászólása: félek hogy negativ.És még igy is könnyebb kétségek között.
Ha késik és a hõd is magas akkor az jelentheti, hogy babát vársz. Csinálj tesztet, ne félj a kudarcoktól! Ha babát szeretnél akkor erõsnek kell lenned és nem szabad félni semmitõl.
ne éld azért bele magadat, mert nekem is késett 6 napot a hõm is 37, 2 volt, aztán a 7. napon 36, 3 lett, akkor már tudtam, hogy... tesztelj egy pár nap múlva, ha nem jön meg. drukkolok, majd írd meg mi lett.
Csatlakozom az elõttem szólóhoz, pont az elõzõ ciklusom lett életemben elõször 6 nappal hosszabb, és utána sajna megjött... Csinálj tesztet, mert a negatív teszttel legalább tudomásul veszed a valós helyzetet, és nem kétségek közt hányódva stresszeled magad, amitõl esetleg még többet is késhet...
Tesztelj egyet pár nap múlva reggel, utána majd meglátod
Ugyanígy vagyok, nekem 5. napja késik és szerdán negát teszteltem.Én még várok jövõ hét elejéig, ha nem jön meg, tesztelek újra, szerintem te is várj még pár napot.Drukkolok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!