Találatok a következő kifejezésre: A hőm hüvelyben (42 db)

Hol mérjem a hőmet? Hüvelyben vagy szájban? Tegnap kíváncsiságból mindkét helyen megmértem és a hüvelyben sokkal magasabb volt mint szájban. Meg valahol azt olvastam hogy hüvelyben pontosabb. igaz ez? Nem digitálissal mérem hanem higanyossal.

Legjobb válasz: Legpontosabb hüvelyben és a nyelv alatt. Max 20 perc eltérés lehet a reggeli mérések között! A nem digitális hõmérõvel tovább kell mérni, a digitális meg jelzi egy sípoló hanggal amikor vége a mérésnek. Ez kb. 20 másodperc. Szerintem a digitálissal könyebb az egész. És hónaaljban egyik orvos sem javasolja mert nagyon pontatlan!

Legpontosabb hüvelyben és a nyelv alatt. Max 20 perc eltérés lehet a reggeli mérések között! A nem digitális hõmérõvel tovább kell mérni, a digitális meg jelzi egy sípoló hanggal amikor vége a mérésnek. Ez kb. 20 másodperc. Szerintem a digitálissal könyebb az egész. És hónaaljban egyik orvos sem javasolja mert nagyon pontatlan!
Mindenkinek magasabb hüvelyben.Ha hõgörbét akarsz vezetni akkor ott mérd, mert tényleg pontosabb.A higanyos lázmérõ ugyan olyan jó mint a digitális.
teljesen mindegy melyiket választod, de akkor mindig ugyanott mérd.
Utolsónak igaza van lényeg hogy mindíg ugyanott mérd. Én hónaljban mértem.

Most mértem a hőmet hüvelyben 37, 3C tudom nem a reggeli hőm. Ma reggel teszteltem negatívat, holnapra nem várom! Van még esélyem? Volt r valaki hasonló helyzetben és utána pozitivat tesztelt?

Legjobb válasz: 3hétig méregettem igy mint te,nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm,majd megjött,Az ébredés utáni a beszámithato adat,mert éjszaka a hormonok uralkodnak,nem pedig az izmaid mint napközben.

3hétig méregettem igy mint te, nem reggel és végig joval 37 fölött volt a höm, majd megjött, Az ébredés utáni a beszámithato adat, mert éjszaka a hormonok uralkodnak, nem pedig az izmaid mint napközben.
én anti hõ párti vagyok, szerintem még nagyon korán csináltad a tesztet, még csak 40% az esély rá, hogy pozitív legyen a teszt, akkor is ha babás vagy, szorítok, hogy pozitív legyen a teszt.

Ha a hőm hüvelyben 37, 7 akkor az babát jelent? Már meg kellett volna jönnie.

Legjobb válasz: Jó eséllyel igen.Nekem 37,5 volt terhesen.De csinálj egy tesztet az már mutatja.

Jó eséllyel igen.Nekem 37, 5 volt terhesen.De csinálj egy tesztet az már mutatja.
Hú, az nagyon jó jel! :)
De jóóóó, nagyon szép hõ!! Én a helyedben két tesztet vennék. Egyet ellõnék ma, mert tuti nem bírnám ki, és a következõt pedig pár nap múlva. De ha már elmúlt a mensi napja, és sehol semmi vérzés, akkor szerintem ki fogja mutatni, ha baba van! ÍRD MEG kérlek, nálunk most nincs erre esély, legalább érted had drukkoljak! :) ))
nekem is ennyi volt a höm és babás voltam :) várjuk az eredményt!!!
Drukkolok én is:)
A kérdező hozzászólása: Messzebbrõl csináltam a képet így maradt tiszta és utána megszerkesztettem. El vagyok keseredve iszonyatosan. Annyira szeretnénk ezt a babát. Nem hiszem el... :'( egy világ omlott bennem össze...
Hát ezen én sem látok semmit, bár elég kicsi a kép
A kérdező hozzászólása: így sikerült. NAgyon negatív... :( biztos, csak káprázott a szemem. :'(
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet áttenni a képet negatívba? még azt megnézném. Bár lehet felesleges lenne...
Tudom mit érzel, hidd el! Ne keseredj el, mióta próbálkoztok? (élõben egyébkén semmi de semmi nem látszik a teszten?) 14 hós lombikbaba anyukája+19 hetes spontán kismami
A kérdező hozzászólása: most 8 hónapja próbálkozunk. Volt már egy vetélésem, 6 hetesen. Hát élõben, hol látok valamit hol nem. Nem tudom eldönteni... Hát inkább nem mint igen. :( vagy nem is tudom. Pár nap múlva megismétlem, hátha csak bújocskázik valaki. :) Gratulálok a manókhoz!! Megkérdezhetem meddig próbálkoztatok?
5 évig próbálkoztunk, én türelmetlen voltam és 6 hónap sikertelenség után mentünk kivizsgálásokra, kiderült, hogy páromnál baj van. Még próbálkoztunk egy darabig, de aztán lombik lett a vége, a 3. sikerült. Aztán mikor a lányom 10 hónapos lett, spontán bekopogott a gólya, volt nagy meglepi:) Azért ne add még fel, én drukkolok Neked! Vegyél ha tudsz digitális clear blue tesztet, nekem az volt az egyetlen ami kimutatta, a többi vagy semmit nem mutatott, vagy nagyon halvány volt. Milyen tesztet vettél egyébként? Én a helyedben vennék másfajtát és holnap ELSÕ vizeletbõl megcsinálnám!
A kérdező hozzászólása: :) Ilyen ez a gólya! :) ) A teszt neve pregnasens 2 db volt benne. Holnap elsõbõl megcsinálom a másikat. Véleltlen nem tudod hogy kell a képet negatívba áttenni?
Áttettem neked negatívba http://kepfeltoltes.hu/120419/teszt_nega_www.kepfeltoltes.hu.. én nem látok rajta 2. vonalat, szerintem holnap reggel tesztelj még egyet:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tényleg nem látszik rajta semmi. :( Még várok pár napot, lehet csak szórakozik velem a szervezetem. Köszönöm mégegyszer. :)
pontosan mikorra nem vártad?. a teszt tényleg negatív pedig nekem sasszemem van. milyen érzékenységû a teszt? 10- essel kéne megpróbálni holnap reggeli elsõböl.. és a kazettás jobb lenne, ezek a papírfecnis tesztek sokszor elmosódnak stb..
A kérdező hozzászólása: 17-re nem vártam, de volt hogy 35 napra jött meg. A 17. volt a 33. nap.
A kérdező hozzászólása: ja, a teszt 25-ös érzékenységû. Hol lehet kapni a 10-eset? Mi a neve?
szia utolsó válaszoló vagyok 10 es teszt például: qupidó, wondfo(walentin-sárga, vagy piros margaréta van a dobozon) ezeket ismerem bár én mindkét terhességemnél igaz drága(2000 ft) de megérte, vettem a clearbluet NEM A DIGITÁLISAT, hanem a simát, ez már menszi elõtt 4 nappal is kimutatja ha van baba, sokan dicsérik, igaz 50 es érzékenységû, de mégis ez mutatja ki leghamarabb, érdekes :) bár nálam mindkétszer bevált kislányom 2 éves vele 3 nappal menszi elõtt teszteltem most 11 hetes vagyok, és szintén ezzel teszteltem 4 nappal elõtte halvány pozit. próba szerencse remélem tényleg baba van a dologban írd meg mi lett az eredmény, . légyszi!!!
Simán belefér, hogy a 25-ös teszt még ne mutassa (vagy csak baromi halványan. Nekem a nemvárt napján még a 10-es is vizslatni kellett, hogy tényleg ott van-e a 2. csík. De ott volt, úgyhogyhogy te se kenõdj még el. ;) Holnap tedd fel a tesztet, várom!!! ;)
A kérdező hozzászólása: Mai teszt is nega... :(
Sajnálom, ne csüggedj, majd talán a következõ hónap összejön. Amúgy én egy kivizsgálásra elmennék helyetekbe, párod kivizsgálása 5 perc és fájdalommentes, csak lead egy kis mintát, Te meg elsõ körben egy nõgyógyászati kivizsgálás, aztán ha minden rendben akkor lehet tovább menni (hormonvizsgálat, átjárhatósági stb.) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419589_1_www.kep..
Nagyon fénylik, nemigen lehet látni, ha halvány a csík... és erõs biztosan nem, mert az látszana egyértelmûen. Picit más szögbõl fényképezz!
A kérdező hozzászólása: :) ha napközben csinálok tesztet akkor is kimutatja már?
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy!!v:) ) köszi!!! Megyek is beszerzek egy tesztet. Felbátorodtam! :) Azonnal írok ha megcsináltam. Sietek vissza.
A kérdező hozzászólása: megjöttem! :( sajnos negatív lett... :'( nem értem... :((
A kérdező hozzászólása: de várrrjjjjjj!!!!Lehet csak káprázik a szemem... feltöltöm mert mintha látnék nagyon nagyon halvány 2. at
A kérdező hozzászólása: nem, nem csak kárázik, mostmeg nem látom. azért feltöltöm, hátha több szem többet.
Töltsd fel, az enyém is olyan volt, hogy ha akarom látom, ha akarom nem! Hátha mégis van ott valami:)
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfeltol.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Nem lehet megnyitni:(
A kérdező hozzászólása: nem jó lett a link, megpróbálom megint
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfeltol.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: ez sem jó... hogy csináljam? :O
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: tiszta negatívnak látom most.. :(
kepfeltoles.hu-t megnyitod, tallózás gombra rámész, kiválasztod a képet majd legalul megnyomod a feltölt gombot. Ha feltöltõdik (lejjebb görgeted, látszani fog a kép) akkor a "direkt link a képhez" sorból kimásolod ide az egész linket és kész
nagyon rossz a kép minõsége, így nem lehet látni semmit sajna, nem tudsz jobb minõségû, élesebb képet csinálni?
A kérdező hozzászólása: próbálkozok, hátha.telefonnal csinálom az a baj.
A kérdező hozzászólása: Most mértem hónaljban 37 lett.

A hőm hüvelyben nappal 37, 2 éjszaka 36.5 aztán nappal megint 37, 2. Most akkor mi van?

na tudom hogy reggel kellene mérnem és egy id?ben. csak nincs viszonyítási alapom reggel,csak délután és este. nemrég tudtam meg hogy r4eggel kell mérni.

Legjobb válasz: Csak reggelente mérd, még pisilés elõtt, amikor még nem keltél ki az ágyból.

Csak reggelente mérd, még pisilés elõtt, amikor még nem keltél ki az ágyból.
Szia! A hõmérõzésnek a lényege, hogy a ciklus elsõ napjától a köv. ciklus elsõ napjáig mérj. Minden nap reggel ébredéskor mielõtt kikelnél az ágyból. Ezeket az értékeket kell feljegyezned. Az éjszakai hõmérõzésnek semmi értelme sincs.
teszteltél már???
A kérdező hozzászólása: igen teszteltem a teszt negativ de azota is fent maradt a höm.nem értem menzesznél nem kellene leesnie a hönek vagy van akinél nem esik le egyáltalán?

Ma reggel megjött a menzeszem de a hőm (hüvelyben merve) reggel 37. 0-volt! Ez miért van?

A hasam sem görcsöl mint szokott és a mennyisége is kevesebb de vannak alvadt vérarabok is sajna:(

Legjobb válasz: Sajnos a válszt nem tudom..de írd meg légyszimi lett a vége mert nagyon kiváncsi vagyok!

Sajnos a válszt nem tudom..de írd meg légyszimi lett a vége mert nagyon kiváncsi vagyok!
A kérdező hozzászólása: ja és a szeméremszõrzet és a köldököm között látszik a barna csík az elõzõ terhességemnél is volt nekem most 2 éve hogy szültem és az szülés után el is múlik remélem ez új jel:)
Csináltál már tesztet? Kíváncsi lennék mi az eredmény. A hõ alapján még reménykedhetsz, bár ehhez jó lenne tudni milyen volt eddig a görbéd. Itt az enyém abból az idõszakból amikor összejött a baba. Amint látod volt 3 fázis aztán elkezdett mégiscsak le-fel ugrálni... http://www.ciklus.hu/images/diagramok/f59dc70b7dde589a9a40da..
Ha jól értem, az a kérdés, hogy terhes vagy e, holott menstruálsz? Szerintem nem valószínû :-( Bár állítólag van aki 4. hónapig menstruált, de ez sztem elég szélsõséges eset...
szia. bármi meg történhet. Mi nem terveztünk babát, eszünkbe se volt mert fiatalok vagyunk. 22-24. 1 évig megszakitással plussz gyógyszerrel védekeztünk. 1x elment bennem, de a tabi miatt nem aggódtunk. Aztán tegnap voltam orvosnál, és kiderül 4.-ik hónapot töltöm hétvégén. Hihetetlen mi? És még a mensim is megvolt. Hétvégén kéne megint megjönnie, hát kiváncsi leszek rá. De ha már igy történt, akkor várjuk a babát örömmel. Neked is ott van az esély. drukk
A kérdező hozzászólása: úgy szoktam csinálni hogy felkelek rögtön mérem is:)
A lényeg hogy akkor mérd mindjárt mikor megébredsz és még nem szálltál ki az ágyból!
A kérdező hozzászólása: de reggel jött meg az imént néztm már nincs semmi, holott az elsõ nap anny szokott lenni hogy nem gyõzöm cserélni a tampont
A kérdező hozzászólása: ma 5 hete hogy a dolog megtörtént
A kérdező hozzászólása: már csináltam 3 tesztet mind-, de jövõhéten megyek dokihoz mert már ideges vagyok hogy milehet remélem baba de a hasamalja még most is egyfolytában szurkál az miért van? a hõm mindig ugrándozik, van mikor 1-2 tizeddel kevesebb vagy több reggel szoktam mérni a napközbeni hõ az nem számít egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: nem lehetséges beágyazódási vérzés?
Csinálj egy tesztet, ha már eltelt a 14 nap. Vagy menj dokihoz. Lehet beágyazódás is, akkor a teszt még nem mutat semmit. Ezt innen nem lehet megmondani. Idõben jött meg?
A kérdező hozzászólása: 3 napig tartott ez a menszi, de ez is csak akkor volt ha megtöröltem megam elégvolt tisztasági is de azon vagy 2-3 csepp volt mostanság meg ez a mindjárt megjön érzésem van, szoktam szédikélni is, de a hõm tegnap mértem utólára 36, 6 volt reménykedhetek még?
A kérdező hozzászólása: köszi a választ de nállam ez az érdekes ma reggel és már alig-alig van valami elég még tisztasági is és csak akkor látszik a vér ha megtörlöm én is reménykedek de már van 1 kislányom vele nem volt ilyesmi gratulálok a babához:)
A kérdező hozzászólása: ma voltan dokinál uh-gon nem látott semmit:(csak annyit hogy a bal oldali petefészkemben egy 20mm-es valami van

Mára nem vártam, nem is jött meg semmi jele eddíg. Ma reggel teszteltem negatívat, a mellem feszűl a hőm hüvelybe 37, 3C. Valakinek volt hogy negatív volt mikor meg kellett volna jönnie és közben még is terhes volt?

Legjobb válasz: sajnos elõzõ hónapban én is igy jártam,még a menzi 2 -dik napján is 37.4 volt a hõm.de nem lett baba.de lehet neked lassabban termelõdik a hcg hormon.ha nem jön meg pár nap mulva tesztelj.,

sajnos elõzõ hónapban én is igy jártam, még a menzi 2 -dik napján is 37.4 volt a hõm.de nem lett baba.de lehet neked lassabban termelõdik a hcg hormon.ha nem jön meg pár nap mulva tesztelj.,
Nekem a höm 55napig volt fent, végig negativat teszteltm, végül meg is jött.
azért még ne temesd a ciklust a beágyazódástól függõen lehet, hogy csak MÉG nem mutatta a teszt, drukkolok, hogy igazam legyen!

A hőm. Hüvelyben mérve reggel 37, 15 volt, tegnap 37, 3. Négy nap van még a menzi-ig. Lehet baba? Vagy ilyenkor milyennek kell lenni a hőnek?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy akkor van esély babára, ha a menstruáció elõtti 24-48 órában sem csökken le a hõ.

Én úgy tudom, hogy akkor van esély babára, ha a menstruáció elõtti 24-48 órában sem csökken le a hõ.
A mensi elott akar 12oraval is leeshet a hod! Sot, nekem a mult honapban le sem esett, mikor megjott, csak mar utana......
Lehet baba, mert valóban ilyenkor fennmarad a hõd! De mivel még 4 nap van hátra, várni kell. Nekem általában már napokkal elõtte el kezdett csökkeni, de volt olyan is, hogy csak azután, hogy megjött, ment le! Drukkolok neked! Majd írj, mi lett!
A kérdező hozzászólása: 2 nappal hamarabb a nem várt elõtt megjött. :( mindössze 1 tizedfokot esett, ma reggel pontosan 37 volt.
Sajnálom.:( és rendesen megjött?
A kérdező hozzászólása: igen, rendesen, de ma van a 3.nap, és alig volt. holnaptól indul a projekt 4. próbálkozása. és iszom a cickafarkfû teát. sõt az ovu. tesztet is kipróbáljuk, hátha jön. És megnéztem a titok dvd-t ajánlom mindenkinek, akik szeretnék a tudatalattit kicsit formálni, és pozitívan látni. Sok sikert mindenkinek! Nincs más hátra, mint elõre!

A reggeli hőm hüvelyben mérve 37, 67. Ez jót jelenthet nemvárt előtt 3-4 nappal?

Legjobb válasz: Pontosan ezért nem szokás hüvelyben mérni, mert ugyanazt a hõt mutatja, mint a végbélben mért hõ, az viszont ugyan pontos, de csak orvosilag indokolt esetekben mérik, mivel nem az átlag testhõt mutatja. Mindig ki kell vonni belõle 1 fokot. Ha valaki gyermeket szeretne és azért nézi a hõjét, azt szájban kell mérni és nem hüvelyben vagy végbélben mert ott mindig magasabb hõt mutat így ebbõl a szempontból nem ez az elõnyös.

Pontosan ezért nem szokás hüvelyben mérni, mert ugyanazt a hõt mutatja, mint a végbélben mért hõ, az viszont ugyan pontos, de csak orvosilag indokolt esetekben mérik, mivel nem az átlag testhõt mutatja. Mindig ki kell vonni belõle 1 fokot. Ha valaki gyermeket szeretne és azért nézi a hõjét, azt szájban kell mérni és nem hüvelyben vagy végbélben mert ott mindig magasabb hõt mutat így ebbõl a szempontból nem ez az elõnyös.
Tök mindegy, hol méri, szájban, hüvelyben vagy végbélben. és levonni sem kell belõle. Ugyanis a mért hõt soha nem mõsok hõjéhez kell viszonyítani, hanem a saját hõjéhez! Senkit nem érdekel, hogy a saját alaphõje 36 vagy 37 fok, vagy akármennyi a kettõ között. Irreleváns. A lényeg az, hogy a hõgörbébõl világosan felismerhetõ legyen az alacsonyabb follikuláris szakasz és a magasabb hõjû luteális szakasz. A kettõ között minimum fél foknyi a különbség. Ugye érthetõ? Nem az a lényeg, hogy mennyi volt a kezdõ hõ a ciklus elején. hanem hogy ehhez képest mennyit és mikorn ugrott meg a görbe a ciklus közepe táján. Ugyanis nem lázat mérünk...
Szájban kell mérni és minden nap azonos idõben. Hüvelyben senki nem mér. Egyébként szerintem reménykedni lehet, de valószínûleg ebbõl most nem lesz baba.
Nem értem az elõzõ válaszolót. Hüvelyben, popsiban is lehet mérni. Sõt pontosabbak mint szájban. Másrészt miért is nem lenne ebbõl baba? Simán lehet, persze ebbõl nem lehet még következtetni.
A nemvárt elõtt mindenkinek magas a hõje, akár babás, akár nem. Egész egyszerûen ez a normális. A magas hõ akkor jelent babát, ha a vérzés már késik. És ekkor már lehet tesztelni is.
Pedig ha az orvoshoz megy, hogy lehet-e baba, a hüvelyben mért 37, 67 hõjétõl akkor az doki közli vele, hogy vonjon ki belõle egy fokot és máris látja, hogy a normális 36, 6-os testhõmérséklete van ami nem számít magas hõnek. Persze, hogy nem lázat mérünk, de ha neki a 36, 6 az átlagos hüvelyben mért hõje akkor sürgõsen dokihoz kéne menni, mert beteg.
A kérdező hozzászólása: Jesszus! :S
Nyugodtan mérheted hüvelyben, én is ott mérem. Viszont a lényeg hogy mindig ugyanott, ugyanazzal a hõmérõvel, azonos idõbe mérj és akkor képet kapsz a ciklusodról.

Ha hüvelyben mérem a hőm mennyinek kell lenni?

az a helyzet hogy el?sször mérem hüvelyben. és nemtudom hogy mennyi ott a jo. 2 napot késett idáig és a h?m 37,1. Ha hüvelyben mérem az magasabb mint ha szájban vagy honaljban mérném?kinek mennyi szokott lenni a ciklus folyamán? nincs viszonyitási alapom azért érdekelne.

Legjobb válasz: én hüvelyben szoktam mérni! A ciklus elsõ felében alacsony 35,4 körüli, majd peteérés után felmegy 37 fölé. Ha késik, a hõd is fennt van akkor babás vagy! Ha gondolod írj priviben! Ja! és egyébként mindig azonos idõben és azonos helyen mérd! Én a higanyos hõmérõt és a hüvelyt javasolom! Nekem az vált be!

én hüvelyben szoktam mérni! A ciklus elsõ felében alacsony 35, 4 körüli, majd peteérés után felmegy 37 fölé. Ha késik, a hõd is fennt van akkor babás vagy! Ha gondolod írj priviben! Ja! és egyébként mindig azonos idõben és azonos helyen mérd! Én a higanyos hõmérõt és a hüvelyt javasolom! Nekem az vált be!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!